2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

adet belirtim yok.çok düşük deger artık bu aydan ümit edilmez :) ama testlerden sonra şaşırdım dogrusu bu kadar düşük kan değerine.bi daha test görmek istemiyorum

Arkadaşlar 2.76 çıktı sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş herşey için teşekkür ederim hepinize :)

yazıcaktım ama yazmadım cunku benım bı arkadasımında saatler sonra pozıtıfı gordu ama hep negatıftı benım adetıme 6 gun kala ıdrarda ogrendım ustelık benım perıyodum 26 gunde 20 gunde ogrendım yanı

Arkadaşlar 2.76 çıktı sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş herşey için teşekkür ederim hepinize :)

Bir daha ki aya inşallah.

Bunaldım kızlar artık bu miğde bulantılarından.kasıklarımın agrısından.alta vuran agrılar oluyo devamlı ya benim gibi olan varmı.depresyona girdim valla

Aynısı bendede var. Hatta şu anda mide bulantılarımın şiddeti arttı. Ofisteyim birazdan çıkacağım ama yollarda çok kötü olacak. Kasıklarımdada 5-6 ğündür ağrılarım oluyor ama tüm bunlar normal. Tüm fiziksel yapımız değişiyor. İçimizde başka bir canlı büyüyor. Hamileliğini kolay geçiren çok az kişi duydum. Çoğu insan bunları yaşıyor.

canım zaten uzun süreli bekleyip silik çizgi olunca negatiftir zaten testtin içindeki belirtilen süre sonrası doğru çıkmıyor. üzülme hayırlısı de canım tez zamanda güzel haber alırsın inşallah

bende sadece evden dra çıkıyorum..zor bi gebelik..şükürler olsun bu günleri gördük..ama stres v.s hiç bitmiyor..ah bir an önce hareketler başlasa..tüp bebek denemeleri ve üstüne eşimin anlayışsızlığı eklenince çok yıprandım..yeterki sağ salim doğsun kuzucum..başka hiç bişey istemiyorum

aynen canım o yeterki sağlıkla doğsun zaten bunu doğurayım baska şimdilik düşünmüyorum gözüm korktu benim eşimin psikolojisi bile bozuldu nerdeyse kan geldiğinde bi keresinde baygınlık geçirdiim beni öyle gördüğünden beri o da korkar oldu ondan önce hiç tınlamıyordu rabbim bebeklerimizi inş. bize bağışlar canım

El isi yapayim diyorum 21 ekime kadar evdeyim ne orsemmm

amin canımmm..evet canım günler geçmiyo sanki..haftaya cuma kontrolüm var...bende diyorum Rabbim kuzucuğumu bana bağışlasın..bi tane olsun benim olsun yeter..

Son düzenleme:
amin canımmm..evet canım günler geçmiyo sanki..haftaya cuma kontrolüm var...bende diyorum Rabbim kuzucuğumu bana bağışlasın..bi tane olsun benim olsun yeter..

benimde salıı günü kontrolüm var hastaneye gitmeye korkuyorum çünkü 2 dir hastaneye gidip gelince kanamam oluyo hem yol sarsıyo hemde hastane kalabalık

benimde salıı günü kontrolüm var hastaneye gitmeye korkuyorum çünkü 2 dir hastaneye gidip gelince kanamam oluyo hem yol sarsıyo hemde hastane kalabalık

benimde babam o kadar yavaş sürüyoki arabayı..kızın neler çektiğini bildiği için korkuyor canım babam benim..canım özel muayenesine gitsen daha rahat olmazmı senin için

Hahahaha Süpersin:118:

Hayırlı olsun. Nazar değmesin maşallah

Ama siz de çocuğun mahremiyetine saygı gösterin biraz annesi

benimde babam o kadar yavaş sürüyoki arabayı..kızın neler çektiğini bildiği için korkuyor canım babam benim..canım özel muayenesine gitsen daha rahat olmazmı senin için

özel muayeneye gidemem durumumuz sıkışık canım ben mecburen taksiyle gidiyorum taksiciye durumu söylüyoruz ama bazıları afedersin öküz oldukları için umursamıyolar öyle olunca bende iyce strese giriyorum sarsılıyorum keşke arabamız olsaydı eşim dikkatlice sürerdi böyle iiçim hiç rahat değil kaynanamın arabası var ama öldürsen vermez

bende de mide yanmaları başladı ye bazende reflu gibi boğazıma geri geliyor sanki yediklerim
sen ne güzel kilo almamışsın ya ben 3 ki,lo aldım bile

Canim ben cok kilo verdim onları toparladım ama hamile kaldığım kiloyu gecmedim henüz yani bende aldım ama verdigim kiloları aldım
Bide ben tombalak anne adayiyim ondan dikkat ediyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…