Muayene ücreti 97 tl. Ona zam gelmemiş. Testlere tahlillere gelmiş. Doğum ücretini bilmiyorum henüz konuşmadık.
Bu arada kızlar ben sık sık kabus görmeye başladım =S
Kötü kötü varlıklar görüyorum...
Korkan biri değilim ama yine de insanı tedirgin ediyor bu durum...
Sanırım sırt üstü yatınca başıma geliyor bu olay.
Eee malum sol tarafa yata yata sıkılıyorum, uyurken de sırt üstü denk geliyorum.
Yaşayan var mı bu durumu?
kızlar çok ama çok moralim bozuk banyo yaptım,oğluşumu yıkadım sonra çıktık banyoda pis göründü gözüme yıkayım dedim yıkamaz olaydım ayağım kaydı düştümmmm karnım küvetin kenarına geldi çok acıyor çok korkuyorum umarım bebbeğime bişey olmaz yarına randevu da alamadım artık bulduğum ilk yere gideceğim ama yrına kadar zaman nasıl geçer bilemiyorum
Gunaydinnnnnn.
Bu aksam dugun var...gezmedigim yerkalmadi elbise icin cepa-kizilay en sonu da izmir caddesindeki tac magazasindan buldum siyah bir elbse
Eee malum sol tarafa yata yata sıkılıyorum, uyurken de sırt üstü denk geliyorum.
Gunaydinnnnnn.
Bu aksam dugun var...gezmedigim yerkalmadi elbise icin cepa-kizilay en sonu da izmir caddesindeki tac magazasindan buldum siyah bir elbse
Kızlar bebek battaniyemin 2. şirini bitti =)
Sanırım gece tamamen bitiririm...
Şimdilik bu halde..
Eki Görüntüle 839300
Biz geldikkkk...bebegim kipir kipirdi inanirmisiniz amuda kalkmistidoktor da guldu bzde
Hersryi cok ii tosbamin 17 cm olmus 180gr.gelisimini cok begendi dr...4 hafta sonra ayrintili usg var bakalim ama dr bisey cikacagini sanmam gelisimi cok ii dedikalp kapakcigina omurgasina vs vs hep bakti
4 luye gerek vsrmi dedim harmony test % 100 sonuc verir daha uzeri yok gerek yok dedi
Cok sukur teyzeleriiiiiii stres bittiii
ye canım ye afiyet olsun, ben hala bulantı çekiyorum ve inan bunun yerine kilo almayı tercih ederdim..Ben yoktum kaynatın bakalım =)
Canım fena sütlü tatlılar çekiyor..
Bu saatte sütlaç yedim bana mısın demedi...
Ben fena kilo alıcam sanırım =)
güle güle giy aysuncum, düğünde de iyi eğlencelerGunaydinnnnnn.
zehraaaaa nerdesin? düşmüştü ya arkadaşımız, dra gidebildi mi acaba? hiç yazmadı, haberi olan var mı?
maviş nasılsın yanlış hatırlamıyorsam kanaman vardı
Hayirli olsun cnm
Kilo durumun nasil?
Kac kilo aldin kac kilosun
Dugunde bir iki dans et oynama cok dikkat et tatlim :)
Cnm maasallah
Once beta hcg katlandi katlanmadi stresi
Sonra kanamalar
Derken test sonuclari riski
Sonunda rahatladin :)
Darisi bize ins dua et cnm benim de 2lim temiz ciksin da ben de hamileligin bir keyfini cikarayim
Cnm internette 2li test sonuclarini girdigimizde olasiligini hesaplayan bir programdan bahsetmistin
Denedigin dogru sonuc verenin linkini atar msn?
Cnm internette 2li test sonuclarini girdigimizde olasiligini hesaplayan bir programdan bahsetmistin
Denedigin dogru sonuc verenin linkini atar msn?
Evt cnm oraya gir lbakalim ama kan sonclarini bilmen gerekir.
Benim 1/8 cikan test degerlerimi oraya girdim 1/900 kusur cikti ve rahatladik sagolsun snowyy bulmus orayi
İyiyim cnm senin kaynana muhabbetini okuyordum :)
Kanamam 2 gundur yok cok sukur
Ense kalinligimiz 2,41 cikti ona uzuluyorm dua et cnm ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?