2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynı zamandayız seninle canım.. bende bugün dr daydım. elevit ve gynoferon verdi bana ne coraspirin ne de folibol..neden coraspirin kullanılıyo bu arada onu bilmiyorum kızlar

Arkadaslar merhaba, bende sizler gibi allah kismet ederse nisan anne adayiyim. Benide araniza alirsaniz cok sevinirim:)

Masallah bazilariniz bebeklerinizin cinsiyetini ögrenmisler, ben maalesef 6 hafta beklemek zorundayim (yurt disinda kaldigim icin), burdaki doktorlar 20.haftadan itibaren söyliyorlar...

Hepinize iyi bir hamilelik zamani diliyorum ve kanamali hamis arkadaslarima allahtan acil sifalar diliyorum..

Canım çiğ köfte çekti, eşim 11 gibi geliyor dün unutmuştu şimdi tekrar hatırlattım inşallah yine unutmaz..
Bugün benim çenem çok düştü =)
İlk defa bu kadar sohbete açığım bugün..

Son düzenleme:

Hoşgeldin Güzel paylaşımlar olsunn..

ya resim.yukleyemiyorum telden girdigim den ya cok guzel besik begendim hatta bebek buyuyunce karyola oluyor beyaz renkli

Canım merak ettim, pc den girdiğinde yükle mutlaka :)

fefilita canım nasılsın ? Ne zamandan beri yoksun, merak ettim??

Canım çiğ köfte çekti, eşim 11 gibi geliyor dün unutmuştu şimdi tekrar hatırlattım inşallah yine unutmaz..
Bugün benim çenem çok düştü =)
İlk defa bu kadar sohbete açığım bugün..

dün gece bende çiğ köfete aşerdim ve yedim bide şu etamin tablolarını banada yollar mısın acaba özelden.nereden buluyorsun onları bana da tarif eder misin bulduğun siteleri.

Selam anneler nasilsiniz?))) bebiwler gobiwler nasil? ALLAH her kesin yardimcisi olsun sag salim mucizelerimizi kucagimiza alalim INSALLAH

dün gece bende çiğ köfete aşerdim ve yedim bide şu etamin tablolarını banada yollar mısın acaba özelden.nereden buluyorsun onları bana da tarif eder misin bulduğun siteleri.

Modelleri ben internetten indiriyorum =)
Ama bazı sitelerde kitapları ve dergileri mevcut..
Göndereyim siteleri =)
Yardımcı olacağım başka birşey olursa yazarsın.

kızlar biriniz cevap verin ( coraspirin niye kullanılıyoo ?
bu arada dr bana da elevit vermişti daha hiç kullanmadan değiştiricem hemen .. içim kalktı resmen

hoşgeldinnnn sağlıkla gelsın bebısın ıns..
kizlar 12 haftaligim sizce bebek oynarmi bn arada bi sol tarafimda hissediyorum

yok canım bukadar erken hıssedılmez 16 haftadan sonra

Konunuzu bölmüş olmak istemem ama
Cute, bu durumda yengen kırılmaz mı ?
İyi düşünmen lazım..

Bence hem riskli bi hamilelik geçirdiğinden hemde yengene ayıp olmasın diye böyle bişeye girme
Ama şimdiden gerek maddi sıkıntı gerekse boşta kalmak seni çok sıkıyo
Evde yapılabilecek işleri denemelisin
Keçe ile dolap veya kapı süsü, nikah veya bebek şekerleri yapabilirsin
Ama sipariş almadıkça bunlar elinde kalır ve malzemeye harcadığınla kalırsın
Oturduğun semtte boncuk, tükenmez kalem, tesbih vs yaptıran dükkanlar varsa onlardan iş alabilirsin
Ama alıp götürme işini eşin veya annen yapsın sen sadece oturduğun yerden hem kendini daha iyi hissetmen hemde harçlık çıkarman bakımından kendini kasmadan yapabildiğin kadar yaparsan her anlamda rahatlarsın diye düşündüm

Nerden nereye deme lütfen
Çok şükür ki sen bi evlat beklediğinden geçici olarak dinleniyorsun
Kaza geçirip tamamen sağlığından olan hiç yürüyemeyen insanlar var
Geçecek bunlar sen ve bebeğin birlikte dışarı da çıkacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…