boşver hoca rapor bizim hakkımız desin dursun
Ahh canjm benim bu meslekte ogrendiklerimden biri idareyi umursamayacaksin. Adamlar hastayken yada isleri varken rapor bile almadan cekip gjdrrler.
Sana bana gelince sesleri ciksr
Bos ver canim su an bebeginden senden onemlisi yok.raporunu da al.grreirse dersindende cik.sanki keyfi yapıyorsunsinifami kusacakmissin.
yaa inanmıyorum herkesin cinsiyeti belli olmuş bi benim yavrumunki mi belli olmadı. benim doktor daha belli olmaz yanıltmayım sizi dedi. ama bu salı üçlüye gircez doktorumuza da
çarşamaba gitcez inşallah belli olur
okuyabilirsin canım devam ediyor ya mubdi okunuyor. dualarımızı allah kabul etsin
maşallah paşana hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.
Ahh canjm benim bu meslekte ogrendiklerimden biri idareyi umursamayacaksin. Adamlar hastayken yada isleri varken rapor bile almadan cekip gjdrrler.
Sana bana gelince sesleri ciksr
Bos ver canim su an bebeginden senden onemlisi yok.raporunu da al.grreirse dersindende cik.sanki keyfi yapıyorsunsinifami kusacakmissin.
herkes bizim gibi anlayışlı değil canım ben alt kata ses gitmesin diye saat 10dan sonra terliksiz gezerim tvnin sesini açmam dikkat ederim ama gel görki herkes bizim gibi anlayışlı değil bende öyle olunca sinirleniyorum geçen gün uyuyorum saat gece 11.30 aşağıda bi gürültü koptu ben sıçrayarak uyandım kalbim çıkacaktı nerdeyse korkudan sonrada kanamam oldu ve bu düşüncesizliği yapan alt komşum abimgil bazen misafirleri gelir gece 3 e 4 e kadar bağıra bağıra konuşmalar gülüşmeler geçen gün dayanamayıp söyledim bugun yine aynı terane umurlarında değil benim çocuğuma bişey olsa bunun hesabını nasıl verecekler bilmiyorum insanı boşyere strese sokuyolar biraz düşünceli olmaak bu kadar zormu geliyor bu insanlara çözemedim...
Kizlar bogazim sismis umarim kotu olmam
canım hayırlı sabahlar boğaz ağrısına enfeksyonuna adaçayını kaynatıp gargara yapmanı tavsiye ederim grip gelmeden çekip gider inşallah
Kizlar doktora gittik cok iyi bir dr. Kesin kızımız geliyormus
Ultrasonda hersey guzel cikti burnu kalem gibi ensesi haftssi buyumesine ragmen 1.8 mm boyu guni onde.vs.
Kan verdik harmony icin 10-15 gune sonuclanacak..bu arada kz yanlış bilgi vermis 2150 tl imis fiyati.
Bakalim ins . heyecanli beklryis basladi:26:
bana da sağlık ocağına kayıt olduğum zaman ebe dediki doktorun sana kan ilacı vermezse bile biz yazacağız muhakkak kullanmalı hamileler demişti bakalım bize verecekmi bu gidişimizdegunaydın arkadaşlar..grip olan kızlar geçmiş olsun hepinize..bende olmak üzereyim sanki..
kızlar doktor size kan ilacı verdimi? netten okudum çok gerekşiymiş.bana 20.haftadan sonra demişti.amma nette ilk 3 aydan sonra diyor? hangi ilaçları kullanıyorsunuz kızlar?
sağlıkla gelsin bence de iki isim koyarsın biri erkan olurkizlar ruyamda oglum oluyormus kulagina isim okumuslar teyzeme sordum ismi ne dedim kagita yazmistim diyor erkan ismini goruyorum obur isim yeri bos iki isim koymuslar cok sasirtim ya simdi eger erkek olursa erkanmi koymaliyim
maaşallahh tatlı olmaz mı bal bal annesinin kuzusuCok tesekkur ederim kızlar. Hepinize.
