2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
amin canımm..sorma öğrendim sonunda 12+4 günlüğüz canımm.doktorum belki değişebilir ama çıkıntısını rahatlıkla görebiliyorum erkek dedi ..zaten bendeki bütün belirtilerde bu yöndeydi :))
belirtilerin neydi .bende daha öğrenemedim de

Bahsettigi ilac hap ama o rahim duvarini kalinlaatiriyo tutunma icin bizim durhm farkli igne ve yatmaktan baska ucuncu bi yontem yok malesef
Bende sabirsizlikla haftaya kontrolu bekliyorum aklimdaki herssyi sorucam dusuk riski isr sadexe bebek buyudukce kapaniyomus ama plesanta ise ne olacak aciklasin istiyoeum plesantanin asagida olmasi drgil bu arada bu durum dokelman adi ama tam olarak bumu yasadigim bilmiyorum

kızlar,

2li testin kan sonucu çıkmış şimdi. Papp-a : 7,34 ve serbest beta-hcg : 52,4 daha önce ense kalınlığımızda 1,1mm. çıkmıştı.

Sonuç normalmidir? Doktoruda arayacağım şimdi.
bende dün internetten baktığımda böyle yazıyordu ama ayrıntılı sonucu eşim gidip doktordan öğrendi senin değerlere yakın dı benimkide. 1:10000 risk çıkmış iyi demiş doktor.

Kızlar,

2li testin kan sonucu çıkmış şimdi. Papp-a : 7,34 ve Serbest Beta-hCG : 52,4 Daha önce ense kalınlığımızda 1,1mm. çıkmıştı.

Sonuç normalmidir? Doktoruda arayacağım şimdi.

bende çıkan sonuçları yazıyım canım
papp-a değer 1.74 düzeltilmiş mom 0,99
fb-hcg değer 35,5 düzeltilmiş mom 0,84

12+0 ense kalınlığı 0,7

bende dün internetten baktığımda böyle yazıyordu ama ayrıntılı sonucu eşim gidip doktordan öğrendi senin değerlere yakın dı benimkide. 1:10000 risk çıkmış iyi demiş doktor.

İşte benim testte risk filan hiçbişey yok sadece bu değerler var. Doktorda izinliymiş. Pazartesiye kadar çatlarım ben yaaaa.

Test sonucuna ulaşabileceğin kimse yok mu hastanede,bu işle ilgilenen.test sonucu çıkmıştır.zaten sen bile baksan anlarsın çok ayrıntılı yazıyorlar.ama işte o yazdıklarından belli olmuyor. Mom değerlerimni ne onlardan çıkıyormuş.

Mom diye hiçbişey yazmıyor benim testte :18:

mom diye hiçbişey yazmıyor benim testte :18:
orda yazmaz zaten test yaptırdığın yerden elden alacaksın.bedede sadece 2 değer yazıyordu yanında da raporu gebe kliniğinde alın yazıyordu aynı senin değerlere yakın.çalıştığım için eşim gitti aldı hastaneden asıl sonucu.DOKTORDAN ALMAMIŞ ORADAKİ SEKRETERDEN ALMIŞ.DAHA SONRA DOKTORDA SÖYLEDİ AMA BEN BAKTIĞIMDA 1:10000 YAZIYORDU İYİ DEMİŞ DOKTORDA

Son düzenleme:

İçimi rahatlattın canım. O zaman ben yarın ilk iş gidip hastaneden alim raporu. Doktor yok diye raporuda vermeyecek değillerdir heralde.

Mom diye hiçbişey yazmıyor benim testte :18:

Canım bu sonuçlarla doğrudan karar verilmiyor riske. Software'ler var. İnternette de var bakabilirsin (Software for Down syndrome risk calculator). Bu sonuçların yanında yaş ve ense kalınlığı da giriliyor. Program kendi hesaplıyor riski zaten. Doktorunda kendi kullandığı programa girer verilerini ve sonucunu verir.

Sağol.. 13+3 teyiz. Bugüne kdr hersey iyiydi. Okul acildi boyle oldu..
Calismak zorluyor

Evet aslında senin istirahatte olman lazım. Rapor almaya bak durumun düzelene kadar. Bugün cuma, dualarım sen ve tüm anne adayları için. Allah hepinize şifanızı verir inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ilk akinyim geldi kanli iki kere ve lekelenmr o bi hafta hep calistim bu kadar ilerleyip sorunun duzelmemesini buna bagliyorum

evet canım bendede var o.ben demir hapı değil demir şurubu kullanıyorum tek kullanımlık şişelerde.her gün bi şişe içiyorum.keşke bana da hap verseydi.şurubun tadı biraz ağır gibi.kan gibi kokuyo bide demir kaşık demir para tadı gibi.

Evet canım hap hadi bakalım hayırlısı salı günü gelsinde bakalım inşallah çok sağlıklıdır bebişin

Canım çok teşekkür ederm yardımcı olduğun için. Böyle internetten bakıldığını bilmiyordum. Dediğin gibi yaptım

Yaş Riski : 1/1071
Trisomy 21 Risk : 1/7473
Trisomy 18-13 Risk : <1/100000

Sonuç bu şekilde çekti. Sanırım iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…