2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
aysunay çok sevindim allah kucagına almayı nasip etsin saglıkla inşallah hepımızın benimde 8 kasımda randevum inşallah bende tekrar kıpır kıpır görürüm yavrumu masallah

amin canım yazdıkların moral verdi bana inşalah normale döner

kızlar günaydın benim karnımda bariz belli olan ince ama siyah kıllar cıkmaya basladı beyaz tenliyim ve genelde kıl yoktur bende bilgisi olan varmı?

gebelikte genital bölgeden başlayıp göğüse kadar uzanan kılların çıkması normalmiş:) bende de su an göbeğe kadar geldi daha önce doğum yapan tanıdıklarım daha da çıkacağını belirttiler.

haklısın..kuran okudum dualar ettim..çok zor elde ettim yavrumu ben..3. tüp bebek denememde..

en çoktabuna üzülüyorum eğer nbirşey olursa kardeşimde benim için biter kendimide asla affetmem..biterim ben..

Canım nasıl oldun iyimisin merak ettim seni?Uzun süredir nete girmedim.

Maasallah gozunaydin canim
Rabbim daim etsin insallah

cınsıyet haftaya ıns doktor soylerse canım hamılelık cok ıyı 3 ay cok cektım bulantılar agrılar faln ama smdı ıyıyımsızın cınsıyet bellımı

canım mesajını şimdi gördüm.Cinsiyetimiz belli değil bu hafta çarşamba veye perşembe doktora gideceğim o zaman belli kesin belli olacak.Ama cinsiyetimiz erkek gibi duruyor hadi hayırlısı bakalım.

bazı insanlar işte böyle canım benim durumumda seninkinden pek farklı değil bende riskli hamilelik geçiriyorum ve yatmak zorundayım Allahtan annem var o bakıyo o olmasa bakacak kimsem olmayacaktı seni çok iyi anlıyorum çünkü benim kaynanamdanda hiç hayır yok ne arar ne sorar...bize çok yakın oturuyor arabası var ve biz hastanelere taksiyle gidiyoruz ama işte çok para tutuyo hemde tümseklere bata çıkara getiriyolar hiç dikkat etmiyolar sarsılıyorum karın ağrılarım başlıyor tabiki bunların hiçbiri kaynanamın umrunda değil bu benim 3. bebeğim 2 sini kaybetim 2. bebeğimde bi keresinde asırı kanamam oldu çağırdım hastaneye götürsün diye eşim çalışıyodu işteydi benden benzin parası istedi ya düşünebiliyormusun üstümdede 20 tl vardı başka param yok durumu olmasa anlayacağım ama durumuda baya iyi bizden kat kat iyi zaten bunu yaptıktan sonra bidaha ne aradım ne sordum bu hamileliğimded hiç arayıp sormadı eşim bi kere arabayı istemiş hastaneye gitmek için benzin koy verim yoksa alamazsın demiş bunu söylemeye gerek varmıydı biz zaten koyardık böyle yapması çok zoruma gitti insan öz oğluna gelinine böyle yaparmı gözünü paradan başka bişey görmüyor insanlık denen şey kalmamış... böyle işte canım en iyisi boşvericen sana değer vermeyene değer vermiceksin ben bunu anladım yoksa iyce ezmeye çalışıyolar kaynana yönünden benimde yüzüm gülmedi bende isterdim kaynanamla aramın iyi olmasını onunla bişeyler paylaşmayı sohbet etmeyi gezmeyi...

maşallah şu yaramazın yaptığına bak sen Doğduklarında da inşallah böyle yuvamıza neşe getirecek yavrularımız.Gözün aydın canım zor günleri atlattın inşallah şimdi sefasını sürmeye bak.

hoşgeldin canım maşallah bebişine bebeğin baş popo mesafesimi 17 cm? yoksa bacaklarıda içinde mi 17 cm olmuş

ayy nasıl oldu o öyle kız denipde oğlan olması kaçıbcı haftadda kız demişlerdi şimdi kaçıncı haftadasın benimde ilk başta erkek demişlerdi şimdi pek emin olmamkla kız gibi dedi acaba gene değişirmi???????

masallah bebegine darisi bizlerin basina

Evet bu elevit hapında domuz katkısı olduğunu bende burada okudum ve şok oldum.Ben yediğime içtiğime dikkat ederken ikram edilen şeyler haram mı helal mi diye düşünürken bu hap olayı beni çok etkiledi .Allahtan 6 tane kullanmıştım ama olsun o hayvanla beslenmiş oldum.o an hapı bıraktım.Zaten annem vitamin hapı kullanma nasıl olsa herşeyden yiyorsun demişti(Bulantım hiç olmadı benim)Ama şu an kanım çok düşük demir depolarım boşalmış durumda bu hafta doktora gidip kan ilacı yazdıracağım sadece onu kullanacağım.

evet aynen öyle oluyo :) ilk bebeğimde göbekten yukarı doğru bi başladı yukarı doğru erkek kılı gibi çıktı.saçlarım da çok gürleşti filan dökülme hiç olmadı.kendimi mağara adamı gibi hissetmeye başlamıştım.doğumdan sonra 4 ay kadar durdular,sonra aniden bir dökülmeye başladılar hiç bişey kalmadı.tabi onlarla beraber saçlarımda da aşırı dökülme oldu ve bi zaman sonra durdu.

off yaa bu nasıl bişey böyle. büyük konusmak istemiyorum ama Allah bizi böyle merhametsiz ve acımasız etmesin. benim gelinim kanımdan bir can taşıyacak ben benzin parasını düşünücem,Allah korusun yaa...aynen dediğin gibi değer vermeyene değer vermiceksin

merhaba güzel anneler

bugün kızımız olacağını öğrendik nasipse..sizlerle de paylaşmak istedim..
çok şükür gelişimi de iyi kızımızın, 15+5, 10 cm.. ama ağırlığını sormayı unuttum :)
2li testimiz de iyi çıktı çok şükür, 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz ve 4lü testimiz var.hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…