2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bana bugun radyologsiz saglik personelimisiniz dedi cok bilince :)
Resim eklicektim size ekliyemedim benim gobek :) bemim pipilide pipili olmaya bilirmis

Bugün aslında doktorum gel cinsiyete tekrar bakalım demişti..
Merakımı yendim kızlar gitmedim =)
Bayramdan sonra 16. haftamda oluyorum o zaman gideceğim net bir şekilde belli olur..
Şimdi videolara bakıyorum 16. hafta gebelikle alakalı maşallah erkek bebeklerin malı meydanda =)
Ekran kadar belirgin nerdeyse..
Artık kesinleşsin kuzum da ciciler almaya başlasın annesi

ya bizimkisindede pipimi vr kesileşmedi erkeğe benzetti dr ama haftaya pazartesi randevum var bakalım o zaman göstercekmi yaramaz :)

ya bizimkisindede pipimi vr kesileşmedi erkeğe benzetti dr ama haftaya pazartesi randevum var bakalım o zaman göstercekmi yaramaz :)

Gösterir inşallah =)
Sende 16. haftandasın bi bak bakalım videolara serçe parmak gibi gözüküyor pipisi =)

Teşekkürler iyi dileklerin için canım. Eşim doçentliğini alırsa, küçük bir yere geçmeyi düşünüyoruz. Ben de alırım o zaman Yard. Doç. kadromu umarım. Herkesin meleği uğurlu gelsin inşallah

İnşallah düşlediğiniz bütün güzellikler sizin olur.
Bu arada senin bebek kesin kız mı cancazım =)

Snowy sen neydin canim meslegin
Bende medical bir fab calisiyodum canim
Yakinda kovulurum

Esmercim sen bisrymi isliyodun ne yapiyodun
El isine baslasam iyi olcakta sizce bebek riskremi yapmasammi ona bisey

Esmercim sen bisrymi isliyodun ne yapiyodun
El isine baslasam iyi olcakta sizce bebek riskremi yapmasammi ona bisey

etamin işliyorum canım =)
Geçen bir arı paylaşmıştım şimdi şirine işliyorum..
Biraz bitsin resim paylaşırım model bu...

Esmer etamini nerden aldin ne yapilcak bunlar

Snowy bugun benlen ilgilenmedin ben bugun cok uzuldum

ya bizim bbekler iştahsız heralde sıpalar bize yemek yedirmiyolar ben çevremde hep iştahlı hamileler görürdüm hiç benim gibisine rastlamadım biz istisnayız galiba :)

Boşver canım iyidir iştahsızlık: ))

Ben devamlı bişeyler yemek istiyorum.Ki günlerce aç gezdiğimi bilirim normal zamanlarda .Çok iştahsızdım.Hatta keşke yemek yemeden doysak falan derdim.Şu an kendime inananmıyorum yok böyle bişeyy: ))oburiks oldumm doktor iyisin dedi ama çok kilo aldım nolcak bilmiyorum..

ben elişinden hiç anlamıyorum bu konuda beceriksizim örgüdede yeteneğim yok bizim bebişe ananesi örüyor

aynen bnde hic anlamiyorum keske anlasam bizimde anneannemiz oruyor bebek battaniyesini öruyor beyaz olucak cinsiyetini ogrenincede ona gore susleriz dedik
yarin kontrolm var acaba gostereckmi cok heyecanliyim ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…