arkadaslar bebeklerinizi hissetmeye başladınız mi
çok nadir kıpırtı şeklinde yani bir damar atması gibi bu ikinci gebeliğim belki daha önceden bildiğim içindir sizlerde öyle hissediyorsanız hareket ediyordur
arkadaslar bebeklerinizi hissetmeye başladınız mi
Nadilsiniz bakalim nisan 2014 nun guzel anneleri
İyilik,güzellik arada ağrılarım ve mide yanmam olmasa, ha bir de kabuslar..
Gerisi gayet iyi.. =)
Sen ve bebişin nasılsınız canım..
Allah daim etsin iyiliğinizi..İyiyiz tatlim cok sukur biyarama lik yok ..4 ayimiz doluyo yarin ..ben kizima bisiler almak isyiyorum ama ailem illa 7.aya kadar bekle diyolar
Ben 13.haftaya kadar vuruldum canim sonra biraktim.
Dusuk tehliken mi vsr nede kullaniyorsun...ilac kullansan aslinda o igne bir sure sonra agir geliyo
Benim annemde ayni senin gibi orgu falan oruyolar ama.Alisveris icin erken diyolar.Yoksa biraksalar ben herseyini alicam.Kasimin ortasinda esim almanyaya gidicek zaten ordan bebek arabasi falan alicak.Liste yaptik biberon emzik falan orda cok ucuz hemde kaliteli marka.Onlarida alicak.Bir sitede park yatak kampanyasi gorduk alicaktik annem yatagini yorganina kadar ben yapicam dedi.Bizde vazgectik almaktan.Ama icim eriyo.Dun alt acma seti onluk ustunde opucuk 5 tl yazan kuvetini mendilini hastane cikisini aldik.Bide patik aldim ustunde annem beni cok seviyo yaziyodu.Bi tane bisey giyecek popo kisminda babam sagolsun parasina catir catir ediyorum yaziyodu.Onu almadim ama alicam. :)Icim eridi gordukce bazi seyleri.Zor tutuyorum kendimi.İyiyiz tatlim cok sukur biyarama lik yok ..4 ayimiz doluyo yarin ..ben kizima bisiler almak isyiyorum ama ailem illa 7.aya kadar bekle diyolar
hoşgeldin aramıza .benimle aynısın canım benim satda 9 temmuz.Hayırlı olsun bebişin cinsiyetiniz belli mi?
günde 1 kg meyve yiyorum ama grip oldum
Teşekkürler canım evet kızmış dün kesinleşti
Yok canim düşük tehlikem cok şükür ama plesenta asagida o yuzden erken doğum olmasın diye önlem amacıyla zaten 13 haftalık ken basladik ama igne yerlerim o kadar siski nasil geciririm onu bilmiyorum ben. .
Allah daim etsin iyiliğinizi..
Bende şimdi sitelerde hastane çıkışı, tulup, patik vs geziniyorum =)
Fena bir alış veriş tutkum oluştu lakin annem falan çok erken diyor..
Ama kısmetse yarın bebeğimin cinsiyeti netleşecek..
Kimse tutamaz beni =)
Benim annemde ayni senin gibi orgu falan oruyolar ama.Alisveris icin erken diyolar.Yoksa biraksalar ben herseyini alicam.Kasimin ortasinda esim almanyaya gidicek zaten ordan bebek arabasi falan alicak.Liste yaptik biberon emzik falan orda cok ucuz hemde kaliteli marka.Onlarida alicak.Bir sitede park yatak kampanyasi gorduk alicaktik annem yatagini yorganina kadar ben yapicam dedi.Bizde vazgectik almaktan.Ama icim eriyo.Dun alt acma seti onluk ustunde opucuk 5 tl yazan kuvetini mendilini hastane cikisini aldik.Bide patik aldim ustunde annem beni cok seviyo yaziyodu.Bi tane bisey giyecek popo kisminda babam sagolsun parasina catir catir ediyorum yaziyodu.Onu almadim ama alicam. :)Icim eridi gordukce bazi seyleri.Zor tutuyorum kendimi.
geçmiş olsun canım pamuğun üstüne kolonya döküp beze olan yerleri ovuştur biraz ve üstünde bırak beze yayılıyor inşallah işe yarar
Benim netlesti bi kizim olacak oyuzden fena bi alisveris tutkum var benimde gidoyim aliyim diyom ama engel cok
Esimde ocakta ist da bebek fuari var satista var ordan aliriz diyo ama daha 2.5 ay nasil dayaniyim liste yaptik bozde..ilk cocuk ailemde allah korusun bisi olursa uzulmemden de korkuyo ama boylede icimde kaliyo;(
Bebek fuarını iyi hatırlattın canım =)
Sağol...
Bebek fuarı mı ?? Yaşasııııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?