Aslında daha kendi doktoruma gitmedim cumartesi gittim.Folbiol bittiği için sordum buna yine yazın dedim.Oda gerek yok dedi.
Benim doktorumda 12 haftadan sonra başlayacağız demire demişti.Bilmiyorum napsam.
Neyse cumartesi kontrol var zaten sorarım..
Bebişim gayet iyimiş:) hem de kız:) ağzım kulaklarımda:) yine çok hareketliydi ve hemen gösterdi cinsiyetini :)
kızlar anne elimi tutsana sayfasını beğenin facebookta.bu akşam 21:30 ile 22:30 arası dr.alev hanım soruları online cevaplayacakmış.şimdiden sorunuzu Dr.Alev hanımın fotoğrafının altına yazın.akşam cevaplayacaktır.her akşam aynı saatlerde cevaplıyormuş.
Canım senin kan ölçümün ne zaman yapıldı?Benim 7 haftalıkken yapmıştı değer iyi demişti.Geçende gene gittim değerin iyi olduğu için daha vermiyorum kan hapı dedi bir dahaki kontrolde bakacaz dedicanım folbiol u benim doktorum da kesti geçen hafta. demir hapına da başlatmadı daha kan değerlerim iyi diye. 22 sinden sonra başlıcakmışım
doktorunun cihazı iyiyse kesin bişey söyleyebilir belki.
Değilse kıza benziyo erkek olabilir der.bende
söylüyorum sana bak..kesin %50 kız% 50 erkek olma ihtimali var.
Ben hiç sormaya cesaret edemedim çünkü doktor daha küçük diyor benden önce girenlere
bende 1 ay boyunca doktora gidemiycem zaten 1 ay geçtikten sonrada kesin belli olur ozamn öğrencem ama
çevredekiler hep kız diyorlar bende inadına oğlum diye seviyorum.bana kalsa sürpriz olsun ama eşim merak ediyor.
Onun göbeği benden önce büyüdü ve süreli başı beli ağrıyor.aşermesinden hiç bahsetmiycem bile.benden önce doğurur heralde.nazlanamıyorum bile adama.nerem ağrısa onunda ağrıyo, başı döner miğdesi bulanır.psikolojik olabilir ama bu kadarıda fazla yani..kızmıyacağını bilsem doktora ultrasonla birde eşime bakabilirmisiniz diycem...
arkadaşlar merhaba 2 gün önce yaptıgım testin resmini burda paylaşmıştım çok az görünüyodu ikinci çizgi e saatler sonra çıkmıştı.çok ilgilendiniz yorum yaptınız çok sevindirdiniz beni :) bugün yine test yaptım yine saatler sonra ikinci çzgi çıktı ama öncekinden daha belirgin.iki fotoyu da yüklicem şimdi.beyaz zeminde çekilen iki gün önceki siyahı bugünki.özellikle aynı markanın testini yaptım şimdi başka bi markanın testini yapıcam Eki Görüntüle 821740 Eki Görüntüle 821741
sen sorunu bu bayan doktorun resminin altına yaz o zaman cevaplar.benim sorumu yayınlamadılar o sorduğum soruyu akşam cevaplarmı bu doktor
bende folbiolu kullanmıyorum artık elevitin içinde varmış.ben dün ikili test yaptırdım doktor demir hapı değilde şurubu yazdı.tek kullanımlık şişelerde.tadı pek hoş değil ama napalım bebiş için katlanıcaz artık.
sen sorunu bu bayan doktorun resminin altına yaz o zaman cevaplar.
benim hapım aynı bonibon gibi pembe bonibon
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce yaptıgım testin resmini burda paylaşmıştım çok az görünüyodu ikinci çizgi e saatler sonra çıkmıştı.çok ilgilendiniz yorum yaptınız çok sevindirdiniz beni :) bugün yine test yaptım yine saatler sonra ikinci çzgi çıktı ama öncekinden daha belirgin.iki fotoyu da yüklicem şimdi.beyaz zeminde çekilen iki gün önceki siyahı bugünki.özellikle aynı markanın testini yaptım şimdi başka bi markanın testini yapıcam Eki Görüntüle 821740 Eki Görüntüle 821741
Canım farkettim de ben çok zorlanıyorum hala alışamadım siteyehep yanlış yerlere yazıyorum
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce yaptıgım testin resmini burda paylaşmıştım çok az görünüyodu ikinci çizgi e saatler sonra çıkmıştı.çok ilgilendiniz yorum yaptınız çok sevindirdiniz beni :) bugün yine test yaptım yine saatler sonra ikinci çzgi çıktı ama öncekinden daha belirgin.iki fotoyu da yüklicem şimdi.beyaz zeminde çekilen iki gün önceki siyahı bugünki.özellikle aynı markanın testini yaptım şimdi başka bi markanın testini yapıcam Eki Görüntüle 821740 Eki Görüntüle 821741
Canım senin kan ölçümün ne zaman yapıldı?Benim 7 haftalıkken yapmıştı değer iyi demişti.Geçende gene gittim değerin iyi olduğu için daha vermiyorum kan hapı dedi bir dahaki kontrolde bakacaz dedi
tvde çıkan doktorun resminin altınamı?
canım sen hamilesin tebrik ederim bak aynı benim testim gibi
Eki Görüntüle 821751
son adet tarihin ne zaman
canım benimde silik çıkmıştı hatta silik bile denemez varla yok arası ve eşimle üzülmüştük gene olmadı diye ama içimize bi kurt düştü hiç böyle birşey olmamıştı azda olsa bi çizgi var diye gecenin 3ünde test yaptırmaya gittik ve sonuc muhtesem :)
canımmm evde bu testlerle uğraşıp düşünceğine gitsene bi kan testine için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?