2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
yaa inanmıyorum herkesin cinsiyeti belli olmuş bi benim yavrumunki mi belli olmadı. benim doktor daha belli olmaz yanıltmayım sizi dedi. ama bu salı üçlüye gircez doktorumuza da

çarşamaba gitcez inşallah belli olur

boşver hoca rapor bizim hakkımız desin dursun

sinek küçük ama mide bulandırıyor işte

takvimine göre seninkide belli olur..bizimkine 1-2 hafta var

Merhaba kizlar. Cinsiyet ogrenenlerin gozu aydin olsun. Hasta hamislere gecmis olsun. Benim gibi yorulanlara da Allah rahatlik versin.
Ben bugun deli gibi dolandim. Oglumun eksikleri vardi mont vs aldik kres icin kirtasiye alisverisi bana bayramlik derken aksamustunu ettik. Oglumu disciye goturduk birde. Simdi yatiyorum cidden yorulmusum ya.

Bencede canım kesinlikle katılıyorum.En çok bizim meslekte var bu tür tantanalar.

Bİzde de aynı.Gözleri görmüyor mu bu insanların hiçbirşeyi çalışanla çalışmayanı ayırt edemiyorlar mı?Aslında ediyorlar ama çalışan işine gelmiyor onların.Raporda izinde hepimizin en doğal hakkı.Gerektiği zaman sonuna kadar kullanılır.Zaten durduk yere de kimse rapor izin almak istemez.

üff ya yukardaki komşunun (hemşire kendisi) 4 tane çocuğu var. bir saattir çocuklar koşuyor gürültü patırtı sesten duramaz oldum. kadında öle birisiki vurdumduymaz çok serin...vallahi sinir oldum çıkıp söyleyesim var

Son düzenleme:
anlamadımki bendede çocuk var 1 saati bırak koşmaya başladıkları anda kıyameti kopartırım aşağıdakiler rahatsız olur diye...ne rahat insanlar varyaa

herkes bizim gibi anlayışlı değil canım ben alt kata ses gitmesin diye saat 10dan sonra terliksiz gezerim tvnin sesini açmam dikkat ederim ama gel görki herkes bizim gibi anlayışlı değil bende öyle olunca sinirleniyorum geçen gün uyuyorum saat gece 11.30 aşağıda bi gürültü koptu ben sıçrayarak uyandım kalbim çıkacaktı nerdeyse korkudan sonrada kanamam oldu ve bu düşüncesizliği yapan alt komşum abimgil bazen misafirleri gelir gece 3 e 4 e kadar bağıra bağıra konuşmalar gülüşmeler geçen gün dayanamayıp söyledim bugun yine aynı terane umurlarında değil benim çocuğuma bişey olsa bunun hesabını nasıl verecekler bilmiyorum insanı boşyere strese sokuyolar biraz düşünceli olmaak bu kadar zormu geliyor bu insanlara çözemedim...

çok haklısın canım...doğru söylüyosun ... insanlar bizim kadar düşünceli olamıyorlar

Kizlar bogazim sismis umarim kotu olmam

geçmiş olsun canım ben boğazım şişince tuzlu suyla gargara yaparım bir de ballı ılık süt içmek iyi geliyor süt içemiyorsan ılık su da olur geçmiş olsun

canım hayırlı sabahlar boğaz ağrısına enfeksyonuna adaçayını kaynatıp gargara yapmanı tavsiye ederim grip gelmeden çekip gider inşallah

adaçayından hamilelikte uzak dur dediler bana :26:

maaşallah prensesimiz geliyor demek süslü bir kız olacak annesinin kuzusu
için rahatlar böylelikle bence sonuç belli zaten de

bana da sağlık ocağına kayıt olduğum zaman ebe dediki doktorun sana kan ilacı vermezse bile biz yazacağız muhakkak kullanmalı hamileler demişti bakalım bize verecekmi bu gidişimizde
kizlar ruyamda oglum oluyormus kulagina isim okumuslar teyzeme sordum ismi ne dedim kagita yazmistim diyor erkan ismini goruyorum obur isim yeri bos iki isim koymuslar cok sasirtim ya simdi eger erkek olursa erkanmi koymaliyim
sağlıkla gelsin bence de iki isim koyarsın biri erkan olur
maaşallahh tatlı olmaz mı bal bal annesinin kuzusu
Eki Görüntüle 823364 teyzeleri bu kez kipir kipirdi kizim.

Allahım nazardan koru bu güzelliği maaşallah sana fıstıkk

ben de hamile kalmadan önce kucağıma ikiz kızlar verdiler birinin adı Sıla diğerinin ki Ela dediler eğer kızım olursa adını Sıla koymayı düşünüyorum sağlıkla gelsinler kuzularımız

benimde belim ağrıyor doktora gidince soracağım günlük ne kadar yürüyebiliriz diye bir de hamilelik platesini yapacağım nasipse ama ilk üç ayı dinlenerek atlatalım sıkıntımız olmasın diye henüz bir şey yapmıyorum

canım devam ediyoruz okumaya YA MÜBDİ okuyoruz
kızlar bugün düğünümüz var elbise almıştım düğün için şimdi biraz dar geliyor baya büyümüş bizim göbüş:)bundan sonra göbüşleri saklamak imkansız:)
çıksın göbişler ohh ben de dün ilk hamiş tişörtümü giydim dayanamadım çok sevimliydiiikk
Kizlarrrrrr benim minigim de minik bir prensesmissss
Size mujdeli haberi vermek istedim
Hepinizi opuyorum
maaşallah cinsiyetler bir bir belli oluyor sağlıkla gelsin prensesin

