hoşgeldiniz aysun,ben de ankaradayım, ne tarafta annenler? yarın ultrasondan sonra hemen yaz lütfen merak ederiz...
ayşegül sana da geçmiş olsun...ben de geçen hafta atlattım, dr ilaç içme dediği için içmedim....ateşin kaç?
Camım ben iyiyim cok şükür ama yatışa hala devam
Sonucların iyi çıkmasına cok sevindim hayırlı olsun
Demek pasa geliyor bir tane daha oyyyyy yerimmmmmmm
Canimmmm İnan cok sevindim prensesine bu sonuclar cok güzel biliyorsun dimi
Bence sonucların cok güzel gelecek ben inanıyorum
çok geçmiş olsun canım.1/600 çıkan testi yaptırmış olsaydın diğerini yaptırmasaydın şimdi bunları yaşamayacaktın.ama her işte bir hayır vardır sebepsiz değil yani.herşey çok güzel olacak sende de öyle bir pozitif hava var.belki bende başka bir yerde tekrar yaptırsam riskli çıkacak ...hayırlısı canım benim
günaydın arkadaşlar hasta olan arkadaşlar varmış geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize bol bol c vitamini alın inşallah atlatacaksınız en kısa sürede
cnım çok sevindim minik kızın çok sağlıklı herkes bunu hissediyor sende buna inan.
Cok tesekkur ederim kızlar. Hepinize.Gözün aydın canımm:) prenses geliyor demek)
Ara doktorunu hemen canım, kahverengi olunca çok sorun etmiyor gerçi doktorlar ama için rahat etsin..
Kızlar bu dönemde burun akıntısı çok normalmiş, gribal enfeksiyon değilmiş bu akıntının sebebi.. Doktor kam ilacı verdi bana canım, ferrum fort.. Elevit ve ferrum fort baya dinçlenştiedi beni. Gün içindeki uyku isteğim falan kalmadı:)
Eki Görüntüle 823364teyzeleri bu kez kipir kipirdi kizim.
maşşallah ...kıza olduğu nasıl belli yüz hatlarından ..prensesss allah nazardan saklasın.nazlı olacak annesini babasını böyle uğraştırdı.doğunca poposunu bir ısırıver...Eki Görüntüle 823364Teyzeleri bu kez kipir kipirdi kizim.
aysun gözün aydın canım...güzel haberlerle geleceksin çok inanıyorum ben canım
Aminnnn Canim çok teşekkür ederim.ay ne güzel..Rabbim sana bağışlasın..cuma günü gelsede bende kuzucuğumu görsemcanım sen hangi kan ilacını kullanıyorsun ve günde kaç kez
maşşallah ...kıza olduğu nasıl belli yüz hatlarından ..prensesss allah nazardan saklasın.nazlı olacak annesini babasını böyle uğraştırdı.doğunca poposunu bir ısırıver...
Geçenlerde çok güldüm ..sırada benden önce bir bayan özelde baktırmış doktorda bebeğine kafası biraz küçük bebeğin demiş.kadıncağızda üzülmüş bebekte bişey mi var diye.devlet hastanesine gelmiş.kocasıda kendiside minyon diyecektim sizin kafanız da küçük diye.. Demedim yanlış anlar şimdi dedim.neyse doktora girdi çıktığında sordum ne dedi diye... Doktora sormuş bebeğimin kafası küçükmüş bebeğimde bişemi var diye.doktorda..senin kafam pek mi büyük demiş.
Günaydın TAtlim cok gecmis olsun ballı limonlu ılık su iç cok iyi geliyor Allah'ın izniyle..
Benim bildigim Evli kisilierin rüyasında düğünü olması evlat ile yorumlanır
Ben hamile kalmadan kısa bir zaman onçe düğünümün olduğunu gormuştum kır dugunuydu
Sonra bebisi öğrendim yani rüyalara pek iyi değildir dememek lazım neye yorarsanız o çıkar
bende görmüştüm rüyamda..erkek olursa biz adını efe koyacaktık
,rüyamda bir oğlum olmuş ama 2-3 yaşlarındaydı mert diye sesleniyordum.bir yere gidecekmişim tekrar hamileymişim ve eşime diyorum sende benimle gel efe ye hamileyim mert i taşıyamam diyorum gündüz gördüm bu rüyayı .hatta erkek olursa efe koyalım dedik muhabbetinin üstüne biraz uzandım .bu rüyayı görmüştüm.eğer erkek olursa adını mert koyacagız
esımı aradım saglıklı olsunda koyarız ısmını dedım yanına baska ısım koyarım ezanıda okunmustu kullagına ruyamda tabı erkek olursa hayırlısı olsun of haftaya cumartesı kontrolum var cok heyecanlıyım :):)
Canim korkma kirmizi leke gelince kork dedi bana doktorum kahverengi siyah lekeler eski kanamış alandandan gelir dediArkadaşlar günaydın
Kahverengi şekilde yoğun bir akıntım var korkmaya başladımm kontolüm de daha dündü herşey yolundaydı ne yapmalıyım bilemedim.
