2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım kolay değil tabi yaşadıkların ama o son cümledeki gibi düşünme lütfen ..Allahın gücüne gider...eşin terfi alır, maaş artar, bebeğinin de sonuçları iyi çıkmış...herşey yoluna girer..olumlu düşün..dua et

ah ah okuyunca yeni evlendiğimiz zamanlar geli aklıma...borçları kapatmak için altınlarımızı satmıştık...bi parmağımda alyansım kalmıştı...onu da geçen sene ev alırken sattık...siz mutlu olun da borç yiğidin kamçısı..bi şekilde ödenir
Ben de yatiyorum cnm ama aksam yatmadan yine kipkirmizi gelmis cok korkuyorum.
Allahim ins bize bagislar yavrularimizi
maviş geçmiş olsun..Allah bebeğine sağlık sıhhat versin...dinlen sen de

Yaw cinsiyetimiz daha belli değil doktor kız olabilir dediği için eşim gidip bütün çevresine kızım olacak demiş =)
Bu adam beni deli edecek ya..
Daha kesin olan birşey yok ki =s
Ne kadar tez canlı ya...
adam sevinçten yapmıştır..bırak yapsın canım

inşallah olur...o kadar emek verilmiş boşa gitmesin tabi...istesen dershanede/kolejde falan da iş bulursun da tercih etmedin sanırım

etamin işliyorum canım =)
Geçen bir arı paylaşmıştım şimdi şirine işliyorum..
Biraz bitsin resim paylaşırım model bu...
Eki Görüntüle 829498
çok güzel olacak eminim...mışıl mışıl uyusun bebeğin altında

ya ben hapur hupur yemek istiyorum ama içimden gelmiyoki özeniyorum valla öyle yemek yiyenlere bu gidişle ben doğuma da kilo almadan gidicem
burcu daha ne istiyorsun..manken gibi doğurcan işte:) ben ilk hamişlikte son 3 ay kilo aldım

yok canım doktor hiç tahmin yapmadı çünkü direk cinsiyeti 17. hafta söylicem dedi

bi senle ben kaldık öğrenemeyen herhalde...sabretmek ne zor

Esmerimm, şekercim ilki daha kullanışlı gibi geldi bana da ama çok küçük gibi. Uzun süre kullanılabilir mi diye düşündüm. Tam yatıyor dimi o ?

yok canım doktor hiç tahmin yapmadı çünkü direk cinsiyeti 17. hafta söylicem dedi

Canım sana özelden yazmıştım facebook grubu için, facebookdan da mesaj atmıştım. Gruba ekler misin beni??

Bi hobi sitesinden iğnesinden ipliğine kumaşına kadar sipariş verebiliyorsun canım..
O sitenin adını merak ettim canım yazar mısın özelden

Hayırlı olsunnn ,, bize de bir ihtimal erkek dediler ama bayramdan sonra netleşecek.. Bakalım hayırlısı

evet üstelik bi kere bile kıza ya da erkeğe benziyo bile demedi.17. hafta söylicem diyo başkada bişey demiyo

canım özele yine yazar mısın atlamış olabilirim.

Snowy adanadaymisin oh yicrksin guzel guxel yemekleri ne kadar harikaa
Esimle konusacagim ama sanki onu dusmanim gibi algiliyorum buda ilk degil da oncede yazmistim kamama oldugunda naptinda demelerini kaldiramiyorum
Bakalim bencede duzelicem bende bakalim ne zaman

inşallah 17. haftada da böyle oturmaz da cinsiyetimizi öğreniriz.

Cute eşinle aran düzelecek eminim...ben yazdıklarından onu çok sevdiğini anladım(herşeye rağmen)...bak o da iyi bi insan demek ki morali bozuk olmasına rağmen oğluşunu almış alışverişe götürmüş..bu da bi özür değil mi? sana affettirmeye çalışıyo kendini..

