2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım benım ben sürekli çalışıyorum ama haftasonu okurum olurmu kı sabahtan akşama kadar işteyim ben okuyamazsam eğer listeden benı cıkarırsın arkadaşların hakkını yemek ıstemem

canım olsun sen yazmıştın ben bitiş tarihini yazmıştım görmedin sanırım silerim o sayıyı

Ya buarasa bwnim kilim tuyum cikti uxuyor o modda ben agda yapmak istiyorun asagiya yapamam da bacaklara sizce benim yapmam dogrymu yoksa biribemi yaptirmali bacaklari

canım arkadaşım 4 aylık hamileydi riskli gebeliği vardı diye ağda yapmasını doktoru önermemişti başka bir arkadaşımda şuan şükür yedi aylık oldular kaç aydır jiletle temizleniyor ona da doktor kasılmalara neden oluyor diye yasaklamış şahsen ben ağdadan uzak dur derim

Dertlesmek istiyorum ... Bugun amca kızıyla karşılaştım. 2 yaşında oğlu ve diğer amca kızı ile çocuklarını gezdiriyorlardi. Amca kızının biri dediki sen de artik bizimle gexdirirsin bebegini.. Ben de insallah dedimğer amca kizi dediki bn yeni doğmuş bebeği yanımda istemem mizmiz olur dedi. Bu lafına şok oldum. Bn senin çocuğuna boyle mi davrandım dedim. Bi sey.de diyemedim. Cok alındım. Abartıyor muyum bilmiyorum. Benim evimi oğlu karmancorman ederlerdi. Bn bişey demezdim. Daha doğmamış ogluma boyle laf etmesine vok icerledim..

densizlik etmiş sen de o zaman deseydin keşke biz de seninle takılmayı düşünmüyoruz zaten diye hem senin çocuğun az dağıtıyordu ya diyeydin sinir şey boşver canım üzülme hamiş hamiş

ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude, suay82 (sultan kılıç) (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000

kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
fefilia:32.000
cutemom:13.200+5300
Sevilimmm:10.000
seybil:1000

Toplam okunan : 119.500

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri

09.10.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DUALARIMIZA DEVAM EDEBİLİRİZ ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLAM SAYIYI ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNE TOPLAYIP CUMA GÜNÜ DE DUALAYACAĞIZ NASİPSE

DUAMIZI BU GÜN NASİPSE TESLİM EDECEĞİZ OKUYAN VARSA BİLDİRSİN LÜTFEN EKSİK OLAN VARSA O DA SÖYLESİN MEVLAM KABUL EYLESİN İNŞALLAHH

densizlik etmiş sen de o zaman deseydin keşke biz de seninle takılmayı düşünmüyoruz zaten diye hem senin çocuğun az dağıtıyordu ya diyeydin sinir şey boşver canım üzülme hamiş hamiş
Ah canim bnm ben ayaklu cenaze gibi geziyorum..eskiden olsa ne cevaplar verirdim.ama su halimde bile laf soktu yaaa daha bir sey demiyorum..

Ah şu anneler, takma kafana canım sen şuan en kutsal görevi yapıyorsun, gerçekten öyle düşünüyorsa gitmezsin ona sinirinde bozulmaz, insanlar bazen anlamsız kıskançlıkların içinde oluyor, şu an önemli olan ve düşünmen gereken tek şey bebeğin, gebelik ve lohusalık döneminde hırmonlar okadar alt üst oluyorki bazen şaka yapılıyor onu bile yanlış anlayıp saatlerce ağlayabiliyor insan, sakin ol

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

5 gibi uyandim esimi gecirdim iki lokma yedim prifestani ictimm tam yattim uyucam karabasan (( odum paylafi bu saat oldu anca uyuma cesaretini buldum kemdimde

Kızlar dün eşim cinsiyetine baktırmak hemde bebegimizi görmek için özel hastaneye götürdü.doktor öyle güzel baktıki ultrasona şaşırdım.bütün iç organlarını tek tek gösterdi saglıklı dedi.beynini kemiklerini parmak sayısını gösterdi.kalp kapakcıklarına kalp damarlarına baktı tek tek saglıklı dedi.burnu çenesi çok güzeldi.eşimde bende çok mutlu olduk.bebişim cinsiyetini göstermedi.sürekli elleriyle yüzünü kapatıyordu çok şirindi.ben ikili testimin riskli oldugunu söyledim.doktorda 15günde gel ultrasonda böyle tek tek bakalım herşeyine şimdilik saglıklı dedi.

uyuyamadımkıı
azonce bır duygu selıne kapıldım agladım agladım sustum
uyumamaya karar verdım

karabasan gordugumden bahsetmısmıydım sabaha karsı :26:

gözün aydın canım
yaa ben de özel hastaneye gidiyorum hiç böyle detaylı bakmıyo organları falan söylemedi yani ultrason cihazı mı daha güzeldi seninkinin yoksa bizimkinin vakti mi yok anlamadım, ben Batmandayım güya buranın en tutulan özel hastanesi odaya bi giriyoruz 3er 5er, dün ikili taramam vardı kağıda yazıyolarda nt crl falan senin kilon boyun vs, benim boyumu yazmadı mesela ordaki sekreter kız 54 kilo yazdı bıraktı iyide 1.50 birinin 54 kilo olması ile 1.65 birinin 54 kilo olması aynı mı, anlamadım nasıl iş yapıyolar :26:

yavrum benım drbana bu kadar detaylı bakmıyor ya ınan usg 2dk suruyor artık bu gıdısımde uzun gıostermezse kafasını kırarım
egedekı drcok anlatıyordum ama adam herseye bakıyordu onbce bebegın kalp atısına sonr arahım agzına sonra keseye sonra suya ıcerdekı duruma herseyuı olcup bebegı olcmeye kontrole baslıyordu yok boyle bısey ya
neyse baurada yenı yasacıkmıs 6 aya kadar kım takıp edıyosa dogumuda o yaptıracakmıs ozel hastaneler sorumluluk kabul etmeyecekmıs yoksam

benımde ıkılı yarın ama hıc garantı bakamıyorum ıse ne olacak acaba yarın

Günaydın canım

Çok güzel haberler almışsın. Maşallah

uyuyamadımkıı
azonce bır duygu selıne kapıldım agladım agladım sustum
uyumamaya karar verdım

karabasan gordugumden bahsetmısmıydım sabaha karsı :26:

Korku filmi mi izledin yatmadan önce ne yaptın hayırdır

napcaz ille parayı bayılıp özel muayenemi olucaz, bide ben 7.ayda Ankaraya gidicem doğumumu da orda yapıcam bi kere öyle bi yasa varsa hasta haklarına aykırı doktor seçme özgürlüğü hastanın en temel hakkıdır yerim ben öyle yasayı

dun daha okudum ya mart yada subat annelerınde yasa cıktıgını fılan falan yazıyorlardı canım

snowy korku fılmıde ızlememıstım halbukı neden boyle analmadım benım devreler yanık hempıshempasaklı hem devreler atık
bırazdan kuzenım gelecekkahvaltı hazırlıcak yıcez sonrada agda sakıncalı olabılırmıs amaartık kopsun dananın kuyrugu o kadarapamuk ıplıgıne baglı degıldır herhalde ınsallah gene kan bosalmazda banyodan korkutugum gıbı agda ısınede son verıp gorıl gıbı gezmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…