- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
bende hergun tartılıyorun ama aksamdan sabaha o kadar deqısıyokı gercekten anlayamıyorum hassas tartıdan sanırım.sonunda gdıp normal bı tartı alıcam
bende hayatımda ılk defa 52 yı gordm bu hafta ama benım ıcın fazla bı kılo boyum kısa cunku,ıster ıstemez sorun ettım bı haftada nerdeyse bı kılo aldım galıba
boyum 1.65, 53 kilo ile hamile kaldım şu an 54.5 kiloyum tamı tamına her gün tartılıyorum
bende hergun tartılıyorun ama aksamdan sabaha o kadar deqısıyokı gercekten anlayamıyorum hassas tartıdan sanırım.sonunda gdıp normal bı tartı alıcam
arada gaz falan oluyo canım ya da tuvalete çıkamıyosun mesela, sabah tartıl kahvaltıdan önce, ben çok sık acıkıyorum normalde tatil günü bu saatte uyuyo olurum ama açlık ve çiş isteği uyandırıyo beni kalktım kahvaltı ettim, te yatarken içim ezilmeye başladı dedim yat uyu 12de yemek mi yiyip yatıcaksın, kendimi frenlemesem bin kilo olurum, bide benim ailemde şeker ırsi o yüzden korkuyorum çok kilo alıpta gebelik şekerini tetiklemekten
kızlar ben dr dan dra tartılıyorum ki oda haftada birbende çok uzun değilim 170.ama dr um benim 20 ile 25 kilo alacağımı söylüyor.kullandıgım ilaçlarda bunu tetiklermiş ki ben bebeğim sağlıklı olsun o dogsun aç dururum veririm inş..onu yerim onu öperim zayıflarım inş..takmayın kızlar.kimse bize kilolosunuz diyemez.hamilesiniz der:)
bir tane hamile T-shirt ü var dı üzerinde " I am not fat I am just pregnant"(ben şişman değilim sadece hamileyim) yazıyordu.onu alır gezeriz
ılaclarda olabılır haklısın bı haftadır kan ve vıtamın ılacı alıyorum ama tek basına ılacın kılo yaptıgına ınananlardan degılıö ne olcak bu kıloları alırsam dertlıyım
kan ve vitamin ilaçları doğrudan kilo aldırmaz ama bazı bünyelerde iştahı arttırır kilo almayı tetikleyebilir o yüzden gece yatmadan içebilirsin vitamin ilaçlarını
kan gunde ıkı kez canım yanı dogal olarak sabahta ıcıyorum,ama onu suclamıyorum dedıgım gıbı benım ıstahım fazlasıyla acıktır,normal zamanda bıle hamıle gıbı aserırdm.ve kılom sabıt oldugu ıcınde hıc frenlemedım kendımı ve frenlemek ne bılmıyorum aslında,ınsallah almam bebegı bırakıp kılo derdıne duscem bu gıdısle utanıyorum
tatlım o kadarda kasma tabiki belli bi kilo alıcaz ben şuna karşıyım hamilesin onu ye bunu ye iki canlısın falan der ya büyükler sende habire yersin nasıl olsa veririm diye hadi 10-15 kilo verilirde 30 kilo aldı teyzem veremeden ikinciye hamile kaldı şeker çıktı, diyorum ya iki saate bi acıkıyorum, ama napıyorum havuç yiyorum aralarda salatalık ayva vs, gece saat olmuş 12 karnım gurul gurul yiyip yatsam hem bana sıkıntı mide açısından hem de ekstra kilo
Ben 1 kilo almistim gecen hafta ama simdi 2 kg vermisim gozukuyo kanamadan herhalde dogru duzgun beslenemiyorum kanamam olunca yemek yiyemiyorum istahim olmiyo midem bulaniyo
Ben 1 kilo almistim gecen hafta ama simdi 2 kg vermisim gozukuyo kanamadan herhalde dogru duzgun beslenemiyorum kanamam olunca yemek yiyemiyorum istahim olmiyo midem bulaniyo
Frly 1 kilo almistim ama 2 kilo vermisim 56 hamile kaldim 57 olmustum ama simdi 55 im benim 34 gundur kanamam var o yuzden oluyor sanirim ilk hamileligimde cok almistim
14 idi hamileligin 6 haftasinda simdi masallah diyim 11.8 kanim
Hic ilac kyllanmiyorum kendiliginden dysmuyor galiba
Aktarda biseyler hazirlatmak lazim aslinda.nemicim cok zararli ams onumuzdeki hafta nisantasina gitmisken aktarda yaptorauim diyorum birde hamburger yiyelim :))) kirk yilda bir disari cikinxa boyle oluyo
Pazartesi gunu devlet hasy heyete giricem ;$ ins o gunu sag salim atlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?