2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar günaydın hayırlı cumalar yarından itibaren 14.haftaya girecegim nasipse geçen hafta doktorum folbiolü bıraktırıp decavit verdi mide bulantım azalmıstı bugün hiç olmadı korkmaya başladım bu sekilde olan varmı? Inşallah bebegim iyidir.

normaldır canım sorun etme benımkıde senın haftanda bıtmstı bı kac kez yoklar sora tamamen bıter ıns ben gıbı

normaldır canım sorun etme benımkıde senın haftanda bıtmstı bı kac kez yoklar sora tamamen bıter ıns ben gıbı

teşekkürler canım içimi rahatlattın. Gecen sene 8.haftamda bırden kesıldı kontrolde kalbı durmustu bebegımın ama ozaman cok kanamam vardı her kanama böyle olcak degıl ama ben ona yormustum gecen cuma kıpır kıpırdı bebıs bugun bulantım kesılınce korktum gercı decavitte bulantıyı azaltıyor dıye okudum

Günaydın kilzlarrrrr..

Bugun 13.gun benim test sonucu hala yok korkmaya basladim

evet decavıt kesınlıkle azaltıyo ben daha bı haftadır kullanıyorum ama artık arar ara gelen bulantı bıle kalmadı kesınlıkle onun etkısı

merak etme aysuncum güzel çıkacaktır sonucun. Herkesin bir korkusu var bende yukarda yazdıgım nedenden korkuyorum
Cnm uc ayini devirmissin masallah bulantinin azalmasi normal..uzulme kontrolun ne zaman bebegini gorunce de rahatlsr bu icin ins.
Bayram izni v.s den dolayıdır gecikme tatlım =)
Mo stres, no panik !

Doktoru aradim dayanamadim...yurt disindayim yarn sizi aryicam dedi.

ve Aysunay sdtive snowy ve kk nın nisan anne adayları hepinizin bayramı kutlu olsun.

Hepinize hayırlı bayramlar ve cumalar diliyorum. Geçmişe baktım biraz. Kanaması&düşük riski, baş-vücut ağrısı olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Rabbim şifanızı versin inşallah. Günler kısaldı, zaman çok hızlı geçiyor. Haftaya çoğumuzun randevusu-testi var. Hepiniz güzel haberlerle gelin inşallah

Herkesin kurban bayramını kutluyorum kızlar...Nice bayramlara inşallah cücüklerimizle birlikte

Canım korkma azalması hatta bitmesi çok normal 3.ayda biter diyor çoğu doktor tabi bünyeden bünyeye değişiyor.Benimde son 2 haftadır baya azalmıştı şuan sadece ara ara öğürmelerim oluyor o kadar benimde tek sıkıntım ağızdaki acı tat bir türlü geçmedide azalmadıda...

benim migrenle başım dertte bugün yine tuttu baş ağrım ne yapçam ben böyle bilmiyorum bir önerisi olan var mı iyi gelen birşey

geçmiş olsun canım yinemi tuttu bende dün akşam ucundan döndüm sayılır parol içsen belki senin ağrını geçirir ağrıyı çekmek daha çok stres yaptırıyor

Arkadaşlar 5. aydan sonra hamilelik kursuna katılmayı planlıyordum. Bu arada online kurs bakarken bu siteyi buldum ve çok beğendim. Dil seçeneği yok ama ingilizce sorunu olmayanlar için faydalı olacaktır. Üye olduktan sonra doğrudan videoları izleyebilirsiniz.

Preparing for Labor and Birth FREE | BabyCenter

benim migrenle başım dertte bugün yine tuttu baş ağrım ne yapçam ben böyle bilmiyorum bir önerisi olan var mı iyi gelen birşey

benimde bir tuttu mu bir kaç gün sürüyor her tuttuğundada ağrıdan ağlıyorum gebelikte belli bir aydan sonra geçiyor bu kişiye göreye değişiyor miğrenin tutacağını anladığında anda parol iç ve 6 saatte bir emin ol ki biraz daha rahatlayacaksın benim dok porol içebilirsin demişti mecbur kalınca günde 3 tane içiyorum sende dok sorsan

Benimde iki gundur bas agrim oluyor cok degil ama oluyo..
Nete baktim bu glhaftalarda bas agrisi olabiliyor diyo...
Ins k i sa zamanda gecer cnm.cok gecmis olsun

Aysyncum yarinmi ogrenceksin sonuclari

Evt ccutem yarin ariycak dr oyle dedi.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…