2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Haftaya gideceğim kontrole söyleyeyim bakıyım. Bu arada ben bebek alışveriş listesi hazırlamaya çalışıyorum. Önümüzdeki aydan itibaren parça parça almaya başlarız. Sonrada külfet olmasın diye ama işin içinden çıkamadım. Dün sağolsun bir arkadaşımdan rica ettim oda bir liste gönderdi. İnternetteki listelerde mevsime göre değişiyor alınacaklar. Kafam iyice karıştı neyi ne kadar alacağımı bilemiyorum. Buradaki tecrübeli anneler yardımcı olurlarsa bizlere çok sevinirim. Bizimkiler birde nisan bebeği kışla yaz arası. Tulumu zıbını pijaması kaçar tane,nasıl almak lazım ilk 3 ay için?

valla canım ben evde yatıştayım 6.aydan sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum ben pek tecrübeli değilim bu konuda ilk bebeğim olacak

günaydın kızlar nasılsın hayırlı cumalar hepinize

yat dınlen canım benım bız ıyıyız kızlar kontrol altında olacağım süreklı rabbıme emanet yavrum inşallah eli ayağı düzgün olur kızım

tatlım iyisin galiba çok sevindi,m prenses gel,iyo demek hayırlı olsun canım
suaydan haber var mı ne demiş doktor

tatlım şimdilik ıyıyım ben doktor takıbınde olacağım süreklı yapacak başka bırsey yok dua etmekten başka

ıyıyım sağol canım benım

canım benım çok sevindim ınan hangı doktoru önerdi sana merak ettim

sendemı ankaradansın canım memenun oldum:)nerseınden nereye gıdıyosun doktora.nekadarlık bebiş yaş kaç :))

bende ankaradayım diimevinde oturuyorum balgatda çalışıyorum

Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı-büyütmeyi de nasip etsin inşallah

plesentanin arkası kaniyormus dr yat dinlen dedi.. Dualarinizi bekliyorum

Çok geçmiş olsun. Kaçıncı haftadasın?

Aysuncuğum ben bebeğine dair kötü bir şey hissetmiyorum. Bu arada prensesinde hayırlı olsun. Ben inanıyorum bebeğin çok sağlıklı. Kötü hiç bir şey getirme aklına.

oğluşun hayırlı olsun canım kaç haftalık oldun? bence hamilelik çok güzel bir duygu onu görünce bende çok heyecanlanıyorum Allah yavrularımızı bize bağışlasın

12+4 canım bencede çok güzel bir duygu herkes sorunsuz güzel mutlu bir hamilelik geçirir inşallahh.Çünkü ben sorunlu 2 hamilelik yaşadım çok istememe rağmen 2 bebeğimide kaybettim.Hayırlısı böyleymiş tabi..Ama şimdi hızla büyüyen bi oğluşum vaar..Allah olmayanlarada nasip etin

Amin canımm..Sorma öğrendim sonunda 12+4 günlüğüz canımm.Doktorum belki değişebilir ama çıkıntısını rahatlıkla görebiliyorum erkek dedi ..Zaten bendeki bütün belirtilerde bu yöndeydi :))

plesentanin arkası kaniyormus dr yat dinlen dedi.. Dualarinizi bekliyorum
ay canım yat sakın kalkma tuvalet haricinde. çok geçmiş olsun. dualarım seninle.
canım Rabbim oğlunu size bağışlasın.

anlıyorum canım benimde bu 3. bebeğim bende 2sini kaybettim ama benim bu hamileliğimde sorunlu hep kanamalarım oluyor düşük riskimiz hala bitmedi bu beni çok üzüyor senin bebiş bizimkinden küçük ama masallah hemen belli etmiş kendini bizimki daha belli etmedi :)

