Saol canım... Sanada geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi değildir. Benim eşim Ankara da özel bir labratuvarın hormon ve biyokimya sorumlusu ikili üçlü testleri kendisi çalışıyor. Omun söylediği bu testler olasılık hesabı net bir sonuç değilmiş o nedenle korkma ama için rahatlayacaksa tekrarlat testleri.
çok teşekkür ederim canım.aslında bu testleri toptan kaldırmalı insanı strese sokuyorlar durduk yere.
harmony prental test diye bir kan testi varmış ankarada yapan bir yer var mı acaba eşin biliyormudur:26:
saol canım Allah sizinkilere uzun ömür versin, yıllarca çocuğum olsun diye uğraştım hamile olduğumu öğrendiğimden tam bir ay sonra annemi kaybettim. Çok büyük bir acı Allah kimseye yaşatmasın.
çok teşekkür ederim canım.aslında bu testleri toptan kaldırmalı insanı strese sokuyorlar durduk yere.
harmony prental test diye bir kan testi varmış ankarada yapan bir yer var mı acaba eşin biliyormudur:26:
aysunayy uzun zamandır sadece takip etmekle yetindim seni. güzel haberleri görünce bi hayırlı olsun gözün aydın demek istedim inşallah bundn sonra için daha da rahat eder seni daha da rahatlatan haberler alırsın. bol bol dua etmek lazım canım kendine ve bebeğine dikkat et Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklıa kucağımıza almayı nasip etsin..
birazdan şaka falan yazcan heralde
bu nasıl iş yahu... Daha adetin de geçmedi..hiç adet belirtilerin yokmu göğüslerinde şişlik falan bir bekle bakalım... Ayy bu umut hiç bitmiyor... Bitmesinde zaten.
Moralini bozma çalışmalara devam...