2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar günaydın bugün randevumuz var 14:30 da babasıyla kızımızı görmeye gideceğiz

haklısın canım ne yapacaksın artık uzaktan koklaşın allahtan benım kocam kıpırdamadan yatar arada horlar cok yorulunca oda hemen dürterım benım uykum cok hafıf çünkü hayırlısıyla bır doğuralım kucaklarına atarız

maşallah süpanallah annesı

ayyy kuzum benım ınsanın 2 cocugunun olması cok güzel benımle beraber 2 görümcemde hamıle aramız 1 ay benım 4 ay küçük görümce 3 ay büyük görümce 2 ay hepsi beraber kardeş kardeş büyürler ama benım ayrıcalığım 5 kızın 1 oğlan ilk kez hala olacaklar iyiki söylemişsin oğluna

Eki Görüntüle 827340

kızlar bu da benim bebişim cinsiyeti belli değil ama henüz

maşallah canım yakında cinsiyetde bellı olur

takıp etcem canım bılgıler ıcın teşekkür ederim sende sağlıkla büyüt bebişini
canım olsun sen yazmıştın ben bitiş tarihini yazmıştım görmedin sanırım silerim o sayıyı

teşekkürler sılacım

Benimde su harmony test sonucum ciksa idi...
Gerçekten de insanin sirtinda yuk gibi..

Belli olsun ciciler almaya baslamak istiyorum.

günaydın kızlar:) dün doktora gittik çok güzeldi herşey. Yüzüstü yatmış ellerinide yüzüne koymuştu doktor yine çok çok çok büyük ihtimal erkek dedi ama ben yanılmayı sevmek bi dahaki kontrolde kesinleştirelim dedi :) bi oğluş daha geliyo yani :)

Maşallah annesine düşkün bir oglan daha olacak

Benimde su harmony test sonucum ciksa idi...
Gerçekten de insanin sirtinda yuk gibi..

Belli olsun ciciler almaya baslamak istiyorum.

hayırlısıyla onlarda cıkar canım bende bayramdan sonra 3 test yaptıracağım bende cicileri almaya 6 ayda başlıyacağım ama ılk hediyemız mılupadan geldi

canım inşallah hayırlı sonuçlarla gel. Bizi de habersiz bırakma.

inş. canım sağol haberleri yarın sabah yazarım canım

gözün aydın canım tebrık ederim

kızlar günaydın,geçmiş 45 sayfa olmuş,vakit bulunca okuycam

sabah doktordaydık,bebiş geçen hafta 6 cm'di şimdi 7.10 cm olmuş,el salladı bize,hopladı,kafasını kaşıdı.herşey yolunca şükür.cinsiyet görmek için baya uğraştık,ısrarla doktor kıza benzetti,akşam tekrar gidicem,yine bakıcak pozisyon daha uygun olursa diye.
bizimki önce ters yatıyodu,kafa aşağı,sonra öksürdüm baya,hopladı,yemek ye gel dedi dr,tekrar baktı,bu sefer dönmüş ama bağdaş kurdu alttan bakınca kız dedi ama içimde hiç kıza dair bi duygu yok,ne olsa seviniriz o ayrı ama ilginç bir şekilde erkek diyorum hala,

cinsiyet öğrenen kızlar,sizde de önce kız sonra erkek dediler mi,kaçıncı haftadaydınız,özellikle erkek oldugunu kacıncı haftada öğrendiniz yazarsanız çok sevinirim valla,bakalım akşama ne çıkıcak

günaydın canım inş. güzel haberlerle gelirsin benimde uykum çok hafif çıt desin uyanırım benim kocanın horlamasını alt komşu bile duyar :)

canım banada 2 gün önce erkeğe benziyo dedi ama yanılma payının yüksek olduğunu söyledi 2 hafta sonra bi daha bakalım dedi 16. haftanın bile cinsiyet öğrenmek için erken olduğunu söyledi benim dr, yanılma payı yüksek oluyomuş 20.haftada net görünüyomuş bakalım 2 hafta sonra bize ne diyecek

Canım içini rahat tut Gelecek olan allahtan yaşayacagın varsa yasarsın ben kendimi hep kötüyede hazırladım Allah yaşatacaksa Bi şekilde yasaya cağıma inadım İyi Düsün iyi olsun

haklısın da işte içim içimi yiyor
benim geç döllenme olduğundan geç görüldü bir hafta daha bekleyelim demişti doktorum sonraki hafta kontrole giderken olumsuza hazırlamıştım kendimi bir baktım bebişim ve kalp atışı var diğer kontrolde de kıpır kıpırdı büyümüş maşallah şimdi ne olacak bilemiyorum inşallah hepimiz bebişlerimiz zamanı gelince sağ salim kucağımıza alırız.

milupa dan ne geldi canım bende kayıt oldum ama hediye geleceğini hiç ummuyorum ama bakalım.

acıbadem cantuğ bey tatlım ama kime sorsam ya talat bey ya hulusi beyde :)

Canim bana dr 11 haftada kiza benziyo dedi..12.haftada kesin kiz dedi

13.hsftada ankaraya gittik o dr da kesin kz dedi

canım benim ikiz, bir tanesi daha büyük, onun cinsiyetini 12. haftanın içindeyken söyledi doktorum, kesin erkek dedi. daha küçükçe olan için de tam göremiyorum ama o da sanki erkeğe benziyor dedi. geçen hafta yine kontrolümüz vardı, 14. haftanın içindeyken. büyük olan bize dönüktü ve sere serpe yatıyordu, bacakları da açıktı. pipiyi biz bile gördük yani pozisyon uygunsa bebek direk belli ediyor kendini. küçük olansa popoyu dönmüş bacakları toplamıştı. ne yapsak değiştiremedik. bayağı detaylı uzun uzun baktı doktorum ve en sonunda kız da olabilir bu dedi :) hatta kız olmasına daha büyük ihtimal verdi. erkekten kıza dönüş daha çok oluyor sanki. kızsa daha geç gösteriyor ama pek dönüş olmuyor sanıyorum

Burcuuu bebisim napiyin kaderim
Kocana kizdinmi dun
Ben simdi yolunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…