- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
Kızlar bugun dr gıttık kesın erkek dedı 17+1 ız bugun 18cm ve 150 gr olmuş bebişm kafasını falan ölçtü normal dedı herseyı kasım 11den sonra ayrıntılı ultrason var bakalım:))))cok sukur yaa
çok şükür ağrılarımın sebebi oğlumun çok büyüyor olup rahmi zorlamasıymış2 gün ilerde gelişimi çok iyi. % 100 erkek dedi hatta iyice gösterdi. 28 kasım ayrıntılı ultrason . taklacı benim oğlan sürekli kıpır kıpır babasını mest etti hastane çıkışı aldım bende bu gün cinsiyetini öğrendiğimiz günün anısına 20 parça çok hoşuma gitti
Ben hissediyorum canım önce bir kaç günde hissediyordum ama şimdi çok sık ve uzun hissediyorum harika bir duygu rabbime şükürler olsun
damar atmasını bilmiyorum canım :26::26::26: Ama sol kasığımın az üstünde hissediyorum pıt pıt ediyorben 17.haftadaym.damar atması gibi oluyor demi
doktora eleviti de sordum yok öle bir şey ddedi
inanmıyorum yaa ne bu böyle gerçekten de zehirliyor muyuz bebeklerimizi. Kullanmıyalımm ozaman artık bundan böylegazeteye çıktı canım bak sana linkini atıyorum : milli gazete - 24/10/2013 gazete başlıkları - t24
Kızlar içinizde ankarada oturan varmı?
Hangi hastanee gidiyorsunuz
Ankarada oturmuyorum ama ankaraya geliyorum kntrolere cnm.Benim evim batıkentte oralar bana uzak geliyo.. Ben sşncan koru hastanesie gşdşyorum. Bilgide cok yakın ama hakkında duydugum kotu seyler yuzunden gidesim gelmiyo. Sen değiştirecek misin hastaneni??
Masallah canimmmmmmÇok Mutluyum cinsiyetimiz belli oldu
Bizimde prensesimiz olacak
İlk kıyafetinide babası begendi aldı sapkayı babannesi örmüs sabah kontrole giderken verdi
Dişlik ve sümüklük annaannemizden ilk duydugunda ailmişdi dedim ama pembe
Saglıgı gelişimide çok İyiymişEki Görüntüle 839995
Gecen kontrolumuzde de bunda da ayni ucreti odedik biz sanki zam mi gelmiş yada esim bana soylemedi:44:Ümit korucuoğlu. Pahalı evet hatta zam gelmiş gecen hafta. Şaşırdım.
canım ben 12+3 gitigimde kücü dedi bugün 15+3 baktı kıza benziyor dedi sonra biraz daha baktı kız dedi ben tekrar sordum kız dedi :) ama bende kız hissidiyordum kızım olsun cok istiyordum cocuklugumdan beri
senin doğumun nisanın başı 18.haftadasın seninki artık kesin bellidir gidersen haber et
ben varım özel muayenehane bizimkiKızlar içinizde ankarada oturan varmı?
Hangi hastanee gidiyorsunuz
bilgiyi iyice bi araştır derim...ben de hakkında çok olumsuz şeyler duydumBenim evim batıkentte oralar bana uzak geliyo.. Ben sşncan koru hastanesie gşdşyorum. Bilgide cok yakın ama hakkında duydugum kotu seyler yuzunden gidesim gelmiyo. Sen değiştirecek misin hastaneni??
Ümit korucuoğlu. Pahalı evet hatta zam gelmiş gecen hafta. Şaşırdım.
Of of... Bebegimi sevmemesi ya da umursamamasi gücüme gidiyor. Yoksa beni sevmese de sineye çekerim..bazı insanlar işte böyle canım benim durumumda seninkinden pek farklı değil bende riskli hamilelik geçiriyorum ve yatmak zorundayım Allahtan annem var o bakıyo o olmasa bakacak kimsem olmayacaktı seni çok iyi anlıyorum çünkü benim kaynanamdanda hiç hayır yok ne arar ne sorar...bize çok yakın oturuyor arabası var ve biz hastanelere taksiyle gidiyoruz ama işte çok para tutuyo hemde tümseklere bata çıkara getiriyolar hiç dikkat etmiyolar sarsılıyorum karın ağrılarım başlıyor tabiki bunların hiçbiri kaynanamın umrunda değil bu benim 3. bebeğim 2 sini kaybetim 2. bebeğimde bi keresinde asırı kanamam oldu çağırdım hastaneye götürsün diye eşim çalışıyodu işteydi benden benzin parası istedi ya düşünebiliyormusun üstümdede 20 tl vardı başka param yok durumu olmasa anlayacağım ama durumuda baya iyi bizden kat kat iyi zaten bunu yaptıktan sonra bidaha ne aradım ne sordum bu hamileliğimded hiç arayıp sormadı eşim bi kere arabayı istemiş hastaneye gitmek için benzin koy verim yoksa alamazsın demiş bunu söylemeye gerek varmıydı biz zaten koyardık böyle yapması çok zoruma gitti insan öz oğluna gelinine böyle yaparmı gözünü paradan başka bişey görmüyor insanlık denen şey kalmamış... böyle işte canım en iyisi boşvericen sana değer vermeyene değer vermiceksin ben bunu anladım yoksa iyce ezmeye çalışıyolar kaynana yönünden benimde yüzüm gülmedi bende isterdim kaynanamla aramın iyi olmasını onunla bişeyler paylaşmayı sohbet etmeyi gezmeyi...
Ankarada oturmuyorum ama ankaraya geliyorum kntrolere cnm.
Balgat koruya gidiyorum canim ümit korucuoğlu na..cokta memnunum doktorumdan.
Masallah canimmmmmm
Gecen kontrolumuzde de bunda da ayni ucreti odedik biz sanki zam mi gelmiş yada esim bana soylemedi:44:
ben varım özel muayenehane bizimki
bilgiyi iyice bi araştır derim...ben de hakkında çok olumsuz şeyler duydum
ne kadar muayene ücreti/doğum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?