ya ben hapur hupur yemek istiyorum ama içimden gelmiyoki özeniyorum valla öyle yemek yiyenlere bu gidişle ben doğuma da kilo almadan gidicem
ben elişinden hiç anlamıyorum bu konuda beceriksizim örgüdede yeteneğim yok bizim bebişe ananesi örüyor
ya var ya inanamadım görünce,dün aynı ultrason fotoğrafını ben aldım,aynı duruş,benimki bi de bacaklarını üst üste atmış,aynı böyle kafayı dayamış,seninle günümüz de aynı görünüyo,tesadüfe bak pozisyonları da aynı şaka gibibenimki de 12+6 olucaktı,13+2 çıktı,7,10 cm.boyları da aynı yani hemen hemen,sonra ben pozisyon değişsin diye,yemek yiyip tekrar girdim ultrasona,hatta cinsiyete inanmadım akşam tekrar baktırdım,kadın %95 kız diyo,ben hala inanmıyorum nasıl bi duyguysa erkek gibi geliyo,çok ilginç,kız istemediğimden de değil,kesinlikle her evde kız çocuğu olmalı ama bunda tutturdum bu erkek diye.mesela gidip hiç elbise alasım yok,2 hafta sonra tatilde olucam,başka şehirde randevum var,arkadaşımın doktorunun ultrason cihazı çok iyiymiş,renkli falan,o da bakıcak,o da kız derse o zaman inanırım sanırım
kadın poziyonu değişsin diye öksür dedi,çok tatlıydı ya,öksürüyorum bebiş hopluyo olduğu yerde kıyamam,demin de öksürdüm çok aklıma geliyo hoplayışı,içim gitti
sen de cinsiyet tahmini yaptılar mı hiç?
Eki Görüntüle 828992 Eki Görüntüle 828993
ablalarim kardeslerim bebegimin resimlerini ilk sizinle paylasiyorum sizden tek rica allah rizasi icin bize dua etmeniz =)
kızlar günaydın hayırlı cumalar dün gittik doktora kızımız uyuyordu doktor salladı salladı bır esnedi sonra elını cenesıne dayayıp gerı uyudu ınat etti yanı kafasını ölçtürmedi parmakları ayakları kemıklerı herşeyı bellıydı kuzumun maşallah 1 hafta önden gidiyor kızım14 cm boyu kilo 135 gr olmuş amnıyotık bant suan bebeğe değmiyor dedı ama takıp altında olacaksın dedi bayramdan sonra 3lü tarama testimiz var durum bu ayrıca kan hapına başladık
Herkese merhahaaaaa
Yerim sizin bebislerinizi fotolar harika
Biz iyiyiz okuldayiz kzimla
DOktordan geldik kanama alani duruyo
3 cm uzunlugunda 1 cm genisligi.de
Boyuda iyi 13+1 bugun
Fakat bebegin suyu azmis
Senin su icmenle dogru oranti olmaya bilir bilmiyoruz bol su ic gunde 2.5 litre dedi
Ped verdi akintim oldugunu soyledim iste suyummu geliyo diye
Sonr radyologa gonderdi ense kalinligi 1.1 plesanta yerlesik vs yaziyodu raporda
Sonra dr coktik bayramdan sonraki pazarteso bi dr yonlendirdo rapor icin
Eve geldik esim bama bir bagirdi benim yuzumdenmis kafami kircakmis suyuda kanamada yataktan cikmicaksin
Bende ona bagirdim ben cokmu memnunum boyle olmasondan diye ne demek istiyosub butyn gun bisey zaten yapmiyorum diye agladim bagirdim annem geldi ne oldu ne oldu diye onada soyledim esimde oradan bakiyo
O kadar kizginimki kafasini koparabilirim
Bacılarım henüz çok erken biliyorum ama fikir edinmek istiyorum sizlerden..
Hem bana da uğraş oluyor =)
Şimdi ilk aylarda kullanmak için 2 seçenek var aklımda tabi başta sallanan tercihim, Bebeğimi kucağa ve ayakta sallayarak uyumaya alıştırmak istemiyorum..
