Gülmekten yerlere yattım burda. Allah seni forumumuzdan eksik etmesin inşallah
Gözün aydın prenses annesi
Canım yalnızmışsın ama derhal en yakın acile git lütfen. Herşey yolundadır umarım
Maşallah, maşallah&maşallah. Çok maharetlisin, meleğin çok şanslı. Nerde-nasıl öğrendin böyle güzel el sanatlarını. Bayıldım
Kasık ağrısı her hamilede olduğu kadar oluyordu canım; ani hareketlerde kalkma-dönme ligament ağrısı oluyordu - oluyor hala. Ama ilk aylarda vajinanın hemen 1-2 cm üstünde yani rahim ağzında ağrı hissediyordum. Özellikle fazla ayakta kaldığımda ve yürüdüğümde. Çok şükür geçti. İnşallah sen de düzeleceksin. Zaten dinleniyorsun bildiğim kadarıyla. Yorma kendini. 30. haftada plasentası konum değiştiren var. Görümcem ile bayramda görüşme fırsatı bulmuştum. Baya rahatlatmıştı beni. Onda da marjinalismiş anladığım kadarıyla. Ve doktoru doğum sırasında karar veririz, ilk plasenta gelirse sezeryan bebek gelirse normal doğum yaparız demiş. Düşün son dakikaya kadar doğum şekli belli değilmiş. Ama çok şükür normal doğum yapmış o da. Korkma, pozitif ol ve dinlen canım. Allah seni de meleğini de korusun inşallah
kızlar günaydın benim karnımda bariz belli olan ince ama siyah kıllar cıkmaya basladı beyaz tenliyim ve genelde kıl yoktur bende bilgisi olan varmı?
haklısın..kuran okudum dualar ettim..çok zor elde ettim yavrumu ben..3. tüp bebek denememde..
en çoktabuna üzülüyorum eğer nbirşey olursa kardeşimde benim için biter kendimide asla affetmem..biterim ben..
Biz geldikkkk...bebegim kipir kipirdi inanirmisiniz amuda kalkmistidoktor da guldu bzde
Hersryi cok ii tosbamin 17 cm olmus 180gr.gelisimini cok begendi dr...4 hafta sonra ayrintili usg var bakalim ama dr bisey cikacagini sanmam gelisimi cok ii dedikalp kapakcigina omurgasina vs vs hep bakti
4 luye gerek vsrmi dedim harmony test % 100 sonuc verir daha uzeri yok gerek yok dedi
Cok sukur teyzeleriiiiiii stres bittiii
cınsıyet haftaya ıns doktor soylerse canım hamılelık cok ıyı 3 ay cok cektım bulantılar agrılar faln ama smdı ıyıyımsızın cınsıyet bellımı
Soyleki benim kaynanam hep bana destek oldu. Taaki hamile kalana kadar. Bir gariplesti. Anlamadım. Bana dediki diğer gelin yemek yapıyormuş bn yapmıyormusum. Birlikte kalıyorlar ee yapsın yani. Tehlikem vardı hala da var.laf agrima gitti. Diğer gun gorumcemle haber yollamış. Pilav yapsınlar diye. Kaynanam isteydi. Kalktım yaptım o laftan sonra.gorumcem riskli gebelik oldugunu bilgigi halde yapmadı. Sabah oldu. Sarma sariyordu gittim 1 kazan sarma sardik.sonra bir wc ye gittim kan bosalio benden. O günden beri yatıyorum. Üvey annem bakıyor bana. Neden kaynanam boyle yapti anlamadım. O kadar kirginimki. Ne bişey ormesi. Gorumcemin kızını cok cok sever. Bakalim bnmkini sevebilecek miymiş falan.. Ne bilim neden diyorum günlerdir nedennn
Teşekkürler canım😊eftelya hoşgeldin aramıza
Biz geldikkkk...bebegim kipir kipirdi inanirmisiniz amuda kalkmistidoktor da guldu bzde
Hersryi cok ii tosbamin 17 cm olmus 180gr.gelisimini cok begendi dr...4 hafta sonra ayrintili usg var bakalim ama dr bisey cikacagini sanmam gelisimi cok ii dedikalp kapakcigina omurgasina vs vs hep bakti
4 luye gerek vsrmi dedim harmony test % 100 sonuc verir daha uzeri yok gerek yok dedi
Teşekkürler canım😊
😃😄listeye eklermisiniz🌸🌸
