Kizlar benim bel ağrılarım başladı
Egzersiz yoga da yasak ne yapacagım bilmiyorum buna ek olarak pelvik ağrıları sinyal yakıyor korkuyorum ya egzersiz yapabilseydik rahatlicaktim oda yasak
Sizlerde başladı mı? Düşük tehlikeniz yoksa egzersizlere başlayın derim 10 dk olsa da yapın valla
sürekli yatmaktan benim bütün sıtım belim ağrıyor hatta sağa sola dönerken çatur çutur sesler geliyor egzersiz bize yasak inş. tehlikemiz geçer de biz de normal hayatımıza dönebiliriz benim kanamam devam ediyor kafaya takıyorum sonra iştahım hepten kesiliyor bişey yiyemiyorum bugun annem bana bi güzel fırça çekti hiçbişey yemiyosun afrikalılara dönecen dedi :)
Canim artık beslenmen gerek mEcbursun bebis senden alıyor artık besinleri
Vitamin başladıysa sorun yok ama yine de sütunu iç yumurtanı ye dikkat et
Egzersiz yoga da yasak ne yapacagım bilmiyorum buna ek olarak pelvik ağrıları sinyal yakıyor korkuyorum ya egzersiz yapabilseydik rahatlicaktim oda yasak
Sizlerde başladı mı? Düşük tehlikeniz yoksa egzersizlere başlayın derim 10 dk olsa da yapın valla
Cok tesekkur ederim kızlar. Hepinize.
Bende inanıyorum kizim cok sağlıklı o kadar tatlydi ki ve b kez kipir kipirdi. O cok sağlıklı annesinin bir tanesi ozlemi
Gene de test icimizi rahatlatacak inşallah. Iyi gelecek sonuc.
kizlar ruyamda oglum oluyormus kulagina isim okumuslar teyzeme sordum ismi ne dedim kagita yazmistim diyor erkan ismini goruyorum obur isim yeri bos iki isim koymuslar cok sasirtim ya simdi eger erkek olursa erkanmi koymaliyim
Arkadaşlar günaydın
Kahverengi şekilde yoğun bir akıntım var korkmaya başladımm kontolüm de daha dündü herşey yolundaydı ne yapmalıyım bilemedim.
Canim doktor randevun ne zaman bu zamanlarda decavit veriyor bütün doktorlar birde kan hapıbiliyorum canım bende yiyemeyince üzülüyorum bebeği aç bırakıyomuş gibi hissediyorum sabah yumurta yiyorum sütüde sade içemiyorum dün içine azcık kahve katıp içtim vitamine başlamadık asıl sorunum bu hangi vitamini kullanacağımı bilmiyorum
Benim 4 gün onden gidiyormuş :26:bebeği 1 hafta önden gidenler var mı ?
kızlar bu arada kanaması olan arkadaşlarımız için okuduğunuz duaya devam ediyor musunuz? ben bugün müsaitim devam ediliyorsa eğer bende okuyabilirim. umarım en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar......... bu arada ne okumamız gerek onu da yazarsanız, bende yardımcı olabilirim
Dugunu goremedim ama gelinligimu elimde tutuyodum :) yshu bu petekleri acyim petegin bi ucu sicak nasil oluyoki bu ya ay sinir oluyorum kis oldumu bu muhabbete
Canim doktor randevun ne zaman bu zamanlarda decavit veriyor bütün doktorlar birde kan hapı
Sen vitaminsiz kalmışsin yemekte yiyemiyorsun biran once konus doktorunla
Benim 4 gün onden gidiyormuş :26:
Canim ya mubdi ya muid çekiliyordu ikinci hatime başlandı çekebilirsen cek cok teşekkür ediyorum arkadaslarım adına
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Okulumuz bir açıldı o gün bugündür nefes alamadım.Okulda çok yoruluyorum akşam eve gelip yemeği yiyip uyuya kalıyorum hemen.Uzun zamandır giremedim hiç topiğe.Bayağı ilerlemiş sayfalar ben 300 lü sayfalarda kalmışım.Okuyamadım çoğunu.
Kanaması olan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda bütün sıkıntılarınız sona erer.
Başka sıkıntıları olan arkadaşlar da olmuş Rabbim en yakın zamanda şifanızı versin inş.
Benim gebeliğimde çok şükür şimdilik iyi gidiyor.Bugün randevumuz vardı ve bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.İnşallah hayırlısıyla paşa geliyor ailemize.
Rabbim nasıl güzel bir duygu ellerini ayaklarını hareketlerini görmek:))))Allah'ım dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu güzel duyguyu.
kızlar bugün düğünümüz var elbise almıştım düğün için şimdi biraz dar geliyor baya büyümüş bizim göbüş:)bundan sonra göbüşleri saklamak imkansız:)
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin maşallah
ben dr geçen gittiğimde konuştum cnm eleviti önerdi ama ben eleviti kullaamıyorum dolayısıyla decavitte olmaz içindekiler aynı bana yan etki yapmıştı bırakmıştım onun için ne kullanacağımı bilmiyorum hamilelik için başka kullanılan yok sanırım mide bağırsak problemim var bazı ilaçlar dokunuyo bana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?