2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benimkide hiç sevinmiyor sormuyor bebgin saglıgını.benimde düşük riskim var yatmam gerekiyo iş yasak.ama anlamıyor.yok bakkalın karısı ayagıyla iş yapıyomuş manavın karısı geziyomuş habire laf sokuyo.ben birde beraber oturuyorum.öglene kadar kahvaltı hazırlamaz yemek yapmaz keyfine göre yaşar.bende anneme geldim ayrı eve çıkana kadar burdayım.beni umursamayanı ben hiç umursamam sende umursama arkadaşım.annemdeyim ne arar ne sorar hastanede yattım umru olmadı

Gozunaydin cnm Allah tamamına erdirsin Amin

canım ultrasonda +3 -3 sapma olabiliyormuş, sen kalbini bozma... bi de zaten adet aralığın uzunmuş. böyle durumlarda yumurtlama tarihini daha geçe atar. bebeğin gayet sağlıklıdır. rahat ol sen

kendileri kolayhamilelik yaşayıp doğum yapmışlar ya bizi hor görüyolar bizde isterdeik risksiz hamilelik geçirmek dışarı çıkıp gezmek dolaşmak ama olmuyor işte kim isterki hamileliğinde kanamalar düşük riski yaşamak kimse istemez biz onlardan biraz anlayyış bekliyoruz ama nerde... onların bu yaptıkları cahillikten başka bişeyy değil Allahtan gelen bişey bu bizde bu şekilde sınanıyoruz demekki ama onlarda bunu anlayacak kapasite malesef yok en güzeli uzak durmak yoksa iyca moral bozuyolar

amin canım insanda merhamet vicdan olmayınca böyle oluyo işte gün gelir bu devran döner onun bişeye ihtiyacı olur bende o zman onun yanında olmam...

tabiki canım.batı anadolu hastanesi diger adı central hospital muayene 20 tl ultrason dahil.ama orda sadece ahmet beye gitmeni öneririm diğerleri ilgisiz

ne kadar uygunmuş fiyatı. bu fiyat sgk için di mi?? ben egepolde muayeneye 42 tl veriyorum. ultrasonu dr kendisi mi çekiyor yoksa radyologa mı gönderiyor

benim evim batıkentte oralar bana uzak geliyo.. Ben sşncan koru hastanesie gşdşyorum. Bilgide cok yakın ama hakkında duydugum kotu seyler yuzunden gidesim gelmiyo. Sen değiştirecek misin hastaneni??
zekai tahir için de kötü şeyler söylediler hatta olmuştu hatırlarsan 20 den fazla yeni doğan ünitesinde bebek ölümleri olmuştu.şimdi daha iyi olmuş diyorlar ama valla sürekli doktor değişiyor .tercih etmemdeki tek neden ücretsiz olması yoksa devlet hastanesini özellikle seçmedim.
Aslında ben sincana daha yakınım eryaman da oturuyorum.
Hatta koruyu ve bilgi yide aramıştım bebeğin cinsiyetini öğrenmek için hem eşimde görmemişti bebeği devlet hastanesinde öyle bir lüksümüz olmuyor.yenimahalle de lina var oraya çok iyi diyorlar
sen ne kadar veriyorsun koru hastanesine her kontrole gittiğinde

;Evet canım duymustum ama seni korkutmak istemediğimden direk soramadım.. Bilginin ücreti cok düşük sadece 22 tl muyene. Ben ikilimi orada yaptırdım oda 22 TL. Sincan koruda muyane 57 oldu şimdi 3 lü testede yasnlış hatırlamıyorsam 30 tl verdik. Ayrıntılı ultrasona da Korudan PROf. Aydan Biri bakacakmış. 175 TL vercez onada. Bilgide doğumda cok uygun. Ama sıkıntılı bi durumda direk devlete yönlendiriyorlar.

dün doktor kontrolümüze gidecektik eşimin işi çok yoğundu çıkamadı o yüzden pazartesi gidicez artık... cinsiyetini çook merak ediyordum ya işte iki gün daha merak edeyim artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…