Aysun 20 ekim doğumgününmüş...annemle aynı gün doğmuşsun...emnim dgünü hediyende test sonucun olacak...şimdiden kutlu olsun..

beşikle ilgili fikrim şudur ki, ikinci çok şık ama çok kısa süre kullanılıyor..ben ilk doğumda benzereini almıştım...4 ay anca kullandık...1. en azından mama sandalyesi de olabildiği için daha kullanışlı geldi..tabi herkesin bütçesi farklı...aman bi dahamı doğurcam alayım en güzelini de diyebilirsiniz

ben oğluma oda takımı aldım..sitelerden...ankaralılar bilir..ama şimdi almasam da olurmuş diyorum...ilk 2 yıl hiç kullanmadı..bizim odada uyudu..2 senedir kullanıyor...şimdi de yatağı küçük gelecek gibi...seneye mecbur büyük yatak alacağız...yani demek istediğim durumu sıkışık olup alamayanlar üzülmesinler...ilk yıllar park yatak işinizi görür...4 yaşına kadar kullanan var...fiyatları da çok uygun

Esmerimm, şekercim ilki daha kullanışlı gibi geldi bana da ama çok küçük gibi. Uzun süre kullanılabilir mi diye düşündüm. Tam yatıyor dimi o
Yatıyor canım bak özelliklerini yazayım.

Beşik olarak doğumdan itibaren 15 kg’a kadar, mama sandalyesi olarak ise 3 yaşa kadar kullanıma uygundur
- Uzaktan kumandalı çalışma sistemi
- 16 çeşit melodi ve ses yükseklik ayarı
- 3 farklı zaman ayarlı sallanabilme (10, 20, 30 dk)
- 4 farklı hızda sallanma ayarı
- 5 farklı kademeli yükseklik ayarı
- 5 Noktalı emniyet kemeri
- 5 farklı yatış açısında ayarlanabilen sırt dayanağı
- Gerektiğinde sallanmayı durdurabilen güvenlik kilidi
- Geniş oturma yeri
- %100 pamuklu ve yıkanabilir kumaş
- Ayarlanabilen ayak dayanağı
- İstenildiğinde ayarlanabilen ve çıkabilen mama tepsisi
- İstenildiğinde farklı bir ortamda kullanılmak üzere kolay montaj özelliği
- Özel fren sistemli ön tekerlekler (kaygan zeminde bile maksimum güvenlik)
- Ağırlık: 15 kg

Çok iyiymişş, o zaman budurr

Kisa vadede duzelme yeterli degil gercrkten anlamasi gerek ne yaptiginin
Bakalim bugun cpk agladim bi basim gozum agriyo bisey oluyo

Eki Görüntüle 829575

maşallah ona ...pek güzel poz olmuş..drun söylememiş ama ben erkeğe benzettim ...bakalım doğru mu 17.haftanda görürüz...benim de 21 ekim kontrolüm...o gün öğrenebilmeyi diliyorum...önemli olduğundan değil ama insan netleşsin istiyor

Eki Görüntüle 829575

Ben de geçen gittiğimde uyuyordu. Doktor vişne suyu iç gel dedi. Vişne suyu ama özellikle:)) Ben de çıktım vişne suyu, su içtim çikolata yedim. 10-15 dk sonra girdiğimde kıpır kıpırdı kuzuumm.
Cinsiyet tahmininde de bulundu doktor. Erkek olabilir dedi

Ama bebekler yan yana sallanmak istiyor bu ileri geri sallaniyor ben hic hoslanmiyorum su araba besikten cok hantal geliyor bana birde baglama yerleri varmi acaba bebekler yaninda olmali anne sanirim

Kisa vadede duzelme yeterli degil gercrkten anlamasi gerek ne yaptiginin
Bakalim bugun cpk agladim bi basim gozum agriyo bisey oluyo

O da üzülüyordur canım, maddi durumları da kafasına takıyordur. Sana geçiyor nazı öyle düşün bence. Tabii böyle davranması doğru değil ama onun da kafası rahat olsa her konuda, böyle davranmaz diye düşünüyorum. üzme sende kendini bebeğini de etkileme..

Son düzenleme:
Buarada bi iki gundur kasik agrisi oluyo igne batmasi gibi ya
Buda yenisimi boyle olan varmi

Buarada bi iki gundur kasik agrisi oluyo igne batmasi gibi ya
Buda yenisimi boyle olan varmi

Ben biraz üşüttüm sanırım hapşırmamla tutulup kalıyorum sanki iğne batırıyorlar kasıklarıma..
Ve çok sık idrara çıkıyorum bugün..
Şeffaf bir akıntımda var..
Rahatsız ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…