özel muayeneye gidemem durumumuz sıkışık canım ben mecburen taksiyle gidiyorum taksiciye durumu söylüyoruz ama bazıları afedersin öküz oldukları için umursamıyolar öyle olunca bende iyce strese giriyorum sarsılıyorum keşke arabamız olsaydı eşim dikkatlice sürerdi böyle iiçim hiç rahat değil kaynanamın arabası var ama öldürsen vermez
banada koca tarafından hiçç fayda yok canım...çok şükür ailem hep yanımdabak koca tarafından ne bir kişi arıyor ne soruyor..anacım olmasaydı bakanım olmayacaktı..Rabbim annemi başımdan eksik etmesin..annem bakıyor şu anda beni ALLAH razı olsun..
biz geldik kızlar.doktora kötü sonucu da götürdük önemsedi.hatta gözleri açıldı yüksek riskli dedi...bende dedim ne yükseği neredeyse %100 dawn sendromlu demişler dedim...siz direk ayrıntılı usg ye gidin dedi ve ankarada hacettepede bir hoca klinik açmış hem de iyi bir perinatologmuş araştırdım.onun adını verdi o doktora gideceğiz.detaylıda da dawn olup olmadığı belli oluyormuş kafasında vs değişik oranlar oluyormuş Allah korusun.sonrasında gerekirse amniyosentez..
inşallah iyidir meleğim..o zamana kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum
tekrar burnuna vs baktı iyi baya belli oluyo..normal
yediğim çikolata pek işe yaramadı ama genede yavaş ta olsa hareketliydi...
bu arada teyzeleriiiiiii prensesim geliyor %100 kız dediiiii :119::119: eşimle sadece tebessüm edebildik sevincimizi yaşayamadık bile korkumuzdaninşallah sağlıkla gelsin prensesim...
bir hafta önde çıktı 8.1 cm olmuş
can arkadaşlar.. selamun aleyküm bende geldim korkularımla...
çok ciddi kanamalar geçirdim hala içerde kan odağı var neredeyse kese boyunda..
enson doktor ikizmiş bu dedi.. biri kaybolmuş yada gelişmemiş.. onun yeri bu dedi..
ne bileyim bebeğim iyiydi en son pazartesi gördüm..
haftaya cuma gel dedi.. ikili test için.. bakalım olmazsa pazartesi bi gitcem doğuma.. korkuyorum çünkü ..
rüyamda hep kötü şeyler görüyorum.. sabah ilk işim göğüslerimi kontrol etmek..
bu aralar kasıklarımda ve göbek çevremde çok ağrı var, bide karnım şiştiki sormayın şaka gibi..
Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasıp etsin bebeklerimizi...
merhaba kızlar 13 hadtalık hamile olan ve bebeğin boyunu bilen varmı?
bugun ne kadar cok doktora gıden ınsallah hayırlı sonuclarla gelırsınız kızlar bende heyecan yaptım ama benım randevum haftaya cumartesı bu hafta annemdeyım dıye gıdemıyorum eşimde benle gelmek ıstedıgı ıcın haftaya cumartesıye kaldı :):) insallah kuzum ıyıdır cok korkuyorum obur hamıleleıgımde 12 haftalık muaneme gıttıgımde gelısımı durmus oldugunu ogrenmıstımkurtaj olmak zorunda kalmıstım bunda ınsallah oyle bırsey olmamıstır ınsallah kuzum annesıyledır ıyıdır ınsallah
biz geldik kızlar.doktora kötü sonucu da götürdük önemsedi.hatta gözleri açıldı yüksek riskli dedi...bende dedim ne yükseği neredeyse %100 dawn sendromlu demişler dedim...siz direk ayrıntılı usg ye gidin dedi ve ankarada hacettepede bir hoca klinik açmış hem de iyi bir perinatologmuş araştırdım.onun adını verdi o doktora gideceğiz.detaylıda da dawn olup olmadığı belli oluyormuş kafasında vs değişik oranlar oluyormuş Allah korusun.sonrasında gerekirse amniyosentez..
bu arada teyzeleriiiiiii prensesim geliyor %100 kız dediiiii :119::119: eşimle sadece tebessüm edebildik sevincimizi yaşayamadık bile korkumuzdaninşallah sağlıkla gelsin prensesim...
