ye canım ye afiyet olsun, ben hala bulantı çekiyorum ve inan bunun yerine kilo almayı tercih ederdim..
ben de ilk kez dün gece gördüm ve uyandığımda sırt üstü yatıyordum, sebebi bu olabilir mi acaba?
güle güle giy aysuncum, düğünde de iyi eğlenceler
kızlar ben dün arkadaşıma bebek görmeye gittim, 3 aylık bi tosun prenses, o kadar güzeldi ki, onu kokladım, kucağımda gezdirdim...oğlum da ne kadar çabuk geçmiş zaman, hiç tadını çıkamamışım koşuşturmacadan, çok net hatırlamıyorum bile o hallerini, bunda Allah kısmet ederse doya doya yaşamak istiyorum anneliğimi kimseyi, hiç bi işi umursamadan
Bunu kullanabilrisin canım. Olan değerlerini gir (baştaki 3 değer [AFP, e3, inhibition A] 3'lü ve 4'lü testler için).
Antenatal Screening Software-Trisomy Risk Calculator
sen şimdiden iyi bi anne oldun zaten Aysun...ben de en çok yıkayamamaktan korkmuştum oğlumu, nedense hep su kaçacak boğazına boğulacak, ya da ıslakken elimden kayacak düşüreceğim gibi gelirdi...hiç korktuğum gibi olmadı...Allah kolaylığını veriyoTeşekkür ederim canim.
Kiyamamm yrrim ben onu bende o ksdsr cok istiyorum ki bebek sevmeyi burnuma geliyo kokusu bazen
Ama oyle tecrubesizim ki sindiye kadsr sadecr bebek sevdim bakabilirmiyim iyi anne olabilirmiyim bir surusoru vsr kafsmda..
Ama bu kadsr cok istiyor ve ozluyorken yapmayacak bisey yok diye de dusunuyorum
kizlar ben sadece 1 kilo aldım doktorda bebeğin gelişimin çok iyi iki gün ilerde dedi ama karın şişliğine göre herkes çok kilo almışsın diyo. bebeğim biraz iriymiş o yüzden şiş sanırım
Cnm mom nt nedir?
Nt value biliyorm sadece
Günaydın kizlar...Aranizda Proluton Depot iğne kullanan varmi?? Ben haftada 1 kez vuruluyorum ama son iki haftadir igne yerleri kocaman beze oluyor ve aciyor...caresini bilen varmi nasil yayabilirim o ilaclari kalcamdan(((
kizlar ben sadece 1 kilo aldım doktorda bebeğin gelişimin çok iyi iki gün ilerde dedi ama karın şişliğine göre herkes çok kilo almışsın diyo. bebeğim biraz iriymiş o yüzden şiş sanırım
Maşallah canim.ben 62 kiloyla hamile kaldim.58 kiloya düstüm.simdi yine 62 oldum.kilo almiyorum bende.bir aydir ayniyim
Kizlar cok disim agriyo napicam ben ya
günde 1 kg meyve yiyorum ama grip oldum
Yatarken duam eksik olmaz...Cnm ben de gormustum felaket bir kabus
Yastiginin altina cevsen koy basucun musaitse minik bir kuran olabilr duani oku yat Allah'in izniyle birsey olmaz
Bu konuyu biraz araştırmıştım canım çok sağol..Günaydın, keyifli pazarlar güzel anne adayları
Esmer eğer hareket edemediğin-konuştuğun ama sesinin çıkmadığı da oluyorsa, uyku paralizisi denilen uyku bozukluğu yaşıyor olabilirsin. Ve evet bana da oluyor, kendimi uyandırmak için çabaladığımdan daha çok panikliyorum. Linke bir göz at. Uyku felci - Vikipedi
Sağol canım =) ee biraz merak ve sabır işi..Maasallah ne becerikli bir hatunsun yahu :)
Ben de birseyler yapmak istiyorum ama hic yapmadan el isi
Sırt üstü yatmak da etkenmiş canım...ye canım ye afiyet olsun, ben hala bulantı çekiyorum ve inan bunun yerine kilo almayı tercih ederdim..
ben de ilk kez dün gece gördüm ve uyandığımda sırt üstü yatıyordum, sebebi bu olabilir mi acaba?
Hamile olduğumuz için yersiz şeyler düşüne biliyoruz eşlerimiz hakkında...ben de sürekli eşimin beni aldattığını üstüme kuma getirdiğini görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?