Eftelya13 ;ankara ; tahmini doğum:15.04.2013
Sat: 9 temmuz
Şimdiden teşekkürler
Sonunda cinsiyetinin belli oldu ıkı kez kiz dedikten sonra üçüncü çocuğum erkekmis bu arada bebeği aşağıda taşıyormuşum bacağimada kramp girdiği icin doktor magnezyum verdi rahim kasilmalarini engellermis ıkı kızdan sonra üçüncü erkek olacak allahım sagsaglim dogsunda bakalım erkek cocuk nasıl oluyormuş ama dörtlü test yaptik sonucuna gore amniyosentez yapilacak yaşım ileri oldugu icin
Arkadaslar bayer firmasini ben aramistim domuz katkisi var mi diye ve evet var demislerdi. Ama sanirim bu haber yayildiktan sonra cok arayan olmus ve ulasilamiyor yetklililere. Simdi onlarda hakli acsalar telefonu bi turlu acmasalar bi turlu.. var deseler satislar etkilenecek yok deseler bu kanitlanabilir bisi davalik olurlar o riske giremezler... Diger taraftan ayni gun decevitin ureticisini de aramistim pazartesi arayin demislerdi aradim yine yetkili yoktu bayramdan sonra arayin dediler yine aradim ama bir turlu ulasamiyorum ve soramiyorum.. bende yuklendim kuru meyve ceviz vs. zaten ufaktan istahim da acilmaya basladi yiyebiliyorum cok sukur. Haramdan hayir beklemiyorum valla.. allah buyuk ne yapayim bu vucut sistemini o yaratti dunyaya gonnderirken de bi hap cantasi vermedi yanimiza sonucta... Hapsiz da olabilecegine inaniyorum cok cok aksi bir durum rahatsizlik yoksa tabii, dogal akisina birakmak lazim bazen.. rabbim hastaliklardan zorluklardan korusun hepimizi insallah.
gebelikte genital bölgeden başlayıp göğüse kadar uzanan kılların çıkması normalmiş:) bende de su an göbeğe kadar geldi daha önce doğum yapan tanıdıklarım daha da çıkacağını belirttiler.
bazı insanlar işte böyle canım benim durumumda seninkinden pek farklı değil bende riskli hamilelik geçiriyorum ve yatmak zorundayım Allahtan annem var o bakıyo o olmasa bakacak kimsem olmayacaktı seni çok iyi anlıyorum çünkü benim kaynanamdanda hiç hayır yok ne arar ne sorar...bize çok yakın oturuyor arabası var ve biz hastanelere taksiyle gidiyoruz ama işte çok para tutuyo hemde tümseklere bata çıkara getiriyolar hiç dikkat etmiyolar sarsılıyorum karın ağrılarım başlıyor tabiki bunların hiçbiri kaynanamın umrunda değil bu benim 3. bebeğim 2 sini kaybetim 2. bebeğimde bi keresinde asırı kanamam oldu çağırdım hastaneye götürsün diye eşim çalışıyodu işteydi benden benzin parası istedi ya düşünebiliyormusun üstümdede 20 tl vardı başka param yok durumu olmasa anlayacağım ama durumuda baya iyi bizden kat kat iyi zaten bunu yaptıktan sonra bidaha ne aradım ne sordum bu hamileliğimded hiç arayıp sormadı eşim bi kere arabayı istemiş hastaneye gitmek için benzin koy verim yoksa alamazsın demiş bunu söylemeye gerek varmıydı biz zaten koyardık böyle yapması çok zoruma gitti insan öz oğluna gelinine böyle yaparmı gözünü paradan başka bişey görmüyor insanlık denen şey kalmamış... böyle işte canım en iyisi boşvericen sana değer vermeyene değer vermiceksin ben bunu anladım yoksa iyce ezmeye çalışıyolar kaynana yönünden benimde yüzüm gülmedi bende isterdim kaynanamla aramın iyi olmasını onunla bişeyler paylaşmayı sohbet etmeyi gezmeyi...
Hangi hastaneymiş bu bayraklıda canım?? fiyatları felan ne civarda bilgi verebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?