2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Teşekkür ederim canim.

Kiyamamm yrrim ben onu bende o ksdsr cok istiyorum ki bebek sevmeyi burnuma geliyo kokusu bazen
Ama oyle tecrubesizim ki sindiye kadsr sadecr bebek sevdim bakabilirmiyim iyi anne olabilirmiyim bir surusoru vsr kafsmda..
Ama bu kadsr cok istiyor ve ozluyorken yapmayacak bisey yok diye de dusunuyorum

kizlar ben sadece 1 kilo aldım doktorda bebeğin gelişimin çok iyi iki gün ilerde dedi ama karın şişliğine göre herkes çok kilo almışsın diyo. bebeğim biraz iriymiş o yüzden şiş sanırım

sen şimdiden iyi bi anne oldun zaten Aysun...ben de en çok yıkayamamaktan korkmuştum oğlumu, nedense hep su kaçacak boğazına boğulacak, ya da ıslakken elimden kayacak düşüreceğim gibi gelirdi...hiç korktuğum gibi olmadı...Allah kolaylığını veriyo

kizlar ben sadece 1 kilo aldım doktorda bebeğin gelişimin çok iyi iki gün ilerde dedi ama karın şişliğine göre herkes çok kilo almışsın diyo. bebeğim biraz iriymiş o yüzden şiş sanırım

ben de aynı kilo da olmama rağmen kilo almışsın, daha şimdiden belli hamile olduğum vb şeyler duyuyorum, bazı insanlar moral bozmak için yaratılmış sanırım Ayşegül..napalım katlanıcaz

karnın çok büyük emin misin 4 aylık olduğuna diyenler var canım sıkılıyordu açıkçası. bebeğimizin boyu 15 cm çıktı ben 16 hafta içinde iken bebek boyu 18 hafta içinde biraz iriymiş bu yüzden rahim hemen büyün diye zorluyormuş iki gündür çektiğim karın ağrısı bu yüzdenmiş sıpa yerim dar diyor

Günaydın kizlar...Aranizda Proluton Depot iğne kullanan varmi?? Ben haftada 1 kez vuruluyorum ama son iki haftadir igne yerleri kocaman beze oluyor ve aciyor...caresini bilen varmi nasil yayabilirim o ilaclari kalcamdan(((

Günaydın kizlar...Aranizda Proluton Depot iğne kullanan varmi?? Ben haftada 1 kez vuruluyorum ama son iki haftadir igne yerleri kocaman beze oluyor ve aciyor...caresini bilen varmi nasil yayabilirim o ilaclari kalcamdan(((

Ben 13.haftaya kadar vuruldum canim sonra biraktim.
Dusuk tehliken mi vsr nede kullaniyorsun...ilac kullansan aslinda o igne bir sure sonra agir geliyo

slm kızlar beni üzen o 4 günden sonra aranızdayım yine..
çarşamba günü çıkan down sendromu riskimizden sonra kaç gündür uyuyamıyordum.dün dayanamadım tekrar diğer dr umuza gittim.dr a daha önce üçlü test yaptırdığımızdan bahsetmedim.ultrasona girdik.ogluşuma baktı.omurgasına baktık.ayak kemiğine.o sırada benim ogluşum elini açıp kapattı.resmen bana meraba anne dedi..o an elinin fotosunu çekti dr teyzesi.sonra kalbine baktı.görünüşe göre bebeğin sağlıklı görünüyor ikili testinde iyi çıkmıştı.üçlü yapmayalım dedi.bende peki down olma riski var mı dedi.onu amniyosentez bile yapsak %99 sonuç verir.yüzde 1 ihtimal senin bebeğinde olabilir hasta dedi.içini ferah tutacaksın dedi.o sonuçların hepsi sadece istatikseldir dedi.senin yaşın kilon bunu etkiler dedi...oğluşumun bana el sallayan fotolarını aldım ve azda olsa içim rahatlayarak eve döndüm..Bebeklerimiz Mevlama emanetler inş..sizlerede yazdım ki varsa benim gibi süphe edenler bunlar sadece istatiksel bir veri mevlama emanet edip dua edelim diye..

Maşallah canim.ben 62 kiloyla hamile kaldim.58 kiloya düstüm.simdi yine 62 oldum.kilo almiyorum bende.bir aydir ayniyim

bu kilo olayı hakkında dahaöncede demiştim.ben alıyorum..hele ilk zamanlarda çok aldım.7 kilo aldım.toplamda.inş bundan sonra yavaş yavaş olur..buarada hemen açıklama yapayım ben normaldede ekmek yemem.kahvaltıda bir iki dilim.onun dışında yemem.makarna severim ama sürekli değil.yogurt meyve yerim...drum hızlı kilo alışımı başta yüklenen ilaçlara bağlıyor..ama dedim ya ben buna razıyım.mevlam oğlumu akıl ve beden sağlığıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.sonrasında verecez inş..

günaydın kızlar çok kötü şekilde soğuk almışım miğrenim tutmazsa bari önerisi olan var mı

Filologum masallah bebegine canimmmm.iyi olmaniza cok sevindim

Bende dun gittim amuda kalkmisti yaramaz cok guzeldi hersey cok sukurrrrrr

Cnm ben de gormustum felaket bir kabus
Yastiginin altina cevsen koy basucun musaitse minik bir kuran olabilr duani oku yat Allah'in izniyle birsey olmaz
Yatarken duam eksik olmaz...
Ufak bir kuran koyacağım bugün, sağol canım.

Bu konuyu biraz araştırmıştım canım çok sağol..
Ama hareket kısıtlama olmuyor, sonrasında uyanabiliyorum..
Eşimin bu aralar ailevi bir takım sorunları var üzülmesi beni de etkiledi...
Stres sonucu ve sırt üstü yatmakla alakalı sanırım benim durumum

Maasallah ne becerikli bir hatunsun yahu :)
Ben de birseyler yapmak istiyorum ama hic yapmadan el isi
Sağol canım =) ee biraz merak ve sabır işi..
Yoksa hiç bir zorluğu yok.

ye canım ye afiyet olsun, ben hala bulantı çekiyorum ve inan bunun yerine kilo almayı tercih ederdim..

ben de ilk kez dün gece gördüm ve uyandığımda sırt üstü yatıyordum, sebebi bu olabilir mi acaba?
Sırt üstü yatmak da etkenmiş canım...
Yaşadığımız stres sıkıntı v.b şeyler doğrultusunda görüyormuşuz..

ben de sürekli eşimin beni aldattığını üstüme kuma getirdiğini görüyorum
Hamile olduğumuz için yersiz şeyler düşüne biliyoruz eşlerimiz hakkında...
Senin aklına gelmiş ve düşünmüşsen, bilinç altına yerleşmiştir canım..
İçini ferah tut sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…