Bende inanıyorum kizim cok sağlıklı o kadar tatlydi ki ve b kez kipir kipirdi. O cok sağlıklı annesinin bir tanesi ozlemi
Gene de test icimizi rahatlatacak inşallah. Iyi gelecek sonuc.
Eki Görüntüle 823364teyzeleri bu kez kipir kipirdi kizim.
bende hamile kalmadan 3 ay once hadi sana müjde Büşra geliyor dediler bir kiz cocuğu gösterdiler ama öyle tatli öyle tatlıydi ki anlatamam şimdi bende kararsızım Büşra mı koymalıyım diye :26:
Canim cinsiyeti kesin kesin belli değil ama buyuk bir ihtimalle kiz dedi doktorum
Ben Büşra ismini sevdim babasının adi da B ile basliyor zaten ama farklı isimler düşünüyordum neyse hayırlı Salih sağlıklı sıhhatli olsun da isim önemli değil
Dediğin gibi yanına başla bir isim ekleyebiliriz yada kulağına ruyada görgümüzü okur digerini kullanırız falan filan
benimde belim ağrıyorKizlar benim bel ağrılarım başladı
Egzersiz yoga da yasak ne yapacagım bilmiyorum buna ek olarak pelvik ağrıları sinyal yakıyor korkuyorum ya egzersiz yapabilseydik rahatlicaktim oda yasak
Sizlerde başladı mı? Düşük tehlikeniz yoksa egzersizlere başlayın derim 10 dk olsa da yapın valla
canım devam ediyoruz okumaya YA MÜBDİ okuyoruzkızlar bu arada kanaması olan arkadaşlarımız için okuduğunuz duaya devam ediyor musunuz? ben bugün müsaitim devam ediliyorsa eğer bende okuyabilirim. umarım en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar......... bu arada ne okumamız gerek onu da yazarsanız, bende yardımcı olabilirim
kızlar bugün düğünümüz var elbise almıştım düğün için şimdi biraz dar geliyor baya büyümüş bizim göbüş:)bundan sonra göbüşleri saklamak imkansız:)
maaşallah cinsiyetler bir bir belli oluyor sağlıkla gelsin prensesinKizlarrrrrr benim minigim de minik bir prensesmissss
Size mujdeli haberi vermek istedim
Hepinizi opuyorum
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. bebeklerden biri kesin erkek. kocaman açmış bacakları yatıyorduhaftasından önde o. Diğeri ise daha küçük ve bize arkası dönüktü. doktor ne yaptıysa duruşunu değiştiremedi. popo tarafından baktığı kadarıyla da kız da olabileceğini söyledi bizim durumlar hala netleşemedi yani kızlar
Kizlar fıstığımın babasının prensesimize aldığı ilk ciciyi sizlerle paylaşmak istiyorum 7 yıldır bu ani özlemle bekliyorum yazarken bile gozlerim dolu dolu
aliexpressten aldık bakalım elimize ne zaman geçecek
Sizce nasil ? Hemde 8$
kızlarrr mrb bugün dr gittik bebişimz erkekmiş kesinnn ayy çok tuhaf bı duyguymuş zaten ya kız olcak ya erkek ama insan direk biri söyleninc bir tuhaf oluyor insan çocuklugundan berı hep merak ederya benm çocugum olsa kızmı olur erkek mı falan ne biliym yada ben öyleydım:))neyse çok sewindim yaww saglıklıda olursa tam super olur
doktor yüzde doksan erkek dedi kendime doktor buldum. bebeğim çok sağlıklı herşey normal düşük riski yok.burun kemiğini gördük zaten bu da bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş
kızlar ben daha gribi yeni atlatıyordum ki, oğlum da grip oldu...zaten yemek pişiremiyorum çocuğuma, şimdi bi de hasta, ilacı da içmiyordra gittik bugün mecburen antibiyotik başladı...içse iyileşecek de ,içince kusuyor işte büyüyünce de böyle zorlukları var...diğeri en azından karnımda, güvende ve ben yiyemesemde benim depolardan kullanıyordur
bu arada oğlumu dra götürdüğüm yerde bebek mağazası var ordan küçüğe 2 tane çıtçıtlı body aldım, üzerinde ki yazılar hoşuma gitti...1inde "bugün yapılacaklar listesi: uyanmak, ağlamak, oynamak, yaramazlık yapmak, uyumak" yazıyor...diğerinde de "%51 anne, % 49 baba % 100 dünya tatlısı " yazıyor...
