kızlar boğazım ağrıyoo doğal yollarla nasıl iyileşir ki buu
Gunaydinnnnnnn
dun daha okudum ya mart yada subat annelerınde yasa cıktıgını fılan falan yazıyorlardı canım
snowy korku fılmıde ızlememıstım halbukı neden boyle analmadım benım devreler yanık hempıshempasaklı hem devreler atık
bırazdan kuzenım gelecekkahvaltı hazırlıcak yıcez sonrada agda sakıncalı olabılırmıs amaartık kopsun dananın kuyrugu o kadarapamuk ıplıgıne baglı degıldır herhalde ınsallah gene kan bosalmazda banyodan korkutugum gıbı agda ısınede son verıp gorıl gıbı gezmem
Dertlesmek istiyorum ... Bugun amca kızıyla karşılaştım. 2 yaşında oğlu ve diğer amca kızı ile çocuklarını gezdiriyorlardi. Amca kızının biri dediki sen de artik bizimle gexdirirsin bebegini.. Ben de insallah dedimğer amca kizi dediki bn yeni doğmuş bebeği yanımda istemem mizmiz olur dedi. Bu lafına şok oldum. Bn senin çocuğuna boyle mi davrandım dedim. Bi sey.de diyemedim. Cok alındım. Abartıyor muyum bilmiyorum. Benim evimi oğlu karmancorman ederlerdi. Bn bişey demezdim. Daha doğmamış ogluma boyle laf etmesine vok icerledim..
Ağda ile ne işin var. Epilatör kullansan yattığın yerden 10 dk.'da halledersin işini
Kızlar gunaydınn,
ben nedense cok aglamaklıyım dun aksam eşimin yiğeni cok kilo almısın işareti yaptı bana yaa. 3.5 kilo aldım tamam biliyorum. Ökncesindende kilo alıp hamile kalmıstım ben. tombikim tamam ama bi hamileye soylenırmı. Eşimde bağırdı bana dun aks<m. Bi poşetle ugrasıyodu devrilip duruyodu oda. Bagırdı banada yardım etsene diye.Bende baska seyle ilgillenyiodum. Bu aralar kafam cok dagınık zaten surekliaklım baska yerlerde. dalgınım cok. Sabahları uyanamıyorum birturlu bu hafta hasta hissediyorum knedimi. Doktorumda alerjın cok yukselmiş dedi. off mutsuzum ben yaa.Aksamları eve gidip o soguk evi gormek canımı sıkıyo. Sıcak havalanmış yemek kokan bi eve girmek istiyorum. İşten gittiğimde pestilim cıkmıs oluyo zaten. Bide yemek yapıyorum bitiyo tum enerji. Yatagımı gunlerdir kapatamıyorum. Evde utu birikti. Herseyden önemlisi alerjim cok fena surekli hapsırıp oksuruyorum nefesim daralıyo eve supurge bile tutamıyorum kaç gundur. Çok fenalardayım ben yaa.
Kızlar gunaydınn,
ben nedense cok aglamaklıyım dun aksam eşimin yiğeni cok kilo almısın işareti yaptı bana yaa. 3.5 kilo aldım tamam biliyorum. Ökncesindende kilo alıp hamile kalmıstım ben. tombikim tamam ama bi hamileye soylenırmı. Eşimde bağırdı bana dun aks<m. Bi poşetle ugrasıyodu devrilip duruyodu oda. Bagırdı banada yardım etsene diye.Bende baska seyle ilgillenyiodum. Bu aralar kafam cok dagınık zaten surekliaklım baska yerlerde. dalgınım cok. Sabahları uyanamıyorum birturlu bu hafta hasta hissediyorum knedimi. Doktorumda alerjın cok yukselmiş dedi. off mutsuzum ben yaa.Aksamları eve gidip o soguk evi gormek canımı sıkıyo. Sıcak havalanmış yemek kokan bi eve girmek istiyorum. İşten gittiğimde pestilim cıkmıs oluyo zaten. Bide yemek yapıyorum bitiyo tum enerji. Yatagımı gunlerdir kapatamıyorum. Evde utu birikti. Herseyden önemlisi alerjim cok fena surekli hapsırıp oksuruyorum nefesim daralıyo eve supurge bile tutamıyorum kaç gundur. Çok fenalardayım ben yaa.
Sana da günaydın :)
merhaba cnm 26.sında randevun kaçta...
birde ümit bey detaylı için gün belirledi şimdiden aldık randevuyu..sen aldın mı.kaçında ?
Aldım canım 26sında. Sabah 10da. Senin?
Kızlar gunaydınn,
Kızlar dün eşim cinsiyetine baktırmak hemde bebegimizi görmek için özel hastaneye götürdü.doktor öyle güzel baktıki ultrasona şaşırdım.bütün iç organlarını tek tek gösterdi saglıklı dedi.beynini kemiklerini parmak sayısını gösterdi.kalp kapakcıklarına kalp damarlarına baktı tek tek saglıklı dedi.burnu çenesi çok güzeldi.eşimde bende çok mutlu olduk.bebişim cinsiyetini göstermedi.sürekli elleriyle yüzünü kapatıyordu çok şirindi.ben ikili testimin riskli oldugunu söyledim.doktorda 15günde gel ultrasonda böyle tek tek bakalım herşeyine şimdilik saglıklı dedi.
Dertlesmek istiyorum ... Bugun amca kızıyla karşılaştım. 2 yaşında oğlu ve diğer amca kızı ile çocuklarını gezdiriyorlardi. Amca kızının biri dediki sen de artik bizimle gexdirirsin bebegini.. Ben de insallah dedimğer amca kizi dediki bn yeni doğmuş bebeği yanımda istemem mizmiz olur dedi. Bu lafına şok oldum. Bn senin çocuğuna boyle mi davrandım dedim. Bi sey.de diyemedim. Cok alındım. Abartıyor muyum bilmiyorum. Benim evimi oğlu karmancorman ederlerdi. Bn bişey demezdim. Daha doğmamış ogluma boyle laf etmesine vok icerledim..
oy oy maşallah annesi... 16.haftadan önce öğrenemicez sanırım(
Gunaydinnnnnnn
maşallah bebişlerinize kızlar
ben varım :))) es es li...
tatlım merak ettim sen hangi hastahaneye hangi dr.a gidiyorsun.hulusu bey yada talat bey dersen şaşırmam kime sorsam bunlara gidiyor
Günaydın Herkese
Cok keyifliyim bu gün ikili tarama testimin sonucu cıktı ve doktor gayet iyi sağlıklı dedi Çok Şükür
Sonucu görüp arayana kadar basıma ağrı girdi heycan yaptım sanırım çok Sükür
gözünaydın canım inşallah bizde o güzel günleri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?