2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar boğazım ağrıyoo doğal yollarla nasıl iyileşir ki buu

sabah öğlen akşam 1 fincan hafif ılık suya 3-4 çay kaşığı tuz at az da limon sık iyice karıştır. gargara yap, sonunda da az bir kısmını yut ki boğazdan geçip etkisini göstersin. ben boğaz gıcıklığı hissettiğim zaman böyle yaparım. tabi şimdi hamileyiz yutmak belki mide bulandırabilir ama doğal başka yol bilmiyom.

Ağda ile ne işin var. Epilatör kullansan yattığın yerden 10 dk.'da halledersin işini

Sen böyle büyük haliyle çıkarttın herhalde hiç bebek olmadı sanırım seninki demek varmış ona. Şeytan diyo ağzının ortasına geçir bi tane. Sinir olurum böyle ukala ve densiz tiplere Hİç moralini bozma. Şimdiye kadar sadece onlar mı vardı da bundan sonra seni istemeyecekler diye üzüleceksin. Bende ortalığı çok karıştıran çocuklardan sinir olurum mesela. Olurda sana gelmeye kalkarlarsa oğlun ortalığı kurcalamasın mümkünse hem hamileyim toparlamak zor oluyo dersin sokarsın lafı. Ahhhh bana diicek biri böyle varyaaa komaya sokarım onu laflarımla

Ağda ile ne işin var. Epilatör kullansan yattığın yerden 10 dk.'da halledersin işini

canım acırrrr

bacaklarımdanbahsedıyorummm

bu sabah esım ıse gıderken gıyınıyodu bende bacaklarımın altında yastık yatagın altında bogazıma kadar ortulu kbakıyorum ona
baktım gayet zayıf gobek mobek yok panbtolonunu gıydı poposu fılan ıdeal kudurdum kıskanclıktan
yarına kendıme geleyımde soyle hastanede salınayım gecende doktor odasına benı tekerleklı sandalye ıle goturmuslerdıde

Kızlar gunaydınn,

ben nedense cok aglamaklıyım dun aksam eşimin yiğeni cok kilo almısın işareti yaptı bana yaa. 3.5 kilo aldım tamam biliyorum. Ökncesindende kilo alıp hamile kalmıstım ben. tombikim tamam ama bi hamileye soylenırmı. Eşimde bağırdı bana dun aks<m. Bi poşetle ugrasıyodu devrilip duruyodu oda. Bagırdı banada yardım etsene diye.Bende baska seyle ilgillenyiodum. Bu aralar kafam cok dagınık zaten surekliaklım baska yerlerde. dalgınım cok. Sabahları uyanamıyorum birturlu bu hafta hasta hissediyorum knedimi. Doktorumda alerjın cok yukselmiş dedi. off mutsuzum ben yaa.Aksamları eve gidip o soguk evi gormek canımı sıkıyo. Sıcak havalanmış yemek kokan bi eve girmek istiyorum. İşten gittiğimde pestilim cıkmıs oluyo zaten. Bide yemek yapıyorum bitiyo tum enerji. Yatagımı gunlerdir kapatamıyorum. Evde utu birikti. Herseyden önemlisi alerjim cok fena surekli hapsırıp oksuruyorum nefesim daralıyo eve supurge bile tutamıyorum kaç gundur. Çok fenalardayım ben yaa.

ufff benım ev temızfılanda benhuyluyum bendede alerjık astımvar tozdan pıslıkten arınılmıs olmalı

kıloya gelınce dıkkat etmeye calıs bendeılkgebelıgımde cooook kılo aldım kus kadar cocuk dogurdum

Hamilelikte beynimiz değil, maalesef hormonlarımız tarafından yönetiliyoruz. Etrafımızdaki insanlar&eşlerimiz de aslında bizi kırmak istemiyorlar ama biz buluttan nem kaptığımız için her söz-davranış rahatsız ediyor. Ama hepsi geçecek, üzülüp yıpratma kendini lütfen

Geçmiş olsun eve bir kadın al bir iki gün ev işlerini çamaşırlarını halletsin canım allerjin varsa bunlarla uğraşman mümkün değil...
Bu erkeklere evlenmeye başvurulduğu zaman hamiş eşlere nasıl davranmalıdır dersi vermemeliler bence

Hangi dr gittin hangi hastane beni dr.um iki dakikada paketledi gönderdi, dr değiştirmeyi düşünüyorum... İkili test riskin paylaştığın riskse yüksek değil ki canım

Şaka yaptı takıldıysa başka ama ciddi ciddi söylediyse bende çok garipsedim... Kıskanıyor mu seni ne... Daha doğmadan ne bilmiş mızmız olacağını

oy oy maşallah annesi... 16.haftadan önce öğrenemicez sanırım(

maşallah bebişine:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de yarın kontrolüm var aynı haftadayız inşallah bende senin gibi tekrar kığpır kıpır görürüm bebeğimi. Korkmuyor da değilim. Hayırlısı inşallah hepimiz bebişlerimizi zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Eki Görüntüle 827340

kızlar bu da benim bebişim cinsiyeti belli değil ama henüz

Maşallah annesi

Abartmıyorsun canım. Haklısın ben olsam bende bozulurdum ama ağzının payınıda verirdim.

Bu arada herkese günaydınlar. Yarın inşallah son iş günümüz. Bir atlatsak yarınıda :126:

Eki Görüntüle 827340

kızlar bu da benim bebişim cinsiyeti belli değil ama henüz

MAşallah canım biz 16 haftayı bekleyeceğiz İnsan merak ediyor ama saglıklı olsunlarda :)

maşallah bebişlerinize kızlar

Teşekkürederiz teyzesi

ben varım :))) es es li...

Bi hemseri daha bulduk :) hanği hastane hangi toktor acaba

tatlım merak ettim sen hangi hastahaneye hangi dr.a gidiyorsun.hulusu bey yada talat bey dersen şaşırmam kime sorsam bunlara gidiyor

Nasıl bildin Acı badem Hulusi bey doktorum siz hangi hastane hangi doktor acaba

Günaydın Herkese
Cok keyifliyim bu gün ikili tarama testimin sonucu cıktı ve doktor gayet iyi sağlıklı dedi Çok Şükür
Sonucu görüp arayana kadar basıma ağrı girdi heycan yaptım sanırım çok Sükür

gözünaydın canım inşallah bizde o güzel günleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…