canım ateşini ölç çok yüksekse tabiki müdahale gerekir ama benimde ateşim hamilelikte yükseldi sebebi vücut yağ üretiyormuş çalışıyormuş bebiş için belki seninde böyledir canımateşim hala var ama doktor arada olacak normal dedi. ben dolaptan su içiyorum acaba o yüzden midir
okulda yakın arkadaşlarım dışında kimseye söylemedim hamile olduğumu, sabah erken saatlerdeki derslerde kusamak için 1-2 kere dersten çıkıp tuvalete gittim, tabiki işim bitince derse dönüyorum hemen, bunu güvenlik kamerasından görüyor idareci, derse grdi kapıyı bile çalmadan, beni görünce de " derstemisiniz merak ettim" diyo öğrencinin önünde.....kamera çıktığımı gösteriyo da girdiğimi göstermiyor sanki...insan olan teneffüste odasına çağırıp " hocam bi rahatsızlığınız mı var geçmiş olsun "der...ben de anlatırım...öğrencinin önünde sınıfa mı kusayım...ben 5 yıldır bu okuldayım ne zaman dersi bırakıp çıktım...bunu düşünemiyor...2 gün grip nedeniyle rapor aldım, müdür hemen arıyo raporun faxını görünce, "daha kış gelmeden nasıl başardın hastalanmayı" diyo, basit bi hastalık nedeniyle dersin boş geçmesi doğru değilmiş...daha önceden çok rapor alan biri olsam haklı derim,Allaha havale ediyorum
ayy maaşallahh kızlarda çoğaldı sağlıkla büyüsün inşallahslm kızlaaarrr bugün hastanedeydik bebeğimizi gördük cinsiyetinide öğrendik sayılır kız gibi duruyo dedi aa kızmı die sevinince ben kesin demiyorum 3lü taramaya geldiğinde netleşir dedi ama bence kız dedi...
Eki Görüntüle 823364teyzeleri bu kez kipir kipirdi kizim.
canım bir haftadan fazladır benimde belim ağrıyor salı doktor kontrolüm var ona sorup egzersize başlamayı düşünüyorum bende
ben dr geçen gittiğimde konuştum cnm eleviti önerdi ama ben eleviti kullaamıyorum dolayısıyla decavitte olmaz içindekiler aynı bana yan etki yapmıştı bırakmıştım onun için ne kullanacağımı bilmiyorum hamilelik için başka kullanılan yok sanırım mide bağırsak problemim var bazı ilaçlar dokunuyo bana canım
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Okulumuz bir açıldı o gün bugündür nefes alamadım.Okulda çok yoruluyorum akşam eve gelip yemeği yiyip uyuya kalıyorum hemen.Uzun zamandır giremedim hiç topiğe.Bayağı ilerlemiş sayfalar ben 300 lü sayfalarda kalmışım.Okuyamadım çoğunu.
Kanaması olan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda bütün sıkıntılarınız sona erer.
Başka sıkıntıları olan arkadaşlar da olmuş Rabbim en yakın zamanda şifanızı versin inş.
Benim gebeliğimde çok şükür şimdilik iyi gidiyor.Bugün randevumuz vardı ve bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.İnşallah hayırlısıyla paşa geliyor ailemize.
Rabbim nasıl güzel bir duygu ellerini ayaklarını hareketlerini görmek:))))Allah'ım dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu güzel duyguyu.
