2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok şükür ağrılarımın sebebi oğlumun çok büyüyor olup rahmi zorlamasıymış 2 gün ilerde gelişimi çok iyi. % 100 erkek dedi hatta iyice gösterdi. 28 kasım ayrıntılı ultrason . taklacı benim oğlan sürekli kıpır kıpır babasını mest etti hastane çıkışı aldım bende bu gün cinsiyetini öğrendiğimiz günün anısına 20 parça çok hoşuma gitti

Kızlar bugun dr gıttık kesın erkek dedı 17+1 ız bugun 18cm ve 150 gr olmuş bebişm kafasını falan ölçtü normal dedı herseyı kasım 11den sonra ayrıntılı ultrason var bakalım:))))cok sukur yaa

Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah paşalarınıza

bazen bendede oluyor seyirme gibi ama ben emin olamıyorum mesela bugun hiç olmadı hissetmedim bebeğin hergün oynaması gerekmezmi? doktorumda bana 20. haftadan önce hissetmen imkansız dedi ama ben ona pek inanmıyorum

Kızlar içinizde ankarada oturan varmı?
Hangi hastanee gidiyorsunuz

Benim evim batıkentte oralar bana uzak geliyo.. Ben sşncan koru hastanesie gşdşyorum. Bilgide cok yakın ama hakkında duydugum kotu seyler yuzunden gidesim gelmiyo. Sen değiştirecek misin hastaneni??
Ankarada oturmuyorum ama ankaraya geliyorum kntrolere cnm.
Balgat koruya gidiyorum canim ümit korucuoğlu na..cokta memnunum doktorumdan.
Masallah canimmmmmm
Ümit korucuoğlu. Pahalı evet hatta zam gelmiş gecen hafta. Şaşırdım.
Gecen kontrolumuzde de bunda da ayni ucreti odedik biz sanki zam mi gelmiş yada esim bana soylemedi:44:

Ya bende sanki gaz kipirtisi gibi bisey hissediyorum ama ilk hareket oyle hissediliyor diyorlar anlayamıyorum bebek mi
Bir kac haftaya netlesir sanirim.

bende 4 5 gündür daha net hissediyorum bebeğimi özellikle hergun 1 defa sanki ordan oraya kayıyor gıbı oluyor dönüyo sanırım ama devamlı olan hissetmem böyle biri parmakla deger gibi böcek gezer gibi bide arada acaip geriliyor birden çatlayacak gibi sonra birden geçiyor karnım :))

Kızlar içinizde ankarada oturan varmı?
Hangi hastanee gidiyorsunuz
ben varım özel muayenehane bizimki

Benim evim batıkentte oralar bana uzak geliyo.. Ben sşncan koru hastanesie gşdşyorum. Bilgide cok yakın ama hakkında duydugum kotu seyler yuzunden gidesim gelmiyo. Sen değiştirecek misin hastaneni??
bilgiyi iyice bi araştır derim...ben de hakkında çok olumsuz şeyler duydum

Ümit korucuoğlu. Pahalı evet hatta zam gelmiş gecen hafta. Şaşırdım.

ne kadar muayene ücreti/doğum?

Of of... Bebegimi sevmemesi ya da umursamamasi gücüme gidiyor. Yoksa beni sevmese de sineye çekerim..

Muayene ücretine zam gelmemiş canım. Testlere falan gelmiş.

Ben yoktum kaynatın bakalım =)
Canım fena sütlü tatlılar çekiyor..
Bu saatte sütlaç yedim bana mısın demedi...
Ben fena kilo alıcam sanırım =)

Bu arada kızlar ben sık sık kabus görmeye başladım =S
Kötü kötü varlıklar görüyorum...
Korkan biri değilim ama yine de insanı tedirgin ediyor bu durum...
Sanırım sırt üstü yatınca başıma geliyor bu olay.
Eee malum sol tarafa yata yata sıkılıyorum, uyurken de sırt üstü denk geliyorum.
Yaşayan var mı bu durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…