Yok mu komşun falan söylesen yardımcı olur...
evet canım şiş tek becerebildiğim :) öreneği kolay hemde az ip gidiyo 2.5 yumakla 1m ye 1 m battaniye oldu
evet normaldeolmuyor benımdegelıp gıden agrılarım var bırde belımde agrı varama yatmaktanmıneden bılmıyorum
buarada ıs yerınehaber vermekıcın aradımcoık net konusamadık arıcaklar benı
Bende hiç kız hissetmedim. Hep kız istedim ama hissetmedim. Bi kerede rüyamda gördüm bu oğlun diye getirdiler bembeyaz pamuk gibi bi bebek. Ondan sonra iyice emin oldum oğlum olcak diye. Ultrasonlada kesinleşti gibi ama bidaha geldiğinde kız dersem şaşırma belli olmuyo bunların sağı solu dedi doktorumuz
anladım canım ben de emine hanım yokken tesettürlü bir bayana girmiştim öyle değildi ama farklı doktor sanırım. ama sana güvenip Esra Hanım a randevu alıyorum şimdi :) teşekkür ederim. Kim bilir belki hastanede karşılaşırız bir gün.Ben çok memnunum Esra Hanımdan. Çok enerjik ve çok pozitif. Bizim gibi kafasında 50 tane soru olan pimpirik tiplere birebir. 50 tane şey sorcam şu sakıncalımı bu sakıncalımı diye hepsi aklımda. Kadının yanına gidiyorum. Hepsini unutuyorum. En son muayeneye gittiğimde doktorlardan hangisiydi tam hatırlamıyorum ama tesettürlü olanlardan biriydi uzun boyluydu. Adamı dövecek gibi bi tipi var kadının. Soru sormaya çekinir insan.
Bende hiç kız hissetmedim. Hep kız istedim ama hissetmedim. Bi kerede rüyamda gördüm bu oğlun diye getirdiler bembeyaz pamuk gibi bi bebek. Ondan sonra iyice emin oldum oğlum olcak diye. Ultrasonlada kesinleşti gibi ama bidaha geldiğinde kız dersem şaşırma belli olmuyo bunların sağı solu dedi doktorumuz
ben de çok kız istedim Allah biliyor ya... bir de bizim ailede son yıllarda doğan bebekler hep erkek. benim yeğenim eşimin ablasının çocukları. dedeler falan da herkes dört gözle kız haber bekliyordu ama olmadı. sağlıkları herşeyden önemli ama biri kız olsa güzel olurdubenim doktorum da önce göremiyorum ikisini de dedi. bir 5 dakika kadar uğraştı. sonra sonuna doğru biri erkek dedi, diğeri de erkeğe benziyor, büyük ihtimalle o da erkek dedi. 10 gün sonra gel kesin belli olur dedi. bakalım gideceğiz ctesi ama değişeceğini sanmıyorum
anladım canım ben de emine hanım yokken tesettürlü bir bayana girmiştim öyle değildi ama farklı doktor sanırım. ama sana güvenip Esra Hanım a randevu alıyorum şimdi :) teşekkür ederim. Kim bilir belki hastanede karşılaşırız bir gün.
ben de oğlumda da hep erkek hissettim sonra da dedim ki sanki 10 tane doğursam 10u da erkek olacak kız annesi gibi hissetmiyorum diye. hay dilimi .... :) ikinci erkekim yolda :):) ben kız bebek kıyafeti reyonlarında :):)
arkadaşlar bu saatlerde karnımın alt tarafında sancı gibi bişi oluyor normal midir
dr rahim büyümesi falan demişti ama siz tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim
tüp bebek ve ikiz bebek bekliyorum
Hangi güne aldın randevuAslında bi gün beraber alalım biz geldiiik diyip dalarız odasına
Ben daha hamile kalmadan sanki kızım olacağı garanti gibi gittim fırfırlı kurdelalı battaniye aldım. Annemde triko elbise almış miniElimizde patladılar
öncedende oluyomuydu ağrın? benimde ağrılarım var ama benim kanamamda oluyor düşük riskimden ötürü çok şiddetli değilse bişey olmaz kontrole gittiğinde dr söyle mutlaka
ben 22 ekim e aldım canım sabah 9 a. ordan direkt işe geçerim artık. yoksa Kurtköy ataşehir günde 2 git gel beni bozar. :)
senin ilk bebeğin değil mi olsun ikinci kız olur ona giydirir kullanırsın.
birazdan şaka falan yazcan heraldearkadaşlar 2.76 çıktı sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş herşey için teşekkür ederim hepinize :)
dr a dün gittim ama genişlemeden kaynaklı dedi ama içim rahat etmedi
daha önce olmuyordu şu 2 gündür oluyor
o zaman sıkma canını rahimde kanama alanı yada bi sorun olsa doktorun söylerdi çalışıyomusun? eğer evdeysen kendini yoracak şeyler yapma yat dinlen ağır bişey sakın kaldırma
Bunaldım kızlar artık bu miğde bulantılarından.kasıklarımın agrısından.alta vuran agrılar oluyo devamlı ya benim gibi olan varmı.depresyona girdim valla
Benimkide ekim sonuda tam hatırlamıyorum günün. Cumaya alamıyorum. Muhasebedeyim en yoğun olduğum gün. Ama güne bakmadan aldım randevuyu. O gün banka işlerim olacaksa mecburen gününü kaydıracağım bende. Yarında 2'li için verdiğim kan sonucu çıkacak. Maille gönderiyolar sanırım sonucu. Doktorda gelmene gerek yok arayabilirsin beni dedi. Arar mail atarım olmazsa. Ama hiç takmıyorum kafama hiç olumsuz düşünmüyorum ve olumsuzda hissetmiyorum. Allah büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?