2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
dün ikili testimi yaptırdım kan sonuçlarım haftaya çıkacak. yaklaşık 45 dakika bebişimi seyrettim ekranda, şansıma dün yeni cihaz gelmiş, bi onda baktı radyolog, bi eski cihazda, eğlendik durduk, tam enseyi ölçecek, hooop atıveriyo kendini bizimki, hart hurt kulağını kaşıyıp durdu:)) biraz zor oldu pozisyonu yakalamak ama ense 1.1 mm çıktı, bu kadar düşük çıkan var mı, umarım sorun değildir, doktoruma kan tahlilleri çıkınca gidecem. bu arada istanbul anadolu yakasında oturan varsa, kesinlikte ikili test ultrason için sancaktepe bölge hastanesinden radyolog Hasan Alizadehi çok çok tavsiye ederim, 5. ayda ayrıntılı ultrason için de burasını düşünüyorum. hastane küçük ve eski ama bu bölüm süper:)

Maşallah bebisine canim.ensesi benimde 1.2 cikmisti.
1.1 cok normal guzel cikmis aklini karistirma hic...0. Cikanlarda vsr onlarda normal kucuk cikmasi guzel.

Bebegi ultrasonda izlemesi gibisi yok

Cinsiyet hakkinda bisey dedi mi

meraba aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verin çoook kötüyüm yirmilik dişim şişti iki gündür ağrıdan duramıyom

cnm artık dra gidebiliyoruz git bence çekme bukadar danış druna ve git diş hekimine korkma inş çok çabuk atlatacaksın cnm.

ben iyice sıkılmaya başladım yaa... alışverişemi çıksam hastayımda ama mutlu olurmuyuz bebeğimle bakalım..

Maşallah bebisine canim.ensesi benimde 1.2 cikmisti.
1.1 cok normal guzel cikmis aklini karistirma hic...0. Cikanlarda vsr onlarda normal kucuk cikmasi guzel.

Bebegi ultrasonda izlemesi gibisi yok

Cinsiyet hakkinda bisey dedi mi

inanır mısın 45 dakka baktık baktık, ne benim ne eşimin aklına bile gelmedi cinsiyeti sormak. kollarına bacaklarına, mesanesi, midesi oluşmuş mu onlara tek tek baktı. radyolog da heralde kesin göremedi cinsiyetle ilgili bişi demedi, yaa ayak parmakları bile gözüküyodu çok komikti yaa ama tip olarak ben erkeğe benzettim bakalım hayırlısı 1 ay sonra belli olur:)

Bende de bel agrisi oluyor artik.simdiden başlarsa so radan ne olur acaba.

Kiz ismi bulmak ne zor ya erkek adi hazirdi kiz olursa dusunuruz diyorduk..ama cok zor cok yeni isim sevmem ben eski de sevmem

9 aylik evliyim yeni ogrendim hamile oldugumu adet duzensizligim vardi hiç suphelenmedim burda olmak bunu yazmak çok sevindirici bide bu siteyi çozebilsem çok daha guzel olacak tabi hamile butun bayanlari çok tbrk ediyorum isteyenlerede dua ediyorum allah herkeze bu duyguyu tattirsin ins

Son düzenleme:

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin

cnm ben yaptırmadım ama normal bu sonuc oglusumdan hatırlıyorum..maşallah bebişe bu ayda kıpır kıpır olurmuslar senınkıde ayak uydurmus demek

soguk degılse cık arkadasım hava almak ıyı gelır..buralar buzz gıbı..
Bende de bel agrisi oluyor artik.simdiden başlarsa so radan ne olur acaba.

Kiz ismi bulmak ne zor ya erkek adi hazirdi kiz olursa dusunuruz diyorduk..ama cok zor cok yeni isim sevmem ben eski de sevmem

gecmıs olsun canım bel agrısı zor gercekten ıns ılerlemez..isim işi zor hıc dusunmedım daha erkek olursa oglusuma uygun bısı ararım kız olursa zeynep cok sevıyorum ama okadar vcok varkı son zamanlarda sulale zeynep kaynıyo

çok tskr ederim saolun cvp bile veremiyorum ama çözemicem bu siteyi ben heralde yanlis yere yazdiysam k bakmayin

h.g arkadasım amin..saglıkla gelsın melegın ıns..site zor degıl gırdıkce cozersın bi giren bidaha vazgecemıyor :))

günaydın kızlar bugun nasılsınız beni soracak olursanız pek iyi sayılmam bugun başım ağrıyor sararıp soldum 2 gündür atak geçiriyorum bebeğime bişey olcak korkusundan baş ağrısı tuttu galiba ayak geçirdiğim için kolşisin ilacını 2 gündür içiyorum artık devamlı içmem gerekecek inş. bebeğimi etkilemez ah ah ne zormuş atak geçirirken hamile olmak ben kendimi değil bebeği düşünüyorum yeterki ona bişey olmasın ben acılara katanırım bende durumlar böyle

yarın dr giderim ama bugünü nasıl geçirecem bilmiyorum çok zor çook

canım dr antibiyotik verecek büyük ihtimal zararı olurmu acaba diye korkuyorum enfeksiyon daha zararlı bebeğime bi zararı olur diye ondanda korkuyorum

çok tskr ederim saolun cvp bile veremiyorum ama çözemicem bu siteyi ben heralde yanlis yere yazdiysam k bakmayin

alıntı ile cevapla diye bir yazı var oraya tıkladığında sana yazan veya konuya cevap vermek istediğin kişinin yazısına karşılık verirsin zamanla öğrenirsin canım merak etme

alıntı ile cevapla diye bir yazı var oraya tıkladığında sana yazan veya konuya cevap vermek istediğin kişinin yazısına karşılık verirsin zamanla öğrenirsin canım merak etme

oldu galiba =) peki sizin yazilarinizin altindaki text bebeginizi anlatan onu nerden aldiniz yada nasil yazdiniz o çok guzelmis =) sizi de rahatsiz ediyorum ama kbakmayin ltfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…