Kizlar bogazim sismis umarim kotu olmam
Gunaydin kizlar yeni uyandim
Usuttum herhalde bi oksurma bir hapsurms durumum var kombiyi acmaya karar verdim bakalim isincazmi
Gece veya uyanmaua uakin kanamam olmus sanirim suandada oluyo kaskati kesildim o histen Allahim son bu kizlat bundan sonra olmucak bitti artik
Ruyamda ueniden dugun yapicaz gormusum gelinligimi kurutemizleye vs veriyoruz bisey kosusturmacada goruyorum kendimi ben normaldr sari savliyim ama dugin zamano sacimi koyulutmustum simdiki aklim olsa giydigim gelinlige kesinlikle sari sac yapardim
Neyse oylee yanii
Kizlar bogazim sismis umarim kotu olmam
Arkadaslar 2 gun onceki trt1deki programda bas agrisi icin biberiye yagi ile masaj yapin veya nane yagi koklayin dedi dr
Umarim faydasi dokunur sizlere
canım hayırlı sabahlar boğaz ağrısına enfeksyonuna adaçayını kaynatıp gargara yapmanı tavsiye ederim grip gelmeden çekip gider inşallah
benim kusmam hiç olmamıştı ilkini 12+1 de yaşadım . yarın hepsi geçecek dıyorken daha beteri oldu :) canım senin ikili yüksek riskli mi çıktı
çok iyi karar vermişsin canım emin ol o da yaşdan falan çıkmıştır zaten oran küçük çıkınca da büyük çıkınca da farketmez dedi benim doktorum bu sadece tarama bebekle size bakıp tahmini oran alınıyor. Yani girmesek aslında daha hayırlıymış kafamızın karışmaması açısından127/1 risk cikti canim amniyosentez dedi doktor.ama yaptirmicam
çok geçmiş olsun canım.1/600 çıkan testi yaptırmış olsaydın diğerini yaptırmasaydın şimdi bunları yaşamayacaktın.ama her işte bir hayır vardır sebepsiz değil yani.herşey çok güzel olacak sende de öyle bir pozitif hava var.belki bende başka bir yerde tekrar yaptırsam riskli çıkacak ...hayırlısı canım benimkizlar doktora gittik cok iyi bir dr. Keein kızımız geliyormus
Ultrasonda hersey guzel cikti burnu kalem gibi ensesi haftssi buyumesine ragmen 1.8 mm boyu guni onde.vs.
Kan verdik harmony icin 10-15 gune sonuclanacak..bu arada kz yanlış bilgi vermis 2150 tl imis fiyati.
Bakalim ins . Heyecanli beklryis basladi:26:
hoşgeldiniz aysun,ben de ankaradayım, ne tarafta annenler? yarın ultrasondan sonra hemen yaz lütfen merak ederiz...
ayşegül sana da geçmiş olsun...ben de geçen hafta atlattım, dr ilaç içme dediği için içmedim....ateşin kaç?
Kizlar doktora gittik cok iyi bir dr. Kesin kızımız geliyormus
Ultrasonda hersey guzel cikti burnu kalem gibi ensesi haftssi buyumesine ragmen 1.8 mm boyu guni onde.vs.
Kan verdik harmony icin 10-15 gune sonuclanacak..bu arada kz yanlış bilgi vermis 2150 tl imis fiyati.
