2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Cok tesekkur ederim kızlar. Hepinize.
Bende inanıyorum kizim cok sağlıklı o kadar tatlydi ki ve b kez kipir kipirdi. O cok sağlıklı annesinin bir tanesi ozlemi

Gene de test icimizi rahatlatacak inşallah. Iyi gelecek sonuc.

aysun gözün aydın canım...güzel haberlerle geleceksin çok inanıyorum ben canım

ay ne güzel..Rabbim sana bağışlasın..cuma günü gelsede bende kuzucuğumu görsemcanım sen hangi kan ilacını kullanıyorsun ve günde kaç kez
Aminnnn Canim çok teşekkür ederim.
Sağlıklı sihhatli gelsin inşallah meleklerimiz

maşşallah ...kıza olduğu nasıl belli yüz hatlarından ..prensesss allah nazardan saklasın.nazlı olacak annesini babasını böyle uğraştırdı.doğunca poposunu bir ısırıver...

Artik hakkaten bende cok benzetiyorum kiza..bakinca belli oluyor sanki
Sagol canim amin.

Isircam isirmam mi.babasiyla ikimiz iycez onu

Geçenlerde çok güldüm ..sırada benden önce bir bayan özelde baktırmış doktorda bebeğine kafası biraz küçük bebeğin demiş.kadıncağızda üzülmüş bebekte bişey mi var diye.devlet hastanesine gelmiş.kocasıda kendiside minyon diyecektim sizin kafanız da küçük diye.. Demedim yanlış anlar şimdi dedim.neyse doktora girdi çıktığında sordum ne dedi diye... Doktora sormuş bebeğimin kafası küçükmüş bebeğimde bişemi var diye.doktorda..senin kafam pek mi büyük demiş.

Ay cok guldum komik olmus ya

hayır canım ben kötüye yormadım hepimizin gönlünden geçen zaten cutemom un bi an önce bu kötü günü atlatıp sağsalim çocuğunu kucağına alacağı günü görmesi yönünde cutemom yanlış anlama sakın canım senin iyi olmanı en az senin kadar bende istiyorum

Arkadaşlar günaydın
Kahverengi şekilde yoğun bir akıntım var korkmaya başladımm kontolüm de daha dündü herşey yolundaydı ne yapmalıyım bilemedim.
Canim korkma kirmizi leke gelince kork dedi bana doktorum kahverengi siyah lekeler eski kanamış alandandan gelir dedi
Ama sen one de doktorunu ara:26:
Bana verdi 3 ay bitince ferro sanol duodenal başladık ayrıca decavit ve progestan kullanıyorum
kizlar ruyamda oglum oluyormus kulagina isim okumuslar teyzeme sordum ismi ne dedim kagita yazmistim diyor erkan ismini goruyorum obur isim yeri bos iki isim koymuslar cok sasirtim ya simdi eger erkek olursa erkanmi koymaliyim
bende hamile kalmadan 3 ay once hadi sana müjde Büşra geliyor dediler bir kiz cocuğu gösterdiler ama öyle tatli öyle tatlıydi ki anlatamam şimdi bende kararsızım Büşra mı koymalıyım diye :26:

peki cınsıyetı bellı mı valla kuzum bende bılmıyorum kı anneme dedım erkan ısmını sevmem ama dedı ısmıyle gelıyor erkek olursa dedı busra ısmı cok guzel anlamı var eger baska ısım dusundugun varsa busranın yanına koyabılırsın ben hep erkek olursa eymen yıgıt dusunuyordum erger erkek olursa buyuk ıhtımal eger karr degıstırmezsem erkan eymen olur ben seyın etkısınde kaldım kulagına okunmus ya onun etkısınde kaldım acıkcası :):

Canim cinsiyeti kesin kesin belli değil ama buyuk bir ihtimalle kiz dedi doktorum
Ben Büşra ismini sevdim babasının adi da B ile basliyor zaten ama farklı isimler düşünüyordum neyse hayırlı Salih sağlıklı sıhhatli olsun da isim önemli değil
Dediğin gibi yanına başla bir isim ekleyebiliriz yada kulağına ruyada görgümüzü okur digerini kullanırız falan filan

benim kanamam devam ediyor canım yatıştayım salı dr gidicem inş. güzeel haberlerle gelirim ama bu kanamanın kesilmemesi canımı çok sıkıyor sonucun iyi çıkmış senin adına çok sevindim

bak canım gördünmü Allahın izniyle bebeğinde bişeycik yok sana o kötü sonucu söyleyen hastane neresiyse bu sonuçlarını götürüp suratlarına çarpmak lazıım boşyere seni bisürü strese soktular

Kizlar benim bel ağrılarım başladı
Egzersiz yoga da yasak ne yapacagım bilmiyorum buna ek olarak pelvik ağrıları sinyal yakıyor korkuyorum ya egzersiz yapabilseydik rahatlicaktim oda yasak
Sizlerde başladı mı? Düşük tehlikeniz yoksa egzersizlere başlayın derim 10 dk olsa da yapın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…