2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim bende ins cekecegim ya mubdi ama yarin ve obur gun de yogunum sonra cekicem ins bende.

arkadaşlar slm
benim 13. hafta bugün bitti çok şukur.kiz gebelik durumu var.fakat bdün doktora gittim folik asidi bırakabilirsin dedi ama baska ilaç yazmaya gerek yok dedi.bayaramdan sonra görüselim dedi.sanki bastan savma bakıyor gibi.sizce peki

Hayırlı olsun meleğin canım..
Benimde bugün bitti ilacım ve senin doktorun gibi şu an ilaç yazmadılar.
Gerek yokmuş şu an da...
Normal yani kesmesi. Endişelenme

Guzel gecen gunu birazdan uyuyarak kapaticam ama pedim de kanamayi gormeseydim huzurla uyurdum Allah aklima mutayyet olsun

Bu arada 14 erkek bebeğe 4kız bebekti =) maşallah kızlar 11 oldu aranın kapanmasına az kaldı =)
Bende sabırsızlığımın acısını daha öğrenememekle yaşıyorum

Bunaldım kızlar artık bu miğde bulantılarından.kasıklarımın agrısından.alta vuran agrılar oluyo devamlı ya benim gibi olan varmı.depresyona girdim valla

Benim bulantılarım bu hafta azaldı birden ben de anlamadım hatta yemek falan yapamıodum dün yemek yaptım kokusu falan midemi bulandırmadı çok şaşırdım inşh böyle devam eder bana hep birden kesilecek dolardı arkadaşlarım bulantılarım için inşh öle bi işaretidir) umarım seninde bir an önce geçer benim de alttan ağrılarım var ama o genişlemeden Dr um bana artabileceğini söylemişti zaten en az 40 dk yürü dedi bana eğer riskli bi durumun yoksa yürü canım bana o kadar iyi geldi ki sabah uyanır uyanmaz yürüyorum dışarda hava alıyorum dün hava soğuktu montumu giydim taktım beremi çıktım yola ) güne pozitif başlıyorum sıkıntılarım azaldı tavsiye ediyoru canım yürü mutlaka)

Esmercim dun bana yazmisin dr senin icin sorayimmi diye sonradan gordum cok tesekkur ederim sen bugun gttin dr sormus kadar oldun insallah duzelirim inssllah yarin bamvaska bir gun dogar insan gecmis saglikli gunleri dusundugunde sukredilcej ne kadar seye sahipizde farkida degiliz diye dusunuyorum yagmurlu havalari severim ancak keyiften dort kose olarak gerci benim hic bi zaman kolay bi hayatim olmadi ben magazadan o aksam giymek icin pantolon alsam ya bedeni karisir yada alarmi uzerinde kalir cabalamaya aliskinim esasen ama cokta gencim zaten yok arkadas pes ettimde denmiyor normal hayatima devam edip mutlu bi hamilelik sonrasi bebegimi kucaklayip ailemizi dort kisiye tamamlamayi diliyorum sizlerden dua istiyorum

Canım üzülme benim arkadaşım yeni doğum yaptı onun da riskliydi herşey amniyo sentez yaptırmış sapasağlam çıktı sonuç kızı oldu pamuk gibi sağlıklı benim de haftaya ikili testim var çok bozma sakın moralini hemen dedi dr um da ikili için beklediğini sonra üçlü yapıcz dedi bana ben de neden üçlü yapuosunuz gerekli gördüğünüz zaman mı yapıosunuz demiştim o da hayır rutin ben orda bi değer var ona bakıyorum demişti sonraki aşamaları anlatmıştı gerekli görülürse amniyo sentez önerdiğimiz zamanlar oluyo dedi sonra bu dediğin kan testini gönderiliyormuş fiyatına da 2400 dedi hiç bi sigorta karşılamıyomuş Amerika'ya gidiomuş ben Ankara medicanaya gidiyorum fiyatı buydu. Ama negatif düşünme canım kaygı hep olacak ama bence sorunsuz kucağına alacaksın bebişini benim arkadaşım kızını aldı kucağına)

sana da merhabalar canım öncelikle çok geçmiş olsun ben durumunu bilmiyordum ama zaten ben bu aralar değil baya önce yazmışım sana o da 563. sayfada kalmış yani 1200 lü sayfalarda olduğumuz için şuanda görememen gayet normal çünkü çok önce yazmıştım ... listenin güncellendiğini ve yeni isimler eklendiği halde kendi ismimi göremeyince haliyle canım sıkıldı tabi ama neyse olur böyle şeyler ... tekrar geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ...

Canim medicana yapiyormuymus gercekten cok sevindim bu habere bende stanbulda yapikiyor saniyordum sadce oraya gitmryi bile goze almistik ama bizi cok zorlandı..amniyosentez beklemek cok zor 10 hafta.
Ina riskim biraz dusuk ciksa uzulmuycem ama 1/8den buyuk diyor 1/7 diyor
Uyku falan kalmadi bu stresle zaman gecer mi..
Cok pahali ama napalim.

Son düzenleme:
Günaydın anne adayları, hayırlı cumalar...

SOS! Ana Babalara Yardım (Yazar: Lynn Clark) kitabını tavsiye ederim.

canim evet beklemek zor eger imkanin varsa tabiki yaptir derim bugüne kadar genellikle down sendromluların burun kemiği yada orta parmak kemiginın tespit edilemedikten sonra riskli denildıgını biliyordum sadece ense kalınlıgı yeterli görülmez diye biliyorum bak sizin burun kemiginiz görülmüş çok şükür inan içim çok rahat prensesin oldukça saglıklı dogacak mevlam mucizesini koruyacak aklımda ve dualarimdasın

Guzel anneler, tecrubeli arkadaslar ya da bilgisi olanlar bana soylermisiniz acaba bebegin cinsiyyetini en erken ne zaman biliyor doktorlar?
Canım ben 12.haftamda ikili taramaya gidecegim o zamana ögrenebilirsin diyorlar daha önce pek mümkün degil çünku 11.haftada genital organlar şekilleniyormuş
Canim bende ins cekecegim ya mubdi ama yarin ve obur gun de yogunum sonra cekicem ins bende.
Tamam canım sen çekince yazarsın eklerim :)
Maaşallah bir prenses daha eklendi aramiza canım benim folik asiti doktorum 9.haftada kesmişti demekki yeterli görülüyor normal yani :)
Guzel gecen gunu birazdan uyuyarak kapaticam ama pedim de kanamayi gormeseydim huzurla uyurdum Allah aklima mutayyet olsun
İnsallah o gunlerde yakin canim az kaldiin gonlunu ferah tut..
Bu arada 14 erkek bebeğe 4kız bebekti =) maşallah kızlar 11 oldu aranın kapanmasına az kaldı =)
Bende sabırsızlığımın acısını daha öğrenememekle yaşıyorum
bende heyecanla beklezenlerdenım
kızlar 2 gündür gaz sancısından ölüyorum nasıl kurtulcam yardım lütfennn ((
Canım yemekleri pisirirken biraz kimyon koyarsan gazin olmaz fazla olmadikca bebegede zarari yok ben yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…