2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
doktor yüzde doksan erkek dedi kendime doktor buldum. bebeğim çok sağlıklı herşey normal düşük riski yok.burun kemiğini gördük zaten bu da bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş

aysuncum ne çabuk giitin geldin..hoşgeldin:))) canım ferro sanolu günde 1 kez alıyorsun değilmi..gyno ferro sanol sanırım bu..druma diyeceğim cuma günü vermesse kendim içmeye başlayacağım bende

Evet canim o..
Gunde 1 kez gecr yatmadan nce içiyorum ben cok memnunum ilactan.kabizligimda geçirdi

Hala ayni devam ediyo canim.ben üc aylik oldum daha fena kusmalarim basladi.kusarken kendimden geciyorum afedersin idrar kaciriyorum ayni anda.sanada rabbim sifa versjn
ben de kusarken çşini kaçıran tek benim sanıyordum...yalnız değilsin arkadaşım...
sonuç güzel çıkacak prensesin annesi, içini ferah tut

Mamaktalar canim ikeaya yakin.
çok uzakmışız, biz çayyolundayız
meslektaşmışız...geri dönmeyi düşünüyor musun?
doktor yüzde doksan erkek dedi kendime doktor buldum. bebeğim çok sağlıklı herşey normal düşük riski yok.burun kemiğini gördük zaten bu da bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş
hayırlı olsun...ateşin nasıl oldu?

Canim cok sevindim masallah oglusuna

Grrcrkten oyle mi dedi..bizimde burnu var ensesi normal inşallah iyidir kuzum...

Burnu var ama kotu cikan testte nb:mevtcut degil yazilmis kizlar acaba ondan kotu cikmis olabilir mi:44:

kızlar ben daha gribi yeni atlatıyordum ki, oğlum da grip oldu...zaten yemek pişiremiyorum çocuğuma, şimdi bi de hasta, ilacı da içmiyor dra gittik bugün mecburen antibiyotik başladı...içse iyileşecek de ,içince kusuyor işte büyüyünce de böyle zorlukları var...diğeri en azından karnımda, güvende ve ben yiyemesemde benim depolardan kullanıyordur

bu arada oğlumu dra götürdüğüm yerde bebek mağazası var ordan küçüğe 2 tane çıtçıtlı body aldım, üzerinde ki yazılar hoşuma gitti...1inde "bugün yapılacaklar listesi: uyanmak, ağlamak, oynamak, yaramazlık yapmak, uyumak" yazıyor...diğerinde de "%51 anne, % 49 baba % 100 dünya tatlısı " yazıyor...

kızlar sakın şikayet ediyorum sanmayın...tabi ki kanaması olan, yatarak hamilelik geçiren arkadaşların durumu çok daha zor ama her zaman bizden daha zor durumda olanları düşünüp halimize şükretmeliyiz...buraya sadece paylaşıp rahatlamak için yazıyorum

çok bulantım var, lisede öğretmenim, çok anlayışsız idarecilerim ve öğrencilerim var, okulum uzak ve ulaşım sıkıntılı, çocuğum kreşe başladı,ağlıyor hergün, sık sık hasta oluyor, onu bırak al, işe yetiş, ders anlat, nöbet tut, insanların kaprisiyle uğraş, eve gel, doğru dürüst yemek yapamıyorum bulantıdan, yaptiğimi da eşek sıpası yemiyor, su içsem bile kusuyorum, enerjim yok, yataktan kalkmak istemiyorum, eşim işi nedeniyle yardımcı olamıyor, ev kredisi ödüyoruz vs vs ....ama olsun diyorum hepsi geçecek, yıllardır tedavi görüp bebek sahibi olamayanları düşünüyorum, en azından kk var diyorum, burda kimseyi tanımsamda benzer şeyleri yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz..rahatlıyoruz anlatınca

hepimiz zor anlar yaşıyorum tatlım kendimizce köyde öğretmenim sınıfım silinince yumurta gibi kokuyor midem kalkıyor okula iki araç değiştirerek gidiyorumö

ateşim hala var ama doktor arada olacak normal dedi. ben dolaptan su içiyorum acaba o yüzden midir

oğlun hayırlı olsun... belki dolaptan içtiğindendir bende 2 gündür dolaptan içmemeye başladım... ateşim yok ama baş ve boğaz ağrısı oldu grip olurum diye korktum birazda... dün akşam ihlamur içtim iyi geldi... birazdan yine içerim belki

süperrr güle güle yiyinin inş :)))

okulda yakın arkadaşlarım dışında kimseye söylemedim hamile olduğumu, sabah erken saatlerdeki derslerde kusamak için 1-2 kere dersten çıkıp tuvalete gittim, tabiki işim bitince derse dönüyorum hemen, bunu güvenlik kamerasından görüyor idareci, derse grdi kapıyı bile çalmadan, beni görünce de " derstemisiniz merak ettim" diyo öğrencinin önünde.....kamera çıktığımı gösteriyo da girdiğimi göstermiyor sanki...insan olan teneffüste odasına çağırıp " hocam bi rahatsızlığınız mı var geçmiş olsun "der...ben de anlatırım...öğrencinin önünde sınıfa mı kusayım...ben 5 yıldır bu okuldayım ne zaman dersi bırakıp çıktım...bunu düşünemiyor...2 gün grip nedeniyle rapor aldım, müdür hemen arıyo raporun faxını görünce, "daha kış gelmeden nasıl başardın hastalanmayı" diyo, basit bi hastalık nedeniyle dersin boş geçmesi doğru değilmiş...daha önceden çok rapor alan biri olsam haklı derim,Allaha havale ediyorum

slm kızlaaarrr bugün hastanedeydik bebeğimizi gördük cinsiyetinide öğrendik sayılır kız gibi duruyo dedi aa kızmı die sevinince ben kesin demiyorum 3lü taramaya geldiğinde netleşir dedi ama bence kız dedi...

ben de dolaptan içmeyi bırakmayı düşünüyorum ama o zamanda midem kabul etmiyor

boşver hoca rapor bizim hakkımız desin dursun

burun kemiğinin olması yeterliymiş
Ayy inşallah. Boyle seyler duyunca cok mutlu oluyorum
Maşallah canimmm..oyle dediyse kizdir bana da iki hafta once benzettim demisti.bu hafta % 100 kiz dedi..seninde prensesin geliyo demek
Saglikla gelsin kuzularimiz

maşallah subanallah :))

Ahh canjm benim bu meslekte ogrendiklerimden biri idareyi umursamayacaksin. Adamlar hastayken yada isleri varken rapor bile almadan cekip gjdrrler.
Sana bana gelince sesleri ciksr

Bos ver canim su an bebeginden senden onemlisi yok.raporunu da al.grreirse dersindende cik.sanki keyfi yapıyorsunsinifami kusacakmissin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…