Apicobal folbiol? Gerçi doktorundaha iyi bilir.. Sen bol bol meyve sebze protein al yapacak bişey yok
salı yine gidicem bi söylim bakalım ne dicek sebze yiyorum zaten etle aram yok bi balık bazen yiyebiliyorum canım
okuyabilirsin canım devam ediyor ya mubdi okunuyor. dualarımızı allah kabul etsinkızlar bu arada kanaması olan arkadaşlarımız için okuduğunuz duaya devam ediyor musunuz? ben bugün müsaitim devam ediliyorsa eğer bende okuyabilirim. umarım en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar......... bu arada ne okumamız gerek onu da yazarsanız, bende yardımcı olabilirim
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Okulumuz bir açıldı o gün bugündür nefes alamadım.Okulda çok yoruluyorum akşam eve gelip yemeği yiyip uyuya kalıyorum hemen.Uzun zamandır giremedim hiç topiğe.Bayağı ilerlemiş sayfalar ben 300 lü sayfalarda kalmışım.Okuyamadım çoğunu.
Kanaması olan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda bütün sıkıntılarınız sona erer.
Başka sıkıntıları olan arkadaşlar da olmuş Rabbim en yakın zamanda şifanızı versin inş.
Benim gebeliğimde çok şükür şimdilik iyi gidiyor.Bugün randevumuz vardı ve bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.İnşallah hayırlısıyla paşa geliyor ailemize.
Rabbim nasıl güzel bir duygu ellerini ayaklarını hareketlerini görmek:))))Allah'ım dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu güzel duyguyu.
burcu bende bugün nette araştırım.3. aydan sonra demir hapı başlanıyormuş ve genelde gyno ferro sanol.mutlaka alınması gerektiği yazıyor..ben druma dedim en son kontrolde 20. haftada başlanır dedi..ama bir çok dr 3. aydan itibaren veriyor.yinede druma sormadan başlamak istemedim..cuma kontrolüm var..ve kendisine tekrar söyleyeceğim
banada demir hapı başlatmadı ben o dediğin kan hapını kullanmaıyorum o da bana dokunuyor canım
hımm belki muadili vardır..çok önemliymiş kan hapı en azından nette öle yazıyor..neden bana 20. haftada başlayacaz dedi anlamadım..herkes kullanıyo..offf ne yapsam bilemedim..dra sormadanda başlamak istemiyorum
aşırı kansızlığğın yoksa acele etmene gerek yok cnm benimki tam sınırdaydı hgb 12 idi daha başlatmadı
bende sabah test sonucuma baktım benimkide 11 de..düşük yani bence başlatması lazımdı..test sonuçlarımı aldığımda kan değerin ii demişti..ama görüyorumki ii değil.benim dr.um çok yoğun ve kalabalık oluyo..sanırım yeterince testi incelemedi..en son muayenedede 20.haftada başlayacaz dedi..kaldıki değer ii bile olsa bi çok dr tavsiye ediyo..bebeğin gelişimi için demir yani kan ilaçları çokk önemliymiş..sırf doktora sormadan başlamak istemediğim için başlamıyorum..ama cuma günü vermezse ben alacam eczaneden gyno ferro sandol..
gbu dediğin ilaç kapsüllü midende sorun yoksa bişey olmaz ama miden problemli ise dokunabilir sen dr danış öyle al canım maltoferde iyidir kapsüllü içemiyorsan maltofer verebilir
aslında midem çok sağlam değil..ama bebeğim için herşeye katlanmaya razıyım..yeterki o ii olsun gelişimi ii olsun..zaten yeterince ii beslenemiyorum((( birde ilaçta içmiyorum..çok vicdan azabı çekiyorum..helede nette araştırmalar yapınca...doktorlar magnezyum kalsiyum demir bir sürü ilaç veriyo..bende hiçbiri yok ((
bende daha başlamadım sanada elevit dokunmuştu demi demekki senin bünyende hassas ben solgarın hamilelikle ilgili multivitaminini alıcaktım ama üretimden kalkmış eczacı öyle dedi kaç yere sordurdum solgarın içinde o yardımcı maddelerden bulunmuyor içinde sentetik hiçbi madde yok dolayısıyla yan etki yapmıyor ben folik asitini kullanıyodum çok memnundum eğer bu vitamini alıp kullansaydım sanada önerirdim ama malesef alamıytorum araştırdım baska böyle bi firma bulamadım
Kizlar doktora gittik cok iyi bir dr. Kesin kızımız geliyormus
Ultrasonda hersey guzel cikti burnu kalem gibi ensesi haftssi buyumesine ragmen 1.8 mm boyu guni onde.vs.
Kan verdik harmony icin 10-15 gune sonuclanacak..bu arada kz yanlış bilgi vermis 2150 tl imis fiyati.
Bakalim ins . heyecanli beklryis basladi:26:
canım ya masallah cok guzel bı kız olucak ultrasonla bıle boyle dusunemıyorum vallahı ya masallah nazarlardam korusun rabbım:):)
Oyyyyy bıdıkkkkkk gobusunu yerim onunnnnn Maşaallahhh subhanallah Allah nazarlardan korusun fıstığı
Gözün aydın canım. Maşallah kocaman olmuş. Allah nazarlardan saklasın
bak canım gördünmü Allahın izniyle bebeğinde bişeycik yok sana o kötü sonucu söyleyen hastane neresiyse bu sonuçlarını götürüp suratlarına çarpmak lazıım boşyere seni bisürü strese soktular
çok sevindim canım, bu güzel haberlerine. umarım test sonuçlarında güzel çıkar ve için rahatlar.bu arada ultrason resminde de senin prenses çok tatlı gözüküyordu. maşallah, allah korusun onu
anam maşallahhh kuzucuğaaa
4 gün önde canım benimki..bebeği 1 hafta önden gidenler var mı ?
burcu bende bugün nette araştırım.3. aydan sonra demir hapı başlanıyormuş ve genelde gyno ferro sanol.mutlaka alınması gerektiği yazıyor..ben druma dedim en son kontrolde 20. haftada başlanır dedi..ama bir çok dr 3. aydan itibaren veriyor.yinede druma sormadan başlamak istemedim..cuma kontrolüm var..ve kendisine tekrar söyleyeceğim
evet canım elevit sancı yaptı bende çok fazla..gebelikte mult,vitamin kullanılması zorunlu değil ama demir kan ilacı çok öemli..dra gittiğinde söyle mutlaka sana önerecektir bir ilaç...omadı mide koruyucuyla verir belki.ama çok önemli demir hapı..mutlaka söyle doktoruna
Masallah kizina canim cok sevindim senin adina.
bu arada evimize döndük bile çok hızlıyız demi
masallah baya hızlısınız canım ne çabuk geldiniz
Kizlarrrrrr benim minigim de minik bir prensesmissss
Size mujdeli haberi vermek istedim
Hepinizi opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?