2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Aysunayy Allah'im yavrunu saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Hepimize ins

Ay maasallah
Diger minigin kizsa tadindan yenmez :)

Ne lüzümsuz insanlar var ya.LAftan anlamaz böyleleri.Sizde deyin hocam hamileyim sınıfa mı kusayım yoksa rapor alıp ede mi duraıyım deyin.Ancak böyle açık açık konuşmadan anlar.Hayır yanı bayanız belki regl oldun onu da mı anlatacan Allahım yaaaaaaaaaaaa.....

Aysunayyy canım hersey iyi olacak insallah.yazılanları okudum.Şimdi bana da kurt üşürdün acaba bizde mi ikinciyi yaptırsakkkk

Cnm Allah yardimcin olsun
Anlayissiz insanlarla calismak cok zor
Yardimci olacaklarina insani geriyorlar bence arada1 hafta evde kal
Cunku strese giriyorsun,rahatca cikaramadigin icin belki migden daha cok bulaniyor
En onemlisi huzursuzsun kafan rahat degil arada 1 mola iyi gelecegini dusunuyorm

Pislik adam,kucuk beyinli hayvan
İdareciler girsin 2 gun islerinin adi ne?
Hic moralini bozma cnm
Basbakana yaz 3 tane doguracam da idarecim engel oluyor diye :)

Bence hicc soyleyip de sinirlenme zaten dikkat edecek adam bastan rahatsiz etmez insanlari

pazastesi öyle yapmayı düşünüyorum.adetim hiç gecikmez 2 gün gecikti 2 damla kahve leke geldi daha da birşey yok.yerleşme kanamasıdır diye düşünmeye başladım

cnm inş hamişsindir.çok merakladıysan acile git:) yapıyorlar bir saate veriyorlar sonucu..

kızlar grip le iyi kötü baş ediyoruz ama şu bel ağrısı... hatta agrı değil yatınca kalkamıyorum oturunca kalkamıyorum belim tutuluyor bir kaç dakika topallıyorum... ne yapmalıyız kızlar..

Gözünüz aydın. Hayırlı olsun maşallah bebeklerinize. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah

kızlar grip le iyi kötü baş ediyoruz ama şu bel ağrısı... hatta agrı değil yatınca kalkamıyorum oturunca kalkamıyorum belim tutuluyor bir kaç dakika topallıyorum... ne yapmalıyız kızlar..

Selam canım.Youtube'da çok güzel videolar var. Tek tek link kopyalamak istemedim ama tararsan kendine en uygununu bulabilirsin. Umarım ağrıların egzersizle geçer

meraba aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verin çoook kötüyüm yirmilik dişim şişti iki gündür ağrıdan duramıyom

kızlar günaydın nasılsınız;? benimde dün çok fena böbreklerim ağrıdı bugün iyiyim allaha şükür ama nie ağrıdı şimdi kafayı ona taktım

Ben de şu an aynı durumdayım, yatıyorum öylece Sık sık olmuyor ben de, bir de hep sabahları oluyor. Kas gevşetici krem de kullanamıyoruz. Bir süre sonra kendiliğinden açılıyor benim devam etmiyor tüm gün. Doktora soracağım krem kullanabilir miyim diye.
İzleyelim youtubedaki egzersiz videolarını etkisi olur belki de..

meraba aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verin çoook kötüyüm yirmilik dişim şişti iki gündür ağrıdan duramıyom

Hoşgeldin canım
Diş olayı ihmale gelmez gebelikte, diş doktorları gebelere özel çözüm buluyorlarmış ama yine de önce kendi doktoruna danış derim..

Doktora görün yarın. Müdahale edilmesi gerekiyorsa, 3 aydan sonra bazı müdahaleler yapabiliyorlar.

bu günden itibaren egzersize başlıyorum kızlar zaten bayramda düzenimiz iyice bozulacak şimdiden biraz kendine gelsin

umarım hamilesindir....saatler geçmez şimdi bilirim...ama kan testi yaptırmadan da emin olamazsın
Pislik adam,kucuk beyinli hayvan
İdareciler girsin 2 gun islerinin adi ne?
Hic moralini bozma cnm
Basbakana yaz 3 tane doguracam da idarecim engel oluyor diye :)
mavis çok güldüm yorumuna....hemen yazıyorum başbakana....
onu ben de ara sıra yaşıyorum, son aylar daha kötü olmasa bari...dra ilk kontrolde sorayım

kızlar günaydın nasılsınız;? benimde dün çok fena böbreklerim ağrıdı bugün iyiyim allaha şükür ama nie ağrıdı şimdi kafayı ona taktım
kum döküyor olabilirsin...hamilelerde sık rastlanıyor...bol bol su içmeliyiz

günaydın güzel annelerhepinize iyi pazarlar diliyorumm...hızınıza yetişmek ne mumkun :)
takip edip yetişemiyorum oglumla ılgılenmekten pek sık gıremıyorumda umarım herkes ıyıdır ..
oglusumla sıze sevgilerimizi gönderiyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…