benimde persembe randevum var 2. gebelik herhalde ilkini ne zaman doğum yaptınGunaydinn kizlar
Persembe gunu dr randevum var ama bugun duramadim baska dr gideyimdedim Anammmmm bi kalabalik hemen ciktik
Ya kzlar bende hic bir belirti kalmadi cok korkuyorum. ..
Bu kadar küçükken belirti olmayabilir endişelenme canım bazı belirtilerde psikolojiktir ilk hamileliğin sanırım:) ben ilk hamileliğimi çok rahat geçirdim hiçte belirti yoktu ve kızım çok sağlıklı doğdu inşallah yine öyle bir hamilelik geçiririm
korkuyosun sende sanırım bende ekıme kadar dursammı dıyorum zamlar acıklanacakta ama benım gobegım hemenc ıkıyor canım sıgarayıda bıraktım kasıtlı olarak soylemedıgım ortaya cıkarsa cok kotu olacak canım
ben yonetımede cok yakınım ıs olarakta ortak ıs yapıyoruz ayrıca karsılıklıyız hanı baska bır katta olsam soylemem ama ne bılım
bılemedım daha soylemeıdm ama
ben sımdı cıleklı yogurdumu yemeye gıdıyorum
benimde persembe randevum var 2. gebelik herhalde ilkini ne zaman doğum yaptın
canım merhaba kızım aralık 2011 doğumlu benim için sürpriz bir hamilelik oldu hala emziriyorum ters bir döneme geldi ama yine de çok mutluyum
senin de ilk mi hamileliğin?
Slm canim suan gebeligin erken safada oldugu icin bence girme bi 2. Ayina girsin. Kese zaten tam yuvarlak olmazki bnmkide oyleydi kendine has bi sekli oluyorSelam bayanlar.Doktordan bizde geldik kesemizi gorduk.Haftaya kalp atislari icin gel dediInsallah hersey iyi gider.Yalniz sorularim vardi sormayiunuttum.Ben denize falan girmiyorum ogrendigimden beri regl gunumden once 2gun hafif akintim olmustu doktor normal dedi zateen de kesildi.Denize girebilir miyim diye sormayi unuttum cok istiyorummmm ya denizi ozledim:):)
Birde benim kese tam yusyuvarlak degil.sizlerde nasil.Doktor gayet iyi dedi ama merakistee
Selam bayanlar.Doktordan bizde geldik kesemizi gorduk.Haftaya kalp atislari icin gel dediInsallah hersey iyi gider.Yalniz sorularim vardi sormayiunuttum.Ben denize falan girmiyorum ogrendigimden beri regl gunumden once 2gun hafif akintim olmustu doktor normal dedi zateen de kesildi.Denize girebilir miyim diye sormayi unuttum cok istiyorummmm ya denizi ozledim:):)
Birde benim kese tam yusyuvarlak degil.sizlerde nasil.Doktor gayet iyi dedi ama merakistee
Slm canim suan gebeligin erken safada oldugu icin bence girme bi 2. Ayina girsin. Kese zaten tam yuvarlak olmazki bnmkide oyleydi kendine has bi sekli oluyor
Bende ilk dogumum aralik 2012 bu ikinci gebelik ben emzirmeyi kestim allahtan herhangi bi sorun yok zaten fazla emmedicanım merhaba kızım aralık 2011 doğumlu benim için sürpriz bir hamilelik oldu hala emziriyorum ters bir döneme geldi ama yine de çok mutluyum
senin de ilk mi hamileliğin?
kızlar doktordan geldim kalp atışlarını duyduk 7+1 deymiş bebeğim. kan ve idrar tahlili yaptırdım bir de sonuçlar daha çıkmadı. darısı hepinize
Tamam talim sor iliskide girmende bi sakinca olsa doktorun soylerdi zaten merak etme birsey olmaz o konuda gönlünü rahat tutSagolcanim.Ben ne bilim yusyuvarlak birsey bekliyordummmHaftaya kontrolde soracagim deniz isini o zamana kadar da girmemzaten.Hatta iliskiyi de sormayi unuttum.Aklimda sorular vardi hepsini unutmusumyaaaa
2014 NISAN ANNELERI LISTESI
[table="width: 700, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Kaçıncı bebiş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Son . .Adet Tarihi[/td]
[td]BDT[/td]
[td]Bebis Cinsiyetimiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
.[td]fefilifa/elif[/td]
.[td]28[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td]istanbul[/td]
.[td]29 Haziran [/td]
.[td]04 Nisan [/td]
.[td][/td][/tr]
[tr]
.[td]cutemom[/td]
.[td]26[/td]
.[td]ikinci[/td]
.[td]istanbul[/td]
.[td]11 Temmuz[/td]
.[td]17 Nisan[/td]
.[td][/td]
[/tr]
[tr]
.[td]gumus19[/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
.[td]beyaz melek[/td]
.[td]30[/td]
.[td]ikinci[/td]
.[td]bursa[/td]
.[td]04 Temmuz [/td]
.[td]10 Nisan[/td]
.[td][/td]
[/tr]
[tr]
.[td]gizem30[/td]
.[td]29[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td]istanbul[/td]
.[td]27 Haziran[/td]
.[td]3 Nisan[/td]
.[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
.[td]golge_cicegi[/td]
.[td]30[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td]Ankara[/td]
.[td]02 Temmuz[/td]
.[td]08 Nisan[/td]
.[td][/td]
[/tr]
[tr]
.[td]kelebekkalbim[/td]
.[td]22[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td]İstanbul[/td]
