kızlar kılo takıbı ıcın lutfen mesaj atın
anladım cnm. saol. ben de bu cumartesi doktora gitmeyi planlıyorum da cumartesi öğleye kadar özel hasteneler açık. hani testler istenecekse erkenden randevu alayım bari diye sorayım dedim:)
ben bugün tartılacağım lakin kilom 58 di bakalım kaçı göreceğim:)
Merhaba canım tabloya eklıyorum o zaman senı 58 baslama kılon dıye
bendebır tartıda 56 bırınde 54 cıkıyorum bugun eczanede tartılmayı dusunuyorum kılom suan cok muhım degılde yeterkı kılo almıyım su ılk 16 haftada dıyorum
ahhh zaten ilk doğumdan kilolarımı veremeden hamile kaldımhamilelik kiloları kolay gidiyorda şu emzirme döneminde aldıkların mümkün değil kolay kolay gitmiyor. Bazıları ilk hamileliğimde ilk 16 hafta da kilo verirken ben 4 kilo almış ve 58 olmuştum ama önemli olan sağlıklı olsunlar da
buarada yasın kac senı tabloya ekledımde :)
bırde bebısın cok kucukmus daha emzırmeyı kestınmı suanda?
hımmm tabi kilo konusunda ne demek istediğini şimdi anladım tatlım... yaşım 32 halen emziriyorum nasıl keseceğim bilemiyorum daha yeni kreşe başladık 1 ay daha en az emziririm dr. da henüz gitmedim beta hcg testi yaptırdım 2 gün arayla biri 186 diğeri 689 çıktı alttan muayene olmak istemiyorum kalp atışı için gideceğim ay sonuna doğru birde şu test konularını hatırlayanlar ve bilenler cevaplarsa çok mutlu olacağım yakından takip ediyorum konuyu:)
Tebrikler canimheyyo!!! beni de katın aranıza! hamile olduğumu bayramın birinci günü öğrendim. çook mutluyum:) 5 haftalıkmış!
Benim once artmadi sonra 2 gunde 6 kat arttı. .bir dr iyi degil dediB hcg baktirdim bugun 4 gunde 10 katina cikmis sizin delgerleriniz nasil benim canim sikildi biraz
Guzel haberlerle gel ins.canimKIZLAR MERHABALARRR. YARIN 9 BUÇUKTA GİDİCEM İNŞALLAH DOKTORA. DUA EDİN DE HER ŞEY YOLUNDA GİTMİŞ OLSUN PIT PITLARI DUYALIM ARTIK CANIIIM
Tebrikler canim; )kizlar merhaba ben beta hcg yi disardan yaptirip hamileligimi ogrendim pazar gunuydu ertesi gunu doktoruma gittim ama tkrr hcg istemedi bunu yerine bi ton baska testler istedi 5. haftada gel keseyi gorelim dedi. sizce artisi takip etmesi gerekmez miydi? bu arada diger testler toksoplazma vs. hepsi ii cikti
Cokkkkk sevindim canim Tebrikler :)Hayırlı Akşamlar arkadaşlar bende cookk mutluyum bende arefe günü öğrendim hamileliğimi RABBİME şükürler olsun altı sene sonra nasip oldu
Keseyi de bebisini de gorebilisin yarin cnm.hadi inş. Güzel haberlerin gelsin. .Kizlar yarin randevum var kese icin gidecegim lutfen dualarinizi rica ediyorum beni unutmayin cok heyecanliyimmmmmmm 
valla canım ben hafta ıcı testlerımı yaptırıcam hıc para vermeden test yaptırma fırsatım varken degerlendırıcem
benım doktorun randevuları dolu baska doktorada gıtmek ıstemıyorum arada sabredıyıorum
ben izin almak hatta işyerine söylemek bile istemiyorum, hangi testleri yaptırısan paylaşır mısın canım
neden canım bende agustosun 26 soylemeyı dusunuyorum canım , ama bende cekınıyorum ve korkuyorum ısım ıyı ınsallah ısımden gucumden olmam
ben kan testlerı
hepatitler
demır b12
tsh fılan yapıldı ama toksoplazmada yapılmalıymıs bır arkadas yazdı hatırlattı ama onu saglık ocagı yapmaz zaten sende ozelde yaptırmayı dusunuyorsun
ne zaman soylcıeksın ıs yerıne pekı?
ocakta söylesem:) ne zaman farkederlerse o zaman söylüyeceğim kesinleşmeden söylemek istemedim derim
Gunaydinn kizlar
Persembe gunu dr randevum var ama bugun duramadim baska dr gideyimdedim Anammmmm bi kalabalik hemen ciktik
Ya kzlar bende hic bir belirti kalmadi cok korkuyorum. ..
Bu kadar küçükken belirti olmayabilir endişelenme canım bazı belirtilerde psikolojiktir ilk hamileliğin sanırım:) ben ilk hamileliğimi çok rahat geçirdim hiçte belirti yoktu ve kızım çok sağlıklı doğdu inşallah yine öyle bir hamilelik geçiririm
kızlar doktordan geldim kalp atışlarını duyduk 7+1 deymiş bebeğim. kan ve idrar tahlili yaptırdım bir de sonuçlar daha çıkmadı. darısı hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?