Günaydın anne adayları, hayırlı cumalar...
SOS! Ana Babalara Yardım (Yazar: Lynn Clark) kitabını tavsiye ederim.
Kızlar günaydın
Nasılsınız bu sabah? Benim bir süredir devam eden ağrılarım var. alt tarafta. ama sanki rahim ağzında değil de mesane tarafında gibi. bebekler mesaneye baskı yapmak için çok küçükler. neden böyle oluyor ben de anlamadım. ctesi gittiğimde doktora soracağım. hani küçük tuvaletimizi yaptığımız yer var ya, orda hissediyorum sanki ağrıyı...
ben yaptırmadım canım, doktorum da istemedi. doğru sonuç vermeyebiliyormuş
Kızlar günaydın
Nasılsınız bu sabah? Benim bir süredir devam eden ağrılarım var. alt tarafta. ama sanki rahim ağzında değil de mesane tarafında gibi. bebekler mesaneye baskı yapmak için çok küçükler. neden böyle oluyor ben de anlamadım. ctesi gittiğimde doktora soracağım. hani küçük tuvaletimizi yaptığımız yer var ya, orda hissediyorum sanki ağrıyı...
canım benimde küçük tuvaletim hep ağrılı oluyodu hatta bunun için idrar kulturu verdim temiz çıktı doktor bebek mesaneye baskı yapıyo ondandır dedi
Evet bende öyle duydum canım bakalım ne diyecek yarın
Günaydın cnaım,
bendede vardı dr aradım fazla yorulma rahim genişlediğinden demişti.
bende de hafif bir enfeksiyon çıkmıştı ama ilaç kullanmıştım. sonrasında da geçmedi. bir de devamlı değil, ara ara oluyor. belki de baskıdandır dediğin gibi
daha çok başlarındayız ya o beni endişelendirdi. ileriki haftalarda nasıl olacak kim bilir...
Günaydın kızlar, sabah uyandım. Dışkım simsiyahtı. O kadar korktum ki mide kanaması geçiriyorum diye. Hemen dr a gittim. Kullandığım demir hapı yüzündenmiş. O an insan hiç kendini düşünmüyor bebeğime bir şey olur mu diye panik yaptım bir sürü. Çok şükür ki bir şey çıkmadı. Zaten dr demir hapı ya da vitamin hapı kullanıyor musun diye sordu ilk. Sizde böyle bir şey oldu mu?
Günaydın kızlar, sabah uyandım. Dışkım simsiyahtı. O kadar korktum ki mide kanaması geçiriyorum diye. Hemen dr a gittim. Kullandığım demir hapı yüzündenmiş. O an insan hiç kendini düşünmüyor bebeğime bir şey olur mu diye panik yaptım bir sürü. Çok şükür ki bir şey çıkmadı. Zaten dr demir hapı ya da vitamin hapı kullanıyor musun diye sordu ilk. Sizde böyle bir şey oldu mu?
Kızlarr günaydın çok çok çooookk mutluyummm çünkü bir oğluşum olacağını öğrendimmm.Ne kadar farklı bir duyguymuş aslında Allah yalanı sevmez kız istiyodum ama ultrasonda kıpırtılarını hareketlerini gördüm yaaa bide doktorum erkek dedi o anki mutluluğumu gözlerimdeki ışığı anlatamamm..Allah herkese böyle güzel duygular nasip etsin inşallahhhh:)))
demir hapları hem dışkının rengini koyulaştırır hemde kabızlık yapabilir canım ben henüz demir hapına baslamadım vitaminede baslamadım salı doktora gidicem heralde o zaman doktorum artık başlatacaktır bende demir haplarını hiç kullanmak istemiyorum kabızlık yapıyor mideyede dokunuyor ama mecbur kullanıcaz kaçışı yok :)
Kızlarr günaydın çok çok çooookk mutluyummm çünkü bir oğluşum olacağını öğrendimmm.Ne kadar farklı bir duyguymuş aslında Allah yalanı sevmez kız istiyodum ama ultrasonda kıpırtılarını hareketlerini gördüm yaaa bide doktorum erkek dedi o anki mutluluğumu gözlerimdeki ışığı anlatamamm..Allah herkese böyle güzel duygular nasip etsin inşallahhhh:)))
Canım gözün aydın. Sağlıkla kucağına al oğluşunu
Midemede omu dokundu acaba. Akşam tüm yediğimi çıkardım. Birde spagetti yapmıştım uzun uzun ayy neyse midenizi bulandırmayayım iyice
canim evet beklemek zor eger imkanin varsa tabiki yaptir derim bugüne kadar genellikle down sendromluların burun kemiği yada orta parmak kemiginın tespit edilemedikten sonra riskli denildıgını biliyordum sadece ense kalınlıgı yeterli görülmez diye biliyorum bak sizin burun kemiginiz görülmüş çok şükür inan içim çok rahat prensesin oldukça saglıklı dogacak mevlam mucizesini koruyacak aklımda ve dualarimdasın
Canım ben 12.haftamda ikili taramaya gidecegim o zamana ögrenebilirsin diyorlar daha önce pek mümkün degil çünku 11.haftada genital organlar şekilleniyormuş
Tamam canım sen çekince yazarsın eklerim :)
Maaşallah bir prenses daha eklendi aramizacanım benim folik asiti doktorum 9.haftada kesmişti demekki yeterli görülüyor normal yani :)
İnsallah o gunlerde yakin canim az kaldiin gonlunu ferah tut..
bende heyecanla beklezenlerdenım
Canım yemekleri pisirirken biraz kimyon koyarsan gazin olmaz fazla olmadikca bebegede zarari yok ben yiyorum :)
muhtemelen o yapmıştır ben eskiden içince kıvrandırırdı hangi ilacı kullanıyorsun?
gyn ferro sanol. Birde demirim düşük çıktığı için dr günde iki tane kullanmamı istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?