- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
aysuncum ne çabuk giitin geldin..hoşgeldin:))) canım ferro sanolu günde 1 kez alıyorsun değilmi..gyno ferro sanol sanırım bu..druma diyeceğim cuma günü vermesse kendim içmeye başlayacağım bende
ben de kusarken çşini kaçıran tek benim sanıyordum...yalnız değilsin arkadaşım...Hala ayni devam ediyo canim.ben üc aylik oldum daha fena kusmalarim basladi.kusarken kendimden geciyorum afedersin idrar kaciriyorum ayni anda.sanada rabbim sifa versjn
sonuç güzel çıkacak prensesin annesi, içini ferah tutKizlar doktora gittik cok iyi bir dr. Kesin kızımız geliyormus
Ultrasonda hersey guzel cikti burnu kalem gibi ensesi haftssi buyumesine ragmen 1.8 mm boyu guni onde.vs.
Kan verdik harmony icin 10-15 gune sonuclanacak..bu arada kz yanlış bilgi vermis 2150 tl imis fiyati.
Bakalim ins . heyecanli beklryis basladi:26:
çok uzakmışız, biz çayyolundayızMamaktalar canim ikeaya yakin.
meslektaşmışız...geri dönmeyi düşünüyor musun?burcu sizinkisi aile apartmanı sanırım..ah keşke müstakil olsa benimde en büyük hayalim...evlenirken öğretmenlik mesleğini bırakan üstelik öğrencileri tarafından bu kadar sevilirken ve işimi bu kadar severken benim gibi kaç akıllı vardır acaba?? ahh öyle pişmanımki ..şimdi çalışssam istediğim gibi kredi çeker ev alabilirdim..kimseye muhtaç olmazdım..zaten benim hayatımda herşey öyle zorki...tek duam evladımı sağ salim kucağıma alabileyim yeter..
hayırlı olsun...ateşin nasıl oldu?doktor yüzde doksan erkek dedi kendime doktor buldum. bebeğim çok sağlıklı herşey normal düşük riski yok.burun kemiğini gördük zaten bu da bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş
doktor yüzde doksan erkek dedi kendime doktor buldum. bebeğim çok sağlıklı herşey normal düşük riski yok.burun kemiğini gördük zaten bu da bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş
Canim cok sevindim masallah oglusuna
Grrcrkten oyle mi dedi..bizimde burnu var ensesi normal inşallah iyidir kuzum...
Burnu var ama kotu cikan testte nb:mevtcut degil yazilmis kizlar acaba ondan kotu cikmis olabilir mi:44:
kızlar sakın şikayet ediyorum sanmayın...tabi ki kanaması olan, yatarak hamilelik geçiren arkadaşların durumu çok daha zor ama her zaman bizden daha zor durumda olanları düşünüp halimize şükretmeliyiz...buraya sadece paylaşıp rahatlamak için yazıyorum
çok bulantım var, lisede öğretmenim, çok anlayışsız idarecilerim ve öğrencilerim var, okulum uzak ve ulaşım sıkıntılı, çocuğum kreşe başladı,ağlıyor hergün, sık sık hasta oluyor, onu bırak al, işe yetiş, ders anlat, nöbet tut, insanların kaprisiyle uğraş, eve gel, doğru dürüst yemek yapamıyorum bulantıdan, yaptiğimi da eşek sıpası yemiyor, su içsem bile kusuyorum, enerjim yok, yataktan kalkmak istemiyorum, eşim işi nedeniyle yardımcı olamıyor, ev kredisi ödüyoruz vs vs ....ama olsun diyorum hepsi geçecek, yıllardır tedavi görüp bebek sahibi olamayanları düşünüyorum, en azından kk var diyorum, burda kimseyi tanımsamda benzer şeyleri yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz..rahatlıyoruz anlatınca
ateşim hala var ama doktor arada olacak normal dedi. ben dolaptan su içiyorum acaba o yüzden midir
Kizlar fıstığımın babasının prensesimize aldığı ilk ciciyi sizlerle paylaşmak istiyorum 7 yıldır bu ani özlemle bekliyorum yazarken bile gozlerim dolu dolu
aliexpressten aldık bakalım elimize ne zaman geçecek
Sizce nasil ? Hemde 8$
Eki Görüntüle 823364teyzeleri bu kez kipir kipirdi kizim.
oğlun hayırlı olsun...belki dolaptan içtiğindendir bende 2 gündür dolaptan içmemeye başladım... ateşim yok ama baş ve boğaz ağrısı oldu grip olurum diye korktum birazda... dün akşam ihlamur içtim iyi geldi... birazdan yine içerim belki
okulda yakın arkadaşlarım dışında kimseye söylemedim hamile olduğumu, sabah erken saatlerdeki derslerde kusamak için 1-2 kere dersten çıkıp tuvalete gittim, tabiki işim bitince derse dönüyorum hemen, bunu güvenlik kamerasından görüyor idareci, derse grdi kapıyı bile çalmadan, beni görünce de " derstemisiniz merak ettim" diyo öğrencinin önünde.....kamera çıktığımı gösteriyo da girdiğimi göstermiyor sanki...insan olan teneffüste odasına çağırıp " hocam bi rahatsızlığınız mı var geçmiş olsun "der...ben de anlatırım...öğrencinin önünde sınıfa mı kusayım...ben 5 yıldır bu okuldayım ne zaman dersi bırakıp çıktım...bunu düşünemiyor...2 gün grip nedeniyle rapor aldım, müdür hemen arıyo raporun faxını görünce, "daha kış gelmeden nasıl başardın hastalanmayı" diyo, basit bi hastalık nedeniyle dersin boş geçmesi doğru değilmiş...daha önceden çok rapor alan biri olsam haklı derim,Allaha havale ediyorum
Ayy inşallah. Boyle seyler duyunca cok mutlu oluyorumburun kemiğinin olması yeterliymiş
Maşallah canimmm..oyle dediyse kizdir bana da iki hafta once benzettim demisti.bu hafta % 100 kiz dedi..seninde prensesin geliyo demekslm kızlaaarrr bugün hastanedeydik bebeğimizi gördük cinsiyetinide öğrendik sayılır kız gibi duruyo dedi aa kızmı die sevinince ben kesin demiyorum 3lü taramaya geldiğinde netleşir dedi ama bence kız dedi...
maşallah subanallah :))
okulda yakın arkadaşlarım dışında kimseye söylemedim hamile olduğumu, sabah erken saatlerdeki derslerde kusamak için 1-2 kere dersten çıkıp tuvalete gittim, tabiki işim bitince derse dönüyorum hemen, bunu güvenlik kamerasından görüyor idareci, derse grdi kapıyı bile çalmadan, beni görünce de " derstemisiniz merak ettim" diyo öğrencinin önünde.....kamera çıktığımı gösteriyo da girdiğimi göstermiyor sanki...insan olan teneffüste odasına çağırıp " hocam bi rahatsızlığınız mı var geçmiş olsun "der...ben de anlatırım...öğrencinin önünde sınıfa mı kusayım...ben 5 yıldır bu okuldayım ne zaman dersi bırakıp çıktım...bunu düşünemiyor...2 gün grip nedeniyle rapor aldım, müdür hemen arıyo raporun faxını görünce, "daha kış gelmeden nasıl başardın hastalanmayı" diyo, basit bi hastalık nedeniyle dersin boş geçmesi doğru değilmiş...daha önceden çok rapor alan biri olsam haklı derim,Allaha havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?