Bakalim ins . heyecanli beklryis basladi:26:
Günaydın TAtlim cok gecmis olsun ballı limonlu ılık su iç cok iyi geliyor Allah'ın izniyle..Gunaydin kizlar yeni uyandim
Usuttum herhalde bi oksurma bir hapsurms durumum var kombiyi acmaya karar verdim bakalim isincazmi
Gece veya uyanmaua uakin kanamam olmus sanirim suandada oluyo kaskati kesildim o histen Allahim son bu kizlat bundan sonra olmucak bitti artik
Ruyamda ueniden dugun yapicaz gormusum gelinligimi kurutemizleye vs veriyoruz bisey kosusturmacada goruyorum kendimi ben normaldr sari savliyim ama dugin zamano sacimi koyulutmustum simdiki aklim olsa giydigim gelinlige kesinlikle sari sac yapardim
Neyse oylee yanii
günaydın canım hayır olsun gördüğün rüyada düğün görmek pek iyi değildir ama inşallah senin için güzel bir rüya ya döner
Gözün aydın canımm:) prenses geliyor demekKizlar doktora gittik cok iyi bir dr. Kesin kızımız geliyormus
Ara doktorunu hemen canım, kahverengi olunca çok sorun etmiyor gerçi doktorlar ama için rahat etsin..Arkadaşlar günaydın
Kahverengi şekilde yoğun bir akıntım var korkmaya başladımm kontolüm de daha dündü herşey yolundaydı ne yapmalıyım bilemedim.
gunaydın arkadaşlar..grip olan kızlar geçmiş olsun hepinize..bende olmak üzereyim sanki..
kızlar doktor size kan ilacı verdimi? netten okudum çok gerekşiymiş.bana 20.haftadan sonra demişti.amma nette ilk 3 aydan sonra diyor? hangi ilaçları kullanıyorsunuz kızlar?
Gözün aydın canımm:) prenses geliyor demek)
Ara doktorunu hemen canım, kahverengi olunca çok sorun etmiyor gerçi doktorlar ama için rahat etsin..
Kızlar bu dönemde burun akıntısı çok normalmiş, gribal enfeksiyon değilmiş bu akıntının sebebi.. Doktor kam ilacı verdi bana canım, ferrum fort.. Elevit ve ferrum fort baya dinçlenştiedi beni. Gün içindeki uyku isteğim falan kalmadı:)
bende görmüştüm rüyamda..erkek olursa biz adını efe koyacaktıkkizlar ruyamda oglum oluyormus kulagina isim okumuslar teyzeme sordum ismi ne dedim kagita yazmistim diyor erkan ismini goruyorum obur isim yeri bos iki isim koymuslar cok sasirtim ya simdi eger erkek olursa erkanmi koymaliyim
Camım ben iyiyim cok şükür ama yatışa hala devamGünaydın kızlarr
Geçmişi okuyamadım. İş yoğunluğundan giremedim çok..Fefilita, Burcu nasıllar?
Cute o kalorifer mevzuu benide sinir ediyor.. Bir keresinde eşimle suyunu alalım dedik. Yanlış tarafı açmışız evi su bastıı
Kızlar dün bebişimle ilgili bir rüya gördüm, içim çok sıkıldı ben de tıp merkezine bebeğimi görmeye gittimGitmişken ikili test için ultrasona tekrar gireyim dedim. Normalde muayene 12 lira ama ikili test ultrason 60 liraymış. Benim doktor burun köküne bakmamıştı o yüzden gireyim dedim..
Kadın uzun uzun inceledi. Önce uyuyor dedi. Git vişne suyu iç dolaş öyle bakalım dedi. Ben de vişne suyu ve su içtim çikolata yedim. Girdim.Bu seferde bizimki o kadar kıpır kıpırdı ki doktor bakamadı
Burun kökünü çok net birşekilde gördüm :) Ense kalınlığımızda normalmiş.
Doktor 1 ihtimal erkek dedi1 ihtimal nasıl oluyorsa..
:))
İkili test için sonuçlarım çıkmasına rağmen doktorum hala aramadı bu aradaİyice meraklandım.
Yaşa göte T21 1/678 çıktı. Bakalım bugün bir daha arıcam doktoru..
İşte böyle hamişlerrr
Canimmmm İnan cok sevindim prensesine bu sonuclar cok güzel biliyorsun dimiKizlar doktora gittik cok iyi bir dr. Kesin kızımız geliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?