2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende folbiolu kullanmıyorum artık elevitin içinde varmış.ben dün ikili test yaptırdım doktor demir hapı değilde şurubu yazdı.tek kullanımlık şişelerde.tadı pek hoş değil ama napalım bebiş için katlanıcaz artık.

Bebişim gayet iyimiş:) hem de kız:) ağzım kulaklarımda:) yine çok hareketliydi ve hemen gösterdi cinsiyetini :)

Canımm maşallah size .Kaçıncı haftanda öğrendin bide canın ne tür şeyler istedi kiloyu göbeğinemi aldın yoksa her yerine mi bende çok merak ediyorumda ondan bu kadar sorumm

benim sorumu yayınlamadılar o sorduğum soruyu akşam cevaplarmı bu doktor

canım folbiol u benim doktorum da kesti geçen hafta. demir hapına da başlatmadı daha kan değerlerim iyi diye. 22 sinden sonra başlıcakmışım
Canım senin kan ölçümün ne zaman yapıldı?Benim 7 haftalıkken yapmıştı değer iyi demişti.Geçende gene gittim değerin iyi olduğu için daha vermiyorum kan hapı dedi bir dahaki kontrolde bakacaz dedi

Bu kadar olur cnm ya aynen bizimki de bu modda
Daha ben asermedim o her gun baska birseye aseriyor genelde tatli oglu olacakmis ben de ins benim de kizim olur 1 oglan 1 kiz kapatiriz bu olayi diyorum hehehe :)

Gecen ilk defa disim kanadi soyledim benim de kanadi diyor :)

Simdilerde isi iyice sakaya vurdu benden 1 ay buyukmus karnindaki Allahim yaB

canım benimde silik çıkmıştı hatta silik bile denemez varla yok arası ve eşimle üzülmüştük gene olmadı diye ama içimize bi kurt düştü hiç böyle birşey olmamıştı azda olsa bi çizgi var diye gecenin 3ünde test yaptırmaya gittik ve sonuc muhtesem :)

canım sen hamilesin tebrik ederim bak aynı benim testim gibi

son adet tarihin ne zaman

canımmm evde bu testlerle uğraşıp düşünceğine gitsene bi kan testine için rahatlar

Selam kızlar nasılsınız? Bizim yarın doktor kontrolümüz var çoookkkkk heyecanlıyım Bebeklerimi göreceğim

Canım senin kan ölçümün ne zaman yapıldı?Benim 7 haftalıkken yapmıştı değer iyi demişti.Geçende gene gittim değerin iyi olduğu için daha vermiyorum kan hapı dedi bir dahaki kontrolde bakacaz dedi

canım kan değerim kaç çıkmıştı acaba
benim 4 haftalık ,lk gebeliğimi öğrendiğimde yapılmıştı test hgb 14
demir hapına balşlattı 3. ayın bitiminde
bunu doğuma kadar kullanıcak mıyız?

canım sen hamilesin tebrik ederim bak aynı benim testim gibi
Eki Görüntüle 821751

son adet tarihin ne zaman

canım yarın regl günüm.direk hamile oldugumu düşünemiyorum çünkü saatler sonra çıkıyo ikinci çizgi5-6 saat sonra.dicemki geçerliliği kaybolmuştur ama neden iki gün öncekinden daha belirgin çıkıyo peki onu anlayamadım :44:

iki gün önceki testte benimde öyleydi varla yok arasıydı ama bilmiyorum ya yarın büyük gün artık inşallah hamileyimdirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…