2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
acıbadem cantuğ bey tatlım ama kime sorsam ya talat bey ya hulusi beyde :)

Ben gene kadınlar kulübünde arastırmıştım Hulusi beyi gerçekten memnunum cok sakin iyi Bir doktor

İnşallah canım inşallah hepimiz saglıklı sihatli alırız kucagımıza

Burcuuu bebisim napiyin kaderim
Kocana kizdinmi dun
Ben simdi yolunuyorum

napam canikom boyna yatıyom :) kızdım valla ama yine tamir etmedi geçici olarak düzeltti sanki o hamileymiş gibi alınganlık yapıyo bide bana ben çok hassaslaştım herşeye kırılıyorum dün bana tavır attı surat astı yemek yemedi beni sofrada yalnız bıraktı bende oturdum sofranın başında ağladım tutamıyorum kendimi 15-20dk ssonra geldi ağlamam umrunda bile değil bende bari beni düşünmüyosun şu çocuğunu düşünde üzme beni dedim, kız ağdamı yaptırıyon çok sıkma sallama kendini keşke ağda yaptırmasaydın valla ben en son jilet kullanmıştım şimdi yine onunla almayı düşünüyorum

canım hadi güzel haberlerle dön inş.
sizin ailenin maşallahı varmış seri üretime geçmişiniz sankim :)

Merhaba güzel annişler..: )

Çoktandır yazamıyorum arada girip okuyorum..

Bugün kontrole gittim herşeyimiz çok iyi, Allaha şükürler olsun.Medicanaya devam etmeye karar verdim.Doktor secimi ypmamıştım şansıma erkek doktor boştu, girdim.Çok ama çook ilgilendi ..

Hiç bi kadın doktordan görmediğim ilgiyi gördüm.Ben tesettürlüyüm ama sanırım bu doktora devam edicem..

Veeeee bu arada bir prensesim olacak inşallah..Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Canim bana dr 11 haftada kiza benziyo dedi..12.haftada kesin kiz dedi

13.hsftada ankaraya gittik o dr da kesin kz dedi

Canım hayırlı olsun demiştim ama yazılanlar arasında kayboldu :)
Çok sevindim bebeişinin iyi olmasına kızda süper Allah sağlıkla kucağın aalmayı nasip etsin

Canım bneim çok sevindim
Bizim daha cinsiyet belli değil 12. haftaya girecegım yarın :) cumartesı ense ölcumum var bakalım belkı o zaman gösterir :)

Benimde sadece kilomu yazdı.60 kiloyum.benim gittiğim doktorun ultrasonu 4 boyutluymuş öyle dedi.hatta renkli ultrasonuda açtı apaçık gösterdi bebegi uzun uzun.resminide verdi.çok ilgili bir doktor.ya inanamadım oluşması gereken damarlarına kadar gösterdi anlattı bana tek tek.kalp kapakçıklarını ayrı ayrı dinletti gayet iyi dedi.miğdesini bagırsaklarını gösterdi.izmir bayraklıda bu hastane.hastane güzel degil sadece bu doktor için gidiyorum arada ben.ama artık 15 günde bir gidicem tek tek ayrı tılı bakcakmış herseferinde.gereksiz bir şeyde yapmıyo para için.testleri git devlet hast yaptır burda pahalı diyen bir doktor.birde ben 5 ay önce karnımd bebegim öldüğünde gitmiştim ona odaya girince adam tanıdı beni şaşırdım tebrik etti beni.bu kadarda ilgili yani

canım ben 13. haftada detaylı ultrasona girmiştim doktor önce kız dedi 5 dk sonra daha net bir açıdan görünce erkek dedi benimde içme erkek doğuyordu 14. haftada tekrar kontrole gittim defalarca gösterdi pipisini, erkeklerin vücut yapısı daha iri oluyormuş ve hareketleride daha farklı Dr.a dayısı uzun boylu yapılıydı ona benzeyecek heralde dedim olabilir dedi

teşekkür ederim tatlım. doktorum ölçüm falan yapmadı bana, göz kararı baktı üçlü testi yaparız istersen dedi. 12. haftaya gireceksen görebilir belki. hele erkek olan varsa kendini belli edebilir

Asa mahalleyi jiletle tabiki agda yaptiriyom oturdugum yrrdrn simdi kahve icicem
Sonracima surekli lan geliyo gibi his var takinti dimi gece gelmis gene ne az ne cok
Sabahta biraz kahve leke o kadar ama samki hep akiyo gibi
Biarada yavrum brmdd dun aksamda aglafimm bu sabahta
Benim abimin hali yikama fab var diyim durumu iyi halilarimi alfo sabah bana para verdi bi agrima gitti agladim agladim durdum

Burcu yavrum kocan aglayinca ne yapti bizinde artik iki tv bozuldu mutfaktaki calisiyi sadcee of of
patis dun sana kanama tarif etmistim ama alinti yapmamistim

canım merhaba.uzun zamandır giremiyordum..çok sevindim anne oluyorsun hemde ikiz bebişler ohh ohh maşallah okadar sıkıntının ardından ne güzel aydınlık bu böyle canım çok mutlu olsum senin adına

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 12+4 günlük olduk bugün 2li tarama yapacak doktorumuz eskişehirden arkadaşlar varmı acaba ben acıbademde meliha kovancıya gidiyorum peki ya sizler ?

merhaba arkadaslarrrr siziii coookk kiskandimm simcikkkkkk uffffffffffffffffffffffffffffffffff..
Ben yurt disinda kaliorum burda yasal olarak soylemiolar bileee cinsiyetini 20 haftadan onceeeee coook belliyse bi ihtmal ve doktoruna baglii 2 hafta sonra randevum var 17 haftalik olarak gidiorum cook merak edioruzzzzz yaa :) kocamsiz gitcem bide ogrenirsem suprizlerim varrrr onaa

Birazcik kroyum amaaaaaa

Eklentiler

• $2013-10-05 05.07.18.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar selam.Kontrolden geldim.daha ikili sonucum cıkmamış.İki hafta oldu kanı vereli.Bu kadar uzun sürüyor mu bu ya????ayrıca canım cok sıkıldı.bebeğin eşi plesantası (bu haftalarda adı plesanta değilmiş heralde) fuondosum gibi birşey galiba.rahim ağzına yakınmış bende.İki hafta önce birşey dememişti.Şimdi 14 haftalık oldu.Dedim ne olabilir?Normal doğum olmaz dedi sezeryan.Bende o benim iöin sorun değil dedim tek sorun o olsun yani.Ama şimdi bir baktım.Erken doğum kanama falan birsürü risrki var rogestana devam dedi.Günlük hayat iş güç normal devam edecek dedi.Yalnızca cinsel ilişki yasak dedi.Zaten baştada kanamam olduğıu için öyle bir durum yok dedim.Allahım hepimiz sağlıkla doğum yapalım inşallahhh yaaaa......

Ben ayrintiliya 22 haftada gidicem ne kadar erkem gidiyosunuz ayrintiliya kizlar

Plesanta privami ne senin durum
Ayakta kalinca kanama oluyo vs diyorlar bende acaba bende bu durummu yarij bende sorucam ama plesanta.priva 20 haftadan sonra kanama yapiyomus ben 3 haftadir kaniyorum

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 12+4 günlük olduk bugün 2li tarama yapacak doktorumuz eskişehirden arkadaşlar varmı acaba ben acıbademde meliha kovancıya gidiyorum peki ya sizler ?

ooo eskişehir çoğaldı hoşgeldin :) hayırlı olsun bebeğin bende acıbadem doç.dr.ahmet cantuğ çalışkan'a gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…