2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Çok Mutluyum cinsiyetimiz belli oldu
Bizimde prensesimiz olacak
İlk kıyafetinide babası begendi aldı sapkayı babannesi örmüs sabah kontrole giderken verdi
Dişlik ve sümüklük annaannemizden ilk duydugunda ailmişdi dedim ama pembe
Saglıgı gelişimide çok İyiymiş

ay gozunuz aydin kacinci haftadasin cnm bana da 13de kiza banziyor dedi bakalim haftaya netlesecekmis insallah 16da. ben de birsuru sey aldim pismanim aldigima erkenden ama dayanamiyor insannn

cnm bana 13de kiz gibi dedi ben gittim aldim da aldim tulumlari pembis pembis haftaya 16da netlesir diye bekliyorum erkekse okadar tulum hediyelik olacak artik

canım bana 13.haftada kıza benziyor dedi perşembe günü yani 15.haftalıkken ben sordum cinsiyet konusunda kesinmiydi deyince gel tekrar bakalım dedi. bakınca yanılmışım pipisi var erkekmiş dedi birdaha değişirmi bilmem

bende artık doktora gidip cinsiyet ogrenmek istiyooooooooooommmmmmmmmmmmmmm

ama malesef kocacımın işleri cok yoguunnn ((

cnm cokk sevndim gozun aydin ne mutlu sana Rabbim yuvaniza huzur berekt saglik versi. Bizim de ilk bebisimiz kiza benziyor demisti ya haftaya kesin ogrenicem insallah

ay gozunuz aydin kacinci haftadasin cnm bana da 13de kiza banziyor dedi bakalim haftaya netlesecekmis insallah 16da. ben de birsuru sey aldim pismanim aldigima erkenden ama dayanamiyor insannn

canım ben 12+3 gitigimde kücü dedi bugün 15+3 baktı kıza benziyor dedi sonra biraz daha baktı kız dedi ben tekrar sordum kız dedi :) ama bende kız hissidiyordum kızım olsun cok istiyordum cocuklugumdan beri

Dun gece ruyamda bebegimi salon koltugunda goruyorum ama hamilymisim ultrasin goruntusu falanmis o bildiginiz kordon bagi falan ustunde telimin videosunu ayarlamaya calisiyorum cok net gorunuyor diye. Hemen bacaklarini araliyor bakiyorum erkek, doktorum bana 13.haftada kiza benziyor demisti Allah nasip ederse adini Ayse koyacagim ruyamda erkek gorunce ama annecim sen ayse olucaktin diyip sasiriyorum kizlar bu ruyami hayirlisi ciksin bana bir yorumlayiverin

Ben hissediyorum canım önce bir kaç günde hissediyordum ama şimdi çok sık ve uzun hissediyorum harika bir duygu rabbime şükürler olsun

Çok şükür. Gözün aydın gülüm. Maşallah kuzuna

Gözünüz aydın. Maşallah meleklerinize

Kızlar suanda bebeğimi hissediyorum. İlk kez oluyo. İçimde pıt pıt atıyoyaa

arkadaslar bebeklerinizi hissetmeye başladınız mi

Çok hoş bir his. Artık kelebek hissini geçtik, gerçekten vuruyor

merhabalar kızlar ben yaklaşık bir aydır nezleyim ama son iki haftadır geniz akıntısı ile beraber öksürük ve başağrısı yaşıyorum aranızda benim durumumda olupta doğal çözümler bulan var mı?

Kızlar bugun dr gıttık kesın erkek dedı 17+1 ız bugun 18cm ve 150 gr olmuş bebişm kafasını falan ölçtü normal dedı herseyı kasım 11den sonra ayrıntılı ultrason var bakalım:))))cok sukur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…