Sizlerden fikir alayım hangisi daha mantıklı..
Eki Görüntüle 829130 Kendi kendine sallana bilen müzikli olan kraft modelimi ve ayrıca mama sandalyesi olarak falanda sonra ki yaşlarında kullanabilirim... Mutfağa yatak odasına rahatlıkla götürebilirim diye düşünüyorum..
Eki Görüntüle 829132
Diğeri de bu şekil klasik model..
Eşimin ablası almak istiyor ilk beşiğini fikrimi sordu bende kararsızım..
Bende sizin fikrinizi alayım.. =)
Esmer etamini nerden aldin ne yapilcak bunlar
Snowy bugun benlen ilgilenmedinben bugun cok uzuldum
Çilek biraz uçuk değilmi ya =)İkinci çok tatlı. Ben hamak gibi olanlara bayılıyorum. e-bebekte vardı çok hoştu. Biz çilekten bebek odası almaya karar verdik. Eşim safari istiyor ben cotton. Karar verebilirsek alırız
Kızlar Bugn gittik Dr a bebeğimiz gayet sağlıklı görünüo yerinde durmayan bi minik bizimki 12+4 haftadayım %55 erkek dedi Dr umuz ama gördük de pipisini 14. Haftada daha belirginleşir dedi Dr yanılma payı olabilir dedi bakalım ikili testimi de bugn yaptırdım bayramdan sonra alıcam sonuçları inşh herşey yolunda gider şimdiden herkese iyi bayramlar)
Esmer bana ozrl mesajla atarmisin
Hay allah ya sabah silirim tel halledemiyorumki
Tuh
Su on gun da yatim sonra dr dukkan da durma isini sorcam bakalim
El isi yapip oyalanmam lazim yoksa cildiricam
Snowy insallah sivi yerine gelir biraz islaniyorum insallah su gelmiyodur
hakkaten yazmış..
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin paşa..
bizde iyiyiz işte ben merakla test sonucumu bekliyorum soonra daha iyi olacam inş..
bu arada kilolar ne alemde
doktor 10-15 güne belli olur demişti..bir haftası gitti:26: bayramın ortasında belli olur sanırım..20 si de benim doğum günüm inş.dr bana doğum günü hediyesi verir güzel haberi
Kizlar yasadigim kotu seylerin icinde bugun guzel haber aldim.Ikili testim cikti.Bi riskim yokmus.Kan degerleri falan hepsi iyi cikti.Hatta ne demir hapi ne elevit gibi ilac vermedi.Folbiole ve aspirine bide crinone jele devam dedi.Bide bebegim %90 kiz olcakmis ama %10 luk yanilma payini birakiyorum dedi.Insallah bi prensesim olucak.Ben kiz istiyodum zaten.Bu kadar derdin arasinda moral oldu bana.Allah hepimizi sıkıntılarımızdan kurtarsin insallah.
benim de bebeğim karnımda ölmeseydi bir nisan annesi adayıydım ;(
etamin işliyorum canım =)
Geçen bir arı paylaşmıştım şimdi şirine işliyorum..
Biraz bitsin resim paylaşırım model bu...
Eki Görüntüle 829498
Çilek biraz uçuk değilmi ya =)
Bak araştır tam takım bebek odası satan siteler var 1300 tl..
Benim ev kira kendi evim olsa takım almak çok mantıklı ilerisi içinde..
Esmer etamini nerden aldin ne yapilcak bunlar
Snowy bugun benlen ilgilenmedinben bugun cok uzuldum
Kızlar Bugn gittik Dr a bebeğimiz gayet sağlıklı görünüo yerinde durmayan bi minik bizimki 12+4 haftadayım %55 erkek dedi Dr umuz ama gördük de pipisini 14. Haftada daha belirginleşir dedi Dr yanılma payı olabilir dedi bakalım ikili testimi de bugn yaptırdım bayramdan sonra alıcam sonuçları inşh herşey yolunda gider şimdiden herkese iyi bayramlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?