canım o ilaç mideye acayip dokunuyor bende öyle olmuştu bir ara oraferon diye bi kan hapı kullanmıştım o bunun kadar yapmamıştı aslında maltofer tüplerde iyi ama tadı kötü hamilelikte mide bulantısı olduğu için hiç içilmez dr gidince söyle ilacını değiştirir
sen adet oldun mu olmadın mı onu haber ver emi
Haftaya gideceğim kontrole söyleyeyim bakıyım. Bu arada ben bebek alışveriş listesi hazırlamaya çalışıyorum. Önümüzdeki aydan itibaren parça parça almaya başlarız. Sonrada külfet olmasın diye ama işin içinden çıkamadım. Dün sağolsun bir arkadaşımdan rica ettim oda bir liste gönderdi. İnternetteki listelerde mevsime göre değişiyor alınacaklar. Kafam iyice karıştı neyi ne kadar alacağımı bilemiyorum. Buradaki tecrübeli anneler yardımcı olurlarsa bizlere çok sevinirim. Bizimkiler birde nisan bebeği kışla yaz arası. Tulumu zıbını pijaması kaçar tane,nasıl almak lazım ilk 3 ay için?
plesentanin arkası kaniyormus dr yat dinlen dedi.. Dualarinizi bekliyorum
Yatıyorum TAtlim iyiyim çok şükür korkuttu bizi bıdık
Âmin âmin ins hepimizin ins
Canim çok şükür iyiyiz yatıyorum iste bende seni merak etmiştim özelden yazıyordum net gitti buraya yazdığını görünce rahatladım hersey yolunda mı?
Suay daha bişey yazmadı midesi kötüydü
tatlım iyisin galiba çok sevindi,m prenses gel,iyo demek hayırlı olsun canım
suaydan haber var mı ne demiş doktor
Yatıyorum TAtlim iyiyim çok şükür korkuttu bizi bıdık
Âmin âmin ins hepimizin ins
Canim çok şükür iyiyiz yatıyorum iste bende seni merak etmiştim özelden yazıyordum net gitti buraya yazdığını görünce rahatladım hersey yolunda mı?
Suay daha bişey yazmadı midesi kötüydü
ay çok şükür canım..inşALLAH suayda çok iyidir
biz geldik kızlar.doktora kötü sonucu da götürdük önemsedi.hatta gözleri açıldı yüksek riskli dedi...bende dedim ne yükseği neredeyse %100 dawn sendromlu demişler dedim...siz direk ayrıntılı usg ye gidin dedi ve ankarada hacettepede bir hoca klinik açmış hem de iyi bir perinatologmuş araştırdım.onun adını verdi o doktora gideceğiz.detaylıda da dawn olup olmadığı belli oluyormuş kafasında vs değişik oranlar oluyormuş Allah korusun.sonrasında gerekirse amniyosentez..
inşallah iyidir meleğim..o zamana kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum
tekrar burnuna vs baktı iyi baya belli oluyo..normal
yediğim çikolata pek işe yaramadı ama genede yavaş ta olsa hareketliydi...
bu arada teyzeleriiiiiii prensesim geliyor %100 kız dediiiii :119::119: eşimle sadece tebessüm edebildik sevincimizi yaşayamadık bile korkumuzdaninşallah sağlıkla gelsin prensesim...
bir hafta önde çıktı 8.1 cm olmuş
sendemı ankaradansın canım memenun oldum:)nerseınden nereye gıdıyosun doktora.nekadarlık bebiş yaş kaç :))
Kızlarr günaydın çok çok çooookk mutluyummm çünkü bir oğluşum olacağını öğrendimmm.Ne kadar farklı bir duyguymuş aslında Allah yalanı sevmez kız istiyodum ama ultrasonda kıpırtılarını hareketlerini gördüm yaaa bide doktorum erkek dedi o anki mutluluğumu gözlerimdeki ışığı anlatamamm..Allah herkese böyle güzel duygular nasip etsin inşallahhhh:)))
oğluşun hayırlı olsun canım kaç haftalık oldun? bence hamilelik çok güzel bir duygu onu görünce bende çok heyecanlanıyorum Allah yavrularımızı bize bağışlasın
günaydın canım, gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallaaahdun merakla belırtılerı soruyodun öğrenmene sevındım kaçıncı haftadasın tam oalrak ve net bı şekılde mı öğrendın cınsıyetını yanılma payı var mı ?
ay canım yat sakın kalkma tuvalet haricinde. çok geçmiş olsun. dualarım seninle.plesentanin arkası kaniyormus dr yat dinlen dedi.. Dualarinizi bekliyorum
canım Rabbim oğlunu size bağışlasın.12+4 canım bencede çok güzel bir duygu herkes sorunsuz güzel mutlu bir hamilelik geçirir inşallahh.Çünkü ben sorunlu 2 hamilelik yaşadım çok istememe rağmen 2 bebeğimide kaybettim.Hayırlısı böyleymiş tabi..Ama şimdi hızla büyüyen bi oğluşum vaar..Allah olmayanlarada nasip etin
12+4 canım bencede çok güzel bir duygu herkes sorunsuz güzel mutlu bir hamilelik geçirir inşallahh.Çünkü ben sorunlu 2 hamilelik yaşadım çok istememe rağmen 2 bebeğimide kaybettim.Hayırlısı böyleymiş tabi..Ama şimdi hızla büyüyen bi oğluşum vaar..Allah olmayanlarada nasip etin
anlıyorum canım benimde bu 3. bebeğim bende 2sini kaybettim ama benim bu hamileliğimde sorunlu hep kanamalarım oluyor düşük riskimiz hala bitmedi bu beni çok üzüyor senin bebiş bizimkinden küçük ama masallah hemen belli etmiş kendini bizimki daha belli etmedi :)
ay canım yat sakın kalkma tuvalet haricinde. çok geçmiş olsun. dualarım seninle.
canım Rabbim oğlunu size bağışlasın.
Sorma canım benimkisi çok ta hareketli.Ama üzülme inşallah kanamaların tez zamanda biter ki benimde bu hamileliğim çok normal başlamadı 7.haftamda kanamam oldu.Doktorum estofrem verdi 11.haftaya kadar kullandım.Çok şükür kanamam da tamamen bitti.;İnşallah seninkide geçecek canımm sen gönlünü ferah tut.Allah bebişlerimizi bize bağışlasınnn
estofrem ne canım? adını ilk defa duydum inş. benimde kanamalarım biter inan korkudan yataktan çıkmıyorum bi wc gidiyorum rabbim bu sefer ikimizinde yüzünü güldürsün inşalah
Yanlış yazmışım canım estrofem :) Aslında yorumlarda okuduğumda tavsiye eden çok kişinin olmadığını gördüm ama Rahimdeki kanamayı engelliyomuş.Doktoruma güvenip kullandım..Sanırsam iyi de geldi kanamam önce azaldı sonra tamamen bittii..İnşallah senin kanamalarında geçeçek canımm o yataktan kalkamama duygusunu çok iyi bilirim içindeki korkuyu..Allah ın izniyle geçeçek cnmm seninde bebişini çok merak ediyorumm..Kısa zamanda öğrencezz..Tabi en önemlisi sağlıklı olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?