ya kafayı yicemFarklı bi markadan test yaptım onda da silik çizgi belirdi ama kan degeri 2.64 nasıl oluyo bu anlamıyorum
sen adet oldun mu olmadın mı onu haber ver emiya kafayı yicemFarklı bi markadan test yaptım onda da silik çizgi belirdi ama kan degeri 2.64 nasıl oluyo bu anlamıyorum
kaç ilmikle başladın canım ve tek sıramı gittin çift mi yani 2 katlıı tek mi?
Gunaydinn bugun biraz da uyumusum gece boyu az az kanama olmus simdide var
Esim gunduze dondu annemler gelcek
Bugun banyomu olsam diyorum ama korkuyorum belki annem sacimi yikar,legende yattigim yerdencubku cok dolasmis pazattesi islak kagayla hasyaneye gidip yattim cok dolasti buarada tesbihler cekiliyo ama kanamadan fiesat bulamiyorum
Okuyacagim insallah annem zikir matik almis bana getiriyo bu sabah
Sinracima okuyanlarin agzina saglik Allah kabuk,etsin
Günaydın arkadaşlarımm yarım saat sonra randevum var hep kötü kötü kabuslar gördüm umarım bebişim iyidir inşallah test sonuçlarımızda iyi çıkar banada dua edin olurmuu
Günaydın arkadaşlarımm yarım saat sonra randevum var hep kötü kötü kabuslar gördüm umarım bebişim iyidir inşallah test sonuçlarımızda iyi çıkar banada dua edin olurmuu
kizlar 2-3 gundur karnim agriyor
Allah korusun kotu birsey yoktur degil mi?
Sizde oldu mu?
bence adetinin gecikmesini bekle ve tekrar kan testi yaptırArkadaşlar 2.76 çıktı sonuç yani negatif :) kısmet değilmiş herşey için teşekkür ederim hepinize :)
bende tombişim :) 70.7 ile hamile kaldım şu anda 73.7yimCanim ben cok kilo verdim onları toparladım ama hamile kaldığım kiloyu gecmedim henüz yani bende aldım ama verdigim kiloları aldım
Bide ben tombalak anne adayiyim ondan dikkat ediyorum:18:
benim doktorum ben ikiliye çok itibar etmiyorum dedi ense kalınlığının da katıldığı kombine test yaptı ama esas ben 4lu testte bi prıtein değeri var ona bakıyorum mutlaka dediçok teşekkür ederim canlar..çok sağoluninşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz..
cutem..ayrıntılı için 20.haftada gidiliyormuş sanırım ama ben yarın merkezle konuşup daha erken gelmek istediğimizi söyleyeceğim eğer oluyorsa...birde 4 lü testte yaptırmak istiyorum onu da söyleyeceğim..bakalım ne diyecekler.
çok çok üzüldüm başın sağolsun rabbim mekanını cennet etsin sanada sabır versinCanım ya anneleriniz kıymetini bilin fırsat oldukca ellerini öpün, ben annemi kaybettim 10 gün önce hayat onsuz nasıl devam edecek bilemiyorum hala şoktayım. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda kaybetttim((
canım ıhlamur iç ve c vitamini takviyesi al bence bol bol mandalina yeiyi akşamlar kızlar hava değişimi ve soğumasıyla ben grip olacakmışım gibi boğazımda ağrı var burnum kaşınıyo napacam ya ilaçta içemem şimdi :2: :2:
Bana yapılan ik tesste kokbine test canim ense kalinligi da katildi yanibence adetinin gecikmesini bekle ve tekrar kan testi yaptır
bende tombişim :) 70.7 ile hamile kaldım şu anda 73.7yim
benim doktorum ben ikiliye çok itibar etmiyorum dedi ense kalınlığının da katıldığı kombine test yaptı ama esas ben 4lu testte bi prıtein değeri var ona bakıyorum mutlaka dedi
bende şimdi bakıcam 4lu ne zaman yapılıyomuş ona göre randevu alıcam
senin durumuna da çok şaşırdım canım ya yani ikinci testi yaptırmasan için rahat olacaktı
ne garip değil mi
çok çok üzüldüm başın sağolsun rabbim mekanını cennet etsin sanada sabır versin
rabbim annelerimizi babalarımızı korusun
canım ıhlamur iç ve c vitamini takviyesi al bence bol bol mandalina ye
iyi akşamlar kızlar hava değişimi ve soğumasıyla ben grip olacakmışım gibi boğazımda ağrı var burnum kaşınıyo napacam ya ilaçta içemem şimdi :2: :2:
Kızlar ikiz gebeliklerde ikili test yapıyorlar mı?
Bazı dr 'lar yapıp bazıları yapmıyormuş
Yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım
biliyor musunuz patlamış mısır direkt bebeği besliyormuş[/QUOTE
Misir gdo lu yemeyin diyorlardi ne oldu yine mi fikir degistirmisler? ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?