2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

banada koca tarafından hiçç fayda yok canım...çok şükür ailem hep yanımdabak koca tarafından ne bir kişi arıyor ne soruyor..anacım olmasaydı bakanım olmayacaktı..Rabbim annemi başımdan eksik etmesin..annem bakıyor şu anda beni ALLAH razı olsun..

biz geldik kızlar.doktora kötü sonucu da götürdük önemsedi.hatta gözleri açıldı yüksek riskli dedi...bende dedim ne yükseği neredeyse %100 dawn sendromlu demişler dedim...siz direk ayrıntılı usg ye gidin dedi ve ankarada hacettepede bir hoca klinik açmış hem de iyi bir perinatologmuş araştırdım.onun adını verdi o doktora gideceğiz.detaylıda da dawn olup olmadığı belli oluyormuş kafasında vs değişik oranlar oluyormuş Allah korusun.sonrasında gerekirse amniyosentez..
inşallah iyidir meleğim..o zamana kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum

tekrar burnuna vs baktı iyi baya belli oluyo..normal

yediğim çikolata pek işe yaramadı ama genede yavaş ta olsa hareketliydi...

bu arada teyzeleriiiiiii prensesim geliyor %100 kız dediiiii :119::119: eşimle sadece tebessüm edebildik sevincimizi yaşayamadık bile korkumuzdan inşallah sağlıkla gelsin prensesim...

bir hafta önde çıktı 8.1 cm olmuş

Son düzenleme:

aynen canım banada annem bakıyor iyki annelerimiz var yoksa napardık Allah onlara uzun ömür sağlık sıhhat versin kaynanam buraya çok yakın oturuyo ama bi gün arayıp sormaz onunda ihtiyacı olduğu gün bende ona sırtımı dönücem herşey karşılıklı

prensesimiz hoşgeldi maşallah kızlar erkekleri yakalamaya başladı sayılar artıyor...
kız çocuk çok başka güzeldir sen de şanslı annelerden olacaksın maşallah
sonuçların da inşallah iyi cıkacak canım sıkma canını maşallah

Geçmiş olsun. Kötü düşünme lütfen, bol bol dua et. Bebeğin de sen de iyi olacaksınız inşallah

merhaba kızlar 13 hadtalık hamile olan ve bebeğin boyunu bilen varmı?

Selam. Linkte haftalara göre boy-kilo tahmini var. Ben oradan takip ediyorum hep
Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek

Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah. Allah bebeğini de seni de korusun

masallah bebişine canım boşuna telaşlanma bebeğin sağlıklı inşalah cinsiyetide belli olmuş ne güzel Allahım doğurduğumuz günleride görmeyi nasip eyler inş.

Canim Hoşgeldin bende seni merak ediyordum
Prensesin hayırlı olsunnnnn
Hiç üzülme insaallah kötü olmayacak sonuc
Dua ediyorum İnan hersey güzel olacak üzülme ve prensese belli etme

beyaz meleksende benım gıbı cocuklarına tencere ıkapak ısımler koyacaksın anlasılan

bendeogluma hırkamı orsem soyle guzel bısey ya yakısıklı yakalı fılan boyle

aysuncum sımdı gordum bencede bu testı onemseyıp gereklı seylerı yaptırın cunku belırsızlıkleolmaz bahsedılen ayrıntılı usg ne zaman gıreceksınız yuce Allahımınsallah kotu yazgılar yazmayacak ozellıkle bunca sıkıntıdansonraınsallah
nazlı kızımız cok saglıklıdır ınsallah

kızlar doktor birde dedi ki..ense kalınlığınız güzel burun oluşumunuz güzel ben kötü bişey olduğunu sanmıyorum düşünmüyorum dedi.. ama gidin ayrıntılıya haftası gelince dedi..zaten bizde ankara düşünüyorduk..

bu testlerde %100 bile dese dawn sendromlu olduğunu göstermez dedi...

prensesim çok iyi iç sesim öyle diyor..ama insan gene de korkuyor işte..

