canım hayırlı sabahlar boğaz ağrısına enfeksyonuna adaçayını kaynatıp gargara yapmanı tavsiye ederim grip gelmeden çekip gider inşallah
benim de şişmişti vicks sürdüm biraz cok ıyı geldi ve ılık su yudumla bol bol
sağol bi denemekte fayda var
amin inşallah
Cok tesekkur ederim kızlar. Hepinize.
Bende inanıyorum kizim cok sağlıklı o kadar tatlydi ki ve b kez kipir kipirdi. O cok sağlıklı annesinin bir tanesi ozlemi
Gene de test icimizi rahatlatacak inşallah. Iyi gelecek sonuc.
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. bebeklerden biri kesin erkek. kocaman açmış bacakları yatıyorduhaftasından önde o. Diğeri ise daha küçük ve bize arkası dönüktü. doktor ne yaptıysa duruşunu değiştiremedi. popo tarafından baktığı kadarıyla da kız da olabileceğini söyledi bizim durumlar hala netleşemedi yani kızlar
aysunayy canım gözün aydın, inşallah test sonucu da iyi çıkar
sağlıkla gelsin inşallah
Aysunayy Allah'im yavrunu saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Hepimize ins
okulda yakın arkadaşlarım dışında kimseye söylemedim hamile olduğumu, sabah erken saatlerdeki derslerde kusamak için 1-2 kere dersten çıkıp tuvalete gittim, tabiki işim bitince derse dönüyorum hemen, bunu güvenlik kamerasından görüyor idareci, derse grdi kapıyı bile çalmadan, beni görünce de " derstemisiniz merak ettim" diyo öğrencinin önünde.....kamera çıktığımı gösteriyo da girdiğimi göstermiyor sanki...insan olan teneffüste odasına çağırıp " hocam bi rahatsızlığınız mı var geçmiş olsun "der...ben de anlatırım...öğrencinin önünde sınıfa mı kusayım...ben 5 yıldır bu okuldayım ne zaman dersi bırakıp çıktım...bunu düşünemiyor...2 gün grip nedeniyle rapor aldım, müdür hemen arıyo raporun faxını görünce, "daha kış gelmeden nasıl başardın hastalanmayı" diyo, basit bi hastalık nedeniyle dersin boş geçmesi doğru değilmiş...daha önceden çok rapor alan biri olsam haklı derim,Allaha havale ediyorum
kızlar sakın şikayet ediyorum sanmayın...tabi ki kanaması olan, yatarak hamilelik geçiren arkadaşların durumu çok daha zor ama her zaman bizden daha zor durumda olanları düşünüp halimize şükretmeliyiz...buraya sadece paylaşıp rahatlamak için yazıyorum
çok bulantım var, lisede öğretmenim, çok anlayışsız idarecilerim ve öğrencilerim var, okulum uzak ve ulaşım sıkıntılı, çocuğum kreşe başladı,ağlıyor hergün, sık sık hasta oluyor, onu bırak al, işe yetiş, ders anlat, nöbet tut, insanların kaprisiyle uğraş, eve gel, doğru dürüst yemek yapamıyorum bulantıdan, yaptiğimi da eşek sıpası yemiyor, su içsem bile kusuyorum, enerjim yok, yataktan kalkmak istemiyorum, eşim işi nedeniyle yardımcı olamıyor, ev kredisi ödüyoruz vs vs ....ama olsun diyorum hepsi geçecek, yıllardır tedavi görüp bebek sahibi olamayanları düşünüyorum, en azından kk var diyorum, burda kimseyi tanımsamda benzer şeyleri yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz..rahatlıyoruz anlatınca
okulda yakın arkadaşlarım dışında kimseye söylemedim hamile olduğumu, sabah erken saatlerdeki derslerde kusamak için 1-2 kere dersten çıkıp tuvalete gittim, tabiki işim bitince derse dönüyorum hemen, bunu güvenlik kamerasından görüyor idareci, derse grdi kapıyı bile çalmadan, beni görünce de " derstemisiniz merak ettim" diyo öğrencinin önünde.....kamera çıktığımı gösteriyo da girdiğimi göstermiyor sanki...insan olan teneffüste odasına çağırıp " hocam bi rahatsızlığınız mı var geçmiş olsun "der...ben de anlatırım...öğrencinin önünde sınıfa mı kusayım...ben 5 yıldır bu okuldayım ne zaman dersi bırakıp çıktım...bunu düşünemiyor...2 gün grip nedeniyle rapor aldım, müdür hemen arıyo raporun faxını görünce, "daha kış gelmeden nasıl başardın hastalanmayı" diyo, basit bi hastalık nedeniyle dersin boş geçmesi doğru değilmiş...daha önceden çok rapor alan biri olsam haklı derim,Allaha havale ediyorum
