pıhtılaşma sonucların elindemi acaba sonuc ne yazsan banada fikir olurcanım bende de pıhtılaşma problemi var her gün iğne kullanıyorum ve hamileliğim süresincede olucam sanırım ayrıca coraspinde kullanıyorum çok pıhtıkım galibaama inan umurumda değil hiç.
ayrıca ilk tüp bebeğimi geçen yıl yaptırdım olmadı..
üzerine tüplerde problem görüldüğü için..bu martta laparoskopi ameliyatı oldum..
ve bu temmuzda 2. tüp bebeğimizi denedik ve pozitifi aldık çok şükür..
sende benim gibi zor zamanlar geçirmişsin..inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için..
inşallah canım çok teşekkürler..
inşallah canım hoşbuldum..
4. bebek 11. haftada diğerleri 14. haftada öldü 15. haftayı görürsem allahın izniyle gerisinden korkmamne kadar güzel böyle düşünmen. Doktora henüz gitmedin mi. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun. Yani o tehlike hangi aylar oluyor
yani ben de ilk bebeğimi kayebttim. Kalbi 8 haftalıkken durmuş ben 12 hafta farkettim. Ve 1 yıldır hamilelik için uğraşıyordum. Ben den böyle bir test istenmedi.ben de yaptırmak istedim. En az 3 kaybın olmalı dediler ama şimdi yaptırabilir miyim ki bu testicanım ben 2 yıldır yaptırmadığım test kalmadı genetiklerimize kadar bakıldı..
1.tü bebeğim olmayınca..genetik testler istendi bizden bende yaptırmışken pıhtılaşmayada baktırmak istedim ve çıktı..
şimdiki merkezde iğne kullanmam gerektiğini söyledi..hergün bir tane oluyorum..
hadi bakalım inşallah. Güzel sonuçlarımızı alırız hep de streslerimiz de yok olur giderpıhtılaşma sonucların elindemi acaba sonuc ne yazsan banada fikir olur
4. Bebek 11. Haftada diğerleri 14. Haftada öldü 15. Haftayı görürsem allahın izniyle gerisinden korkmam
ama inanıyorum bu kez olacak
Doktora gittim kan sonuclarıma baktık sadece keseyi salı günü görecez
devlet yapmaz hamileyken yapılmıyo bildiğim kadarıyla önlem olsun diyosan doktorundan aspirin isteyani ben de ilk bebeğimi kayebttim. Kalbi 8 haftalıkken durmuş ben 12 hafta farkettim. Ve 1 yıldır hamilelik için uğraşıyordum. Ben den böyle bir test istenmedi.ben de yaptırmak istedim. En az 3 kaybın olmalı dediler ama şimdi yaptırabilir miyim ki bu testi
inşallahhadi bakalım inşallah. Güzel sonuçlarımızı alırız hep de streslerimiz de yok olur gider
belirtisi falan var mı sizde. Ben şu sebeple acaba ben de mi diyorum. 2012 nin mart ayında kürtaj oldum o gündeen bu yana adet kanamalarım pıhtı şeklinde geliyor ama kürtajdan önce böyle bir şey yoktudevlet yapmaz hamileyken yapılmıyo bildiğim kadarıyla önlem olsun diyosan doktorundan aspirin iste
inşallah
yok canım öyle anlaşılmaz o genlerine bakıyolar bende mthfr genınde mutasyon var heretezigot yani taşıyıcı hafif bi pıhtılaşma varbelirtisi falan var mı sizde. Ben şu sebeple acaba ben de mi diyorum. 2012 nin mart ayında kürtaj oldum o gündeen bu yana adet kanamalarım pıhtı şeklinde geliyor ama kürtajdan önce böyle bir şey yoktu
yani ben de ilk bebeğimi kayebttim. Kalbi 8 haftalıkken durmuş ben 12 hafta farkettim. Ve 1 yıldır hamilelik için uğraşıyordum. Ben den böyle bir test istenmedi.ben de yaptırmak istedim. En az 3 kaybın olmalı dediler ama şimdi yaptırabilir miyim ki bu testi
pıhtılaşma sonucların elindemi acaba sonuc ne yazsan banada fikir olur
4. bebek 11. haftada diğerleri 14. haftada öldü 15. haftayı görürsem allahın izniyle gerisinden korkmam
ama inanıyorum bu kez olacak
doktora gittim kan sonuclarıma baktık sadece keseyi salı günü görecez
anladım 2 faktör var sendecanım bence yapılıyordur zaten kandan bakılıyor ama üniversite hastanelerinde yada araştırma hastanelerinde genetik bölümlerinde bakılıyor..ve sonuç biraz geç çıkıyor cnm..
kızlar evt 2-3 düşükten sonra pıhtılaşma varmı yokmu diye bakıyor dr lar...
onlar için söylemedi kolay tabi..
faktör V Leiden mutasyonu
MTHFR gen mutasyonları ikisine baktırdım..
tamda anlamıyorumbiraz karışık ama heterozigotmuşum iğne kullanmalıymışım..
ben 3. hamileliğimden beri tutmuyorum dr dedi ilk 9 gün fln tuttum öğrenınce bıraktım mecburenAnlaşılan gebelikle de bitmiyor kaybetme korkusu olacak hep. Rabbime emanet inşallah bebeklerimiz. Kızlar oruç tutuyor musunuz siz
anladım 2 faktör var sende
bende tek :18:
bide kaçlık iğne kullanıyosun onu söylermisin banadur canım şimdi testlerimi bulup ayrıntılı yazıcam ikisindede yazmıyordu sanki tam anlamıyorum ki yanlış bilgi vermeyeyim...
bide kaçlık iğne kullanıyosun onu söylermisin bana
ben henüz doktora gitmedim ama ilk aylar olduğu için bi problem çıkmaz iinşallah diye düşündüm. Bi de rabbim nasip ederse seneye emzirme dönemi o zaman da tutamazsam borçlar yığılacak. Ama bol bol su içiyorum iftardan sonra 4 lt falan su tüketiyorum sahura kadar. çarşamba günü de doktoruma sorucam tutabilir miyim diye.ben 3. Hamileliğimden beri tutmuyorum dr dedi ilk 9 gün fln tuttum öğrenınce bıraktım mecburen
namaza başlamak istiyorum töbe allah affetsinde içimden gelmıyo öğle namazıyla başlıycam inşallah devamı gelır
......................................evet canım
faktör v- MTHFR ikiside heterozigotmuş
anladım canım neyse dr ne diyecek bakalımevet canım
faktör v- MTHFR ikiside heterozigotmuş
canım inşallah namaza da başlarsın. Bu mübarek ayda. şeytan da namaz için çok uğraşıyor yaa insanla. Ama kıldığında insanın insanın içi huzur doluyor. Heleki hamileylen. Eğitim bebek rahme düştüğünde başlar diyordu geçen tv de bi hoca. Inşallah namazla eğitime başlatırsın bebişiniben 3. Hamileliğimden beri tutmuyorum dr dedi ilk 9 gün fln tuttum öğrenınce bıraktım mecburen
namaza başlamak istiyorum töbe allah affetsinde içimden gelmıyo öğle namazıyla başlıycam inşallah devamı gelır
ayyy canım gözümüzden kaçmış sen de hoşgeldin aramıza. Inşallah sonuna kadar beraberiz burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?