kızımmm olacak ve sağlıklı inşallahhh

kızlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama :26: ben öğlen arası yemek yerken çabuk tıkanıyorum. önden çorba içersem ana yemeği çok az yiyorum.2 lokma yer yemez şişkinlik oluyor :26:

aynen bende oyleyım ama her ogunde oyleyım sabah kahvaltıyı 2 kere yapıyorum ilkinde cok cabuk tıkanıyorum doymuyorum ama yarım saat geziniyom sonra bı daha bu sefer gayet ıstahlı oluyo her ögunum bole geçiyor :))

Selanik Bebek Hırkası Yapılışı - Göznuru - YouTube

cok basıtbır hırka aslında bunu gormeyı dusunmuypoorum amasu rısklı gunlerım gecerse kucuk bebısımeınsallah bundan ormeyı dusunebılırımbeyazındqan soyle pamukgıbı

oglum ıcınden sunları buldum ancak becerebılırmıyım hıc bılmnıyorummmm anlatımlaırnı bulmak laızm

masallah bebişine canım boşuna telaşlanma bebeğin sağlıklı inşalah cinsiyetide belli olmuş ne güzel Allahım doğurduğumuz günleride görmeyi nasip eyler inş.

Canim Hoşgeldin bende seni merak ediyordum
Prensesin hayırlı olsunnnnn
Hiç üzülme insaallah kötü olmayacak sonuc
Dua ediyorum İnan hersey güzel olacak üzülme ve prensese belli etme

çok teşekkür ederim canlar..çok sağolun inşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz..

cutem..ayrıntılı için 20.haftada gidiliyormuş sanırım ama ben yarın merkezle konuşup daha erken gelmek istediğimizi söyleyeceğim eğer oluyorsa...birde 4 lü testte yaptırmak istiyorum onu da söyleyeceğim..bakalım ne diyecekler.

aılenızde boyle bı sey varmı pekı aysuncum? 4 lu 16 haftadamı yapılıyor buarada ama 4 lude baska seyler bakılıyor dıye bılıyorum ben

Bebişim gayet iyimiş:) hem de kız:) ağzım kulaklarımda:) yine çok hareketliydi ve hemen gösterdi cinsiyetini :)

Gözün aydın canım. Kızın da seni düşünüyor bak meraklandırmadan göstermiş

Kutsal damacana:118:

Onlar da olaya bir şekilde dahil olmaya çalışıyorlar işte. Empati yaparsak, düşünün bebeğiniz eşinizin karnında. Siz ne hareket hissediyorsunuz ne de başka bir belirti. Ayda bir siyah-beyaz ekranda işte bu sizin bebeğiniz deniyor birkaç dakika. Bitti...
Kadın olmak bir ayrıcalık

Selam kızlar nasılsınız? Bizim yarın doktor kontrolümüz var çoookkkkk heyecanlıyım Bebeklerimi göreceğim

Güzel haberlerle gel inşallah

aılenızde boyle bı sey varmı pekı aysuncum? 4 lu 16 haftadamı yapılıyor buarada ama 4 lude baska seyler bakılıyor dıye bılıyorum ben

cutem benim ailemde de eşimin ailesinde de hiç yok..

4 lü 16.haftada yapılıyormuş..ve gene ikiliyle aynı amaçla bakılıyor sadece bir iki faktöre daha bakılıyor kanda.

cutem benim ailemde de eşimin ailesinde de hiç yok..

4 lü 16.haftada yapılıyormuş..ve gene ikiliyle aynı amaçla bakılıyor sadece bir iki faktöre daha bakılıyor kanda.

aynı ıcerıklemı ben farklı zannedıyodumda neyse bakalım ya ınsallah hayırlısı

Canımm maşallah size .Kaçıncı haftanda öğrendin bide canın ne tür şeyler istedi kiloyu göbeğinemi aldın yoksa her yerine mi bende çok merak ediyorumda ondan bu kadar sorumm

14. Haftamdayım. Canım herşey istedi valla:)) turşu, tatlı, çikolata, mandalina:)) 1 kilo almışım şu ana kadar:)54 oldum. Göbeğim çıktı kotlarımı giyemiyorum. Hamile kıyafetleri aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…