Bana verdi 3 ay bitince ferro sanol duodenal başladık ayrıca decavit ve progestan kullanıyorumgunaydın arkadaşlar..grip olan kızlar geçmiş olsun hepinize..bende olmak üzereyim sanki..
kızlar doktor size kan ilacı verdimi? netten okudum çok gerekşiymiş.bana 20.haftadan sonra demişti.amma nette ilk 3 aydan sonra diyor? hangi ilaçları kullanıyorsunuz kızlar?
bende hamile kalmadan 3 ay once hadi sana müjde Büşra geliyor dediler bir kiz cocuğu gösterdiler ama öyle tatli öyle tatlıydi ki anlatamam şimdi bende kararsızım Büşra mı koymalıyım diye :26:kizlar ruyamda oglum oluyormus kulagina isim okumuslar teyzeme sordum ismi ne dedim kagita yazmistim diyor erkan ismini goruyorum obur isim yeri bos iki isim koymuslar cok sasirtim ya simdi eger erkek olursa erkanmi koymaliyim
Canim korkma kirmizi leke gelince kork dedi bana doktorum kahverengi siyah lekeler eski kanamış alandandan gelir dedi
Ama sen one de doktorunu ara:26:
Bana verdi 3 ay bitince ferro sanol duodenal başladık ayrıca decavit ve progestan kullanıyorum
bende hamile kalmadan 3 ay once hadi sana müjde Büşra geliyor dediler bir kiz cocuğu gösterdiler ama öyle tatli öyle tatlıydi ki anlatamam şimdi bende kararsızım Büşra mı koymalıyım diye :26:
peki cınsıyetı bellı mı valla kuzum bende bılmıyorum kı anneme dedım erkan ısmını sevmem ama dedı ısmıyle gelıyor erkek olursa dedı busra ısmı cok guzel anlamı var eger baska ısım dusundugun varsa busranın yanına koyabılırsın ben hep erkek olursa eymen yıgıt dusunuyordum erger erkek olursa buyuk ıhtımal eger karr degıstırmezsem erkan eymen olur ben seyın etkısınde kaldım kulagına okunmus ya onun etkısınde kaldım acıkcası :):
Günaydın kızlarr
Geçmişi okuyamadım. İş yoğunluğundan giremedim çok..Fefilita, Burcu nasıllar?
Cute o kalorifer mevzuu benide sinir ediyor.. Bir keresinde eşimle suyunu alalım dedik. Yanlış tarafı açmışız evi su bastıı
Kızlar dün bebişimle ilgili bir rüya gördüm, içim çok sıkıldı ben de tıp merkezine bebeğimi görmeye gittimGitmişken ikili test için ultrasona tekrar gireyim dedim. Normalde muayene 12 lira ama ikili test ultrason 60 liraymış. Benim doktor burun köküne bakmamıştı o yüzden gireyim dedim..
Kadın uzun uzun inceledi. Önce uyuyor dedi. Git vişne suyu iç dolaş öyle bakalım dedi. Ben de vişne suyu ve su içtim çikolata yedim. Girdim.Bu seferde bizimki o kadar kıpır kıpırdı ki doktor bakamadı
Burun kökünü çok net birşekilde gördüm :) Ense kalınlığımızda normalmiş.
Doktor 1 ihtimal erkek dedi1 ihtimal nasıl oluyorsa..
:))
İkili test için sonuçlarım çıkmasına rağmen doktorum hala aramadı bu aradaİyice meraklandım.
Yaşa göte T21 1/678 çıktı. Bakalım bugün bir daha arıcam doktoru..
İşte böyle hamişlerrr
Kizlar doktora gittik cok iyi bir dr. Kesin kızımız geliyormus
Ultrasonda hersey guzel cikti burnu kalem gibi ensesi haftssi buyumesine ragmen 1.8 mm boyu guni onde.vs.
Kan verdik harmony icin 10-15 gune sonuclanacak..bu arada kz yanlış bilgi vermis 2150 tl imis fiyati.
Bakalim ins . heyecanli beklryis basladi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?