Kizlarrrrrr benim minigim de minik bir prensesmissss
Size mujdeli haberi vermek istedim
Hepinizi opuyorum
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. bebeklerden biri kesin erkek. kocaman açmış bacakları yatıyorduhaftasından önde o. Diğeri ise daha küçük ve bize arkası dönüktü. doktor ne yaptıysa duruşunu değiştiremedi. popo tarafından baktığı kadarıyla da kız da olabileceğini söyledi bizim durumlar hala netleşemedi yani kızlar
aysunayy canım gözün aydın, inşallah test sonucu da iyi çıkar
sağlıkla gelsin inşallah
Kizlar fıstığımın babasının prensesimize aldığı ilk ciciyi sizlerle paylaşmak istiyorum 7 yıldır bu ani özlemle bekliyorum yazarken bile gozlerim dolu dolu
aliexpressten aldık bakalım elimize ne zaman geçecek
Sizce nasil ? Hemde 8$
kızlarrr mrb bugün dr gittik bebişimz erkekmiş kesinnn ayy çok tuhaf bı duyguymuş zaten ya kız olcak ya erkek ama insan direk biri söyleninc bir tuhaf oluyor insan çocuklugundan berı hep merak ederya benm çocugum olsa kızmı olur erkek mı falan ne biliym yada ben öyleydım:))neyse çok sewindim yaww saglıklıda olursa tam super olur
kızlar ben daha gribi yeni atlatıyordum ki, oğlum da grip oldu...zaten yemek pişiremiyorum çocuğuma, şimdi bi de hasta, ilacı da içmiyordra gittik bugün mecburen antibiyotik başladı...içse iyileşecek de ,içince kusuyor işte büyüyünce de böyle zorlukları var...diğeri en azından karnımda, güvende ve ben yiyemesemde benim depolardan kullanıyordur
bu arada oğlumu dra götürdüğüm yerde bebek mağazası var ordan küçüğe 2 tane çıtçıtlı body aldım, üzerinde ki yazılar hoşuma gitti...1inde "bugün yapılacaklar listesi: uyanmak, ağlamak, oynamak, yaramazlık yapmak, uyumak" yazıyor...diğerinde de "%51 anne, % 49 baba % 100 dünya tatlısı " yazıyor...
slm kızlaaarrr bugün hastanedeydik bebeğimizi gördük cinsiyetinide öğrendik sayılır kız gibi duruyo dedi aa kızmı die sevinince ben kesin demiyorum 3lü taramaya geldiğinde netleşir dedi ama bence kız dedi...
cnm.seninkiler kac haftalik bnde haftaya gidicemaysun canım cok sevındım bak canını sıktıgına degmedı
kzıımıza maşallah:)
bende bugun gıttım dr kıpır kıpırlar vallahı
haftaya cumartesı ense ölçumunu yaptıracagız kan vermeye gerek yok dedı kan testı ıkızlerde kesın sonuc vermıyor dedi
Kizlar benim bel ağrılarım başladı
Egzersiz yoga da yasak ne yapacagım bilmiyorum buna ek olarak pelvik ağrıları sinyal yakıyor korkuyorum ya egzersiz yapabilseydik rahatlicaktim oda yasak
Sizlerde başladı mı? Düşük tehlikeniz yoksa egzersizlere başlayın derim 10 dk olsa da yapın valla
arkadaşlar adetim 2 gün gecikti ve kahverengi lekem oldu adet oldugumu sandım ama olmadım hala.yerleşme kanaması bu kadar geç olabilir mi...kasıkalrımda agrı var ama adette olamıyorum.acaba çok kastıgımdan mı olamadım hala.çok stress yaptım ondan da olmayabilir değilmi adet ? bunaldım çok... gelcekse adet gelsin bir an önce çünkü ümitlenip ümitlenip sonra üzülmek istemiyorum
şekerim günaydın git kan ver zaten gebelik varsa değerinde artış vardır mutlaka. bünyen hamileliğe hazırlanıyor böyle şeyle olması doğal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?