biliyorum canım senin durumunda kolay değil bebek doğurucaz diye nee hallerde düştük :) cbenim düşük riskim olduğu için yatağı ayırdık eşim çok fazla dönüyo yatakta resmen yatağı sallıyo bacağını kolunu üstüme atıyo o benim 2 katım bide karnıma atarsa diye korkuyorum o yüzden ayrı yatıyoruz eğer normal uyusaydı ayırmazdık ama benim koca uyurken pskopata bağlıyor :) uyumadan önce biraz mınışlıyoruz o da bize yetiyo napalım bebişler için katlanıcaz
Teyzeleri bakın benim tosuna Eki Görüntüle 826874 Eki Görüntüle 826875
ben oğluma daha bebiş geleceğini söylemedim. kreşteki danışman da şimdiden söylemeyin gereksiz kaygı uyandırabilir dedi.
geçenlerde göbeğime vurdu aaa oğlum ya bebiş varsa içinde dedim. zaten kardeş fikrini o aklımıza soktu. o kadar heyecanlandı ki anne hadi doktora giderim onu çıkarsınlar biz oynayalım dedi kuzum ya :)
Merhaba güzel hamişler , bir kaç hafta sonra minik yavrularınızın size ilk dokunuşlarını hissedeceksiniz en keyifli yanı yani, ben 2013 mart annesiyim şimdi oğlumun o dokunuşları benim sacımı yolma ve tırmalama şeklinde devam edıyor ama tabıkı şikayetçı değilim o benım mınık mucizem :)), doğum hıkayem, lohusalık, gaz sorunları ve dahs bir çok yaşadığım deneyimlerimi bir blogda topladım bu arada blogda 2 tane çekiliş var o minik kuzularınızı koyup gezebileceğiniz sling birde malum hamılelık çatlaklarını önlemek için çatlak kremi hadı buyurun ANNESİNİN PRENSİ
Allah hayırlı hamılelık ve doğumlar nasip etsin
canım olsun sen yazmıştın ben bitiş tarihini yazmıştım görmedin sanırım silerim o sayıyı
İnşallah canım insanın üzerinden yük kalkıyor sanki
Benimde su harmony test sonucum ciksa idi...
Gerçekten de insanin sirtinda yuk gibi..
Belli olsun ciciler almaya baslamak istiyorum.
aynen öyle canım bende o kadar heyecanlıyım ki hep korku hep korku
günaydın kızlar:) dün doktora gittik çok güzeldi herşey. Yüzüstü yatmış ellerinide yüzüne koymuştu doktor yine çok çok çok büyük ihtimal erkek dedi ama ben yanılmayı sevmek bi dahaki kontrolde kesinleştirelim dedi :) bi oğluş daha geliyo yani :)
Benimde su harmony test sonucum ciksa idi...
Gerçekten de insanin sirtinda yuk gibi..
Belli olsun ciciler almaya baslamak istiyorum.
canım inşallah hayırlı sonuçlarla gel. Bizi de habersiz bırakma.
günaydın kızlar:) dün doktora gittik çok güzeldi herşey. Yüzüstü yatmış ellerinide yüzüne koymuştu doktor yine çok çok çok büyük ihtimal erkek dedi ama ben yanılmayı sevmek bi dahaki kontrolde kesinleştirelim dedi :) bi oğluş daha geliyo yani :)
kızlar günaydın bugün randevumuz var 14:30 da babasıyla kızımızı görmeye gideceğiz
haklısın canım ne yapacaksın artık uzaktan koklaşınallahtan benım kocam kıpırdamadan yatar arada horlar cok yorulunca oda hemen dürterım benım uykum cok hafıf çünkü hayırlısıyla bır doğuralım kucaklarına atarız :
kızlar günaydın,geçmiş 45 sayfa olmuş,vakit bulunca okuycam
sabah doktordaydık,bebiş geçen hafta 6 cm'di şimdi 7.10 cm olmuş,el salladı bize,hopladı,kafasını kaşıdı.herşey yolunca şükür.cinsiyet görmek için baya uğraştık,ısrarla doktor kıza benzetti,akşam tekrar gidicem,yine bakıcak pozisyon daha uygun olursa diye.
bizimki önce ters yatıyodu,kafa aşağı,sonra öksürdüm baya,hopladı,yemek ye gel dedi dr,tekrar baktı,bu sefer dönmüş ama bağdaş kurdualttan bakınca kız dedi ama içimde hiç kıza dair bi duygu yok,ne olsa seviniriz o ayrı ama ilginç bir şekilde erkek diyorum hala,
cinsiyet öğrenen kızlar,sizde de önce kız sonra erkek dediler mi,kaçıncı haftadaydınız,özellikle erkek oldugunu kacıncı haftada öğrendiniz yazarsanız çok sevinirim valla,bakalım akşama ne çıkıcak
Canım içini rahat tut Gelecek olan allahtan yaşayacagın varsa yasarsın ben kendimi hep kötüyede hazırladım Allah yaşatacaksa Bi şekilde yasaya cağıma inadım İyi Düsün iyi olsun
acıbadem cantuğ bey tatlım ama kime sorsam ya talat bey ya hulusi beyde :)MAşallah canım biz 16 haftayı bekleyeceğiz İnsan merak ediyor ama saglıklı olsunlarda :)
Teşekkürederiz teyzesi
Bi hemseri daha bulduk :) hanği hastane hangi toktor acaba
Nasıl bildin Acı badem Hulusi bey doktorum siz hangi hastane hangi doktor acaba
sabah doktordaydık,bebiş geçen hafta 6 cm'di şimdi 7.10 cm olmuş,el salladı bize,hopladı,kafasını kaşıdı.herşey yolunca şükür.cinsiyet görmek için baya uğraştık,ısrarla doktor kıza benzetti,akşam tekrar gidicem,yine bakıcak pozisyon daha uygun olursa diye.
bizimki önce ters yatıyodu,kafa aşağı,sonra öksürdüm baya,hopladı,yemek ye gel dedi dr,tekrar baktı,bu sefer dönmüş ama bağdaş kurdualttan bakınca kız dedi ama içimde hiç kıza dair bi duygu yok,ne olsa seviniriz o ayrı ama ilginç bir şekilde erkek diyorum hala,
cinsiyet öğrenen kızlar,sizde de önce kız sonra erkek dediler mi,kaçıncı haftadaydınız,özellikle erkek oldugunu kacıncı haftada öğrendiniz yazarsanız çok sevinirim valla,bakalım akşama ne çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?