2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Geçmiş mesajları okudum da arkadaşlar herkes ne kadar çok yediginden yada canının cektiklerinden bbahsetmiş ve ben mide bulantilari ve yanmalarindan doğru düzgün bişey yiyemiyorum .ne kadar şanslı olduğunuzu bilin karnim cok acikiyor canim istiyor ama yiyemiyorum son 3 ay çok sıkıntılı brnim için ne zaman geçer bilmiyorum ama artik yemek yiyebilmek istiyorum ben de dua edin lütfen

benim de bebeğim karnımda ölmeseydi bir nisan annesi adayıydım ;(

çok kötü bir durum canım seni çok iyi anlayabiliyorum benimde ilk bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum onun psikolojisi çok ağır bu benim 3. bebeğim 2. side dış gebelikti sana tavsiyem çok fzla ara verme doktor 3 ay diyor ben nerdeyse 1.5 yıl ara vermiştim şimdi keşke ara vermeseymişim diyorum ama işte hamile kalmaya çok korkmuştum yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye zaten dış gebelikte daha fazla şey yaşadım orası ayrı bir durum bu hamileliğiminde pek iyi geçtiği söylenemez hep kanamalı yatarak düşük riskiyle geçiyorum bu şekilde sınanmak gerçekten zormuş bunları anlatmamın sebebi seni rahatlatmak yine bebğin olur inş. o zaman bu kötü günleri hatırlamazsın bile doktorun dediği süreyi geçirdikten sonra tekrar denersiniz rabbim inş. bidaha bizlere evlatlarımızın acısını göstermez sağsalim kucağımıza almayı nasip eyler(Amin)

Kizlar benim babamin dukkani var evin altinda yandada abimin dukkani var katisi duruyo neyse babamda disarda calisiyo yengeme haftalik para veriyo kirtasiyeyede baktigi icin
Simdi diyorumki nen durayim tekli koltuk indirelim oraya ayaklarim yukarda otururum gunde 5_6 musteri geliyo babamin durumu iyi ilerso icin tutiyo dukkani yoksa hem yogun degil hem pek para kazandirmiyo babam ye.geme vercrme parayi bana verir sabah 10 aksam 5.30 oglende 1 saat eve cikabilirim bu sekildr calisiyolar
Sizce dr izin verirmi
Haftalik 120 tl hic olmazsa cociklara bisi alirim
Is yeri.dr.aylik 1700.aliyodum elimi kolumu sallayarak
Nerden nereye iste

Bwnim istahim yerimde ya 1 kg almisim 12 hafta boyunca

Bende senin gibiyim burcucum..
İştahım bir türlü açılmadı..
Bulantım falan da yok.
Göbeğimde çok belirgin değil.
Şimdi çıkıp biri kilo almamak için yemiyorsun derse saçını başını yolarım

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım =)
Bir prenses daha geliyor desene..
Benim de 20. haftaya kadar hiç bir ilaç kullanmadan devam edeceğimi söylemişti doktorum..
Ben hiç ilaç kullanmıyorum şu an.
Allah böyle daim etsin içinde ki mutluluğu

Snowyy canım çok dikkat ediyorum tıpla aran çok iyi, yani tıpta ki terimlerin anlamlarını iyi biliyorsun.
Mesleğin nedir? =)

Diplomalı işsizim canım. Biyoloji bölümünden doktoralıyım (alanım biyokimya-toksikoloji)

Benim de hiç bir bebek-çocuk ile hiç bir düzeyde ilişkim olmadı bugüne kadar. Bakacağız artık

Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin prensleriniz

Diplomalı işsizim canım. Biyoloji bölümünden doktoralıyım (alanım biyokimya-toksikoloji)

Valla tebessüm ettim ama kendimi rahatsız hissettim sonra =)
Aslında bölümün çok iyi bir ilaç fırmasına kapağı atsaydın daha da iyiydi =)
İnşallah bebeğin uğurlu gelir cancazım iyi bir iş teklifi alırsın..

ya bizim bbekler iştahsız heralde sıpalar bize yemek yedirmiyolar ben çevremde hep iştahlı hamileler görürdüm hiç benim gibisine rastlamadım biz istisnayız galiba :)

ya bizim bbekler iştahsız heralde sıpalar bize yemek yedirmiyolar ben çevremde hep iştahlı hamileler görürdüm hiç benim gibisine rastlamadım biz istisnayız galiba :)

Olabilir valla =)
Ama bir de bebeğim aç kaldı psikolojisi oluşuyor insanda vicdan yapıp yemek için kendimi zorluyorum..

Kızlar ne bu ya neye üye olunuyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…