merhaba kızlar
yeni geldim doktordan maşallah 13.haftalık olmuşuz. Kıpır kıpırdı bebeğim eli yüzünde ayaklarını oynatıyordu
ikili test yapayımmı bu bebek şuan çok sağlıklı kötü birşey çıkarsa aldıracakmısın dedi bende asla dedim ozaman 3lü test, sakatlık ve şeker yükleme yapacağız zamanı geldiğinde dedi.
Coraspirin ve folbiol kullanıyorum şimdi de decavit verdi vitamin için corasprini de kullan dedi ama folbiol den bahsetmedi acaba onu bırakmam mı gerekiyor bilen varmı sormayı unuttum.
Arkadaslar merhaba, bende sizler gibi allah kismet ederse nisan anne adayiyim. Benide araniza alirsaniz cok sevinirim:)
Masallah bazilariniz bebeklerinizin cinsiyetini ögrenmisler, ben maalesef 6 hafta beklemek zorundayim (yurt disinda kaldigim icin), burdaki doktorlar 20.haftadan itibaren söyliyorlar...
Hepinize iyi bir hamilelik zamani diliyorum ve kanamali hamis arkadaslarima allahtan acil sifalar diliyorum..
ya resim.yukleyemiyorum telden girdigim den ya cok guzel besik begendim hatta bebek buyuyunce karyola oluyor beyaz renkli
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Canım çiğ köfte çekti, eşim 11 gibi geliyor dün unutmuştu şimdi tekrar hatırlattım inşallah yine unutmaz..
Bugün benim çenem çok düştü =)
İlk defa bu kadar sohbete açığım bugün..
HoşgeldinGüzel paylaşımlar olsunn..
Canım merak ettim, pc den girdiğinde yükle mutlaka :)
dün gece bende çiğ köfete aşerdim ve yedimbide şu etamin tablolarını banada yollar mısın acaba özelden.nereden buluyorsun onları bana da tarif eder misin bulduğun siteleri.
PAPP-A değerin kaç çıkmıştı senin?
hoşgeldinnnn sağlıkla gelsın bebısın ıns..Arkadaslar merhaba, bende sizler gibi allah kismet ederse nisan anne adayiyim. Benide araniza alirsaniz cok sevinirim:)
Masallah bazilariniz bebeklerinizin cinsiyetini ögrenmisler, ben maalesef 6 hafta beklemek zorundayim (yurt disinda kaldigim icin), burdaki doktorlar 20.haftadan itibaren söyliyorlar...
Hepinize iyi bir hamilelik zamani diliyorum ve kanamali hamis arkadaslarima allahtan acil sifalar diliyorum..
kizlar 12 haftaligim sizce bebek oynarmi bn arada bi sol tarafimda hissediyorum
Kizlar benim babamin dukkani var evin altinda yandada abimin dukkani var katisi duruyo neyse babamda disarda calisiyo yengeme haftalik para veriyo kirtasiyeyede baktigi icin
Simdi diyorumki nen durayim tekli koltuk indirelim oraya ayaklarim yukarda otururum gunde 5_6 musteri geliyo babamin durumu iyi ilerso icin tutiyo dukkani yoksa hem yogun degil hem pek para kazandirmiyo babam ye.geme vercrme parayi bana verir sabah 10 aksam 5.30 oglende 1 saat eve cikabilirim bu sekildr calisiyolar
Sizce dr izin verirmi
Haftalik 120 tl hic olmazsa cociklara bisi alirim
Is yeri.dr.aylik 1700.aliyodum elimi kolumu sallayarak
Nerden nereye iste
kızlar biriniz cevap verin( coraspirin niye kullanılıyoo ?
bu arada dr bana da elevit vermişti daha hiç kullanmadan değiştiricem hemen .. içim kalktı resmen
papp-a değerin kaç çıkmıştı senin?
telefonuna mesaj attım gelmedi mi abla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?