Sorma canım benimkisi çok ta hareketli.Ama üzülme inşallah kanamaların tez zamanda biter ki benimde bu hamileliğim çok normal başlamadı 7.haftamda kanamam oldu.Doktorum estofrem verdi 11.haftaya kadar kullandım.Çok şükür kanamam da tamamen bitti.;İnşallah seninkide geçecek canımm sen gönlünü ferah tut.Allah bebişlerimizi bize bağışlasınnn

yeni doğum yapan bi arkadaşım bunları yazmış bana bende sizinle paylaşıyım kızlar

geniş geniş konuşamadık ben yazayım
aklımdakileri
hamilelik esnasında mutlaka bebe yağı kullan en geç 4 . ayda başla bol bol sür karnına ve göğüslerine doğum yapana kadar mutlaka kullan
beim hiç çatlağım olmadı bu şekilde yapınca
asla tek tarafına yatma bide sürekli değiştir yönünü
bide kegel egzersizleri yapmaya çalış
doğumu kolaylaştırıyıor
doğuma 2 ay kala lansolin krem al her gün mutlaka 2 kez göğüs uçlarını kremle bu emzirme dönemi için çok iyi gelecek inan hamilelik ve doğumdan daha zor bi dönem emzirme
mutlaka emzirme minderi al emzirirrken belin kopacak çünkü
mide bulantıların varsa tuzlu leblebi ye
kıyafet alırken cocuğun doğucagı dönemi mutlaka hesapla en az 50 cm bebeğin doğacaktır
kıyafetlerin içindeki cm lere dikkat et
bebek arabası alacaksan mutlaka çift yönlü tek tekerlikli araba al
annene mutlaka pazen kundaklar yaptıtır
doğum sonrasında hemen sütün gelmeyecektir. moralini bozma 3 gün içinde herşey düzelecek
şimdilik bu kadar aklına bişey gelirse sorabilirsin öptüm canım bye

estofrem ne canım? adını ilk defa duydum inş. benimde kanamalarım biter inan korkudan yataktan çıkmıyorum bi wc gidiyorum rabbim bu sefer ikimizinde yüzünü güldürsün inşalah

estofrem ne canım? adını ilk defa duydum inş. benimde kanamalarım biter inan korkudan yataktan çıkmıyorum bi wc gidiyorum rabbim bu sefer ikimizinde yüzünü güldürsün inşalah

Yanlış yazmışım canım estrofem :) Aslında yorumlarda okuduğumda tavsiye eden çok kişinin olmadığını gördüm ama Rahimdeki kanamayı engelliyomuş.Doktoruma güvenip kullandım..Sanırsam iyi de geldi kanamam önce azaldı sonra tamamen bittii..İnşallah senin kanamalarında geçeçek canımm o yataktan kalkamama duygusunu çok iyi bilirim içindeki korkuyu..Allah ın izniyle geçeçek cnmm seninde bebişini çok merak ediyorumm..Kısa zamanda öğrencezz..Tabi en önemlisi sağlıklı olması

Kızlar,

2li testin kan sonucu çıkmış şimdi. Papp-a : 7,34 ve Serbest Beta-hCG : 52,4 Daha önce ense kalınlığımızda 1,1mm. çıkmıştı.

Sonuç normalmidir? Doktoruda arayacağım şimdi.

onuda duymadım cnm :) ben pruloton depot iğne oluyorum 3 günde 1 baska ilaç vermedi bana doktorum senin bu dediğin ilaç hapmı? ben salı dr gitcem bakalım bacak arasını gösterecekmi pıtırcığım :) sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez ikiside bizim evladımız olacak rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Rampapam
Benimde plesantadan kaynakliymis kanama yani plesantada ayrisma dun bi arkadas uzun uzub yazmis 18 haftaya kadar 2 hafta devam etmis kanama sonra bir anda duzrlmis hrtsey
Kanaman ne kivamda
Bemim dubden beri biraz kanama oluyor kirmizi ama suan varmi bilmiyorum pedimi drgistircem ped ler acayip,rahatsiz ediyo gazli bez vermislerdi hastaneden butti simdi ama nereden satin alinuyosa almak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…