üff ya yukardaki komşunun (hemşire kendisi) 4 tane çocuğu var. bir saattir çocuklar koşuyor gürültü patırtı sesten duramaz oldum. kadında öle birisiki vurdumduymaz çok serin...vallahi sinir oldum çıkıp söyleyesim var
pazastesi öyle yapmayı düşünüyorum.adetim hiç gecikmez 2 gün gecikti 2 damla kahve leke geldi daha da birşey yok.yerleşme kanamasıdır diye düşünmeye başladım
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. bebeklerden biri kesin erkek. kocaman açmış bacakları yatıyorduhaftasından önde o. Diğeri ise daha küçük ve bize arkası dönüktü. doktor ne yaptıysa duruşunu değiştiremedi. popo tarafından baktığı kadarıyla da kız da olabileceğini söyledi bizim durumlar hala netleşemedi yani kızlar sağlıkla gelsin inşallah
kızlarrr mrb bugün dr gittik bebişimz erkekmiş kesinnn ayy çok tuhaf bı duyguymuş zaten ya kız olcak ya erkek ama insan direk biri söyleninc bir tuhaf oluyor insan çocuklugundan berı hep merak ederya benm çocugum olsa kızmı olur erkek mı falan ne biliym yada ben öyleydım:))neyse çok sewindim yaww saglıklıda olursa tam super olur
slm kızlaaarrr bugün hastanedeydik bebeğimizi gördük cinsiyetinide öğrendik sayılır kız gibi duruyo dedi aa kızmı die sevinince ben kesin demiyorum 3lü taramaya geldiğinde netleşir dedi ama bence kız dedi...
Eki Görüntüle 824049 Arkadaslar buda benim bebisim dun yuklemeyi beceremedim.Bugun yukleyebildim.Bebegim 5 gun geriden geliyo ama hersey yolunda insallah.Ikili test yaptirdim cuma gunu sonucu cikicak.Insallah hayirli haberler veririm.Meraktan catliycam ya.Ense olcumu 1.3 bebisimin boyuda 6 cm mis :)
kızlar grip le iyi kötü baş ediyoruz ama şu bel ağrısı... hatta agrı değil yatınca kalkamıyorum oturunca kalkamıyorum belim tutuluyor bir kaç dakika topallıyorum... ne yapmalıyız kızlar..
Ben de şu an aynı durumdayım, yatıyorum öylecekızlar grip le iyi kötü baş ediyoruz ama şu bel ağrısı... hatta agrı değil yatınca kalkamıyorum oturunca kalkamıyorum belim tutuluyor bir kaç dakika topallıyorum... ne yapmalıyız kızlar..
meraba aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verin çoook kötüyüm yirmilik dişim şişti iki gündür ağrıdan duramıyom
meraba aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verin çoook kötüyüm yirmilik dişim şişti iki gündür ağrıdan duramıyom
umarım hamilesindir....saatler geçmez şimdi bilirim...ama kan testi yaptırmadan da emin olamazsınarkadaşlar adetim 2 gün gecikti ve kahverengi lekem oldu adet oldugumu sandım ama olmadım hala.yerleşme kanaması bu kadar geç olabilir mi...kasıkalrımda agrı var ama adette olamıyorum.acaba çok kastıgımdan mı olamadım hala.çok stress yaptım ondan da olmayabilir değilmi adet ? bunaldım çok... gelcekse adet gelsin bir an önce çünkü ümitlenip ümitlenip sonra üzülmek istemiyorum
mavis çok güldüm yorumuna....hemen yazıyorum başbakana....Pislik adam,kucuk beyinli hayvan
İdareciler girsin 2 gun islerinin adi ne?
Hic moralini bozma cnm
Basbakana yaz 3 tane doguracam da idarecim engel oluyor diye :)
onu ben de ara sıra yaşıyorum, son aylar daha kötü olmasa bari...dra ilk kontrolde sorayımkızlar grip le iyi kötü baş ediyoruz ama şu bel ağrısı... hatta agrı değil yatınca kalkamıyorum oturunca kalkamıyorum belim tutuluyor bir kaç dakika topallıyorum... ne yapmalıyız kızlar..
kum döküyor olabilirsin...hamilelerde sık rastlanıyor...bol bol su içmeliyizkızlar günaydın nasılsınız;? benimde dün çok fena böbreklerim ağrıdı bugün iyiyim allaha şükür ama nie ağrıdı şimdi kafayı ona taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?