- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
bilmiyordum bayılırım patlamış mısırasen nerden aldın bu bilgiyi :)
Canim 7.000 de benden
Gecen 25.000 eklemiştim ama görmedin sanırım artık o ikinci hatim olur bana ve diger arkadaslar icin dağıtmıştım
Okuyan dua eden bütün arkadaslara özellikle sana çok teşekkür ediyorum Canim Allah razı olsun
canım rabbim inşallah acil şifalar verir bende okurum kursa gidiyorum pek gelemiyorum ama okuduklarımı yazarım yeni gördüm. arkadaşlardan da rica ederim toplar herkesten yazarım buraya
Gunaydin kizlarr.
Bugun bebegimi gormeye gidecegim . insallah hareketli gorurum..cinsiyeti soyleyecek dr.
Birde kotu sonucu da goturcem bakakim ne diyecek.
Gerçekten çok zor, tarifi imkansız bir acı...
Selanik Bebek Hırkası Yapılışı - Göznuru - YouTube
cok basıtbır hırka aslında bunu gormeyı dusunmuypoorum amasu rısklı gunlerım gecerse kucuk bebısımeınsallah bundan ormeyı dusunebılırımbeyazındqan soyle pamukgıbı
oglum ıcınden sunları buldum ancak becerebılırmıyım hıc bılmnıyorummmm anlatımlaırnı bulmak Eki Görüntüle 822058 Eki Görüntüle 822059 laızm
canım ben hamile kalmadan önceki aylarda yaşadım bunu bana bünyen hamile kalmaya hazırlanıyor dediler
aaaa sonuç 2.64 mü? Hayret
biz geldik kızlar.doktora kötü sonucu da götürdük önemsedi.hatta gözleri açıldı yüksek riskli dedi...bende dedim ne yükseği neredeyse %100 dawn sendromlu demişler dedim...siz direk ayrıntılı usg ye gidin dedi ve ankarada hacettepede bir hoca klinik açmış hem de iyi bir perinatologmuş araştırdım.onun adını verdi o doktora gideceğiz.detaylıda da dawn olup olmadığı belli oluyormuş kafasında vs değişik oranlar oluyormuş Allah korusun.sonrasında gerekirse amniyosentez..
inşallah iyidir meleğim..o zamana kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum
tekrar burnuna vs baktı iyi baya belli oluyo..normal
yediğim çikolata pek işe yaramadı ama genede yavaş ta olsa hareketliydi...
bu arada teyzeleriiiiiii prensesim geliyor %100 kız dediiiii :119::119: eşimle sadece tebessüm edebildik sevincimizi yaşayamadık bile korkumuzdaninşallah sağlıkla gelsin prensesim...
bir hafta önde çıktı 8.1 cm olmuş
Canim hemen umutsuzluga kapilma. Sen saatler sonra ikinci cizgi cikiyor dediginde ben aslinda hatirkarsan yarimsatten sonrasi dikkate alinmamali diyor demistim ama uzmekte istemedim seni. Ogluma hamileyken bana boyle olmustu ama artikdan tum testler kan testi bile negatifti. Hamikeymisim ama beta hcg gec yukselmis bende. Yani benim durum farkliymis. Bikac gun daha bekle adet olmazsan o zaman yine bakarsin. Umarim en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasarsin..
belli bi saatten sonra sonuç yanlış oluyor biliyorum.daha önceki testlerime günler sonra baktıgımda hiç bunlar olmamıştı o yüzden pozitif gibi geldi.topikelrde okuyorum geç döllenmeden dolayı kanda bile negatif çıkıyormuş.yarın anlıcam artrık kısmet diyelim.üzülmedim ama bir öyle bir böyle olması yordu beni...
Canım Allahın izniyle prensesini kucağına alacaksın kokoş şirirn mi şirin bir kızın olacak hem de nazlı nazlıbiz geldik kızlar.doktora kötü sonucu da götürdük önemsedi.hatta gözleri açıldı yüksek riskli dedi...bende dedim ne yükseği neredeyse %100 dawn sendromlu demişler dedim...siz direk ayrıntılı usg ye gidin dedi ve ankarada hacettepede bir hoca klinik açmış hem de iyi bir perinatologmuş araştırdım.onun adını verdi o doktora gideceğiz.detaylıda da dawn olup olmadığı belli oluyormuş kafasında vs değişik oranlar oluyormuş Allah korusun.sonrasında gerekirse amniyosentez..
bu arada teyzeleriiiiiii prensesim geliyor %100 kız dediiiii :119::119: eşimle sadece tebessüm edebildik sevincimizi yaşayamadık bile korkumuzdaninşallah sağlıkla gelsin prensesim...
biz geldik kızlar.doktora kötü sonucu da götürdük önemsedi.hatta gözleri açıldı yüksek riskli dedi...bende dedim ne yükseği neredeyse %100 dawn sendromlu demişler dedim...siz direk ayrıntılı usg ye gidin dedi ve ankarada hacettepede bir hoca klinik açmış hem de iyi bir perinatologmuş araştırdım.onun adını verdi o doktora gideceğiz.detaylıda da dawn olup olmadığı belli oluyormuş kafasında vs değişik oranlar oluyormuş Allah korusun.sonrasında gerekirse amniyosentez..
Kizlar midem çok eksiyor
Hersey dokunuyor çok erken değil mı?
Sizde durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?