2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Muayene ücreti 97 tl. Ona zam gelmemiş. Testlere tahlillere gelmiş. Doğum ücretini bilmiyorum henüz konuşmadık.

Anladim canim.
Epiduralli sezeryan 3.500 ama ocakta zam geleceo dendi 4000 olur tahminim
Sezeryan 3000 mis.oda 3500 mu olur bilmem zam gelecekmis yil başından sonra

Gunaydinnnnnn.

Bu aksam dugun var...gezmedigim yerkalmadi elbise icin cepa-kizilay en sonu da izmir caddesindeki tac magazasindan buldum siyah bir elbse

Cnm ben de gormustum felaket bir kabus
Yastiginin altina cevsen koy basucun musaitse minik bir kuran olabilr duani oku yat Allah'in izniyle birsey olmaz

Cok gecmis olsn cnm
Kanaman falan yok degil mi?
Birsey olmamistir Allah'in izniyle
Simdi nasilsin?

Günaydın, keyifli pazarlar güzel anne adayları

Esmer eğer hareket edemediğin-konuştuğun ama sesinin çıkmadığı da oluyorsa, uyku paralizisi denilen uyku bozukluğu yaşıyor olabilirsin. Ve evet bana da oluyor, kendimi uyandırmak için çabaladığımdan daha çok panikliyorum. Linke bir göz at. Uyku felci - Vikipedi

Gunaydinnnnnn.

Bu aksam dugun var...gezmedigim yerkalmadi elbise icin cepa-kizilay en sonu da izmir caddesindeki tac magazasindan buldum siyah bir elbse

Hayırlı olsun canım güle güle giy. Ben de karum avmden almştım abiye. Göğsü payetli dar göğüsten aşağısı bol prenses model güzel bişeydi hamileyken ancak bu tarz bişey giyilebiliyo:)

Cnm maasallah
Once beta hcg katlandi katlanmadi stresi
Sonra kanamalar
Derken test sonuclari riski
Sonunda rahatladin :)
Darisi bize ins dua et cnm benim de 2lim temiz ciksin da ben de hamileligin bir keyfini cikarayim

Ben yoktum kaynatın bakalım =)
Canım fena sütlü tatlılar çekiyor..
Bu saatte sütlaç yedim bana mısın demedi...
Ben fena kilo alıcam sanırım =)
ye canım ye afiyet olsun, ben hala bulantı çekiyorum ve inan bunun yerine kilo almayı tercih ederdim..

ben de ilk kez dün gece gördüm ve uyandığımda sırt üstü yatıyordum, sebebi bu olabilir mi acaba?
Gunaydinnnnnn.

güle güle giy aysuncum, düğünde de iyi eğlenceler

kızlar ben dün arkadaşıma bebek görmeye gittim, 3 aylık bi tosun prenses, o kadar güzeldi ki, onu kokladım, kucağımda gezdirdim...oğlum da ne kadar çabuk geçmiş zaman, hiç tadını çıkamamışım koşuşturmacadan, çok net hatırlamıyorum bile o hallerini, bunda Allah kısmet ederse doya doya yaşamak istiyorum anneliğimi kimseyi, hiç bi işi umursamadan

zehraaaaa nerdesin? düşmüştü ya arkadaşımız, dra gidebildi mi acaba? hiç yazmadı, haberi olan var mı?

maviş nasılsın yanlış hatırlamıyorsam kanaman vardı

zehraaaaa nerdesin? düşmüştü ya arkadaşımız, dra gidebildi mi acaba? hiç yazmadı, haberi olan var mı?

maviş nasılsın yanlış hatırlamıyorsam kanaman vardı

İyiyim cnm senin kaynana muhabbetini okuyordum :)
Kanamam 2 gundur yok cok sukur
Ense kalinligimiz 2,41 cikti ona uzuluyorm dua et cnm ne olur

Cnm internette 2li test sonuclarini girdigimizde olasiligini hesaplayan bir programdan bahsetmistin
Denedigin dogru sonuc verenin linkini atar msn?

Hayirli olsun cnm
Kilo durumun nasil?
Kac kilo aldin kac kilosun
Dugunde bir iki dans et oynama cok dikkat et tatlim :)

Cnm maasallah
Once beta hcg katlandi katlanmadi stresi
Sonra kanamalar
Derken test sonuclari riski
Sonunda rahatladin :)
Darisi bize ins dua et cnm benim de 2lim temiz ciksin da ben de hamileligin bir keyfini cikarayim

Canimmmm cok tesekkur ederim sorma ne zor gunler gecti...
Cok sukur atlsttik inşallah bundan boylr hep guzel olsun hepimiz icin..

Sen de atlsticaksin bebegin saglikli canim inşallah kan sonucunu alinca rahstliycaz.

Ben 5 kilo almstim sanki bir kilo dsha aldım anneme gelince siskinlikte olabilir ama gidis iyi degil 17 hafta icin 5-6 kilo cok gibi

Cnm internette 2li test sonuclarini girdigimizde olasiligini hesaplayan bir programdan bahsetmistin
Denedigin dogru sonuc verenin linkini atar msn?

Evt cnm oraya gir lbakalim ama kan sonclarini bilmen gerekir.

Benim 1/8 cikan test degerlerimi oraya girdim 1/900 kusur cikti ve rahatladik sagolsun snowyy bulmus orayi

ben de sürekli eşimin beni aldattığını üstüme kuma getirdiğini görüyorum

İyiyim cnm senin kaynana muhabbetini okuyordum :)
Kanamam 2 gundur yok cok sukur
Ense kalinligimiz 2,41 cikti ona uzuluyorm dua et cnm ne olur

3ten aşağıysa problem yoktur diye kalmış aklımda...ayrıca bana drum burun kökü ense kalınlığı vb bulgular minördür dedi ve sanırım bu yüzden ense kalınlığını vs söylemedi, sonuçlarım da daha çıkmadı..umarım hepimizin ki temiz çıkar ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…