kızlar boğazım ağrıyoo doğal yollarla nasıl iyileşir ki buu
Kimler nereli Ben Eskişehirliyim aranızda varmı Eskişehirli olan
canım benım ben sürekli çalışıyorum ama haftasonu okurum olurmu kı sabahtan akşama kadar işteyimben okuyamazsam eğer listeden benı cıkarırsın arkadaşların hakkını yemek ıstemem
Ya buarasa bwnim kilim tuyum cikti uxuyor o modda ben agda yapmak istiyorun asagiya yapamam da bacaklara sizce benim yapmam dogrymu yoksa biribemi yaptirmali bacaklari
Ihlamur iç bol bol, bide portakal nar suyu iç canım iyileşeceksin olumlu düşün
Dertlesmek istiyorum ... Bugun amca kızıyla karşılaştım. 2 yaşında oğlu ve diğer amca kızı ile çocuklarını gezdiriyorlardi. Amca kızının biri dediki sen de artik bizimle gexdirirsin bebegini.. Ben de insallah dedimğer amca kizi dediki bn yeni doğmuş bebeği yanımda istemem mizmiz olur dedi. Bu lafına şok oldum. Bn senin çocuğuna boyle mi davrandım dedim. Bi sey.de diyemedim. Cok alındım. Abartıyor muyum bilmiyorum. Benim evimi oğlu karmancorman ederlerdi. Bn bişey demezdim. Daha doğmamış ogluma boyle laf etmesine vok icerledim..
Ah canim bnm ben ayaklu cenaze gibi geziyorum..eskiden olsa ne cevaplar verirdim.ama su halimde bile laf soktu yaaa daha bir sey demiyorum..densizlik etmiş sen de o zaman deseydin keşke biz de seninle takılmayı düşünmüyoruz zaten diye hem senin çocuğun az dağıtıyordu ya diyeydin sinir şey boşver canım üzülme hamiş hamiş
Dertlesmek istiyorum ... Bugun amca kızıyla karşılaştım. 2 yaşında oğlu ve diğer amca kızı ile çocuklarını gezdiriyorlardi. Amca kızının biri dediki sen de artik bizimle gexdirirsin bebegini.. Ben de insallah dedimğer amca kizi dediki bn yeni doğmuş bebeği yanımda istemem mizmiz olur dedi. Bu lafına şok oldum. Bn senin çocuğuna boyle mi davrandım dedim. Bi sey.de diyemedim. Cok alındım. Abartıyor muyum bilmiyorum. Benim evimi oğlu karmancorman ederlerdi. Bn bişey demezdim. Daha doğmamış ogluma boyle laf etmesine vok icerledim..
Kızlar dün eşim cinsiyetine baktırmak hemde bebegimizi görmek için özel hastaneye götürdü.doktor öyle güzel baktıki ultrasona şaşırdım.bütün iç organlarını tek tek gösterdi saglıklı dedi.beynini kemiklerini parmak sayısını gösterdi.kalp kapakcıklarına kalp damarlarına baktı tek tek saglıklı dedi.burnu çenesi çok güzeldi.eşimde bende çok mutlu olduk.bebişim cinsiyetini göstermedi.sürekli elleriyle yüzünü kapatıyordu çok şirindi.ben ikili testimin riskli oldugunu söyledim.doktorda 15günde gel ultrasonda böyle tek tek bakalım herşeyine şimdilik saglıklı dedi.
gözün aydın canım
yaa ben de özel hastaneye gidiyorum hiç böyle detaylı bakmıyo organları falan söylemedi yani ultrason cihazı mı daha güzeldi seninkinin yoksa bizimkinin vakti mi yok anlamadım, ben Batmandayım güya buranın en tutulan özel hastanesi odaya bi giriyoruz 3er 5er, dün ikili taramam vardı kağıda yazıyolarda nt crl falan senin kilon boyun vs, benim boyumu yazmadı mesela ordaki sekreter kız 54 kilo yazdı bıraktı iyide 1.50 birinin 54 kilo olması ile 1.65 birinin 54 kilo olması aynı mı, anlamadım nasıl iş yapıyolar :26:
Gunaydinnnnnnn
Kızlar dün eşim cinsiyetine baktırmak hemde bebegimizi görmek için özel hastaneye götürdü.doktor öyle güzel baktıki ultrasona şaşırdım.bütün iç organlarını tek tek gösterdi saglıklı dedi.beynini kemiklerini parmak sayısını gösterdi.kalp kapakcıklarına kalp damarlarına baktı tek tek saglıklı dedi.burnu çenesi çok güzeldi.eşimde bende çok mutlu olduk.bebişim cinsiyetini göstermedi.sürekli elleriyle yüzünü kapatıyordu çok şirindi.ben ikili testimin riskli oldugunu söyledim.doktorda 15günde gel ultrasonda böyle tek tek bakalım herşeyine şimdilik saglıklı dedi.
uyuyamadımkıı
azonce bır duygu selıne kapıldım agladım agladım sustum
uyumamaya karar verdım
karabasan gordugumden bahsetmısmıydım sabaha karsı :26:
yavrum benım drbana bu kadar detaylı bakmıyor ya ınan usg 2dk suruyor artık bu gıdısımde uzun gıostermezse kafasını kırarım
egedekı drcok anlatıyordum ama adam herseye bakıyordu onbce bebegın kalp atısına sonr arahım agzına sonra keseye sonra suya ıcerdekı duruma herseyuı olcup bebegı olcmeye kontrole baslıyordu yok boyle bısey ya
neyse baurada yenı yasacıkmıs 6 aya kadar kım takıp edıyosa dogumuda o yaptıracakmıs ozel hastaneler sorumluluk kabul etmeyecekmıs yoksam
benımde ıkılı yarın ama hıc garantı bakamıyorum ıse ne olacak acaba yarın
napcaz ille parayı bayılıp özel muayenemi olucaz, bide ben 7.ayda Ankaraya gidicem doğumumu da orda yapıcam bi kere öyle bi yasa varsa hasta haklarına aykırı doktor seçme özgürlüğü hastanın en temel hakkıdır yerim ben öyle yasayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?