Kızlar içinizde ankarada oturan varmı?
Hangi hastanee gidiyorsunuz
ayy nasıl oldu o öyle kız denipde oğlan olması kaçıbcı haftadda kız demişlerdi şimdi kaçıncı haftadasın benimde ilk başta erkek demişlerdi şimdi pek emin olmamkla kız gibi dedi acaba gene değişirmi???????
15 g un önce kiz demişti 15 haftalikti o zaman
Çok Mutluyum cinsiyetimiz belli oldu
Bizimde prensesimiz olacak
İlk kıyafetinide babası begendi aldı sapkayı babannesi örmüs sabah kontrole giderken verdi
Dişlik ve sümüklük annaannemizden ilk duydugunda ailmişdi dedim ama pembe
Saglıgı gelişimide çok İyiymişEki Görüntüle 839995
cnm bana 13de kiz gibi dedi ben gittim aldim da aldim tulumlari pembis pembis haftaya 16da netlesir diye bekliyorum erkekse okadar tulum hediyelik olacak artik
bende artık doktora gidip cinsiyet ogrenmek istiyooooooooooommmmmmmmmmmmmmm
ama malesef kocacımın işleri cok yoguunnn((
Sonunda cinsiyetinin belli oldu ıkı kez kiz dedikten sonra üçüncü çocuğum erkekmis bu arada bebeği aşağıda taşıyormuşum bacağimada kramp girdiği icin doktor magnezyum verdi rahim kasilmalarini engellermis ıkı kızdan sonra üçüncü erkek olacak allahım sagsaglim dogsunda bakalım erkek cocuk nasıl oluyormuş ama dörtlü test yaptik sonucuna gore amniyosentez yapilacak yaşım ileri oldugu icin
ay gozunuz aydin kacinci haftadasin cnm bana da 13de kiza banziyor dedi bakalim haftaya netlesecekmis insallah 16da. ben de birsuru sey aldim pismanim aldigima erkenden ama dayanamiyor insannn
Aaa süper fiyatlar farklı olmasaydıo bende oraya giderdim. Ama sincan daha ucuz. Doktorun kim?
Biz geldikkkk...bebegim kipir kipirdi inanirmisiniz amuda kalkmistidoktor da guldu bzde
Hersryi cok ii tosbamin 17 cm olmus 180gr.gelisimini cok begendi dr...4 hafta sonra ayrintili usg var bakalim ama dr bisey cikacagini sanmam gelisimi cok ii dedikalp kapakcigina omurgasina vs vs hep bakti
4 luye gerek vsrmi dedim harmony test % 100 sonuc verir daha uzeri yok gerek yok dedi
Cok sukur teyzeleriiiiiii stres bittiii
merhaba güzel anneler
bugün kızımız olacağını öğrendik nasipse..sizlerle de paylaşmak istedim..
çok şükür gelişimi de iyi kızımızın, 15+5, 10 cm.. ama ağırlığını sormayı unuttum :)
2li testimiz de iyi çıktı çok şükür, 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz ve 4lü testimiz var.hayırlısı...
Çok Mutluyum cinsiyetimiz belli oldu
Bizimde prensesimiz olacak
İlk kıyafetinide babası begendi aldı sapkayı babannesi örmüs sabah kontrole giderken verdi
Dişlik ve sümüklük annaannemizden ilk duydugunda ailmişdi dedim ama pembe
Saglıgı gelişimide çok İyiymişEki Görüntüle 839995
Kızlar suanda bebeğimi hissediyorum. İlk kez oluyo. İçimde pıt pıt atıyoyaa
arkadaslar bebeklerinizi hissetmeye başladınız mi
cnm bana 13de kiz gibi dedi ben gittim aldim da aldim tulumlari pembis pembis haftaya 16da netlesir diye bekliyorum erkekse okadar tulum hediyelik olacak artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?