2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
13 ekimde bana caliaabilir vermis doktor

iki gün önceki testte benimde öyleydi varla yok arasıydı ama bilmiyorum ya yarın büyük gün artık inşallah hamileyimdirrr

inşallah canım ha bu arada benimkide ikinci cizgi bi kaç saat sonra cıkmıştı :) birde adet sancısı gibi alttan bi sancı vurup geciyodu ben hah adet oldum olucam derken malum sonuc ::)

evet canım bu seferki öncekine göre daha belirgin. hamilesin bence

Bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımm azıcık yazsanız yaaa kaçıncı haftada öğrendiniz.Canınız ne çekti kilo aldınızmı almadınızmı ooffff ben çookk merak ediyorumm

canım ya mesajını görmemiştim kaç gundur aklım sende çok sevindim çok

Bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımm azıcık yazsanız yaaa kaçıncı haftada öğrendiniz.Canınız ne çekti kilo aldınızmı almadınızmı ooffff ben çookk merak ediyorumm

canım sana sölemiştim gerçi ama benim 3.bebişim. 2 kızım var... bunda 2 kızımdaki gibi ekşi şeyler canım istemedi tatlıya daha yatkındım. birde bulantım ara ara oldu. 7 ekimde gidicem hem ikili hemde cinsiyet için bakalım nolcak

kızlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama :26: ben öğlen arası yemek yerken çabuk tıkanıyorum. önden çorba içersem ana yemeği çok az yiyorum.2 lokma yer yemez şişkinlik oluyor :26:

Ondan sonra heyet raporu alabilirix dedi lekelenme kahve telvesi gibi senin nasil canim

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim kan erdim geldim 1 saate belli olacak inşallah :)

Canim ben 13+5 de öğrendim ama tabiki çok kesin değil 2 hafta sonrakisine olur dedi
Ben hamile kaldığından beri hep eksi seyler istedim limonlu seyler bide normalde eti pek sevmem ama çok et yedim istedim
Hiç kilo almadım

Kizlar midem çok eksiyor
Hersey dokunuyor çok erken değil mı?
Sizde durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…