belirtilerin neydi .bende daha öğrenemedim deamin canımm..sorma öğrendim sonunda 12+4 günlüğüz canımm.doktorum belki değişebilir ama çıkıntısını rahatlıkla görebiliyorum erkek dedi..zaten bendeki bütün belirtilerde bu yöndeydi :))
bende dün internetten baktığımda böyle yazıyordu ama ayrıntılı sonucu eşim gidip doktordan öğrendi senin değerlere yakın dı benimkide. 1:10000 risk çıkmış iyi demiş doktor.kızlar,
2li testin kan sonucu çıkmış şimdi. Papp-a : 7,34 ve serbest beta-hcg : 52,4 daha önce ense kalınlığımızda 1,1mm. çıkmıştı.
Sonuç normalmidir? Doktoruda arayacağım şimdi.
Kızlar,
2li testin kan sonucu çıkmış şimdi. Papp-a : 7,34 ve Serbest Beta-hCG : 52,4 Daha önce ense kalınlığımızda 1,1mm. çıkmıştı.
Sonuç normalmidir? Doktoruda arayacağım şimdi.
bende dün internetten baktığımda böyle yazıyordu ama ayrıntılı sonucu eşim gidip doktordan öğrendi senin değerlere yakın dı benimkide. 1:10000 risk çıkmış iyi demiş doktor.
Test sonucuna ulaşabileceğin kimse yok mu hastanede,bu işle ilgilenen.test sonucu çıkmıştır.zaten sen bile baksan anlarsın çok ayrıntılı yazıyorlar.ama işte o yazdıklarından belli olmuyor. Mom değerlerimni ne onlardan çıkıyormuş.
orda yazmaz zaten test yaptırdığın yerden elden alacaksın.bedede sadece 2 değer yazıyordu yanında da raporu gebe kliniğinde alın yazıyordu aynı senin değerlere yakın.çalıştığım için eşim gitti aldı hastaneden asıl sonucu.DOKTORDAN ALMAMIŞ ORADAKİ SEKRETERDEN ALMIŞ.DAHA SONRA DOKTORDA SÖYLEDİ AMA BEN BAKTIĞIMDA 1:10000 YAZIYORDU İYİ DEMİŞ DOKTORDAmom diye hiçbişey yazmıyor benim testte :18:
orda yazmaz zaten test yaptırdığın yerden elden alacaksın.bedede sadece 2 değer yazıyordu yanında da raporu gebe kliniğinde alın yazıyordu aynı senin değerlere yakın.çalıştığım için eşim gitti aldı hastaneden asıl sonucu.DOKTORDAN ALMAMIŞ ORADAKİ SEKRETERDEN ALMIŞ.DAHA SONRA DOKTORDA SÖYLEDİ AMA BEN BAKTIĞIMDA 1:10000 YAZIYORDU İYİ DEMİŞ DOKTORDA
ay canım yat sakın kalkma tuvalet haricinde. çok geçmiş olsun. dualarım seninle.
canım Rabbim oğlunu size bağışlasın.
geçmiş olsun kaç haftalık hamilesin yazmıyor cnm benimde kanamalarım oluyor ama nerden kaynaklandığını bilmiyorum plesenta aşağıdamıymış o yüzdenmi kanama yapıyor?
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce kanaman durur.
Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı-büyütmeyi de nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun. Kaçıncı haftadasın?
Mom diye hiçbişey yazmıyor benim testte :18:
Sağol.. 13+3 teyiz. Bugüne kdr hersey iyiydi. Okul acildi boyle oldu..
Calismak zorluyor
Günaydın kızlar, sabah uyandım. Dışkım simsiyahtı. O kadar korktum ki mide kanaması geçiriyorum diye. Hemen dr a gittim. Kullandığım demir hapı yüzündenmiş. O an insan hiç kendini düşünmüyor bebeğime bir şey olur mu diye panik yaptım bir sürü. Çok şükür ki bir şey çıkmadı. Zaten dr demir hapı ya da vitamin hapı kullanıyor musun diye sordu ilk. Sizde böyle bir şey oldu mu?
13+3 gunlugum.nedenini sirmadim üzüntüden... Cok mu ayakta duruyorsun dedi okdr
onuda duymadım cnm :) ben pruloton depot iğne oluyorum 3 günde 1 baska ilaç vermedi bana doktorum senin bu dediğin ilaç hapmı? ben salı dr gitcem bakalım bacak arasını gösterecekmi pıtırcığım :) sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez ikiside bizim evladımız olacak rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Canım bu sonuçlarla doğrudan karar verilmiyor riske. Software'ler var. İnternette de var bakabilirsin (Software for Down syndrome risk calculator). Bu sonuçların yanında yaş ve ense kalınlığı da giriliyor. Program kendi hesaplıyor riski zaten. Doktorunda kendi kullandığı programa girer verilerini ve sonucunu verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?