2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sürekli yatmaktan benim bütün sıtım belim ağrıyor hatta sağa sola dönerken çatur çutur sesler geliyor egzersiz bize yasak inş. tehlikemiz geçer de biz de normal hayatımıza dönebiliriz benim kanamam devam ediyor kafaya takıyorum sonra iştahım hepten kesiliyor bişey yiyemiyorum bugun annem bana bi güzel fırça çekti hiçbişey yemiyosun afrikalılara dönecen dedi :)

Canim artık beslenmen gerek mEcbursun bebis senden alıyor artık besinleri
Vitamin başladıysa sorun yok ama yine de sütunu iç yumurtanı ye dikkat et

Canim artık beslenmen gerek mEcbursun bebis senden alıyor artık besinleri
Vitamin başladıysa sorun yok ama yine de sütunu iç yumurtanı ye dikkat et

biliyorum canım bende yiyemeyince üzülüyorum bebeği aç bırakıyomuş gibi hissediyorum sabah yumurta yiyorum sütüde sade içemiyorum dün içine azcık kahve katıp içtim vitamine başlamadık asıl sorunum bu hangi vitamini kullanacağımı bilmiyorum

canım bir haftadan fazladır benimde belim ağrıyor salı doktor kontrolüm var ona sorup egzersize başlamayı düşünüyorum bende

çok sevindim canım, bu güzel haberlerine. umarım test sonuçlarında güzel çıkar ve için rahatlar. bu arada ultrason resminde de senin prenses çok tatlı gözüküyordu. maşallah, allah korusun onu

kizlar ruyamda oglum oluyormus kulagina isim okumuslar teyzeme sordum ismi ne dedim kagita yazmistim diyor erkan ismini goruyorum obur isim yeri bos iki isim koymuslar cok sasirtim ya simdi eger erkek olursa erkanmi koymaliyim

sen bilirsin tatlım ama bence güzel bir isim. anlamını hemen öğrendim. erkan; (arapça) erkek ismi 1. bir topluluğun ileri gelenleri, büyükler, üstler. 2. general ya da amiral aşamasındaki askerler. 3. yol, yöntem, adet, usûl. 4. temel esaslar. rükünler, direkler. düşünebilirsin bence.......

kızlar bu arada kanaması olan arkadaşlarımız için okuduğunuz duaya devam ediyor musunuz? ben bugün müsaitim devam ediliyorsa eğer bende okuyabilirim. umarım en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar......... bu arada ne okumamız gerek onu da yazarsanız, bende yardımcı olabilirim

Arkadaşlar günaydın
Kahverengi şekilde yoğun bir akıntım var korkmaya başladımm kontolüm de daha dündü herşey yolundaydı ne yapmalıyım bilemedim.

bende de var canım koyu renk, kahverengiye yakın bir akıntı acaba üşüttüm ondan mı diye düşünüyordum bende......inan bende bilmiyorum ne yapmamız gerektiğini

Canim doktor randevun ne zaman bu zamanlarda decavit veriyor bütün doktorlar birde kan hapı
Sen vitaminsiz kalmışsin yemekte yiyemiyorsun biran once konus doktorunla

bebeği 1 hafta önden gidenler var mı ?
Benim 4 gün onden gidiyormuş :26:

Canim ya mubdi ya muid çekiliyordu ikinci hatime başlandı çekebilirsen cek cok teşekkür ediyorum arkadaslarım adına

kızlar bugün düğünümüz var elbise almıştım düğün için şimdi biraz dar geliyor baya büyümüş bizim göbüş:)bundan sonra göbüşleri saklamak imkansız:)

Dugunu goremedim ama gelinligimu elimde tutuyodum :) yshu bu petekleri acyim petegin bi ucu sicak nasil oluyoki bu ya ay sinir oluyorum kis oldumu bu muhabbete

hava dolmuştur canım petekler, o yüzden tam ısı vermez. aynı sıkıntı bizde de var, içindeki su çamurlaşmış, bizden önceki kiracı ilgilenmemiş sanırım, elektikli soba karşısında ısınmaya çalışıyoruz........

ben dr geçen gittiğimde konuştum cnm eleviti önerdi ama ben eleviti kullaamıyorum dolayısıyla decavitte olmaz içindekiler aynı bana yan etki yapmıştı bırakmıştım onun için ne kullanacağımı bilmiyorum hamilelik için başka kullanılan yok sanırım mide bağırsak problemim var bazı ilaçlar dokunuyo bana canım

Bilumum ağrı mevcut Bende ayrıca huzursuz bacak sendromu da var. Tek çaresi de yoğun egzersiz. Doktor koşu bandına izin vermedi. Dışarıda 1 saat kadar yürüyebilirsin dedi. Onunla idare ediyorum şimdilik ama kesmiyor Umarım senin de sıkıntıların geçer de başlarsın bir an evvel

Bu arada hamilelik kursuna giden-gitmeyi düşünen var mı?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Okulumuz bir açıldı o gün bugündür nefes alamadım.Okulda çok yoruluyorum akşam eve gelip yemeği yiyip uyuya kalıyorum hemen.Uzun zamandır giremedim hiç topiğe.Bayağı ilerlemiş sayfalar ben 300 lü sayfalarda kalmışım.Okuyamadım çoğunu.

Kanaması olan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda bütün sıkıntılarınız sona erer.

Başka sıkıntıları olan arkadaşlar da olmuş Rabbim en yakın zamanda şifanızı versin inş.

Benim gebeliğimde çok şükür şimdilik iyi gidiyor.Bugün randevumuz vardı ve bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.İnşallah hayırlısıyla paşa geliyor ailemize.

Rabbim nasıl güzel bir duygu ellerini ayaklarını hareketlerini görmek:))))Allah'ım dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu güzel duyguyu.

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin maşallah

Apicobal folbiol? Gerçi doktorundaha iyi bilir.. Sen bol bol meyve sebze protein al yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…