Canim Hoşgeldin bende seni merak ediyordumbiz geldik kızlar.doktora kötü sonucu da götürdük önemsedi.hatta gözleri açıldı yüksek riskli dedi...bende dedim ne yükseği neredeyse %100 dawn sendromlu demişler dedim...siz direk ayrıntılı usg ye gidin dedi ve ankarada hacettepede bir hoca klinik açmış hem de iyi bir perinatologmuş araştırdım.onun adını verdi o doktora gideceğiz.detaylıda da dawn olup olmadığı belli oluyormuş kafasında vs değişik oranlar oluyormuş Allah korusun.sonrasında gerekirse amniyosentez..
byeazmelek dun gordum lıstede kızınmı oluyor
kızlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama :26: ben öğlen arası yemek yerken çabuk tıkanıyorum. önden çorba içersem ana yemeği çok az yiyorum.2 lokma yer yemez şişkinlik oluyor :26:
prensesimiz hoşgeldi maşallah kızlar erkekleri yakalamaya başladı sayılar artıyor...
kız çocuk çok başka güzeldir sen de şanslı annelerden olacaksın maşallah
sonuçların da inşallah iyi cıkacak canım sıkma canını maşallah
masallah bebişine canım boşuna telaşlanma bebeğin sağlıklı inşalah cinsiyetide belli olmuş ne güzel Allahım doğurduğumuz günleride görmeyi nasip eyler inş.
Canim Hoşgeldin bende seni merak ediyordum
Prensesin hayırlı olsunnnnn
Hiç üzülme insaallah kötü olmayacak sonuc
Dua ediyorum İnan hersey güzel olacak üzülme ve prensese belli etme
aysuncum sımdı gordum bencede bu testı onemseyıp gereklı seylerı yaptırın cunku belırsızlıkleolmaz bahsedılen ayrıntılı usg ne zaman gıreceksınız yuce Allahımınsallah kotu yazgılar yazmayacak ozellıkle bunca sıkıntıdansonraınsallah
nazlı kızımız cok saglıklıdır ınsallah
kızlar elevit kullanan varmı aranızda ..bana saglık ocagındakı dr yazdı kullanmaya basla dedı..ilk hamileliğimde hiç içmemiştim ...
Bebişim gayet iyimiş:) hem de kız:) ağzım kulaklarımda:) yine çok hareketliydi ve hemen gösterdi cinsiyetini :)
ofistekiler habire yiyecek taşıyor bana az önce sağolsun bi arkadaş çikolata getirdi. bir tane de yabancı arkadaş var o da ne zaman seni görsem birşeyler yiyorsun şişmanlıcan dedi. olsun be şişmalıyım nolcak hıh kutsal damacanayım ben sonuçta :)
Bu kadar olur cnm ya aynen bizimki de bu modda
Daha ben asermedim o her gun baska birseye aseriyor genelde tatli oglu olacakmis ben de ins benim de kizim olur 1 oglan 1 kiz kapatiriz bu olayi diyorum hehehe :)
Gecen ilk defa disim kanadi soyledim benim de kanadi diyor :)
Simdilerde isi iyice sakaya vurdu benden 1 ay buyukmus karnindaki Allahim yaB
Selam kızlar nasılsınız? Bizim yarın doktor kontrolümüz var çoookkkkk heyecanlıyımBebeklerimi göreceğim
aılenızde boyle bı sey varmı pekı aysuncum? 4 lu 16 haftadamı yapılıyor buarada ama 4 lude baska seyler bakılıyor dıye bılıyorum ben
cutem benim ailemde de eşimin ailesinde de hiç yok..
4 lü 16.haftada yapılıyormuş..ve gene ikiliyle aynı amaçla bakılıyor sadece bir iki faktöre daha bakılıyor kanda.
Canımm maşallah size .Kaçıncı haftanda öğrendin bide canın ne tür şeyler istedi kiloyu göbeğinemi aldın yoksa her yerine mi bende çok merak ediyorumda ondan bu kadar sorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?