Aysuncum goruyormusun
günaydın kızlar ben komşu topicten geldim gerçi arada sizleride takip ediyorum kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun sağ salim kavuşacaksınız bebişlerinize inşallah..
kızlar sizlerden bişey rica edicektim bebek isteyen bir arkadaşım için 41 hamileden ayetel kursi okutmaya çalışıyoruz çevrede yok tabiki okadar mart annelerine de söyledim ama bayrama yakın diye çok durgun sayı tamamlanmicak gibi lütfen sadece 1tane ayetel kursi okuyun kızlar..Allah bizlerin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin olmayan herkese vede arkadaşımada en yakın zamanda nasip etsin inşallah..
şimdiden çook teşekkür ediyorum hepinize
CAnım benim cok teşekkür ederim bı kanamam daha oldu annemdeyim yatıyorum pek fırsatım olmadı buraya giremedim
Bebekte bende iyiyiz cok şükür insaallah topikte bı yaramazlık yoktur?
Liste ile ilgilenemedim en kısa zamanda bakarım lütfen anlayın
Öpüyorum hepinizi
merhabalar nisan anneleri... bugün artık bayram tatiline çıkıyoruz. baya bi yer gezicez inş tatilimiz güzel geçer. herkese şimdiden hayırlı bayramlar dilerim. bebişlerimiz için etlerimizi de yeriz artık:) kendinize iyi bakınnnn....
Bana dua edin kizlar yine cok kanamam oldu ve hala oluyo olabilir agrilarim var lutfen dua edin
cute devam ediyo mu kanaman?
kızlar bugun temizliğe yardımcı geldi, yazık kadın yoruldu evine bırakayım dedim,dönüşte kırmızı ışıkta beklerken arkadan çarptılarbi saat uğraştım tutanaktı vs di...bi de bayram ağzı, arabayı yaptırmak için bayram sonrasını beklemek gerekiyor...arabada çok lazım, çocuk hasta ya yarın yine kontrolü var...tam zamanıydı yani
Şimdide 2014 Nisan Annelerini açmış arkadaş....
Artık oradasınız arkadaşlar...
Bu başlığa gerek kalmadı
Pardon ama kime gozdagi veriyorsunuz burada yapilan yorumlar ve hergun burayi ziyaret eden onlarca hamile size para kazandiriyor onlarin ayni zamanda facede bulusmasi sizi neden rahatsiz etti ayip degil mi korku saliyorsunuz bu hamislere siz bu sayfayi asla kapatamazsiniz bu isi bilmiyorlar diyede buraya gelen insanlari korkutamaziniz ÖZUR DİLEMELİSİNİZ!! Gecen sene Kazen admin kendisi face gurubuda acip link atmisti arkadaşım kurallariniza saygi gosterdi link atmadi ama siz yaparken dogru olan davranis biz uyeler yaparken yanlis oluyorsa cok ayip diyorum Turkiyenin en iyi kadin platformu olarak K.K'ya bu yakismadi kiniyorum sizi! Eger elinizden geliyorsa buyurun kapatin sayfayi sizin ekmek agaciniz burasi kendi elinizle kapatmayacaginizi pekala biliyorum ama siz daha kolayini yaparsiniz benim yazimi da silersiniz birde beni banlarsiniz demi? Çok ayıp bukadar hamisi üzüyorsunuz
onlar kendileri paylaşınca ordan da para kazanıyorlar ama siz açtığınızda onların ekmeğini ellerinden almışsınız gibi hissediyorlar aradan çıkarıp atıyolar.onların gözünde üyelerinin değerleri yok.kişi sayısı değeri var.facebook grubu açılmış diye üyeleri ( paracıkları ) gidecek diye evhamlanmışlardır.sana hak veriyorum hanımefendi.
Kızlar şirine mi bitirdim şimdi =)
Bazı arkadaşlar bittikten sonra resim paylaşmamı istemişti..
Buyrun bacılarım =)Eki Görüntüle 830708
Kizlar dum gece cok cok kanamam oldi bu kadar hoc olmsmisyi sok icindr hasyaneye geldik yatis yapildi dusuk yapiyorum diye rahim agzina bakildi kapali
Cok korkuyorum eve gitmek nile isyemiyorum
Kizlar dum gece cok cok kanamam oldi bu kadar hoc olmsmisyi sok icindr hasyaneye geldik yatis yapildi dusuk yapiyorum diye rahim agzina bakildi kapali
sağol canım evet tektim...aynadan gördüm hızlı geldiğini çarpacağını anladım ama ne fayda o an yapacak bişey yoktu...bebeğe bişey olmamıştır herhalde değil mi?ağrı falan yok
Kızlar şirine mi bitirdim şimdi =)
Bazı arkadaşlar bittikten sonra resim paylaşmamı istemişti..
Buyrun bacılarım =)Eki Görüntüle 830708
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?