2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım gözün aydın. Kızlarımız geliyor demek ki :)

14. Haftamdayım. Canım herşey istedi valla:)) turşu, tatlı, çikolata, mandalina:)) 1 kilo almışım şu ana kadar:)54 oldum. Göbeğim çıktı kotlarımı giyemiyorum. Hamile kıyafetleri aldım.

sağlıkla gelsin inşallah kızın jitensha..kızlar çoğalıyor

İnsaallah Canim insaallah
Sensonuclar çıkınca o hastaneyi mahkemeye ver valla bak tazminat davası ac
İnsanların hisleriyle boyle oynanmaz ki valla annem bı yandan ben bı yandan senden haber bekliyoruz biz bile boyle endiselendiysek
Düşünmek istemiyorum valla
Neyse prensesin iyi olacak bu yeteri ins

ben olsam ıkı yerıde bu durumdan haberdar ederım ya 8 nerde 600 nerde ya

Ha bi de ben de 26 sına randevu aldım belki görüşürüz:)

canım hastane kanımı aldı ankarada bir lab.a gönderdi sonuç oradan geldi aslında buradakilerin suçu yok..
kanımda bakılan o değerler birden fırlamış sanırım..işte bu endişelendiren durum bizi de..
endişeli bekleyişim daha kesin sonuç alana kadar bitmeyecek sanırım..
Ha bi de ben de 26 sına randevu aldım belki görüşürüz:)

canım bizim durum biraz riskli ya.o yüzden doktor bizi perinatoloğa yönlendirdi yani riskli gebelik uzmanına Hacettepe de prof..
o bir merkez açmış ankarada deren klinik orayla bir görüşeceğim yarın...biz belki oraya gideceğizbelli değil bakalım kısmet...

ama inş.bir gün tanışırız çok isterim

aminnn..çok haklısın canım..bende aynı fikirdeyim..

canımmm hadi hayırlısı inşallah..bende inanıyorum bebeişin sağlıklı annesi..zaten ense kalınlığı çokk önemli..bak ii çıkmış ne güzel

Canım ya anneleriniz kıymetini bilin fırsat oldukca ellerini öpün, ben annemi kaybettim 10 gün önce hayat onsuz nasıl devam edecek bilemiyorum hala şoktayım. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda kaybetttim ((

Bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımm azıcık yazsanız yaaa kaçıncı haftada öğrendiniz.Canınız ne çekti kilo aldınızmı almadınızmı ooffff ben çookk merak ediyorumm

12+4 haftada öğrendik. Başından beri ekşi yiyorum. Pilava bile limon sıkıyorum o kadar yani. Tatlı da yemek istiyorum arada ama uzak duruyorum. Bir faydası yok neticede. 4 kilo aldım bu arada

ya canım turşu istiyor evde var ama annem ağzını öyle bi sıkmışki açamıyorum evdede kimse yok napcam ben şimdi :)

Kapak plastikse kes gitsin

Öncelikle geçmiş olsun. Üzerinden büyük bir stres attın. Hepimiz bebeğinin iyi olduğuna inanıyorduk, öyle de olacak inşallah. Hayırlı olsun prenses geliyormuş Bu arada diğer sonucu da gösterip sormadın mı, nedir bu fark diye?

Hepimizin annesi mutlaka demiştir "Kızım ileride anne olunca anlayacaksın beni" diye. Kesinlikle doğru. Ben hem anne hem de kayınvalide açısından şanslıyım. Onlar aynı şehirde biz farklı. İkisi de arar sorar sağolsunlar. Ben de ikisini ayırmam birbirinden saygı-hürmet konusunda. Benim annem benim için ne ifade ediyorsa, eşim için de onun annesi o kadar kıymetli neticede. Umarım eşinin ailesi ile sorunlu olanlar, bu problemlerin üstesinden gelmeyi başarır tam bir aile olurlar.

Canım ya anneleriniz kıymetini bilin fırsat oldukca ellerini öpün, ben annemi kaybettim 10 gün önce hayat onsuz nasıl devam edecek bilemiyorum hala şoktayım. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda kaybetttim ((

Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın annen inşallah. Çok zor, Allah sana sabır versin...

ay canım başın sağolsun..Rabbim mekanını cenne etsin..çok üzüldüm , çok duygulandım((

cak sağol canım...stres biter mi canım..kandan yapılan bir test varmış ama sadece istanbulda yapılıyor.amerikaya gidiyor kan sonuç 20 günde çıkıyormuş.ankarada yapan bir yer varsa amniyoya gerek kalmadan sonuç alırız inşallah:26:

gösterdim sordum dr o testi önemsedi zaten yüksek çıkmış dedi ayrıntılıya gidin direk dedi..

dedim 4 günde bu kadar fark olur mu..gün içinde hatta saatte de olur dedi:26: test yanlış demedi diyemedi..çübkü o testte ankaradan geldi hemde iyi bir lab.dan:26:

Son düzenleme:
ay canım başın sağolsun..Rabbim mekanını cenne etsin..çok üzüldüm , çok duygulandım((

saol canım Allah sizinkilere uzun ömür versin, yıllarca çocuğum olsun diye uğraştım hamile olduğumu öğrendiğimden tam bir ay sonra annemi kaybettim. Çok büyük bir acı Allah kimseye yaşatmasın.

saol canım Allah sizinkilere uzun ömür versin, yıllarca çocuğum olsun diye uğraştım hamile olduğumu öğrendiğimden tam bir ay sonra annemi kaybettim. Çok büyük bir acı Allah kimseye yaşatmasın.

başın sağolsun canım..Mekanı cennet olsun inşallah.

allah rahmet eyleyin canım mekanı cennet olsun inşallah sende dirençli ol canım sana emanet olan bi can var unutma

Saol canım dirençli olmaya çalışıyorum sonuçta 5 yıllık bir emek, 2 aşılama 5 tüp bebek sonrası Rabbimden gelen bir hediye o. Şuan ayaktaysam sadece onun için..

Bu gibi durumlarda realistik değil, optimistik olma taraftarıyım. Prensesinin sağlıklı olduğuna inanıyorum, inşallah bahsettiğin kan testiyle de doğrularsınız. Stressiz-sıkıntısız beklersin bebeğinin gelişini

başın sağolsun canım..Mekanı cennet olsun inşallah.

Saol canım... Sanada geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi değildir. Benim eşim Ankara da özel bir labratuvarın hormon ve biyokimya sorumlusu ikili üçlü testleri kendisi çalışıyor. Omun söylediği bu testler olasılık hesabı net bir sonuç değilmiş o nedenle korkma ama için rahatlayacaksa tekrarlat testleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…