.[td]04 Temmuz[/td]
.[td]11 Nisan[/td]
.[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
.[td]yarem21[/td]
.[td]36[/td]
.[td]ikinci[/td]
.[td][/td]
.[td]06 Temmuz[/td]
.[td]13 Nisan [/td]
.[td][/td]
[/tr]
[tr]
.[td]Skyangel35[/td]
.[td]34[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td]izmir[/td]
.[td]05 Temmuz[/td]
.[td]12 Nisan[/td]
.[td][/td][/tr]
[/tr]
[tr]
.[td]aytulkrc[/td]
.[td]27[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td]istanbul[/td]
.[td]19 Haziran[/td]
.[td]25 Mart[/td]
.[td][/td]
[/tr]
[tr]
.[td]rampapapam[/td]
.[td]25[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td]istanbul[/td]
.[td]02 Temmuz[/td]
.[td]09 Nisan[/td]
.[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
.[td]Aysunay[/td]
.[td]30[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td][/td]
.[td]02 Temmuz[/td]
.[td]05 Nisan [/td]
.[td][/td]
[/tr]
[tr]
.[td]monarossa[/td]
.[td]27[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td]Konya[/td]
.[td]26 Haziran [/td]
.[td]02 Nisan [/td]
.[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
.[td]adenizli[/td]
.[td]27[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td]Denizli[/td]
.[td]25 Haziran [/td]
.[td]01 Nisan [/td]
.[td][/td]
[/tr]
[tr]
.[td]ikba05[/td]
.[td]33[/td]
.[td]üçüncü[/td]
.[td]Samsun[/td]
.[td]26 Haziran [/td]
.[td]02 Nisan [/td]
.[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
.[td]kircicegi48[/td]
.[td]29[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td][/td]
.[td]11 Temmuz [/td]
.[td]17 Nisan [/td]
.[td][/td]
[/tr]
[tr]
.[td]Kimim85[/td]
.[td]28[/td]
.[td]İlk[/td]
.[td][/td]
.[td]2 Temmuz [/td]
.[td]8 Nisan [/td]
.[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
.[td]ozlem1034[/td]
.[td]22[/td]
.[td]ilk[/td]
.[td]istanbul[/td]
.[td]28 Haziran [/td]
.[td]4 Nisan [/td]
.[td][/td]
[/tr]
[tr]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
[/tr]
[tr]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
.[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[/table]
merhaba canım ben bu ay sonudna denıze gırmeı dusunuyorum sahsenSelam bayanlar.Doktordan bizde geldik kesemizi gorduk.Haftaya kalp atislari icin gel dediInsallah hersey iyi gider.Yalniz sorularim vardi sormayiunuttum.Ben denize falan girmiyorum ogrendigimden beri regl gunumden once 2gun hafif akintim olmustu doktor normal dedi zateen de kesildi.Denize girebilir miyim diye sormayi unuttum cok istiyorummmm ya denizi ozledim:):)
Hosgeldın merhabaMerhaba kıslar,
bende taze anne adaylarından biriyim, cok heyecanlıyım :)
9 aydır deniyorduk ve bizim kuzuda geliverdi bi anda :) bayram sekeri gibi oldu cok guzelbir haberdi:)
Maşallah canım araları cok az calısıyormusun?Bende ilk dogumum aralik 2012 bu ikinci gebelik ben emzirmeyi kestim allahtan herhangi bi sorun yok zaten fazla emmedi
Tamam talim sor iliskide girmende bi sakinca olsa doktorun soylerdi zaten merak etme birsey olmaz o konuda gönlünü rahat tut
merhaba canım ben bu ay sonudna denıze gırmeı dusunuyorum sahsen
cumartesı dısarı cıktık bende askısız elbıse vardı gunes kremıde surmuyodum yanı eve bır geldım boynumdan goguslerıme kadar kavrulmusum :S cok uzuldum 1 ay once solaryum ve tatılden gelmıstım ustune bırde buna hıc gerek yoktu ama kıpkırmızı gecsın ıdye beklıyorums ımdı
ben doktora erkek nasıl ılıskıyı sorucam artık o soylerse o soylemezse bız bebek yokmus gıbı devam ederız
canım fiyat olarak mı zaman olarak mı. Zaman olaraksa 1 saat ya sürdü ya sürmedi. Fiyat olaraksa ben bi profesörün muayenehanesine gidiyorum o da tüm testleri tıp fakültesinde yaptırıyor. Bedava yani sadece muayene ücreti ödüyorum 150 tlmasallah canım
ya ben aslıdna bugun 4+5
takvımım 5. Hafta gosterıyor neden onde gıdıyor benım takvımım?
Hangı tahlıllerı yaptırdın ve ozelde ne kadar tuttu sana zahmet
bende belırtımı bılmemde bas donmesı gıbı bısey oluyor ya ates basıyor ya ben usuttum hastayım yad ahamılelıkten
meyvelı yogurt yedım hıc kesmedı ya benı
oglen yemegınede daha var yanıı
masallah canım
ya ben aslıdna bugun 4+5
takvımım 5. hafta gosterıyor neden onde gıdıyor benım takvımım?
hangı tahlıllerı yaptırdın ve ozelde ne kadar tuttu sana zahmet
bende belırtımı bılmemde bas donmesı gıbı bısey oluyor ya ates basıyor ya ben usuttum hastayım yad ahamılelıkten
meyvelı yogurt yedım hıc kesmedı ya benı
oglen yemegınede daha var yanıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?