kızlar doktor birde dedi ki..ense kalınlığınız güzel burun oluşumunuz güzel ben kötü bişey olduğunu sanmıyorum düşünmüyorum dedi.. ama gidin ayrıntılıya haftası gelince dedi..zaten bizde ankara düşünüyorduk..
bu testlerde %100 bile dese dawn sendromlu olduğunu göstermez dedi...
prensesim çok iyi iç sesim öyle diyor..ama insan gene de korkuyor işte..
kızımmm olacak ve sağlıklı inşallahhh
14. Haftamdayım. Canım herşey istedi valla:)) turşu, tatlı, çikolata, mandalina:)) 1 kilo almışım şu ana kadar:)54 oldum. Göbeğim çıktı kotlarımı giyemiyorum. Hamile kıyafetleri aldım.
kızlar doktor birde dedi ki..ense kalınlığınız güzel burun oluşumunuz güzel ben kötü bişey olduğunu sanmıyorum düşünmüyorum dedi.. ama gidin ayrıntılıya haftası gelince dedi..zaten bizde ankara düşünüyorduk..
İnsaallah Canim insaallah
Sensonuclar çıkınca o hastaneyi mahkemeye ver valla bak tazminat davası ac
İnsanların hisleriyle boyle oynanmaz ki valla annem bı yandan ben bı yandan senden haber bekliyoruz biz bile boyle endiselendiysek
Düşünmek istemiyorum valla
Neyse prensesin iyi olacak bu yeteri ins
canım hastane kanımı aldı ankarada bir lab.a gönderdi sonuç oradan geldi aslında buradakilerin suçu yok..İnsaallah Canim insaallah
Sensonuclar çıkınca o hastaneyi mahkemeye ver valla bak tazminat davası ac
İnsanların hisleriyle boyle oynanmaz ki valla annem bı yandan ben bı yandan senden haber bekliyoruz biz bile boyle endiselendiysek
Düşünmek istemiyorum valla
Neyse prensesin iyi olacak bu yeteri ins
Ha bi de ben de 26 sına randevu aldım belki görüşürüz:)
aynen canım banada annem bakıyor iyki annelerimiz var yoksa napardık Allah onlara uzun ömür sağlık sıhhat versin kaynanam buraya çok yakın oturuyo ama bi gün arayıp sormaz onunda ihtiyacı olduğu gün bende ona sırtımı dönücem herşey karşılıklı
Canım ya anneleriniz kıymetini bilin fırsat oldukca ellerini öpün, ben annemi kaybettim 10 gün önce hayat onsuz nasıl devam edecek bilemiyorum hala şoktayım. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda kaybetttimbanada koca tarafından hiçç fayda yok canım...çok şükür ailem hep yanımdabak koca tarafından ne bir kişi arıyor ne soruyor..anacım olmasaydı bakanım olmayacaktı..Rabbim annemi başımdan eksik etmesin..annem bakıyor şu anda beni ALLAH razı olsun..
Bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımm azıcık yazsanız yaaa kaçıncı haftada öğrendiniz.Canınız ne çekti kilo aldınızmı almadınızmı ooffff ben çookk merak ediyorumm
ya canım turşu istiyor evde var ama annem ağzını öyle bi sıkmışki açamıyorum evdede kimse yok napcam ben şimdi :)
biz geldik kızlar.doktora kötü sonucu da götürdük önemsedi.hatta gözleri açıldı yüksek riskli dedi...bende dedim ne yükseği neredeyse %100 dawn sendromlu demişler dedim...siz direk ayrıntılı usg ye gidin dedi ve ankarada hacettepede bir hoca klinik açmış hem de iyi bir perinatologmuş araştırdım.onun adını verdi o doktora gideceğiz.detaylıda da dawn olup olmadığı belli oluyormuş kafasında vs değişik oranlar oluyormuş Allah korusun.sonrasında gerekirse amniyosentez..
inşallah iyidir meleğim..o zamana kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum
tekrar burnuna vs baktı iyi baya belli oluyo..normal
yediğim çikolata pek işe yaramadı ama genede yavaş ta olsa hareketliydi...
bu arada teyzeleriiiiiii prensesim geliyor %100 kız dediiiii :119::119: eşimle sadece tebessüm edebildik sevincimizi yaşayamadık bile korkumuzdaninşallah sağlıkla gelsin prensesim...
bir hafta önde çıktı 8.1 cm olmuş
aynen canım banada annem bakıyor iyki annelerimiz var yoksa napardık Allah onlara uzun ömür sağlık sıhhat versin kaynanam buraya çok yakın oturuyo ama bi gün arayıp sormaz onunda ihtiyacı olduğu gün bende ona sırtımı dönücem herşey karşılıklı
Canım ya anneleriniz kıymetini bilin fırsat oldukca ellerini öpün, ben annemi kaybettim 10 gün önce hayat onsuz nasıl devam edecek bilemiyorum hala şoktayım. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda kaybetttim((
Canım ya anneleriniz kıymetini bilin fırsat oldukca ellerini öpün, ben annemi kaybettim 10 gün önce hayat onsuz nasıl devam edecek bilemiyorum hala şoktayım. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda kaybetttim((
Öncelikle geçmiş olsun. Üzerinden büyük bir stres attın. Hepimiz bebeğinin iyi olduğuna inanıyorduk, öyle de olacak inşallah. Hayırlı olsun prenses geliyormuşBu arada diğer sonucu da gösterip sormadın mı, nedir bu fark diye?:
ay canım başın sağolsun..Rabbim mekanını cenne etsin..çok üzüldüm , çok duygulandım((
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın annen inşallah. Çok zor, Allah sana sabır versin...
Gerçekten çok zor, tarifi imkansız bir acı...
saol canım Allah sizinkilere uzun ömür versin, yıllarca çocuğum olsun diye uğraştım hamile olduğumu öğrendiğimden tam bir ay sonra annemi kaybettim. Çok büyük bir acı Allah kimseye yaşatmasın.
allah rahmet eyleyin canım mekanı cennet olsun inşallah sende dirençli ol canım sana emanet olan bi can var unutma
cak sağol canım...stres biter mi canım..kandan yapılan bir test varmış ama sadece istanbulda yapılıyor.amerikaya gidiyor kan sonuç 20 günde çıkıyormuş.ankarada yapan bir yer varsa amniyoya gerek kalmadan sonuç alırız inşallah:26:
gösterdim sordum dr o testi önemsedi zaten yüksek çıkmış dedi ayrıntılıya gidin direk dedi..
dedim 4 günde bu kadar fark olur mu..gün içinde hatta saatte de olur dedi:26: test yanlış demedi diyemedi..çübkü o testte ankaradan geldi hemde iyi bir lab.dan:26:
başın sağolsun canım..Mekanı cennet olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?