inşallah canım ha bu arada benimkide ikinci cizgi bi kaç saat sonra cıkmıştı :) birde adet sancısı gibi alttan bi sancı vurup geciyodu ben hah adet oldum olucam derken malum sonuc ::)
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce yaptıgım testin resmini burda paylaşmıştım çok az görünüyodu ikinci çizgi e saatler sonra çıkmıştı.çok ilgilendiniz yorum yaptınız çok sevindirdiniz beni :) bugün yine test yaptım yine saatler sonra ikinci çzgi çıktı ama öncekinden daha belirgin.iki fotoyu da yüklicem şimdi.beyaz zeminde çekilen iki gün önceki siyahı bugünki.özellikle aynı markanın testini yaptım şimdi başka bi markanın testini yapıcam Eki Görüntüle 821740
Eki Görüntüle 821741
canım sana sölemiştim gerçi ama benim 3.bebişim. 2 kızım var... bunda 2 kızımdaki gibi ekşi şeyler canım istemedi tatlıya daha yatkındım. birde bulantım ara ara oldu. 7 ekimde gidicem hem ikili hemde cinsiyet için bakalım nolcak
kızlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama :26: ben öğlen arası yemek yerken çabuk tıkanıyorum. önden çorba içersem ana yemeği çok az yiyorum.2 lokma yer yemez şişkinlik oluyor :26:
Canım senin kan ölçümün ne zaman yapıldı?Benim 7 haftalıkken yapmıştı değer iyi demişti.Geçende gene gittim değerin iyi olduğu için daha vermiyorum kan hapı dedi bir dahaki kontrolde bakacaz dedi
Canim ben 13+5 de öğrendim ama tabiki çok kesin değil 2 hafta sonrakisine olur dedi
Ben hamile kaldığından beri hep eksi seyler istedim limonlu seyler bide normalde eti pek sevmem ama çok et yedim istedim
Hiç kilo almadım