Hayırlı olsun meleğin canım..arkadaşlar slm
benim 13. hafta bugün bitti çok şukur.kiz gebelik durumu var.fakat bdün doktora gittim folik asidi bırakabilirsin dedi ama baska ilaç yazmaya gerek yok dedi.bayaramdan sonra görüselim dedi.sanki bastan savma bakıyor gibi.sizce peki
Bunaldım kızlar artık bu miğde bulantılarından.kasıklarımın agrısından.alta vuran agrılar oluyo devamlı ya benim gibi olan varmı.depresyona girdim valla
sendemı ankaradansın canım memenun oldum:)nerseınden nereye gıdıyosun doktora.nekadarlık bebiş yaş kaç :))
kızlar 2 gündür gaz sancısından ölüyorum nasıl kurtulcam yardım lütfennn((
Kizlarrrr ben ayrintiliydi amniyosentezdi derken 10 hafta daha bekleyecegim bu stresle.
Kandan yapilan bir test varmış harmony test guvenirligi amniyosentez ile ayni.kan sadece istanbulda bi kac merkezde aliniyo.
Amerikaya gonderiliyo ve 20 gunde sonuclaniyormus...ama cok pahali..tup bebek yaptirdigim merkez yaptiriyormus.
10 hafta beklemek mi..3-4 hafta beklemek mi
çörek otunu kaynatıp suyundan bebeklere veriyolar gaz için ama hamilelere zararı var mı bilmiyorum.bebeğe zararı olmayan hamileyede olmaz diye düşünüyorum.araştır canım internetten.olmazsa bi dene öyle yat rahat rahat.
sendemı ankaradansın canım memenun oldum:)nerseınden nereye gıdıyosun doktora.nekadarlık bebiş yaş kaç :))
çörek otunu kaynatıp suyundan bebeklere veriyolar gaz için ama hamilelere zararı var mı bilmiyorum.bebeğe zararı olmayan hamileyede olmaz diye düşünüyorum.araştır canım internetten.olmazsa bi dene öyle yat rahat rahat.
saol canım yaa evde yok olmadı yarın alayım dün uyuyamadım bugün öle inş bu gece uyuyabilirim
Merhaba denix listeyle ben ilgileniyorum mesajınıza baktım göremedim gözümden kaçmış olmalı
Bu aralar hamileliğimde bazı sorunlar oldu listeyi değil siteye dahi giremiyordum
Düşük tehlikem var
Kimseyi ayırmıyorum elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum mide bulantilarim olduğu gunlerde dahi ögüre ogure listeyi guncelledigimi biliyorum haksızlık etmiyormusunuz?
Bilgilerinizi tekrar yollarsanız listeyi güncellerim kimseye kastım olmadıgı gibi her gecen gün artan listemizi gördükçe sukredip sevinenlerdenim
Sevgilerimle..
Canım üzülme benim arkadaşım yeni doğum yaptı onun da riskliydi herşey amniyo sentez yaptırmış sapasağlam çıktı sonuç kızı oldu pamuk gibi sağlıklı benim de haftaya ikili testim var çok bozma sakın moralini hemen dedi dr um da ikili için beklediğini sonra üçlü yapıcz dedi bana ben de neden üçlü yapuosunuz gerekli gördüğünüz zaman mı yapıosunuz demiştim o da hayır rutin ben orda bi değer var ona bakıyorum demişti sonraki aşamaları anlatmıştı gerekli görülürse amniyo sentez önerdiğimiz zamanlar oluyo dedi sonra bu dediğin kan testini gönderiliyormuş fiyatına da 2400 dedi hiç bi sigorta karşılamıyomuş Amerika'ya gidiomuş ben Ankara medicanaya gidiyorum fiyatı buydu. Ama negatif düşünme canım kaygı hep olacak ama bence sorunsuz kucağına alacaksın bebişini benim arkadaşım kızını aldı kucağına)
Selam kizlar. Aysuncum canim kizcen saglicakla gelsin ins. Gozun aydin.
Petekcim basinsagolsun canim.
Ben bu aksam inanilmaz sinirliyim oglum da zorluyor bugunlerde 5 yads sendromu varmi ona ki girdi acaba diyorum bir simariklik ki sormayin.islerde yogun zor geliyor artik yatip uc gun uyanmayasim var. hicbirsey dusunmeden takmadan ama.
canim evet beklemek zor eger imkanin varsa tabiki yaptir derim bugüne kadar genellikle down sendromluların burun kemiği yada orta parmak kemiginın tespit edilemedikten sonra riskli denildıgını biliyordum sadece ense kalınlıgı yeterli görülmez diye biliyorum bak sizin burun kemiginiz görülmüş çok şükür inan içim çok rahat prensesin oldukça saglıklı dogacak mevlam mucizesini koruyacak aklımda ve dualarimdasınKizlarrrr ben ayrintiliydi amniyosentezdi derken 10 hafta daha bekleyecegim bu stresle.
Kandan yapilan bir test varmış harmony test guvenirligi amniyosentez ile ayni.kan sadece istanbulda bi kac merkezde aliniyo.
Amerikaya gonderiliyo ve 20 gunde sonuclaniyormus...ama cok pahali..tup bebek yaptirdigim merkez yaptiriyormus.
10 hafta beklemek mi..3-4 hafta beklemek mi
Canım ben 12.haftamda ikili taramaya gidecegim o zamana ögrenebilirsin diyorlar daha önce pek mümkün degil çünku 11.haftada genital organlar şekilleniyormuşGuzel anneler, tecrubeli arkadaslar ya da bilgisi olanlar bana soylermisiniz acaba bebegin cinsiyyetini en erken ne zaman biliyor doktorlar?
Tamam canım sen çekince yazarsın eklerim :)Canim bende ins cekecegim ya mubdi ama yarin ve obur gun de yogunum sonra cekicem ins bende.
Maaşallah bir prenses daha eklendi aramizaarkadaşlar slm
benim 13. hafta bugün bitti çok şukur.kiz gebelik durumu var.fakat bdün doktora gittim folik asidi bırakabilirsin dedi ama baska ilaç yazmaya gerek yok dedi.bayaramdan sonra görüselim dedi.sanki bastan savma bakıyor gibi.sizce peki
İnsallah o gunlerde yakin canim az kaldiin gonlunu ferah tut..Guzel gecen gunu birazdan uyuyarak kapaticam ama pedim de kanamayi gormeseydim huzurla uyurdum Allah aklima mutayyet olsun
bende heyecanla beklezenlerdenımBu arada 14 erkek bebeğe 4kız bebekti =) maşallah kızlar 11 oldu aranın kapanmasına az kaldı =)
Bende sabırsızlığımın acısını daha öğrenememekle yaşıyorum
Canım yemekleri pisirirken biraz kimyon koyarsan gazin olmaz fazla olmadikca bebegede zarari yok ben yiyorum :)kızlar 2 gündür gaz sancısından ölüyorum nasıl kurtulcam yardım lütfennn((
Günaydın anne adayları, hayırlı cumalar...
SOS! Ana Babalara Yardım (Yazar: Lynn Clark) kitabını tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?