2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim hem burun kemigimiz var hem ensemiz 1.2 cikti 4 gun sonrakinde de 1.9 ensemizde ii.
Ama iste o kan testi 1/8 den buyuk risk

Gunaydinn bugun biraz da uyumusum gece boyu az az kanama olmus simdide var
Esim gunduze dondu annemler gelcek
Bugun banyomu olsam diyorum ama korkuyorum belki annem sacimi yikar,legende yattigim yerden cubku cok dolasmis pazattesi islak kagayla hasyaneye gidip yattim cok dolasti buarada tesbihler cekiliyo ama kanamadan fiesat bulamiyorum
Okuyacagim insallah annem zikir matik almis bana getiriyo bu sabah
Sinracima okuyanlarin agzina saglik Allah kabuk,etsin

Günaydın arkadaşlarımm yarım saat sonra randevum var hep kötü kötü kabuslar gördüm umarım bebişim iyidir inşallah test sonuçlarımızda iyi çıkar banada dua edin olurmuu

ya kafayı yicem Farklı bi markadan test yaptım onda da silik çizgi belirdi ama kan degeri 2.64 nasıl oluyo bu anlamıyorum

bekle bakalım adetinin gecikmesini belki geç döllenmedir diyeceğim ama bende bilemedim şaşırdım doğrusu.
Allah gönlüne göre versin. İnşallah hamilesindir ama üzülme bu ay değilse bile diğer aylar mutlaka olacak sadece rabbimize dua etmeliyiz.

Moralini yüksek tut, düzeleceksin inşallah

Günaydın arkadaşlarımm yarım saat sonra randevum var hep kötü kötü kabuslar gördüm umarım bebişim iyidir inşallah test sonuçlarımızda iyi çıkar banada dua edin olurmuu

Güzel haberlerle gel canım

Bende bugun el isine basliuotum ancak bebek icin degil oglum icin risk bitens kadar yapmiyim diyorun uzulurum sonra Allah korusun Allahim

Günaydın kızlar,

Aysuncum inşallh sorun çıkmayacak üzme artık kendini bak ölçümler herşey normal
İnan ki anlatmıştım sana yüzeysel ama ayrıntılı anlatayım
Kuzenim dr gitti dedilerki çocuğunda omurilik gelişmemiş alacağız
hüngür hüngür ağlıyor. diğer kuzenin dr prof. ona gittik. dr dedi ki bazı meslektaşlarımız ölçümü yaparken yada kana bakarken bebiğin haftasını yanlış sayıyorlar. örnek bebek 10 haftalık diyelim ultrasonda bakıyor 13 hafta. aa bu bebek gelişmemiş tabi gelişmez dedi arada 3 hafta var. bebek gelişimi bi günde bile değişebiliyorken anlamsız yaptıkalrı dedi
sen bebeğini doğur renklı doplere soktu sonrakı aylarda maşallah zıpır zıpır kızı var

Arkadaşlar 2.76 çıktı sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş herşey için teşekkür ederim hepinize :)
bence adetinin gecikmesini bekle ve tekrar kan testi yaptır

Canim ben cok kilo verdim onları toparladım ama hamile kaldığım kiloyu gecmedim henüz yani bende aldım ama verdigim kiloları aldım
Bide ben tombalak anne adayiyim ondan dikkat ediyorum:18:
bende tombişim :) 70.7 ile hamile kaldım şu anda 73.7yim

benim doktorum ben ikiliye çok itibar etmiyorum dedi ense kalınlığının da katıldığı kombine test yaptı ama esas ben 4lu testte bi prıtein değeri var ona bakıyorum mutlaka dedi
bende şimdi bakıcam 4lu ne zaman yapılıyomuş ona göre randevu alıcam
senin durumuna da çok şaşırdım canım ya yani ikinci testi yaptırmasan için rahat olacaktı
ne garip değil mi

Canım ya anneleriniz kıymetini bilin fırsat oldukca ellerini öpün, ben annemi kaybettim 10 gün önce hayat onsuz nasıl devam edecek bilemiyorum hala şoktayım. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda kaybetttim ((
çok çok üzüldüm başın sağolsun rabbim mekanını cennet etsin sanada sabır versin
rabbim annelerimizi babalarımızı korusun

iyi akşamlar kızlar hava değişimi ve soğumasıyla ben grip olacakmışım gibi boğazımda ağrı var burnum kaşınıyo napacam ya ilaçta içemem şimdi :2: :2:
canım ıhlamur iç ve c vitamini takviyesi al bence bol bol mandalina ye

Kızlar ikiz gebeliklerde ikili test yapıyorlar mı?
Bazı dr 'lar yapıp bazıları yapmıyormuş
Yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım

Bana yapılan ik tesste kokbine test canim ense kalinligi da katildi yani

Kızlar günaydın
Nasılsınız bu sabah? Benim bir süredir devam eden ağrılarım var. alt tarafta. ama sanki rahim ağzında değil de mesane tarafında gibi. bebekler mesaneye baskı yapmak için çok küçükler. neden böyle oluyor ben de anlamadım. ctesi gittiğimde doktora soracağım. hani küçük tuvaletimizi yaptığımız yer var ya, orda hissediyorum sanki ağrıyı...

iyi akşamlar kızlar hava değişimi ve soğumasıyla ben grip olacakmışım gibi boğazımda ağrı var burnum kaşınıyo napacam ya ilaçta içemem şimdi :2: :2:

Canım ne içersen iç 2 bardaktan fazla içme.Ihlamur ve zencefil çayı içebilirsin.Bende h.sonu grip oldum.Kök zencefille kabuk tarçını kaynattım.Bol limon sıktım içtim.Akşama hiçbişeyim kalmadı.

günaydın
inşallah güzel olacak
geldiğinde mutlaka haber ver bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…