oyyy maaşallahhh ne güzel bir kız bir erkek olacak sağlıkla büyüsünler inşallah

çoookkk tatlıııı maaşallah sağlıkla giysin prensesimizzz

sağlıkla gelsin paşamız

doktor yüzde doksan erkek dedi kendime doktor buldum. bebeğim çok sağlıklı herşey normal düşük riski yok.burun kemiğini gördük zaten bu da bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş

maaşallah ne güzel her şey yolunda sağlıkla gelsin paşamız inşallahhhh

geçmiş olsun canım bol bol c vitamini yüklenmeye devam oğluşunda tez zamanda iyileşir inşallah bodyleriniz de hayırlı olsun sağlıkla gelsin ve giysin inşallah

ateşim hala var ama doktor arada olacak normal dedi. ben dolaptan su içiyorum acaba o yüzden midir
canım ateşini ölç çok yüksekse tabiki müdahale gerekir ama benimde ateşim hamilelikte yükseldi sebebi vücut yağ üretiyormuş çalışıyormuş bebiş için belki seninde böyledir canım

ahh canım meslekte o kadar gereksiz insanlar varki maalesef sen boşver takma onları keyfine bak hamileliğini gerekirse gözlerine sokarsın devlet şuan hamilelere çok hak verdi belli bir saatten sonra çalıştırmıyorlar bile üstelik doktoruna söyle sana uygun raporu versin nöbetini bile tutma bu senin hakkın ve seni üzmelerine izin verme canım

ayy maaşallahh kızlarda çoğaldı sağlıkla büyüsün inşallah ben de merak ediyorum kız mı erkek mi

aysun canım cok sevındım bak canını sıktıgına degmedı
kzıımıza maşallah:)
bende bugun gıttım dr kıpır kıpırlar vallahı
haftaya cumartesı ense ölçumunu yaptıracagız kan vermeye gerek yok dedı kan testı ıkızlerde kesın sonuc vermıyor dedi

Eki Görüntüle 823364 teyzeleri bu kez kipir kipirdi kizim.

oy yerim ben seni minik prenses

canım bir haftadan fazladır benimde belim ağrıyor salı doktor kontrolüm var ona sorup egzersize başlamayı düşünüyorum bende

ağrıyı bende görün .eger yatıosam kalkamıyorum bile kızlar ne yapacaz bilmiyorum

bende hiç bişe kullanmıyorum progestan hariç..birde ateş ve ağrıya dayanamazsam minoset...mevlama emanetler inş

ve prens geliyor
çok sevindim cnm.bende eve gelir gelmez uyuyorumanlıyorum seni

Kizlarrrrrr benim minigim de minik bir prensesmissss
Size mujdeli haberi vermek istedim
Hepinizi opuyorum

prenses hanım hoşgelecek inş.ısıracaz poposunu inş

o kız annesi.bir kızın bir oğlun olacak inş..

güzel günlerde sağlıkla giyinin inş:)

saglıkla gelsin paşan inş cnm

güle güle giysin inş annesi ogluşunda iyi olacak inş geçmiş olsun

e hadi hayırlısı inş ozaman minik kızın hoş gelsin inş sağlıkla...

sıla-dorduk bende tam öğrenemedim cinsiyetini sadece tahmin ediyolar ama cumayı bekliyorum kontrolü inş..bizde en kısa zamanda sağlıkla alırız haberlerimizi

cnm.seninkiler kac haftalik bnde haftaya gidicem

İnşh geçer canım sıkıntıların benim bel ağrım henüz yok ama Dr um ağrıların başlıycak rahat geçirmen için yürüyüş yap dedi sabahları uyanır uyanmaz 45-60 dk yürüyüşe çıkıyorum bir haftadır önceden yoga ya da pilates geçmişin yoksa çok basit hareketleri deneyebilirsin Dr um bana öyle söylemişti ama sıkma canını canım hamilelik hakikaten çok değişik karmakarışık duyguların yaşandığı bi dönem çok güzel olacak herşey )

Arkadaslar buda benim bebisim dun yuklemeyi beceremedim.Bugun yukleyebildim.Bebegim 5 gun geriden geliyo ama hersey yolunda insallah.Ikili test yaptirdim cuma gunu sonucu cikicak.Insallah hayirli haberler veririm.Meraktan catliycam ya.Ense olcumu 1.3 bebisimin boyuda 6 cm mis :)

arkadaşlar adetim 2 gün gecikti ve kahverengi lekem oldu adet oldugumu sandım ama olmadım hala.yerleşme kanaması bu kadar geç olabilir mi...kasıkalrımda agrı var ama adette olamıyorum.acaba çok kastıgımdan mı olamadım hala.çok stress yaptım ondan da olmayabilir değilmi adet ? bunaldım çok... gelcekse adet gelsin bir an önce çünkü ümitlenip ümitlenip sonra üzülmek istemiyorum

şekerim günaydın git kan ver zaten gebelik varsa değerinde artış vardır mutlaka. bünyen hamileliğe hazırlanıyor böyle şeyle olması doğal.

Gunaydin canlar
Gratiste saf cacao yagi vazelin %25 indirimde 9 lira
Susam yagi da 4,75di
Catlak icin dusunenleri bilgilendirme spotu :)

şekerim günaydın git kan ver zaten gebelik varsa değerinde artış vardır mutlaka. bünyen hamileliğe hazırlanıyor böyle şeyle olması doğal.

pazastesi öyle yapmayı düşünüyorum.adetim hiç gecikmez 2 gün gecikti 2 damla kahve leke geldi daha da birşey yok.yerleşme kanamasıdır diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…