benim de bebeğim karnımda ölmeseydi bir nisan annesi adayıydım ;(
kızlar iştah durumlarınız nasıl? benim iştahım bi türlü açılmıyor mide bulantılarım nerdeyse bitti sadece sabahları oluyor artık o da kahvaltı edince geçiyor ama yemek yiyemiyorum hamilellerin iştahı çok olur diye bilirdim bende mi bi sorun var bilmiyorumki bebeği besleyemiyomuş gibi bir hisse kapılmaya başladım annemde bana hep kızıyor kuş kadar yiyorsun diyor iştahım açılsın istiyorum bildiğiniz iştah açan bi yöntem varmı :)
galiba herkesin iştahı yerinde benim gibi iştahsız kimse yok
Gobegin yokmuki burcu
Kizlar yasadigim kotu seylerin icinde bugun guzel haber aldim.Ikili testim cikti.Bi riskim yokmus.Kan degerleri falan hepsi iyi cikti.Hatta ne demir hapi ne elevit gibi ilac vermedi.Folbiole ve aspirine bide crinone jele devam dedi.Bide bebegim %90 kiz olcakmis ama %10 luk yanilma payini birakiyorum dedi.Insallah bi prensesim olucak.Ben kiz istiyodum zaten.Bu kadar derdin arasinda moral oldu bana.Allah hepimizi sıkıntılarımızdan kurtarsin insallah.
Snowyy canım çok dikkat ediyorum tıpla aran çok iyi, yani tıpta ki terimlerin anlamlarını iyi biliyorsun.
Mesleğin nedir? =)
bebişşş görmekten geliyoruz esiminin kuzenı dun aksam dogum yaptı oglu var ve ben onu kucagıma almaya bıle korktum kendı bebısıme nasıl bakacam ben nasıl gıydırıp yıkayacam nasıl bakacam bennn
varmı benım gıbı korkaannn
Eki Görüntüle 828739
selam kızlar nasılsınız.biz bugün drlarımızdan birine gittik.kontrolümüz vardı.ve cinsiyetini sorduk.oda bize çükü var dedi
demeklede kalmadı oraya yazdı...hayırlısı olsun sanırım oğlumuz olacak
ee kızlar sizler nasılsınız. cute Aynur ve hepiniz nasıl oldunuz.özledik sizleri
Merhaba kk'nın şeker anneleri :)) bir süredir girememiştim siteye. Okulda işler yoğundu. Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır. Biz bugün emin olmamakla beraber cinsiyetini öğrendik kuzucuğun :)) erkek dedi doktorumuz. Ben hep kız hissetmiştim ama demek ki hislerim pek de kuvvetli değilmiş. Bu da ultrason görüntümüz...
Eki Görüntüle 828861
Eki Görüntüle 828863
Gobegin yokmuki burcu
Diplomalı işsizim canım. Biyoloji bölümünden doktoralıyım (alanım biyokimya-toksikoloji)
Bende senin gibiyim burcucum..
İştahım bir türlü açılmadı..
Bulantım falan da yok.
Göbeğimde çok belirgin değil.
Şimdi çıkıp biri kilo almamak için yemiyorsun derse saçını başını yolarım
ya bizim bbekler iştahsız heralde sıpalar bize yemek yedirmiyolar ben çevremde hep iştahlı hamileler görürdüm hiç benim gibisine rastlamadım biz istisnayız galiba :)
kızlar günaydın hayırlı cumalar dün gittik doktora kızımız uyuyordu doktor salladı salladı bır esnedi sonra elını cenesıne dayayıp gerı uyudu ınat etti yanı kafasını ölçtürmedi parmakları ayakları kemıklerı herşeyı bellıydı kuzumun maşallah 1 hafta önden gidiyor kızım14 cm boyu kilo 135 gr olmuş amnıyotık bant suan bebeğe değmiyor dedı ama takıp altında olacaksın dedi bayramdan sonra 3lü tarama testimiz var durum bu ayrıca kan hapına başladık
canım bebek çantası mamalar ıslak mendıl bak şöyle bırsey geldı bana Eki Görüntüle 829010 senınde gelir merak etme dünde 2 gün öncede primadan geldı ama ariel matık fairy bulaşık deterjanı bır paket orkıd gece
aslınca cok değiliz 2 görümce bır gelın hamişiz onlarında 1 ılk bebeği bırını 2 bebeği
gözün aydın canım benım maşallah
anne babamı soydun soğana çevirdin dıye dert dert düşünüyor kuzum benım maşallah cok tatlı
ayyy gözün aydın canım oğluş geliyor maşallah
sılacım allah razı olsun canım ne muradın varsa versın ınan cok mutlu oldum allah kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?