2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
salı yine gidicem bi söylim bakalım ne dicek sebze yiyorum zaten etle aram yok bi balık bazen yiyebiliyorum canım

burcu bende bugün nette araştırım.3. aydan sonra demir hapı başlanıyormuş ve genelde gyno ferro sanol.mutlaka alınması gerektiği yazıyor..ben druma dedim en son kontrolde 20. haftada başlanır dedi..ama bir çok dr 3. aydan itibaren veriyor.yinede druma sormadan başlamak istemedim..cuma kontrolüm var..ve kendisine tekrar söyleyeceğim

okuyabilirsin canım devam ediyor ya mubdi okunuyor. dualarımızı allah kabul etsin

maşallah paşana hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.

banada demir hapı başlatmadı ben o dediğin kan hapını kullanmaıyorum o da bana dokunuyor canım

banada demir hapı başlatmadı ben o dediğin kan hapını kullanmaıyorum o da bana dokunuyor canım

hımm belki muadili vardır..çok önemliymiş kan hapı en azından nette öle yazıyor..neden bana 20. haftada başlayacaz dedi anlamadım..herkes kullanıyo..offf ne yapsam bilemedim..dra sormadanda başlamak istemiyorum

hımm belki muadili vardır..çok önemliymiş kan hapı en azından nette öle yazıyor..neden bana 20. haftada başlayacaz dedi anlamadım..herkes kullanıyo..offf ne yapsam bilemedim..dra sormadanda başlamak istemiyorum

aşırı kansızlığğın yoksa acele etmene gerek yok cnm benimki tam sınırdaydı hgb 12 idi daha başlatmadı

aşırı kansızlığğın yoksa acele etmene gerek yok cnm benimki tam sınırdaydı hgb 12 idi daha başlatmadı

bende sabah test sonucuma baktım benimkide 11 de..düşük yani bence başlatması lazımdı..test sonuçlarımı aldığımda kan değerin ii demişti..ama görüyorumki ii değil.benim dr.um çok yoğun ve kalabalık oluyo..sanırım yeterince testi incelemedi..en son muayenedede 20.haftada başlayacaz dedi..kaldıki değer ii bile olsa bi çok dr tavsiye ediyo..bebeğin gelişimi için demir yani kan ilaçları çokk önemliymiş..sırf doktora sormadan başlamak istemediğim için başlamıyorum..ama cuma günü vermezse ben alacam eczaneden gyno ferro sandol..

gbu dediğin ilaç kapsüllü midende sorun yoksa bişey olmaz ama miden problemli ise dokunabilir sen dr danış öyle al canım maltoferde iyidir kapsüllü içemiyorsan maltofer verebilir

gbu dediğin ilaç kapsüllü midende sorun yoksa bişey olmaz ama miden problemli ise dokunabilir sen dr danış öyle al canım maltoferde iyidir kapsüllü içemiyorsan maltofer verebilir

aslında midem çok sağlam değil..ama bebeğim için herşeye katlanmaya razıyım..yeterki o ii olsun gelişimi ii olsun..zaten yeterince ii beslenemiyorum((( birde ilaçta içmiyorum..çok vicdan azabı çekiyorum..helede nette araştırmalar yapınca...doktorlar magnezyum kalsiyum demir bir sürü ilaç veriyo..bende hiçbiri yok((

bende daha başlamadım sanada elevit dokunmuştu demi demekki senin bünyende hassas ben solgarın hamilelikle ilgili multivitaminini alıcaktım ama üretimden kalkmış eczacı öyle dedi kaç yere sordurdum solgarın içinde o yardımcı maddelerden bulunmuyor içinde sentetik hiçbi madde yok dolayısıyla yan etki yapmıyor ben folik asitini kullanıyodum çok memnundum eğer bu vitamini alıp kullansaydım sanada önerirdim ama malesef alamıytorum araştırdım baska böyle bi firma bulamadım

evet canım elevit sancı yaptı bende çok fazla..gebelikte mult,vitamin kullanılması zorunlu değil ama demir kan ilacı çok öemli..dra gittiğinde söyle mutlaka sana önerecektir bir ilaç...omadı mide koruyucuyla verir belki.ama çok önemli demir hapı..mutlaka söyle doktoruna

Masallah kizina canim cok sevindim senin adina.

canım ya masallah cok guzel bı kız olucak ultrasonla bıle boyle dusunemıyorum vallahı ya masallah nazarlardam korusun rabbım:):)

Oyyyyy bıdıkkkkkk gobusunu yerim onunnnnn Maşaallahhh subhanallah Allah nazarlardan korusun fıstığı

Gözün aydın canım. Maşallah kocaman olmuş. Allah nazarlardan saklasın

çok sevindim canım, bu güzel haberlerine. umarım test sonuçlarında güzel çıkar ve için rahatlar. bu arada ultrason resminde de senin prenses çok tatlı gözüküyordu. maşallah, allah korusun onu

anam maşallahhh kuzucuğaaa

çok teşekküür ederiz teyzeleri
Allah hepimizin bebeişlerini korusun sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşsallah

bebeği 1 hafta önden gidenler var mı ?
4 gün önde canım benimki..

canım bende 11.haftamda başladım ferra sanola...

bugün doktorumda folbiolu doğuma kadar kullan eleviti bırak kutu bitince dedi bakalım

söylicem canım salı günü inş. gidicem bizim alttaki komşu kavga etmeye başladı onlar kavga edince ben strese giriyorum pat küt sesler geliyor bağrışıyolar bazen keşke müstakil evim olsaydı diyorum... stresten gürültüden uzak bizim kendi stresimiz biye yetiyodu bide bunlar çıktı apartman hayatını hiç sevmiyorum bide üstelik alt komşum abimle yengem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…