kızlar 1.5 kg vermişim...bulantının tek güzel tarafı bu olsa gerek..
dün ikili testimi yaptırdım kan sonuçlarım haftaya çıkacak. yaklaşık 45 dakika bebişimi seyrettim ekranda, şansıma dün yeni cihaz gelmiş, bi onda baktı radyolog, bi eski cihazda, eğlendik durduk, tam enseyi ölçecek, hooop atıveriyo kendini bizimki, hart hurt kulağını kaşıyıp durdu:)) biraz zor oldu pozisyonu yakalamak ama ense 1.1 mm çıktı, bu kadar düşük çıkan var mı, umarım sorun değildir, doktoruma kan tahlilleri çıkınca gidecem. bu arada istanbul anadolu yakasında oturan varsa, kesinlikte ikili test ultrason için sancaktepe bölge hastanesinden radyolog Hasan Alizadehi çok çok tavsiye ederim, 5. ayda ayrıntılı ultrason için de burasını düşünüyorum. hastane küçük ve eski ama bu bölüm süper:)
meraba aranıza yeni katıldım ne olur bana bi akıl verin çoook kötüyüm yirmilik dişim şişti iki gündür ağrıdan duramıyom
Maşallah bebisine canim.ensesi benimde 1.2 cikmisti.
1.1 cok normal guzel cikmis aklini karistirma hic...0. Cikanlarda vsr onlarda normal kucuk cikmasi guzel.
Bebegi ultrasonda izlemesi gibisi yok
Cinsiyet hakkinda bisey dedi mi
9 aylik evliyim yeni ogrendim hamile oldugumu adet duzensizligim vardi hiç suphelenmedim burda olmak bunu yazmak çok sevindirici bide bu siteyi çozebilsem çok daha guzel olacak tabi hamile butun bayanlari çok tbrk ediyorum isteyenlerede dua ediyorum allah herkeze bu duyguyu tattirsin ins
dün ikili testimi yaptırdım kan sonuçlarım haftaya çıkacak. yaklaşık 45 dakika bebişimi seyrettim ekranda, şansıma dün yeni cihaz gelmiş, bi onda baktı radyolog, bi eski cihazda, eğlendik durduk, tam enseyi ölçecek, hooop atıveriyo kendini bizimki, hart hurt kulağını kaşıyıp durdu:)) biraz zor oldu pozisyonu yakalamak ama ense 1.1 mm çıktı, bu kadar düşük çıkan var mı, umarım sorun değildir, doktoruma kan tahlilleri çıkınca gidecem. bu arada istanbul anadolu yakasında oturan varsa, kesinlikte ikili test ultrason için sancaktepe bölge hastanesinden radyolog Hasan Alizadehi çok çok tavsiye ederim, 5. ayda ayrıntılı ultrason için de burasını düşünüyorum. hastane küçük ve eski ama bu bölüm süper:)
cnm artık dra gidebiliyoruz git bence çekme bukadar danış druna ve git diş hekimine korkma inş çok çabuk atlatacaksın cnm.
ben iyice sıkılmaya başladım yaa... alışverişemi çıksam hastayımda ama mutlu olurmuyuz bebeğimle bakalım..
Bende de bel agrisi oluyor artik.simdiden başlarsa so radan ne olur acaba.
Kiz ismi bulmak ne zor yaerkek adi hazirdi kiz olursa dusunuruz diyorduk..ama cok zor cok yeni isim sevmem ben eski de sevmem
9 aylik evliyim yeni ogrendim hamile oldugumu adet duzensizligim vardi hiç suphelenmedim burda olmak bunu yazmak çok sevindirici bide bu siteyi çozebilsem çok daha guzel olacak tabi hamile butun bayanlari çok tbrk ediyorum isteyenlerede dua ediyorum allah herkeze bu duyguyu tattirsin ins
Ben de şu an aynı durumdayım, yatıyorum öyleceSık sık olmuyor ben de, bir de hep sabahları oluyor. Kas gevşetici krem de kullanamıyoruz. Bir süre sonra kendiliğinden açılıyor benim devam etmiyor tüm gün. Doktora soracağım krem kullanabilir miyim diye.
İzleyelim youtubedaki egzersiz videolarını etkisi olur belki de..
Hoşgeldin canım
Diş olayı ihmale gelmez gebelikte, diş doktorları gebelere özel çözüm buluyorlarmış ama yine de önce kendi doktoruna danış derim..
h.g arkadasım amin..saglıkla gelsın melegın ıns..site zor degıl gırdıkce cozersın bi giren bidaha vazgecemıyor :))
cnm artık dra gidebiliyoruz git bence çekme bukadar danış druna ve git diş hekimine korkma inş çok çabuk atlatacaksın cnm.
ben iyice sıkılmaya başladım yaa... alışverişemi çıksam hastayımda ama mutlu olurmuyuz bebeğimle bakalım..
çok tskr ederim saolun cvp bile veremiyorum ama çözemicem bu siteyi ben heralde yanlis yere yazdiysam k bakmayin
alıntı ile cevapla diye bir yazı var oraya tıkladığında sana yazan veya konuya cevap vermek istediğin kişinin yazısına karşılık verirsin zamanla öğrenirsin canım merak etme
umarım hamilesindir....saatler geçmez şimdi bilirim...ama kan testi yaptırmadan da emin olamazsın
cnm inş hamişsindir.çok merakladıysan acile git:) yapıyorlar bir saate veriyorlar sonucu..
işin garibi 3 gün önce test yaptırdım yani adetten bir gün önce ama çok düşük değer çıktı negatif.geç döllenmelerde olabliyormuş yarına kadar olmazsa test yaptırıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?