2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar...nasıl keyifler? tatilciler dönmedi sanırım, bi çırpıda okudum geçmişi...çalışmamak ne güzel...iyice alıştık eve...pztsi zor olacak dönüş işe

ultrason ölçümlerine takılmayın kızlar...bi ileride çıkar..bi geride...ölçüm yapan kişi dr...o da bebekler henüz çok küçük olduğundan o kadar hassas ölçemez...önemli olan son adet tarihiniz...muhtemel doğum tarihinize yaklaştıkça daha doğru ölçüm yapılır

Bende senin gibi düşündüm nasıl olsa ilk aylari atlattik dedim gecen hafta.sabah kahvaltida nar suyu sıkıp içtim ve gece acildeydim kanamam oldu. Nar ve nar suyu hamileyken kesinlikle icmeyin arkadaşlar. ...

Canim ben yaklaşık 2 haftadir yiyorum. Ama bisey olmadi sukur.tetikleyen baska bisey olmustur belki.
Cok gecmis olsunn.

Hangi hastaneymiş bu bayraklıda canım?? fiyatları felan ne civarda bilgi verebilir misin?

Bende hamileyken nar tüketmek zararlı diye biliyorum bence yemesen daha iyi olur.

canımm ilk haftalarda zararlı olduğunu biliyordum ve yemedim ilk üç ay..ama şimdi dayanamıyorum ve yiyorum..:)
ilerleyen aylarda zararlı olmadığını okumuştum.bilmem ki kan şekerini düzenleyici kan yapıcı bi çok etkisi var..bebek büyüdükçe zararı olacağını pek sanmıyorum ama dr bir soraym olmazsa..:18:

çok seviyorum çünkü

nar pek sevmem, hiç de duymamıştım zararlı olduğunu....hurma ile ilgili hadis var diye biliyorum, hurma yemek hem kolay doğumu hem de çocuğun ahlaklı olmasını sağlıyormuş...ben ilkinde çok yemiştim..mide bulantım geçsin bunda da yemek istiyorum..

Sizim bu nar konunizdan sonra evde bulunan narlari yesemmmiii yemesemmi dusunuyorum

arkadaslar ilk aranizda ilk dogumu sezeryan olan ( suni sanci sonrasi mecburi ) ikinci dogumda normal dogurmayi dusunen varmi ?
Doktorum normalden yana evet su an 16.hafta cok erken dusunmek icin ama boslukta ve kararsiz kaldim , her ultrasonda dosyama ayni sorunlari yasamamak icin ve korkumdan sezeryan istedigimi soyluyorum ama ne kadar etki eder bilmiyorum doktora , biliyorum ki dogum gercek dogum normaldir olmasi gereken evet ama benim engellerim sonucu ve yasadiklarimdan su an reddediyorum isin ozu sezeryan dogum sonrasi normal dogum yapan varmi aranizda ? yada dusunen ?

Bende bayılıyorummm:)Eşim sağolsun ayıklıyor koca bir kase yiyiorum hergün.Heralde 1.5 nar falan oluyordur.

bir de ayva yiyince bebek gamzeli olur derler...oğlumun gamzelerini ayvaya mı borçluyum acaba?

Bende dün çeyrek nar yedim pek de ekşiymiş.Ara ara yiycem bakalım tuttacak mı:):):)

Günaydın tüm anne adayları Keyifli hafta sonları...

Baş ağrısı olan arkadaşlar, çok geçmiş olsun. Bende de postür bozukluğundan kaynaklı oluyor. Baş-boyun egzersizleri çok iyi geliyor, tavsiye ederim. Nar bahsini de okudum. Narda rahim kasma özelliği vardır. Bu nedenle kasılmadan-düşüğe kadar farklı etkilere neden olabilir. Tabi kişilerin besinlere verdikleri yanıtlar farklı olduğundan kimi bu kasılmaları bile hissetmez, kimi düşük riski yaşar. Narı yemekle suyunu içmek de farklı etki gösterir bu arada. Suyunda meyve kabuğu da bulunduğundan etkisi daha kuvvetli olur. Ben nar, maydanoz, nane, semiz otu ve hurma yiyemiyorum şuan mesela. Anında kasılmalarım başlıyor. Herkes bedenini tanımalı ve ona göre kendi diyetini belirlemeli bence

kızlar kılolar ne durumda ben bu hafta kendımı sıs hıssedıyorum,ıkı kılo aldım buqune kadar ama bu hafta sankı bıraz daha fazlayım.kacla basladınız kac kılosunuz kılo takıbınden pek goremedım

cnm benimde baş ağrılarım çok oluyor.buzla yatıyorum ve minoset içiyorum.geçen hafta her sabah bir tane içiyordum.şimdiyse şiddetlendikçe.dr um bana günde 3 tane bile içebilirsin dedi..progesteron bende kullanıyordum.günde 1 iğne,ve 6tane hap alıyorum yaklaşık günlük 1100 mg ı geçiyorduk.şimdi çok şükür 300 mg .inş dahada azalacak..ve mevlam bize dayanma gücü versin ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş..

cnm bende de oluyor.iki dr um arasında birer gün arayla farklı çıkıyor takma onu o drlarım ölçümleri ve kullandıkları ultrason cihazlarıyla alakalı.bebişlerimiz iyi inş annesi üzülme inş sağlıkla gelecekler.

cnm ben çok kötü bir örneğim 66 dan 72 kilo olduk. ama yapacak BİŞEY YOK HERŞEY BEBEĞİM İÇİN KABUL EDİYORUM VE ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM.TAKMA ARKADAŞIM

cnm ben çok kötü bir örneğim 66 dan 72 kilo olduk. ama yapacak BİŞEY YOK HERŞEY BEBEĞİM İÇİN KABUL EDİYORUM VE ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM.TAKMA ARKADAŞIM

bende hayatımda ılk defa 52 yı gordm bu hafta ama benım ıcın fazla bı kılo boyum kısa cunku,ıster ıstemez sorun ettım bı haftada nerdeyse bı kılo aldım galıba

Son düzenleme:
boyum 1.65, 53 kilo ile hamile kaldım şu an 54.5 kiloyum tamı tamına her gün tartılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…