2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım benimde küçük tuvaletim hep ağrılı oluyodu hatta bunun için idrar kulturu verdim temiz çıktı doktor bebek mesaneye baskı yapıyo ondandır dedi

ben yaptırmadım canım, doktorum da istemedi. doğru sonuç vermeyebiliyormuş

Evet bende öyle duydum canım bakalım ne diyecek yarın

Günaydın cnaım,

bendede vardı dr aradım fazla yorulma rahim genişlediğinden demişti.

günaydın kızlar bugun önceki günlere göre erken uyandım havalar çok soğudu dün itibarıyla kombiyi açtım ama yinede ev ısınmıyor sanki hala üşüyorum artık kış geldi inşalah üşütüp hasta olmayız dünden beri boğazım acıyor bol bol mandalina elma yiyorum ballı limonlu sıcak su yapıp içiyorum bugun iğne günüm teyzem iğneyi saplayacak popoma :)

canım benimde küçük tuvaletim hep ağrılı oluyodu hatta bunun için idrar kulturu verdim temiz çıktı doktor bebek mesaneye baskı yapıyo ondandır dedi

bende de hafif bir enfeksiyon çıkmıştı ama ilaç kullanmıştım. sonrasında da geçmedi. bir de devamlı değil, ara ara oluyor. belki de baskıdandır dediğin gibi

Evet bende öyle duydum canım bakalım ne diyecek yarın

Günaydın cnaım,

bendede vardı dr aradım fazla yorulma rahim genişlediğinden demişti.

daha çok başlarındayız ya o beni endişelendirdi. ileriki haftalarda nasıl olacak kim bilir...

Günaydın kızlar, sabah uyandım. Dışkım simsiyahtı. O kadar korktum ki mide kanaması geçiriyorum diye. Hemen dr a gittim. Kullandığım demir hapı yüzündenmiş. O an insan hiç kendini düşünmüyor bebeğime bir şey olur mu diye panik yaptım bir sürü. Çok şükür ki bir şey çıkmadı. Zaten dr demir hapı ya da vitamin hapı kullanıyor musun diye sordu ilk. Sizde böyle bir şey oldu mu?

Canım şimdiden sıkma kendini belki çok rahat bir hamilelik geçireceğiz. inşallahta öyle olur.
Ağrılarda olacak çekeceğiz artık napalım :)

Canım ben henüz kullanmaya başlamadım ama
demir hapı çok kullandım. dışkıyı her zaman sımsıyah yapar korkacak birşey yok onda

Kızlarr günaydın çok çok çooookk mutluyummm çünkü bir oğluşum olacağını öğrendimmm.Ne kadar farklı bir duyguymuş aslında Allah yalanı sevmez kız istiyodum ama ultrasonda kıpırtılarını hareketlerini gördüm yaaa bide doktorum erkek dedi o anki mutluluğumu gözlerimdeki ışığı anlatamamm..Allah herkese böyle güzel duygular nasip etsin inşallahhhh:)))

demir hapları hem dışkının rengini koyulaştırır hemde kabızlık yapabilir canım ben henüz demir hapına baslamadım vitaminede baslamadım salı doktora gidicem heralde o zaman doktorum artık başlatacaktır bende demir haplarını hiç kullanmak istemiyorum kabızlık yapıyor mideyede dokunuyor ama mecbur kullanıcaz kaçışı yok :)

canım çocuklara verildiğinde onların da dışkılarını simsiyah yapıyor. normal yani :)

Canım gözün aydın. Sağlıkla kucağına al oğluşunu

Midemede omu dokundu acaba. Akşam tüm yediğimi çıkardım. Birde spagetti yapmıştım uzun uzun ayy neyse midenizi bulandırmayayım iyice

günaydın canım, gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallaaah dun merakla belırtılerı soruyodun öğrenmene sevındım kaçıncı haftadasın tam oalrak ve net bı şekılde mı öğrendın cınsıyetını yanılma payı var mı ?

Son düzenleme:

muhtemelen o yapmıştır ben eskiden içince kıvrandırırdı hangi ilacı kullanıyorsun?

cok tesekkur ederim canim benim INSALLAH sen de saglikla alirsin bebisini kucagina)))

oğluşun hayırlı olsun canım kaç haftalık oldun? bence hamilelik çok güzel bir duygu onu görünce bende çok heyecanlanıyorum Allah yavrularımızı bize bağışlasın

canim benim hayirli evlat olsun.. yuzunuzu guldursun her zaman INSALLAH.. SAG SALIM GELSIN ANNESINE KAVUSHSUN

gyn ferro sanol. Birde demirim düşük çıktığı için dr günde iki tane kullanmamı istedi.

canım o ilaç mideye acayip dokunuyor bende öyle olmuştu bir ara oraferon diye bi kan hapı kullanmıştım o bunun kadar yapmamıştı aslında maltofer tüplerde iyi ama tadı kötü hamilelikte mide bulantısı olduğu için hiç içilmez dr gidince söyle ilacını değiştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…