sağol canım yok ben progesteron kullanmıyorum ama migrenim var dün öldüm ağrıdan ve kusmaktan bu baş ağrılarıyla işim var valla haftanın 3 günü ağrımıyorsa geri kalanında bir tutuyor öldürüyor beni
kızlar günaydın hayırlı cumalar yarından itibaren 14.haftaya girecegim nasipse geçen hafta doktorum folbiolü bıraktırıp decavit verdi mide bulantım azalmıstı bugün hiç olmadı korkmaya başladım bu sekilde olan varmı? Inşallah bebegim iyidir.
normaldır canım sorun etme benımkıde senın haftanda bıtmstı bı kac kez yoklar sora tamamen bıter ıns ben gıbı
teşekkürler canım içimi rahatlattın. Gecen sene 8.haftamda bırden kesıldı kontrolde kalbı durmustu bebegımın ama ozaman cok kanamam vardı her kanama böyle olcak degıl ama ben ona yormustum gecen cuma kıpır kıpırdı bebıs bugun bulantım kesılınce korktum gercı decavitte bulantıyı azaltıyor dıye okudum
Günaydın kilzlarrrrr..
Bugun 13.gun benim test sonucu hala yok korkmaya basladim
Günaydın kilzlarrrrr..
Bugun 13.gun benim test sonucu hala yok korkmaya basladim
Cnm uc ayini devirmissin masallah bulantinin azalmasi normal..uzulme kontrolun ne zaman bebegini gorunce de rahatlsr bu icin ins.merak etme aysuncum güzel çıkacaktır sonucun. Herkesin bir korkusu var bende yukarda yazdıgım nedenden korkuyorum
Bayram izni v.s den dolayıdır gecikme tatlım =)
Mo stres, no panik !
miğren benide mahfediyor
ve Aysunay sdtive snowy ve kk nın nisan anne adayları hepinizin bayramı kutlu olsun.
kızlar günaydın hayırlı cumalar yarından itibaren 14.haftaya girecegim nasipse geçen hafta doktorum folbiolü bıraktırıp decavit verdi mide bulantım azalmıstı bugün hiç olmadı korkmaya başladım bu sekilde olan varmı? Inşallah bebegim iyidir.
benim migrenle başım dertte bugün yine tuttu baş ağrım ne yapçam ben böyle bilmiyorum bir önerisi olan var mı iyi gelen birşey
benim migrenle başım dertte bugün yine tuttu baş ağrım ne yapçam ben böyle bilmiyorum bir önerisi olan var mı iyi gelen birşey
Benimde iki gundur bas agrim oluyor cok degil ama oluyo..benim migrenle başım dertte bugün yine tuttu baş ağrım ne yapçam ben böyle bilmiyorum bir önerisi olan var mı iyi gelen birşey
Aysyncum yarinmi ogrenceksin sonuclari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?