2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Anladım canımm peki cinsiyetine ne dedi doktorr :)

Ondan sonra heyet raporu alabilirix dedi lekelenme kahve telvesi gibi senin nasil canim

benimde kahverengi ama beni uyuz eden şey karın ağrım bir türlü geçmiyor böyle adet olacak gibide değil ama rahmimden kaynaklı sanki içerde bişeyler oluyor tuhaf bi ağrı kan gelecek diye korkuyorum bu ağrılar normal değil hamilelikte karın ağrısı olmuyomuş normalde

Bende hep ekşi şeyler yiyorum. Turşu, ekşi kara erik, salata suyu filan hep bunalrlayım. Bide ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama tersi oldu bizde

Kızlar ya şoktayım. 22 si için randevu alacaktım doktorum hastaneden ayrılıyormuş eee kime gidicem ben şimdi ya. tıp merkezindeki doktor çok açıklayıcı konuşuyor iyi bir doktora benziyor ama tıp merkezinde doğum yapmak çok riskli. ondan gittiğim hastaneye devam etcem. şimdi gel yeniden doktor seç vs vs. ffffffffffffff.

Teşekkür ederim cevabın için :) bende ikili test için gittiğimde doktoruma bahsedeceğim sanırım banada kalsiyum verebilir.

benim bebiş tatlıcıydı şimdi ekşici oldu :) bende turşu ve mandalina yiyorum heleki mandalinanın kabuğunu soyarkenki kokusu beni mestediyor :)

Sen hangi doktora gidiyordun?

evet normaldeolmuyor benımdegelıp gıden agrılarım var bırde belımde agrı varama yatmaktanmıneden bılmıyorum
buarada ıs yerınehaber vermekıcın aradımcoık net konusamadık arıcaklar benı

Bende hep ekşi şeyler yiyorum. Turşu, ekşi kara erik, salata suyu filan hep bunalrlayım. Bide ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler ama tersi oldu bizde

bizde de aynen dediğin gibi turşular salata suları derken iki tane pipi gördük, kesin değil dedi doktorum ama ben de zaten kızmış gibi hissetmiyordum hiç. son durumu ctesi öğlen öğreneceğim ben

ttet bence hamilesin. Birde onlar bir saat derler ama yarım saatte çıkar o Benimkinde öyle olmuştu. Bıktırmıştık hemşireyi sonuçlar çıkmadı mı diye sormaktan

Emine Hanım a. gerçi zaten son muayenelerden sonra soru işaretleri vardı kafamda onla ilgili. şimdi hangisine gitsem bilemedim. Sen Esra Hanım a gidiyordun değil mi? çok genç ya ne bileyim acaba mı diyorum ben

Ben çok memnunum Esra Hanımdan. Çok enerjik ve çok pozitif. Bizim gibi kafasında 50 tane soru olan pimpirik tiplere birebir. 50 tane şey sorcam şu sakıncalımı bu sakıncalımı diye hepsi aklımda. Kadının yanına gidiyorum. Hepsini unutuyorum. En son muayeneye gittiğimde doktorlardan hangisiydi tam hatırlamıyorum ama tesettürlü olanlardan biriydi uzun boyluydu. Adamı dövecek gibi bi tipi var kadının. Soru sormaya çekinir insan.

bizde de aynen dediğin gibi turşular salata suları derken iki tane pipi gördük, kesin değil dedi doktorum ama ben de zaten kızmış gibi hissetmiyordum hiç. son durumu ctesi öğlen öğreneceğim ben

Bende hiç kız hissetmedim. Hep kız istedim ama hissetmedim. Bi kerede rüyamda gördüm bu oğlun diye getirdiler bembeyaz pamuk gibi bi bebek. Ondan sonra iyice emin oldum oğlum olcak diye. Ultrasonlada kesinleşti gibi ama bidaha geldiğinde kız dersem şaşırma belli olmuyo bunların sağı solu dedi doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…