canım bende 11.haftamda başladım ferra sanola...
bugün doktorumda folbiolu doğuma kadar kullan eleviti bırak kutu bitince dedi bakalım
of of çok sıkılıyorum bugun pek kimse yok sayfamızda hafta sonu diye galiba
burcu sizinkisi aile apartmanı sanırım..ah keşke müstakil olsa benimde en büyük hayalim...evlenirken öğretmenlik mesleğini bırakan üstelik öğrencileri tarafından bu kadar sevilirken ve işimi bu kadar severken benim gibi kaç akıllı vardır acaba?? ahh öyle pişmanımki ..şimdi çalışssam istediğim gibi kredi çeker ev alabilirdim..kimseye muhtaç olmazdım..zaten benim hayatımda herşey öyle zorki...tek duam evladımı sağ salim kucağıma alabileyim yeter..
rahat gebelik geçirenler geziyodur canım:))) biz yatışa devamm
Kizlarrrrrr benim minigim de minik bir prensesmissss
Size mujdeli haberi vermek istedim
Hepinizi opuyorum
Hepinizi opuyorum
Hepinizi opuyorum
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. bebeklerden biri kesin erkek. kocaman açmış bacakları yatıyorduhaftasından önde o. Diğeri ise daha küçük ve bize arkası dönüktü. doktor ne yaptıysa duruşunu değiştiremedi. popo tarafından baktığı kadarıyla da kız da olabileceğini söyledi bizim durumlar hala netleşemedi yani kızlar
aysunayy canım gözün aydın, inşallah test sonucu da iyi çıkar
sağlıkla gelsin inşallah
Erkek bebiş bekleyen anneler birkaç şehir efsanesi okudum doğru mudur merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.
Eski dönemde Hipokrat'a göre erkek çocuk bekleyen annelerin sağ göğüsleri sola göre daha sıkı oluyormuş, sizinki de öyle mi
Bir de erkek bebişler annelerin daha çok uyumasına sebep oluyormuş. Gün içinde sürekli uyuma isteği oldu mu sizde de?
Veee son sorum? Vücut ısınız çok yüksek miydi?
Bu 3 durumda bende mevcut, doktorda bir ihtimal erkek dedi. Ama tam göremedi.
Bilgilendirirseniz çok sevinirim hamişler
Erkek bebiş bekleyen anneler birkaç şehir efsanesi okudum doğru mudur merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.
Eski dönemde Hipokrat'a göre erkek çocuk bekleyen annelerin sağ göğüsleri sola göre daha sıkı oluyormuş, sizinki de öyle mi
Bir de erkek bebişler annelerin daha çok uyumasına sebep oluyormuş. Gün içinde sürekli uyuma isteği oldu mu sizde de?
Veee son sorum? Vücut ısınız çok yüksek miydi?
Bu 3 durumda bende mevcut, doktorda bir ihtimal erkek dedi. Ama tam göremedi.
Bilgilendirirseniz çok sevinirim hamişler
gözün aydın canım diğer bebiş nazlı çıkmış belkide kızdır öyle olursa ne güzel olur hem kız hem erkek oh mis
ben ikiz bekliyorum ve biri kesin erkek, göğüslerimde hiç bi fark hissetmedim. uyku düşkünlüğüm olmadı. genelde sıcak oluyorum ama vücut ısımı ölçmedim o yüzden ona kesin bir cevap veremeyeceğim
çok teşekkür ederimbiz de daha küçük olmasını ve bir türlü göstermemesini kız olmasına bağlıyoruz ama kısmet yeter ki sağlıklı olsunlar
kızlarrr mrb bugün dr gittik bebişimz erkekmiş kesinnn ayy çok tuhaf bı duyguymuş zaten ya kız olcak ya erkek ama insan direk biri söyleninc bir tuhaf oluyor insan çocuklugundan berı hep merak ederya benm çocugum olsa kızmı olur erkek mı falan ne biliym yada ben öyleydım:))neyse çok sewindim yaww saglıklıda olursa tam super olur
sağlıklaa ağsalim bebişimi doğurabileyim şimdilik bende baska bişey istemem
kızlarrr mrb bugün dr gittik bebişimz erkekmiş kesinnn ayy çok tuhaf bı duyguymuş zaten ya kız olcak ya erkek ama insan direk biri söyleninc bir tuhaf oluyor insan çocuklugundan berı hep merak ederya benm çocugum olsa kızmı olur erkek mı falan ne biliym yada ben öyleydım:))neyse çok sewindim yaww saglıklıda olursa tam super olur
gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al insallah
sıkıntın kaygın çok oldu tatlım ama inşallah sonu güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?