2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok nadir kıpırtı şeklinde yani bir damar atması gibi bu ikinci gebeliğim belki daha önceden bildiğim içindir sizlerde öyle hissediyorsanız hareket ediyordur

çok nadir kıpırtı şeklinde yani bir damar atması gibi bu ikinci gebeliğim belki daha önceden bildiğim içindir sizlerde öyle hissediyorsanız hareket ediyordur

Ben hissediyorum o halde =)
Sağ tarafımda kıpırtılar oluyor..
Bazen canımın da yandığı oluyor.

arkadaslar bebeklerinizi hissetmeye başladınız mi

bende hissediyorum bi kaç haftadır ve çok güzel bir duygu mesela bu sabah kahvaltıdan önce bişeler atıştırdım ve aradan 1 1,5 saat sonra asıl kahvaltıya geçtik eşimle kahvaltının ortasında minicik tekmeler geldi

İyiyiz tatlim cok sukur biyarama lik yok ..4 ayimiz doluyo yarin ..ben kizima bisiler almak isyiyorum ama ailem illa 7.aya kadar bekle diyolar
Allah daim etsin iyiliğinizi..
Bende şimdi sitelerde hastane çıkışı, tulup, patik vs geziniyorum =)
Fena bir alış veriş tutkum oluştu lakin annem falan çok erken diyor..
Ama kısmetse yarın bebeğimin cinsiyeti netleşecek..
Kimse tutamaz beni =)

Ben 13.haftaya kadar vuruldum canim sonra biraktim.
Dusuk tehliken mi vsr nede kullaniyorsun...ilac kullansan aslinda o igne bir sure sonra agir geliyo

Yok canim düşük tehlikem cok şükür ama plesenta asagida o yuzden erken doğum olmasın diye önlem amacıyla zaten 13 haftalık ken basladik ama igne yerlerim o kadar siski nasil geciririm onu bilmiyorum ben. .

İyiyiz tatlim cok sukur biyarama lik yok ..4 ayimiz doluyo yarin ..ben kizima bisiler almak isyiyorum ama ailem illa 7.aya kadar bekle diyolar
Benim annemde ayni senin gibi orgu falan oruyolar ama.Alisveris icin erken diyolar.Yoksa biraksalar ben herseyini alicam.Kasimin ortasinda esim almanyaya gidicek zaten ordan bebek arabasi falan alicak.Liste yaptik biberon emzik falan orda cok ucuz hemde kaliteli marka.Onlarida alicak.Bir sitede park yatak kampanyasi gorduk alicaktik annem yatagini yorganina kadar ben yapicam dedi.Bizde vazgectik almaktan.Ama icim eriyo.Dun alt acma seti onluk ustunde opucuk 5 tl yazan kuvetini mendilini hastane cikisini aldik.Bide patik aldim ustunde annem beni cok seviyo yaziyodu.Bi tane bisey giyecek popo kisminda babam sagolsun parasina catir catir ediyorum yaziyodu.Onu almadim ama alicam. :)Icim eridi gordukce bazi seyleri.Zor tutuyorum kendimi.

Teşekkürler canım evet kızmış dün kesinleşti

hayırlı olsun kız evladı bambaşka bişey.önceden erkek çocukları daha çok severdim.Allah affetsin kızım olacağını duydugumda üzülmedim değil.ama şimdi 2.5 yaşlarında ve her gün rabbime şükrediyorum kızım oldugu için.o kadar başka bişey ki,onun nazı niyazı,şımarıklığı,yaptıgı hareketler oyunlar...kendi çocugumu nazar edicem diye ödüm kopuyo her gün okuyorum çocugu :) Kız evladı anaya rahmettir derlerdi inanmazdım..Allah bahtlarını da güzel eylesin.ikinciye erkeğe benziyo demişti bakalım bende salı günü öğrenicem kesin olarak neyim olacak :)

Yok canim düşük tehlikem cok şükür ama plesenta asagida o yuzden erken doğum olmasın diye önlem amacıyla zaten 13 haftalık ken basladik ama igne yerlerim o kadar siski nasil geciririm onu bilmiyorum ben. .

geçmiş olsun canım pamuğun üstüne kolonya döküp beze olan yerleri ovuştur biraz ve üstünde bırak beze yayılıyor inşallah işe yarar

Benim netlesti bi kizim olacak oyuzden fena bi alisveris tutkum var benimde gidoyim aliyim diyom ama engel cok

Esimde ocakta ist da bebek fuari var satista var ordan aliriz diyo ama daha 2.5 ay nasil dayaniyim liste yaptik bozde..ilk cocuk ailemde allah korusun bisi olursa uzulmemden de korkuyo ama boylede icimde kaliyo;(

Bebek fuarını iyi hatırlattın canım =)
Sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…