2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

evet görmedim canım ekliyorum maaşallah daha iyiymişsiniz daha da iyi olun inşallah

canım rabbim inşallah acil şifalar verir bende okurum kursa gidiyorum pek gelemiyorum ama okuduklarımı yazarım yeni gördüm. arkadaşlardan da rica ederim toplar herkesten yazarım buraya

amin inşallah,tamam canım mümkünse özelden yazarsan bana daha kolay olur takip etmek

Gunaydin kizlarr.

Bugun bebegimi gormeye gidecegim . insallah hareketli gorurum..cinsiyeti soyleyecek dr.

Birde kotu sonucu da goturcem bakakim ne diyecek.

canım birçok badire atlattın ama Allahın izniyle sağlıkla bebişini kucağına alacaksın ben buna inanıyorum

Gerçekten çok zor, tarifi imkansız bir acı...

başın sağolsun canım Allah sabrını versin

canım bu ilk resimdeki hırkanın yapılışı anlatılıyor mu?anlatılıyorsa linki gönderir misin?çok beğendim onu.

Selam kizlar. Aysuncum canim kizcen saglicakla gelsin ins. Gozun aydin.
Petekcim basinsagolsun canim.
Ben bu aksam inanilmaz sinirliyim oglum da zorluyor bugunlerde 5 yads sendromu varmi ona ki girdi acaba diyorum bir simariklik ki sormayin.islerde yogun zor geliyor artik yatip uc gun uyanmayasim var. hicbirsey dusunmeden takmadan ama.

Canımm çok sevindim sonuçların olumlu çıkmasına :)) Nasıl hastaneymiş o, zaten çok nadir görülen bir sonuçmuş 8'de 1 .. Ordan bile belli yanlış olduğuu..

canım ben hamile kalmadan önceki aylarda yaşadım bunu bana bünyen hamile kalmaya hazırlanıyor dediler

geçen ay reglime 6 gün kala kan testi yaptırdıgımda 3.64 çıktı ama yaptıgım testlerde hiç silik falan çizgi çıkmamıştı.ayrı ayrı markalarda denemesem ve 2 gün öncekinden daha belirgin olmasa hç şüphe etmeden tama hamilelik yok dicem ama böyle olunca hep muallakta kaldım yarın regl olmazsam o zaman anlıcam artık hiç gecikmez çünkü

Canim hemen umutsuzluga kapilma. Sen saatler sonra ikinci cizgi cikiyor dediginde ben aslinda hatirkarsan yarimsatten sonrasi dikkate alinmamali diyor demistim ama uzmekte istemedim seni. Ogluma hamileyken bana boyle olmustu ama artikdan tum testler kan testi bile negatifti. Hamikeymisim ama beta hcg gec yukselmis bende. Yani benim durum farkliymis. Bikac gun daha bekle adet olmazsan o zaman yine bakarsin. Umarim en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasarsin..

Kiz haberlerine çok seviniyorum vallahi. Maşallah. İnşallah sağlıkla doğacak canım. Doktorun sanırım özgür deren in ismini vermiş. Ayrıntılı ultrason için onu öneren çok. Zaten riskli gebelik uzmanı kendisi. Ücreti piyasaya göre daha pahalı ama sanırım hak ediyor.

belli bi saatten sonra sonuç yanlış oluyor biliyorum.daha önceki testlerime günler sonra baktıgımda hiç bunlar olmamıştı o yüzden pozitif gibi geldi.topikelrde okuyorum geç döllenmeden dolayı kanda bile negatif çıkıyormuş.yarın anlıcam artrık kısmet diyelim.üzülmedim ama bir öyle bir böyle olması yordu beni...

Dusunmemeye calis. Belki de hala olma ihtimalin var. Ama adetin bi gecsin. Gec dollenme olunca kantaki beta hcg gec yukseliyor. İdrarina karismasi da haliyle daha da gec oluyor. Bakalim yine de ins adet olmazsin diuorum

Canım Allahın izniyle prensesini kucağına alacaksın kokoş şirirn mi şirin bir kızın olacak hem de nazlı nazlı

Kizlarrrr ben ayrintiliydi amniyosentezdi derken 10 hafta daha bekleyecegim bu stresle.

Kandan yapilan bir test varmış harmony test guvenirligi amniyosentez ile ayni.kan sadece istanbulda bi kac merkezde aliniyo.
Amerikaya gonderiliyo ve 20 gunde sonuclaniyormus...ama cok pahali..tup bebek yaptirdigim merkez yaptiriyormus.

10 hafta beklemek mi..3-4 hafta beklemek mi

Çok sevindim kuzum ya
Herşeyin hayırlısı olsun.
İnşallah iyi çıkacak herşey..
Meleğinde hayırlı olsun
Allah şansını,bahtını açık etsin ..

ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000

kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
fefilia:32.000

Toplam okunan : 90.000

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri

09.10.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DUALARIMIZA DEVAM EDEBİLİRİZ ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLAM SAYIYI ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNE TOPLAYIP CUMA GÜNÜ DE DUALAYACAĞIZ NASİPSE

Kizlar midem çok eksiyor
Hersey dokunuyor çok erken değil mı?
Sizde durumlar nasil?

Benim zaten ülserim var bir de reflü ama çok enteresan hamile olduğum andan beri mide ilaçlarımı kullanmıyorum ki Dr ma sormuştum devam edebilirmiyim benim ilaçlarım var die mide ilaçlarında problem yok demişti ama dokunan şeyler var kavrulmuş kıyma kavrulmuş soğan sarımsak beni mahvedio gaviscon diyorum tek care mide ekşimesine birde süt iç bir kaç yudum ılık...

Guzel anneler, tecrubeli arkadaslar ya da bilgisi olanlar bana soylermisiniz acaba bebegin cinsiyyetini en erken ne zaman biliyor doktorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…