2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ya ben hapur hupur yemek istiyorum ama içimden gelmiyoki özeniyorum valla öyle yemek yiyenlere bu gidişle ben doğuma da kilo almadan gidicem

bende hiç kilo alamıcam bu gidişle diyorum ama annemler biraz daha geçsin alıcaksın iştahında açılacak diyorlar bakalım sabırsızlıkla o günleri bekliyorum.

ben elişinden hiç anlamıyorum bu konuda beceriksizim örgüdede yeteneğim yok bizim bebişe ananesi örüyor

Ben de hiç anlamam ama kışın eşimin kuzeninin bebişi için battaniyeye başlamıştım ponpon ipten. Dümdüz örüyosun ama ortaya bööle yumuşacık bulut gibi bişi çıkıyo pek güsel oluyo. Çok da kolay oluyo. Kuzeninki bitsin de bizimkinin cinsiyet belli olunca bizim bebişe de başlıcam.

Yarin kontrol pedi koyulcak bana demismiydim diye
Acaba suyummu geliyo diyr
Akintim oluyo dedim bidr suyuda az cikinca bakalim sttesim o yondr simdi
Bi cocuk dogurcaz ama nasil :)

Inji
Ben ogluma yapmistim galiba onfan sari bide
Beyaz olsa anlivam bebek arabasinda ortulurde nr oldu acaba o ya bitirmemismiydim acaba bir anama sorim

yok canım doktor hiç tahmin yapmadı çünkü direk cinsiyeti 17. hafta söylicem dedi

Eki Görüntüle 828992 Eki Görüntüle 828993

ablalarim kardeslerim bebegimin resimlerini ilk sizinle paylasiyorum sizden tek rica allah rizasi icin bize dua etmeniz =)

Gözünüz aydın arkadaşlar. Maşallah meleklerinize

Herkese merhahaaaaa
Yerim sizin bebislerinizi fotolar harika

Biz iyiyiz okuldayiz kzimla

Canım çok erken başlatmışsın prensesi okula. Yazıktır

Geçmiş olsun canım. Amniyotik sıvı zamanla artar yeniden. Moralini yüksek tut. Eşinle de en büyük sıkıntınız bence iletişim problemi. İkinizin de sakin olduğu bir zamanı kolla ve konuş. Konuşarak çözülmeyecek hiç bir problem yoktur. Yeter ki doğru lisanı kullan.

İkinci çok tatlı. Ben hamak gibi olanlara bayılıyorum. e-bebekte vardı çok hoştu. Biz çilekten bebek odası almaya karar verdik. Eşim safari istiyor ben cotton. Karar verebilirsek alırız

Kızlar Bugn gittik Dr a bebeğimiz gayet sağlıklı görünüo yerinde durmayan bi minik bizimki 12+4 haftadayım %55 erkek dedi Dr umuz ama gördük de pipisini 14. Haftada daha belirginleşir dedi Dr yanılma payı olabilir dedi bakalım ikili testimi de bugn yaptırdım bayramdan sonra alıcam sonuçları inşh herşey yolunda gider şimdiden herkese iyi bayramlar)

İkinci çok tatlı. Ben hamak gibi olanlara bayılıyorum. e-bebekte vardı çok hoştu. Biz çilekten bebek odası almaya karar verdik. Eşim safari istiyor ben cotton. Karar verebilirsek alırız
Çilek biraz uçuk değilmi ya =)
Bak araştır tam takım bebek odası satan siteler var 1300 tl..
Benim ev kira kendi evim olsa takım almak çok mantıklı ilerisi içinde..

Hayırlı olsun tatlım =)
Pipi gördüyse pek yanılmıyorlarmış ilerisi içinde..

Ben kraft dondanimiydi neydi onu begenmiyorumda fisher price akvaryumlu kullandim egede ark hedite ettim sonra simdi bunada fisger price yagmur ormani almayi dusunuyorymsalincak

Hay allah ya sabah silirim tel halledemiyorumki
Tuh
Su on gun da yatim sonra dr dukkan da durma isini sorcam bakalim
El isi yapip oyalanmam lazim yoksa cildiricam

Snowy insallah sivi yerine gelir biraz islaniyorum insallah su gelmiyodur

Hay allah ya sabah silirim tel halledemiyorumki
Tuh
Su on gun da yatim sonra dr dukkan da durma isini sorcam bakalim
El isi yapip oyalanmam lazim yoksa cildiricam

Snowy insallah sivi yerine gelir biraz islaniyorum insallah su gelmiyodur

Anladım canım istersen arama yerine hobi sitesi yaz çıkar.

Yamam canim bakim peki nolcak bunlar canim battaniyemi

hakkaten yazmış..

hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin paşa..

bizde iyiyiz işte ben merakla test sonucumu bekliyorum soonra daha iyi olacam inş..

bu arada kilolar ne alemde

evet canım yazdı her gittiğimde kız mı kızdır kızdır deyip duruyordum oda daha sormayayım diye yaptı sanırsam

kiloları sorma 72 olduk bile...

doktor 10-15 güne belli olur demişti..bir haftası gitti:26: bayramın ortasında belli olur sanırım..20 si de benim doğum günüm inş.dr bana doğum günü hediyesi verir güzel haberi

Allah gönlüne göre verir inşallah canım. Doğum günün kutlu olsun şimdiden

Gözün aydın. Allah nazarlardan saklasın meleğini

benim de bebeğim karnımda ölmeseydi bir nisan annesi adayıydım ;(

Allah sabır versin sana canım. Üzülme lütfen. Allah nasip eder yine inşallah...

etamin işliyorum canım =)
Geçen bir arı paylaşmıştım şimdi şirine işliyorum..
Biraz bitsin resim paylaşırım model bu...
Eki Görüntüle 829498

Çilek biraz uçuk değilmi ya =)
Bak araştır tam takım bebek odası satan siteler var 1300 tl..
Benim ev kira kendi evim olsa takım almak çok mantıklı ilerisi içinde..

Esmer maşallah çok hamaratsın. Bebeğin çok şanslı Bizim de ev kira bu arada. Zaten Çilek bebek odaları 0-3 yaşa uygunmuş hayatım. Dolayısıyla kira olması sorun değil. Çok da hoşumuza gitti, fiyatı önemli değil. İçimize sinsin yeter

Esmer etamini nerden aldin ne yapilcak bunlar

Snowy bugun benlen ilgilenmedin ben bugun cok uzuldum

Yeni okuyorum canım. Yoldaydım bugün, Adana'ya geldik şükür. Ben düzeleceğine inanıyorum. Ama içinde bulunduğun modun değişmesi, kendini biraz toparlaman lazım. Daha önce de dediğim gibi iletişim sorununuz var. Sakinleşip olayları "sen" diliyle konuşmayı dene. Karşıdaki de sevip hayatını birleştirdiğin eşin neticede, yabancı değil. Birbirinizi anlamaya çalışın. İnanıyorum herşey çok daha kolay olacak o zaman

Hayırlı olsun canım. Maşallah prensine Sana da hayırlı bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…