Canim ben 13+5 de öğrendim ama tabiki çok kesin değil 2 hafta sonrakisine olur dedi
Ben hamile kaldığından beri hep eksi seyler istedim limonlu seyler bide normalde eti pek sevmem ama çok et yedim istedim
Hiç kilo almadım
Ondan sonra heyet raporu alabilirix dedi lekelenme kahve telvesi gibi senin nasil canim
Canim ben 13+5 de öğrendim ama tabiki çok kesin değil 2 hafta sonrakisine olur dedi
Ben hamile kaldığından beri hep eksi seyler istedim limonlu seyler bide normalde eti pek sevmem ama çok et yedim istedim
Hiç kilo almadım
Kizlar midem çok eksiyor
Hersey dokunuyor çok erken değil mı?
Sizde durumlar nasil?
Cnm aynı sorunu bende yasiyordum doktoruma bahsettim vücudun denge merkezi değiştiği için bu ağrıların olabileceğini kemiklerin güçlendirilmesi gerektigini söyledi bana kalsiyum verdi cokta iyi geldi agrilarim kesildi
Kizlar midem çok eksiyor
Hersey dokunuyor çok erken değil mı?
Sizde durumlar nasil?
Kızlar ya şoktayım. 22 si için randevu alacaktım doktorum hastaneden ayrılıyormuşeee kime gidicem ben şimdi ya. tıp merkezindeki doktor çok açıklayıcı konuşuyor iyi bir doktora benziyor ama tıp merkezinde doğum yapmak çok riskli. ondan gittiğim hastaneye devam etcem. şimdi gel yeniden doktor seç vs vs. ffffffffffffff.
aaaa hadi hakkinizda hayirlisi... Hber ver bize de
Sen hangi doktora gidiyordun?
benimde kahverengi ama beni uyuz eden şey karın ağrım bir türlü geçmiyor böyle adet olacak gibide değil ama rahmimden kaynaklı sanki içerde bişeyler oluyor tuhaf bi ağrı kan gelecek diye korkuyorum bu ağrılar normal değil hamilelikte karın ağrısı olmuyomuş normalde
Bende hep ekşi şeyler yiyorum. Turşu, ekşi kara erik, salata suyu filan hep bunalrlayım. Bide ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama tersi oldu bizde
ya canım turşu istiyor evde var ama annem ağzını öyle bi sıkmışki açamıyorum evdede kimse yok napcam ben şimdi :)
Emine Hanım a. gerçi zaten son muayenelerden sonra soru işaretleri vardı kafamda onla ilgili. şimdi hangisine gitsem bilemedim. Sen Esra Hanım a gidiyordun değil mi? çok genç ya ne bileyim acaba mı diyorum ben
bizde deaynen dediğin gibi turşular salata suları derken iki tane pipi gördük, kesin değil dedi doktorum ama ben de zaten kızmış gibi hissetmiyordum hiç. son durumu ctesi öğlen öğreneceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?