2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

çok teşekkür ederim canım.aslında bu testleri toptan kaldırmalı insanı strese sokuyorlar durduk yere.
harmony prental test diye bir kan testi varmış ankarada yapan bir yer var mı acaba eşin biliyormudur:26:

Son düzenleme:
saol canım Allah sizinkilere uzun ömür versin, yıllarca çocuğum olsun diye uğraştım hamile olduğumu öğrendiğimden tam bir ay sonra annemi kaybettim. Çok büyük bir acı Allah kimseye yaşatmasın.
amin canım..bende her tüp bebek denememde annemin babamın üzüntüsünü görünce inanılmaz üzülürdüm..hep dua ederdim babama bir torun verebileyim diye..inşALLAH Rabbim kucağımıza almayıda nasip eder

Su intikam ne zaman baslicsk ya kocam misir patlatip uyucak :)

slm kızlar nasılsınız..bayadır bakamıyorum hastalara şifa diliyrum....bebeklerının cınsıyetlerını oğrenenlere gozlerı aydın dıyorum...bende dun gıttım kontrole doktor tahmını bişiler dedı kız olabılır dedı ınşallahh oyledır hayrılısı tabı elı ayağı duzgun sağlıklı olsunda alllahın takıtırı artık hepmımızn gonlune gore versın allah..bu arada bende ankaradan yazıyorum ankaradan başka arkadaşlar varsa tanışmak ısterım hangı hastaneye gıdıyolar falan...........bıde Facebookta sayfanız varmı varsa bırı benı ekleyebılırmı?

çok teşekkür ederim canım.aslında bu testleri toptan kaldırmalı insanı strese sokuyorlar durduk yere.
harmony prental test diye bir kan testi varmış ankarada yapan bir yer var mı acaba eşin biliyormudur:26:

aysunayy uzun zamandır sadece takip etmekle yetindim seni. güzel haberleri görünce bi hayırlı olsun gözün aydın demek istedim inşallah bundn sonra için daha da rahat eder seni daha da rahatlatan haberler alırsın. bol bol dua etmek lazım canım kendine ve bebeğine dikkat et Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklıa kucağımıza almayı nasip etsin..

Ankaradan yazanlar olarak sayımız çoğalıyor gün geçtikçe:)

ya kafayı yicem Farklı bi markadan test yaptım onda da silik çizgi belirdi ama kan degeri 2.64 nasıl oluyo bu anlamıyorum

iyi akşamlar kızlar hava değişimi ve soğumasıyla ben grip olacakmışım gibi boğazımda ağrı var burnum kaşınıyo napacam ya ilaçta içemem şimdi :2: :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…