canım kolay değil tabi yaşadıkların ama o son cümledeki gibi düşünme lütfen ..Allahın gücüne gider...eşin terfi alır, maaş artar, bebeğinin de sonuçları iyi çıkmış...herşey yoluna girer..olumlu düşün..dua etCanim inan duydugum andan itibaren sinirden kalbim titriyo.Belim agriyo.Kasigim agriyo bacagima kramp girip duruyo sol tarafimda uyusmalar bile basladi.Yarin doktora gidicem ikilinin sonucu icin doktora solucem bebege baksin bi sorun var mi diye.Daha onceki gebeligimdede bu kasilmalari yasadim ve bebegim öldü korkuyorum gene bisey olcak diye.Rahat hamilelik yok bana eminim artik buna.Uyku uyuyamiyorum resmen.Bari bebegimin sonuclari guzel ciksada bebegimle sevinsem.Yoksa yasamak sacma gelir bu kadar olay ustune.
ah ah okuyunca yeni evlendiğimiz zamanlar geli aklıma...borçları kapatmak için altınlarımızı satmıştık...bi parmağımda alyansım kalmıştı...onu da geçen sene ev alırken sattık...siz mutlu olun da borç yiğidin kamçısı..bi şekilde ödenirkızalr gunsydın herkesee.... Para demişken bende dertliyim o konuda. Aylık 3500 tl kadar bi gelirimiz var 3300 tlde aylık ödememiz. Düğünümüzü yeni yaptık. O yuzden cok borcluyuz ki düğünüm haziranda oldu zaten. Düğün zamanında cok avans istediğimiz için sürekli içerden gidiyoruz ve taksitler aksıyo. Yani çoookkk sıkıntıdayız. Faiz ödemekten gına geldi. Kimsede yardım etmiyo. Şimdi bide hamilelik napcaz bilmiyorum. Daha bu hesapta elektrik su doğal gaz yok. Daha doğal gazı yakmaya baslamadık. Önumuzdeki aydsa hvalar boyle olursa yakmayacagım cunku yaklarsak odeyemeyiz biliyorum. Oturdugum odaya ısıtıcı kullanacagım oyler idare ederiz sartık napalaım. Benim brutum yuksekten yatıyo. ;İYani doğumdaN SONRA GELİRİMİZ BİRAZ ARTAR.ama sonrasında işten cıkarılırsam naparım hiç bilmiyorum.
maviş geçmiş olsun..Allah bebeğine sağlık sıhhat versin...dinlen sen deBen de yatiyorum cnm ama aksam yatmadan yine kipkirmizi gelmis cok korkuyorum.
Allahim ins bize bagislar yavrularimizi
adam sevinçten yapmıştır..bırak yapsın canımYaw cinsiyetimiz daha belli değil doktor kız olabilir dediği için eşim gidip bütün çevresine kızım olacak demiş =)
Bu adam beni deli edecek ya..
Daha kesin olan birşey yok ki =s
Ne kadar tez canlı ya...
inşallah olur...o kadar emek verilmiş boşa gitmesin tabi...istesen dershanede/kolejde falan da iş bulursun da tercih etmedin sanırımTeşekkürler iyi dileklerin için canım. Eşim doçentliğini alırsa, küçük bir yere geçmeyi düşünüyoruz. Ben de alırım o zaman Yard. Doç. kadromu umarım. Herkesin meleği uğurlu gelsin inşallah
çok güzel olacak eminim...mışıl mışıl uyusun bebeğin altındaetamin işliyorum canım =)
Geçen bir arı paylaşmıştım şimdi şirine işliyorum..
Biraz bitsin resim paylaşırım model bu...
Eki Görüntüle 829498
burcu daha ne istiyorsun..manken gibi doğurcan işte:) ben ilk hamişlikte son 3 ay kilo aldımya ben hapur hupur yemek istiyorum ama içimden gelmiyoki özeniyorum valla öyle yemek yiyenlere bu gidişle ben doğuma da kilo almadan gidicem
yok canım doktor hiç tahmin yapmadı çünkü direk cinsiyeti 17. hafta söylicem dedi
bi senle ben kaldık öğrenemeyen herhalde...sabretmek ne zor