hoşgeldin canım maşallah bebişine bebeğin baş popo mesafesimi 17 cm? yoksa bacaklarıda içinde mi 17 cm olmuş
bazı insanlar işte böyle canım benim durumumda seninkinden pek farklı değil bende riskli hamilelik geçiriyorum ve yatmak zorundayım Allahtan annem var o bakıyo o olmasa bakacak kimsem olmayacaktı seni çok iyi anlıyorum çünkü benim kaynanamdanda hiç hayır yok ne arar ne sorar...bize çok yakın oturuyor arabası var ve biz hastanelere taksiyle gidiyoruz ama işte çok para tutuyo hemde tümseklere bata çıkara getiriyolar hiç dikkat etmiyolar sarsılıyorum karın ağrılarım başlıyor tabiki bunların hiçbiri kaynanamın umrunda değil bu benim 3. bebeğim 2 sini kaybetim 2. bebeğimde bi keresinde asırı kanamam oldu çağırdım hastaneye götürsün diye eşim çalışıyodu işteydi benden benzin parası istedi ya düşünebiliyormusun üstümdede 20 tl vardı başka param yok durumu olmasa anlayacağım ama durumuda baya iyi bizden kat kat iyi zaten bunu yaptıktan sonra bidaha ne aradım ne sordum bu hamileliğimded hiç arayıp sormadı eşim bi kere arabayı istemiş hastaneye gitmek için benzin koy verim yoksa alamazsın demiş bunu söylemeye gerek varmıydı biz zaten koyardık böyle yapması çok zoruma gitti insan öz oğluna gelinine böyle yaparmı gözünü paradan başka bişey görmüyor insanlık denen şey kalmamış... böyle işte canım en iyisi boşvericen sana değer vermeyene değer vermiceksin ben bunu anladım yoksa iyce ezmeye çalışıyolar kaynana yönünden benimde yüzüm gülmedi bende isterdim kaynanamla aramın iyi olmasını onunla bişeyler paylaşmayı sohbet etmeyi gezmeyi...
merhaba güzel anneler
bugün kızımız olacağını öğrendik nasipse..sizlerle de paylaşmak istedim..
çok şükür gelişimi de iyi kızımızın, 15+5, 10 cm.. ama ağırlığını sormayı unuttum :)
2li testimiz de iyi çıktı çok şükür, 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz ve 4lü testimiz var.hayırlısı...
KIzlar bilgisi olan varsa bişey söylesin. Sata göre 1 hafta 1 gün geri görünüyor bebeğim. Bunu çok kafama takmadım regli aralıklarım uzun olduğu için ama doktora son gittiğimde bir önceki ultrasondan 2 gün geri çıktı. Yani tam 12 haftalıkken 11+5 çıktı. Bulantılarımdan dolayı iyi beslenemedim halada öyle. Şimdi doktora gitmeye korkuyorum kötü bişey dicek diye
Canim bacaklari da dahil 17. Artik bas popo olcmuyor dr tam boy soyluyor
benimkide hiç sevinmiyor sormuyor bebgin saglıgını.benimde düşük riskim var yatmam gerekiyo iş yasak.ama anlamıyor.yok bakkalın karısı ayagıyla iş yapıyomuş manavın karısı geziyomuş habire laf sokuyo.ben birde beraber oturuyorum.öglene kadar kahvaltı hazırlamaz yemek yapmaz keyfine göre yaşar.bende anneme geldim ayrı eve çıkana kadar burdayım.beni umursamayanı ben hiç umursamam sende umursama arkadaşım.annemdeyim ne arar ne sorar hastanede yattım umru olmadı
off yaa bu nasıl bişey böyle. büyük konusmak istemiyorum ama Allah bizi böyle merhametsiz ve acımasız etmesin. benim gelinim kanımdan bir can taşıyacak ben benzin parasını düşünücem,Allah korusun yaa...aynen dediğin gibi değer vermeyene değer vermiceksin
tabiki canım.batı anadolu hastanesi diger adı central hospital muayene 20 tl ultrason dahil.ama orda sadece ahmet beye gitmeni öneririm diğerleri ilgisiz
ben ankara dayımkızlar içinizde ankarada oturan varmı?
Hangi hastanee gidiyorsunuz
ben ankara dayım
zekai tahir burak hastanesine gidiyorum
sen?
zekai tahir için de kötü şeyler söylediler hatta olmuştu hatırlarsan 20 den fazla yeni doğan ünitesinde bebek ölümleri olmuştu.şimdi daha iyi olmuş diyorlar ama valla sürekli doktor değişiyor .tercih etmemdeki tek neden ücretsiz olması yoksa devlet hastanesini özellikle seçmedim.benim evim batıkentte oralar bana uzak geliyo.. Ben sşncan koru hastanesie gşdşyorum. Bilgide cok yakın ama hakkında duydugum kotu seyler yuzunden gidesim gelmiyo. Sen değiştirecek misin hastaneni??
Ben de ankaradayım. Balgat koru hastanesine gidiyorum.
zekai tahir için de kötü şeyler söylediler hatta olmuştu hatırlarsan 20 den fazla yeni doğan ünitesinde bebek ölümleri olmuştu.şimdi daha iyi olmuş diyorlar ama valla sürekli doktor değişiyor .tercih etmemdeki tek neden ücretsiz olması yoksa devlet hastanesini özellikle seçmedim.
Aslında ben sincana daha yakınım eryaman da oturuyorum.
Hatta koruyu ve bilgi yide aramıştım bebeğin cinsiyetini öğrenmek için hem eşimde görmemişti bebeği devlet hastanesinde öyle bir lüksümüz olmuyor.yenimahalle de lina var oraya çok iyi diyorlar
sen ne kadar veriyorsun koru hastanesine her kontrole gittiğinde
Kızlar suanda bebeğimi hissediyorum. İlk kez oluyo. İçimde pıt pıt atıyoyaa
amin canım insanda merhamet vicdan olmayınca böyle oluyo işte gün gelir bu devran döner onun bişeye ihtiyacı olur bende o zman onun yanında olmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?