birazdan şaka falan yazcan heralde
bu nasıl iş yahu... Daha adetin de geçmedi..hiç adet belirtilerin yokmu göğüslerinde şişlik falan bir bekle bakalım... Ayy bu umut hiç bitmiyor... Bitmesinde zaten.
Moralini bozma çalışmalara devam...
Arkadaşlar 2.76 çıktı sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş herşey için teşekkür ederim hepinize :)
Arkadaşlar 2.76 çıktı sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş herşey için teşekkür ederim hepinize :)
Bunaldım kızlar artık bu miğde bulantılarından.kasıklarımın agrısından.alta vuran agrılar oluyo devamlı ya benim gibi olan varmı.depresyona girdim valla
canım üzüldümama olsun hayırlsı inşallah önümüzdeki ay olur
galiba bende depresyondayım ama benimki sürekli yatmaktan hayattan soyutlandım 4 aydır hastane dışı evden hiç çıkmadım bide bunların üstüne kanamalar eklenince heralde bende depresyona girdim bazen bunalıyorum
üzülme canım ben üzülmedim daha 2. Denemem :) o gelceği günü biliyor allahın iznyle
bende sadece evden dra çıkıyorum..zor bi gebelik..şükürler olsun bu günleri gördük..ama stres v.s hiç bitmiyor..ah bir an önce hareketler başlasa..tüp bebek denemeleri ve üstüne eşimin anlayışsızlığı eklenince çok yıprandım..yeterki sağ salim doğsun kuzucum..başka hiç bişey istemiyorum
aynen canım o yeterki sağlıkla doğsun zaten bunu doğurayım baska şimdilik düşünmüyorum gözüm korktu benim eşimin psikolojisi bile bozuldu nerdeyse kan geldiğinde bi keresinde baygınlık geçirdiim beni öyle gördüğünden beri o da korkar oldu ondan önce hiç tınlamıyordu rabbim bebeklerimizi inş. bize bağışlar canım
amin canımmm..evet canım günler geçmiyo sanki..haftaya cuma kontrolüm var...bende diyorum Rabbim kuzucuğumu bana bağışlasın..bi tane olsun benim olsun yeter..
benimde salıı günü kontrolüm var hastaneye gitmeye korkuyorum çünkü 2 dir hastaneye gidip gelince kanamam oluyo hem yol sarsıyo hemde hastane kalabalık
Anladım canımm peki cinsiyetine ne dedi doktorr :)
Bebeklerin testleri ,yazılıları ,sözlüleri bitmiyor.birde bu sınav gibi sonuç bekliyoruz.geçtik mi kaldık mı.allah ım kanaat notu kullan...2 li 3 lü 4 lü derken 9 doğuruyoruz.hayırlısı bakalım.
DiplomalarımızıKucağımıza verirler inşallah
doktordan geldik bu arada. şükür eşimiz geçen haftaki yerinde değil yukarı çıkmaya başlamış. eller gene baş kenarında. herşey yolunda. biraz fazla sıkışık gitmiştim bişi göremedi doktor gittim tuvalete geldim beyefendi pipiyi sergiledi. doktor kesin erkek dedi. 2. erkekim geliyor kızlar.
Kızlar bugün 2li testim vardı..
Ve sonuç çok iyi =)
Allaha şükür,hiç bir risk yok dedi.
Kendi doktoruma geldim yemekteymiş onu bekliyorum..
Benim ki kordonu 2 bacağının arasına almıştı, cinsiyet tahmini yapamadı doktor..
Bende atlayıp kendi doktoruma geldim =)
Burdan sonuç alacağımı umuyorum..
Kiz görünüyor şimdilik dedi
benimde babam o kadar yavaş sürüyoki arabayı..kızın neler çektiğini bildiği için korkuyor canım babam benim..canım özel muayenesine gitsen daha rahat olmazmı senin için
bende de mide yanmaları başladı ye bazende reflu gibi boğazıma geri geliyor sanki yediklerim
sen ne güzel kilo almamışsın ya ben 3 ki,lo aldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?