acıbadem cantuğ bey tatlım ama kime sorsam ya talat bey ya hulusi beyde :)
haklısın da işte içim içimi yiyor
benim geç döllenme olduğundan geç görüldü bir hafta daha bekleyelim demişti doktorum sonraki hafta kontrole giderken olumsuza hazırlamıştım kendimi bir baktım bebişim ve kalp atışı var diğer kontrolde de kıpır kıpırdı büyümüş maşallah şimdi ne olacak bilemiyorum inşallah hepimiz bebişlerimiz zamanı gelince sağ salim kucağımıza alırız.
Burcuuu bebisim napiyin kaderim
Kocana kizdinmi dun
Ben simdi yolunuyorum
kızlar günaydın bugün randevumuz var 14:30 da babasıyla kızımızı görmeye gideceğiz
ayyy kuzum benım ınsanın 2 cocugunun olması cok güzel benımle beraber 2 görümcemde hamıle aramız 1 ay benım 4 ay küçük görümce 3 ay büyük görümce 2 ay hepsi beraber kardeş kardeş büyürler ama benım ayrıcalığım 5 kızın 1 oğlan ilk kez hala olacaklariyiki söylemişsin oğluna
teşekkürler sılacım
Canim bana dr 11 haftada kiza benziyo dedi..12.haftada kesin kiz dedi
13.hsftada ankaraya gittik o dr da kesin kz dedi
canım benim ikiz, bir tanesi daha büyük, onun cinsiyetini 12. haftanın içindeyken söyledi doktorum, kesin erkek dedi. daha küçükçe olan için de tam göremiyorum ama o da sanki erkeğe benziyor dedi. geçen hafta yine kontrolümüz vardı, 14. haftanın içindeyken. büyük olan bize dönüktü ve sere serpe yatıyordu, bacakları da açıktı. pipiyi biz bile gördükyani pozisyon uygunsa bebek direk belli ediyor kendini. küçük olansa popoyu dönmüş bacakları toplamıştı. ne yapsak değiştiremedik. bayağı detaylı uzun uzun baktı doktorum ve en sonunda kız da olabilir bu dedi :) hatta kız olmasına daha büyük ihtimal verdi. erkekten kıza dönüş daha çok oluyor sanki. kızsa daha geç gösteriyor ama pek dönüş olmuyor sanıyorum
gözün aydın canım
yaa ben de özel hastaneye gidiyorum hiç böyle detaylı bakmıyo organları falan söylemedi yani ultrason cihazı mı daha güzeldi seninkinin yoksa bizimkinin vakti mi yok anlamadım, ben Batmandayım güya buranın en tutulan özel hastanesi odaya bi giriyoruz 3er 5er, dün ikili taramam vardı kağıda yazıyolarda nt crl falan senin kilon boyun vs, benim boyumu yazmadı mesela ordaki sekreter kız 54 kilo yazdı bıraktı iyide 1.50 birinin 54 kilo olması ile 1.65 birinin 54 kilo olması aynı mı, anlamadım nasıl iş yapıyolar :26:
kızlar günaydın,geçmiş 45 sayfa olmuş,vakit bulunca okuycam
sabah doktordaydık,bebiş geçen hafta 6 cm'di şimdi 7.10 cm olmuş,el salladı bize,hopladı,kafasını kaşıdı.herşey yolunca şükür.cinsiyet görmek için baya uğraştık,ısrarla doktor kıza benzetti,akşam tekrar gidicem,yine bakıcak pozisyon daha uygun olursa diye.
bizimki önce ters yatıyodu,kafa aşağı,sonra öksürdüm baya,hopladı,yemek ye gel dedi dr,tekrar baktı,bu sefer dönmüş ama bağdaş kurdualttan bakınca kız dedi ama içimde hiç kıza dair bi duygu yok,ne olsa seviniriz o ayrı ama ilginç bir şekilde erkek diyorum hala,
cinsiyet öğrenen kızlar,sizde de önce kız sonra erkek dediler mi,kaçıncı haftadaydınız,özellikle erkek oldugunu kacıncı haftada öğrendiniz yazarsanız çok sevinirim valla,bakalım akşama ne çıkıcak
Canım hayırlı olsun demiştim ama yazılanlar arasında kayboldu :)
Çok sevindim bebeişinin iyi olmasına kızda süper Allah sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin
Canım bneim çok sevindim
Bizim daha cinsiyet belli değil 12. haftaya girecegım yarın :) cumartesı ense ölcumum var bakalım belkı o zaman gösterir :)
Benim 26 sinda 11.10 da.
16 kasimda detaylı usg 10.10 da.
Birde heryer detsyli icin cok fazla para istiyor koru da sadece muayene ucretiyms gene.sasirdim
Benim 26 sinda 11.10 da.
16 kasimda detaylı usg 10.10 da.
Birde heryer detsyli icin cok fazla para istiyor koru da sadece muayene ucretiyms gene.sasirdim
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 12+4 günlük olduk bugün 2li tarama yapacak doktorumuz eskişehirden arkadaşlar varmı acaba ben acıbademde meliha kovancıya gidiyorum peki ya sizler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?