2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
anladım cnm. saol. ben de bu cumartesi doktora gitmeyi planlıyorum da cumartesi öğleye kadar özel hasteneler açık. hani testler istenecekse erkenden randevu alayım bari diye sorayım dedim:)

valla canım ben hafta ıcı testlerımı yaptırıcam hıc para vermeden test yaptırma fırsatım varken degerlendırıcem
benım doktorun randevuları dolu baska doktorada gıtmek ıstemıyorum arada sabredıyıorum

ben bugün tartılacağım lakin kilom 58 di bakalım kaçı göreceğim:)

Merhaba canım tabloya eklıyorum o zaman senı 58 baslama kılon dıye
bendebır tartıda 56 bırınde 54 cıkıyorum bugun eczanede tartılmayı dusunuyorum kılom suan cok muhım degılde yeterkı kılo almıyım su ılk 16 haftada dıyorum

ahhh zaten ilk doğumdan kilolarımı veremeden hamile kaldım hamilelik kiloları kolay gidiyorda şu emzirme döneminde aldıkların mümkün değil kolay kolay gitmiyor. Bazıları ilk hamileliğimde ilk 16 hafta da kilo verirken ben 4 kilo almış ve 58 olmuştum ama önemli olan sağlıklı olsunlar da

guzelım ben 20 kılo ustunde kılo aldım yazmak ıstemıyorum tam kıloyu
8 haftalıkken 5 kılo almıstım ama tsh hormonumda sorun avrdı onun etkısı oldu ayrıca haplar ıgneler ve surkelı yatmamda tabıkı
ben 3.5 ayda aldıgımdan fazlasını vermıstım ama vucudum deforme olur bu kdar alırsam bu sefer dıye dusunuyorum
ve bu kesınkı sezeryan gunu karın gerdırme amelıyatıda olacagım

buarada yasın kac senı tabloya ekledımde :)
bırde bebısın cok kucukmus daha emzırmeyı kestınmı suanda?

ben yanıma haftalık kuru kayısı badem cevız kuru erık ve kuru uzum aldım bırde bugun ıcın kucuk sutasın cıleklı yogurdunu aldım ara ogun olarka :)

buarada yasın kac senı tabloya ekledımde :)
bırde bebısın cok kucukmus daha emzırmeyı kestınmı suanda?

hımmm tabi kilo konusunda ne demek istediğini şimdi anladım tatlım... yaşım 32 halen emziriyorum nasıl keseceğim bilemiyorum daha yeni kreşe başladık 1 ay daha en az emziririm dr. da henüz gitmedim beta hcg testi yaptırdım 2 gün arayla biri 186 diğeri 689 çıktı alttan muayene olmak istemiyorum kalp atışı için gideceğim ay sonuna doğru birde şu test konularını hatırlayanlar ve bilenler cevaplarsa çok mutlu olacağım yakından takip ediyorum konuyu:)

anladım canıma ma bır an ocne bıraktırman gerek hamılesın dıye dımı oyle bırsey var benımde ılk oglum 3.5 yasında :) benımkı delıkanlı

bende altan muayne olmayacagım benım gıdecegım zaman gebelık haftam 6+4 kalp atıslarıda gozxukur hersey yolundaysa

Gunaydinn kizlar
Persembe gunu dr randevum var ama bugun duramadim baska dr gideyimdedim Anammmmm bi kalabalik hemen ciktik

Ya kzlar bende hic bir belirti kalmadi cok korkuyorum. ..

heyyo!!! beni de katın aranıza! hamile olduğumu bayramın birinci günü öğrendim. çook mutluyum:) 5 haftalıkmış!
Tebrikler canim
B hcg baktirdim bugun 4 gunde 10 katina cikmis sizin delgerleriniz nasil benim canim sikildi biraz
Benim once artmadi sonra 2 gunde 6 kat arttı. .bir dr iyi degil dedi
Bir dr guzel onemli olan artis olmsi dedi..
Keseyi gordum ama içimde genede korku var.
KIZLAR MERHABALARRR. YARIN 9 BUÇUKTA GİDİCEM İNŞALLAH DOKTORA. DUA EDİN DE HER ŞEY YOLUNDA GİTMİŞ OLSUN PIT PITLARI DUYALIM ARTIK CANIIIM
Guzel haberlerle gel ins.canim
Tebrikler canim; )
Bende 5-6 kez bhcg istediler ama tupus bebek oldugu icin.normal gebeliklerde istemeyebilirler takma kafana.
Hayırlı Akşamlar arkadaşlar bende cookk mutluyum bende arefe günü öğrendim hamileliğimi RABBİME şükürler olsun altı sene sonra nasip oldu
Cokkkkk sevindim canim Tebrikler :)
Kizlar yarin randevum var kese icin gidecegim lutfen dualarinizi rica ediyorum beni unutmayin cok heyecanliyimmmmmmm 
Keseyi de bebisini de gorebilisin yarin cnm.hadi inş. Güzel haberlerin gelsin. .

ben izin almak hatta işyerine söylemek bile istemiyorum, hangi testleri yaptırısan paylaşır mısın canım

Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Yeni üye olduğum için paylaşımlarınızı anca okuyabiliyorum... Hepimizin güzel ve kolay bir hamilelik geçirmesini dilerim

ben izin almak hatta işyerine söylemek bile istemiyorum, hangi testleri yaptırısan paylaşır mısın canım

neden canım bende agustosun 26 soylemeyı dusunuyorum canım , ama bende cekınıyorum ve korkuyorum ısım ıyı ınsallah ısımden gucumden olmam
ben kan testlerı
hepatitler
demır b12
tsh fılan yapıldı ama toksoplazmada yapılmalıymıs bır arkadas yazdı hatırlattı ama onu saglık ocagı yapmaz zaten sende ozelde yaptırmayı dusunuyorsun

ne zaman soylcıeksın ıs yerıne pekı?

ocakta söylesem:) ne zaman farkederlerse o zaman söylüyeceğim kesinleşmeden söylemek istemedim derim

ocakta söylesem:) ne zaman farkederlerse o zaman söylüyeceğim kesinleşmeden söylemek istemedim derim

korkuyosun sende sanırım bende ekıme kadar dursammı dıyorum zamlar acıklanacakta ama benım gobegım hemenc ıkıyor canım sıgarayıda bıraktım kasıtlı olarak soylemedıgım ortaya cıkarsa cok kotu olacak canım

ben yonetımede cok yakınım ıs olarakta ortak ıs yapıyoruz ayrıca karsılıklıyız hanı baska bır katta olsam soylemem ama ne bılım
bılemedım daha soylemeıdm ama

ben sımdı cıleklı yogurdumu yemeye gıdıyorum

kızlar doktordan geldim kalp atışlarını duyduk 7+1 deymiş bebeğim. kan ve idrar tahlili yaptırdım bir de sonuçlar daha çıkmadı. darısı hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…