Bende senin gibi düşündüm nasıl olsa ilk aylari atlattik dedim gecen hafta.sabah kahvaltida nar suyu sıkıp içtim ve gece acildeydim kanamam oldu. Nar ve nar suyu hamileyken kesinlikle icmeyin arkadaşlar. ...
Canim ben yaklaşık 2 haftadir yiyorum. Ama bisey olmadi sukur.tetikleyen baska bisey olmustur belki.
Cok gecmis olsunn.
Benimde sadece kilomu yazdı.60 kiloyum.benim gittiğim doktorun ultrasonu 4 boyutluymuş öyle dedi.hatta renkli ultrasonuda açtı apaçık gösterdi bebegi uzun uzun.resminide verdi.çok ilgili bir doktor.ya inanamadım oluşması gereken damarlarına kadar gösterdi anlattı bana tek tek.kalp kapakçıklarını ayrı ayrı dinletti gayet iyi dedi.miğdesini bagırsaklarını gösterdi.izmir bayraklıda bu hastane.hastane güzel degil sadece bu doktor için gidiyorum arada ben.ama artık 15 günde bir gidicem tek tek ayrı tılı bakcakmış herseferinde.gereksiz bir şeyde yapmıyo para için.testleri git devlet hast yaptır burda pahalı diyen bir doktor.birde ben 5 ay önce karnımd bebegim öldüğünde gitmiştim ona odaya girince adam tanıdı beni şaşırdım tebrik etti beni.bu kadarda ilgili yani
Bende hamileyken nar tüketmek zararlı diye biliyorum bence yemesen daha iyi olur.
canımm ilk haftalarda zararlı olduğunu biliyordum ve yemedim ilk üç ay..ama şimdi dayanamıyorum ve yiyorum..:)
ilerleyen aylarda zararlı olmadığını okumuştum.bilmem ki kan şekerini düzenleyici kan yapıcı bi çok etkisi var..bebek büyüdükçe zararı olacağını pek sanmıyorum ama dr bir soraym olmazsa..:18:
çok seviyorum çünkü
bir de ayva yiyince bebek gamzeli olur derler...oğlumun gamzelerini ayvaya mı borçluyum acaba?
amin canım senindemi baş ağrın tutuyor benim dün yine tutu bende migren var tuttumu öldürüyo beni ama beni bu hale iğneler getirdi progesteron iğnesi normalde migren hastalarına kullanılması sakıncalı tetikliyor ben bide en yüksek dozda kullanıyorum o yüzden hafta geçmiyo ağrılarla boğuşuyorum Allah bizlere dayanma gücü versin canım
sevgili arkadaşlar..geçen hafta doktora gittiğimde bebişim 15+3 çıktı..bugün hafif sancım olduğu için başk abir doktora gittim bebeişim 126 gram ve yine 15+3 çıktı..16+3 çıkması gerekirken..acaba iki farklı ultrason olduğu içinmi böle bir sonuç çıktı..yoksa bebişimin gelişimimi durduiki farklı doktora gidip farklı sonuçlar alan varmı((
Of kizlar yine kanamam var miktatini belirlemeye calisiyorum
kızlar kılolar ne durumda ben bu hafta kendımı sıs hıssedıyorum,ıkı kılo aldım buqune kadar ama bu hafta sankı bıraz daha fazlayım.kacla basladınız kac kılosunuz kılo takıbınden pek goremedım
cnm ben çok kötü bir örneğim 66 dan 72 kilo olduk.ama yapacak BİŞEY YOK HERŞEY BEBEĞİM İÇİN KABUL EDİYORUM VE ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM.TAKMA ARKADAŞIM
boyum 1.65, 53 kilo ile hamile kaldım şu an 54.5 kiloyum tamı tamına her gün tartılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?