2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet normaldeolmuyor benımdegelıp gıden agrılarım var bırde belımde agrı varama yatmaktanmıneden bılmıyorum
buarada ıs yerınehaber vermekıcın aradımcoık net konusamadık arıcaklar benı

bel ağrısı sürekli yatmaktan benim bütün sırtım ağrıyor boynum da ağrıyor yat yat heryerimiz tutuldu

ben de çok kız istedim Allah biliyor ya... bir de bizim ailede son yıllarda doğan bebekler hep erkek. benim yeğenim eşimin ablasının çocukları. dedeler falan da herkes dört gözle kız haber bekliyordu ama olmadı. sağlıkları herşeyden önemli ama biri kız olsa güzel olurdu benim doktorum da önce göremiyorum ikisini de dedi. bir 5 dakika kadar uğraştı. sonra sonuna doğru biri erkek dedi, diğeri de erkeğe benziyor, büyük ihtimalle o da erkek dedi. 10 gün sonra gel kesin belli olur dedi. bakalım gideceğiz ctesi ama değişeceğini sanmıyorum

anladım canım ben de emine hanım yokken tesettürlü bir bayana girmiştim öyle değildi ama farklı doktor sanırım. ama sana güvenip Esra Hanım a randevu alıyorum şimdi :) teşekkür ederim. Kim bilir belki hastanede karşılaşırız bir gün.

ben de oğlumda da hep erkek hissettim sonra da dedim ki sanki 10 tane doğursam 10u da erkek olacak kız annesi gibi hissetmiyorum diye. hay dilimi .... :) ikinci erkekim yolda :):) ben kız bebek kıyafeti reyonlarında :):)

arkadaşlar bu saatlerde karnımın alt tarafında sancı gibi bişi oluyor normal midir

dr rahim büyümesi falan demişti ama siz tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim

tüp bebek ve ikiz bebek bekliyorum

Kızlar daha bi cana yakın oluyor. Birde erkek kıyafetlerini bir türlü beğenemiyorum. Hep kız kıyafetleri güzel geliyor. Dötü açık kalcak benm oğluşun Kayınvalidemde kız istiyordu çok. Oğlan diyince içine göçtü kadın olsun sağlıklı olsunda dedi ama tühhh der gibiydi çünkü torunlarının hepsi erkek bi kız torunu var. Oda il dışında. Eltimin var oğlu 2 yaşında filan sanırım. Görüşmüyoruz kendileriyle. Soğuk nevale hiç işim olmaz öyle tiplerle Şimdi kesin benden özendi oğlan oluyo der bende onu parçalarım zaten zor tutuyorum kendimi.

Şu 2'li test stresinden sonra çok daha iyi anladımki gerçekten sağlıklı olmaları herşeyden çok çok daha önemli. Ayrıca biz şanlıyız erkek olsun diye 5 tane üst üste kız doğuranlar var yakinen tanıdığım

iş yerinesoyledım ama yerın dıbınegırdım benımparaya ıhtıyacım var22 gnlukraporum var ben ıse donunce bıldırecekmıs sgk ya yanıkasımın basında alacakmısım maasımı

Hangi güne aldın randevu Aslında bi gün beraber alalım biz geldiiik diyip dalarız odasına

Ben daha hamile kalmadan sanki kızım olacağı garanti gibi gittim fırfırlı kurdelalı battaniye aldım. Annemde triko elbise almış mini Elimizde patladılar

arkadaşlar bu saatlerde karnımın alt tarafında sancı gibi bişi oluyor normal midir

dr rahim büyümesi falan demişti ama siz tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim

tüp bebek ve ikiz bebek bekliyorum

öncedende oluyomuydu ağrın? benimde ağrılarım var ama benim kanamamda oluyor düşük riskimden ötürü çok şiddetli değilse bişey olmaz kontrole gittiğinde dr söyle mutlaka

ben 22 ekim e aldım canım sabah 9 a. ordan direkt işe geçerim artık. yoksa Kurtköy ataşehir günde 2 git gel beni bozar. :)
senin ilk bebeğin değil mi olsun ikinci kız olur ona giydirir kullanırsın.

Arkadaşlar 2.76 çıktı sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş herşey için teşekkür ederim hepinize :)

öncedende oluyomuydu ağrın? benimde ağrılarım var ama benim kanamamda oluyor düşük riskimden ötürü çok şiddetli değilse bişey olmaz kontrole gittiğinde dr söyle mutlaka

dr a dün gittim ama genişlemeden kaynaklı dedi ama içim rahat etmedi

daha önce olmuyordu şu 2 gündür oluyor

ben 22 ekim e aldım canım sabah 9 a. ordan direkt işe geçerim artık. yoksa Kurtköy ataşehir günde 2 git gel beni bozar. :)
senin ilk bebeğin değil mi olsun ikinci kız olur ona giydirir kullanırsın.

Benimkide ekim sonuda tam hatırlamıyorum günün. Cumaya alamıyorum. Muhasebedeyim en yoğun olduğum gün. Ama güne bakmadan aldım randevuyu. O gün banka işlerim olacaksa mecburen gününü kaydıracağım bende. Yarında 2'li için verdiğim kan sonucu çıkacak. Maille gönderiyolar sanırım sonucu. Doktorda gelmene gerek yok arayabilirsin beni dedi. Arar mail atarım olmazsa. Ama hiç takmıyorum kafama hiç olumsuz düşünmüyorum ve olumsuzda hissetmiyorum. Allah büyük.

Bunaldım kızlar artık bu miğde bulantılarından.kasıklarımın agrısından.alta vuran agrılar oluyo devamlı ya benim gibi olan varmı.depresyona girdim valla

arkadaşlar 2.76 çıktı sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş herşey için teşekkür ederim hepinize :)
birazdan şaka falan yazcan heralde
bu nasıl iş yahu... Daha adetin de geçmedi..hiç adet belirtilerin yokmu göğüslerinde şişlik falan bir bekle bakalım... Ayy bu umut hiç bitmiyor... Bitmesinde zaten.
Moralini bozma çalışmalara devam...

dr a dün gittim ama genişlemeden kaynaklı dedi ama içim rahat etmedi

daha önce olmuyordu şu 2 gündür oluyor

o zaman sıkma canını rahimde kanama alanı yada bi sorun olsa doktorun söylerdi çalışıyomusun? eğer evdeysen kendini yoracak şeyler yapma yat dinlen ağır bişey sakın kaldırma

o zaman sıkma canını rahimde kanama alanı yada bi sorun olsa doktorun söylerdi çalışıyomusun? eğer evdeysen kendini yoracak şeyler yapma yat dinlen ağır bişey sakın kaldırma

çalışıyorum bütün izinlerimi de bitirdim

dört gözle bayramın gelmesini bekliyorum

Bunaldım kızlar artık bu miğde bulantılarından.kasıklarımın agrısından.alta vuran agrılar oluyo devamlı ya benim gibi olan varmı.depresyona girdim valla

galiba bende depresyondayım ama benimki sürekli yatmaktan hayattan soyutlandım 4 aydır hastane dışı evden hiç çıkmadım bide bunların üstüne kanamalar eklenince heralde bende depresyona girdim bazen bunalıyorum

Anladım canım. olumsuz düşünme tabiki Rabbim korusun hepsini meleklerimizin. birgün ayarlayalım olmadı kantinde çay içeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…