2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bebek icinde boylu boyumca yatamiyor iste canim

Kızlar şirine mi bitirdim şimdi =)
Bazı arkadaşlar bittikten sonra resim paylaşmamı istemişti..
Buyrun bacılarım =)

Okudum canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Geçmiş olsun. İyi olmanıza sevindim. Umarım bir daha olmaz canım. Burada sorun yok sen istirahatine bak

Hayırlı bayramlar, iyi gezmeler

Bana dua edin kizlar yine cok kanamam oldu ve hala oluyo olabilir agrilarim var lutfen dua edin

Çok geçmiş olsun canım. Umarım bir sonraki kontrolüne iyi haberler alırsın. Dualarım sen ve kanaması olan tüm annelerle. Allah bebeklerinizi de sizi de korusun inşallah

Geçmiş olsun canım. Meleğin iyidir umarım Bu arada doğumla ilgili bilgi verdiğin için de teşekkür ederim

Esmercim cok begendim
Peki bos kalan yerlere nolcak

Çok üzüldüm... başın sağ olsun. Rabbim sana annene sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Sabırlar diliyorum bol bol

Şimdide 2014 Nisan Annelerini açmış arkadaş....

Artık oradasınız arkadaşlar...

Bu başlığa gerek kalmadı

Pardon ama kime gozdagi veriyorsunuz burada yapilan yorumlar ve hergun burayi ziyaret eden onlarca hamile size para kazandiriyor onlarin ayni zamanda facede bulusmasi sizi neden rahatsiz etti ayip degil mi korku saliyorsunuz bu hamislere siz bu sayfayi asla kapatamazsiniz bu isi bilmiyorlar diyede buraya gelen insanlari korkutamaziniz ÖZUR DİLEMELİSİNİZ!! Gecen sene Kazen admin kendisi face gurubuda acip link atmisti arkadaşım kurallariniza saygi gosterdi link atmadi ama siz yaparken dogru olan davranis biz uyeler yaparken yanlis oluyorsa cok ayip diyorum Turkiyenin en iyi kadin platformu olarak K.K'ya bu yakismadi kiniyorum sizi! Eger elinizden geliyorsa buyurun kapatin sayfayi sizin ekmek agaciniz burasi kendi elinizle kapatmayacaginizi pekala biliyorum ama siz daha kolayini yaparsiniz benim yazimi da silersiniz birde beni banlarsiniz demi? Çok ayıp bukadar hamisi üzüyorsunuz

onlar kendileri paylaşınca ordan da para kazanıyorlar ama siz açtığınızda onların ekmeğini ellerinden almışsınız gibi hissediyorlar aradan çıkarıp atıyolar.onların gözünde üyelerinin değerleri yok.kişi sayısı değeri var.facebook grubu açılmış diye üyeleri ( paracıkları ) gidecek diye evhamlanmışlardır.sana hak veriyorum hanımefendi.

Son düzenleme:

Aynen oyle gereksiz yere arkadasimizi atmışlar siteden çok üzüldüm ve sinir oldum ne hakları var burdaki dıger arkadaşlarada korku veriyolar tehdit ediyolar orası varsa burayi kapatacaklarmış bak ya :/

Buyrun bacılarım =)Eki Görüntüle 830708

Ellerine sağlık.Ne güzel beceriklisin hiç bilmem bu işleri.Bebiş çok şanslı.Birde kızım olacak kısmetse yavrum benden yana şanssız:)

Kızlar 4 yıl önce falan rahimağzımda yara vardı.yakıldı.Hamile kalmadan önce falan bakıldı sorun yoktu Allaha şükür.Fakar bu rahimağzı yetmezliğine falan sebep olur mu?Var mı yaktırdıktan sonra sağlıklı doğum yapan?Birde bir ay önce falan doktorum tekrar baktı hafif yara açılmış ama sorun değil demişti.

Kizlar dum gece cok cok kanamam oldi bu kadar hoc olmsmisyi sok icindr hasyaneye geldik yatis yapildi dusuk yapiyorum diye rahim agzina bakildi kapali
Cok korkuyorum eve gitmek nile isyemiyorum

Kizlar dum gece cok cok kanamam oldi bu kadar hoc olmsmisyi sok icindr hasyaneye geldik yatis yapildi dusuk yapiyorum diye rahim agzina bakildi kapali

Bu kadar uzun süre bu sıkıntıyı yaşaman gerçekten çok zor. Ama işte kimsenin elinden de birşey gelmiyor. Doktorlar da birşey yapamıyor bekleyip takip etmekten başka. Hakkında hayırlısı olsun. Senin de canına zarar gelmesin bebeğin de inşallah

Canım inaşşalh bişy olmayacak.Bu bebiş üzdü biraz seni ama olsun.Bak sağlam maşallahh.inşlalah en kısa sürede iyileşirsiniz

sağol canım evet tektim...aynadan gördüm hızlı geldiğini çarpacağını anladım ama ne fayda o an yapacak bişey yoktu...bebeğe bişey olmamıştır herhalde değil mi?ağrı falan yok

Yok yok agrin falan yoksa hic bi sorun yoktur tatlim merak etme ..

İnanki haftalardir ne cekiyorsun ve gercekten buradaki herkes uzuluyo..dua etmekten baska bisi gelmiyo allah hakkinda hayirli olani versin canimm

Hayatim boyunca ilk defa bu kadar kanin ordan ciktigini gordum korkunctu hala yatiyorum kendi dr gelmesini bekliyorim eger bebehin kalbi durdiysa hapla dusuk sonrada kirtsj yapilcakmis Allahim cok korkuyorum 26 gundur git gide kotulesiyo durum

Buyrun bacılarım =)Eki Görüntüle 830708

ellerine sağlık çok güzel olmuş rabbim iyi günlerde kullandırmayı nasip etsin bunu nasıl yaptın bende istiyorum battaniye yapmak tunus işi dedikleri tek şişlemi ördün şirineyi sonramı işledin çok güzel olmuş bende netten örnek bakıyordum bana fikir olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…