evet canim yanlis hatirlamiyorsam ocak 16-19ocak cnr da ist da
arkadaşlar bu elevit mevzusunu çok takmadınız mı, bakın ben sağlık sektöründeyim bu olay tamamen rekabet için ortaya atılmış bi dedikodu bile olabilir ha içiniz rahat etmiyosa decavit için birebir aynı, doktor banada elevit yazdı ama batmanda eczanelerde bulamadım decavit verdiler
Selam nisan anneleri iç çamaşırı bana çok iz yapıyor bugün yeni çamaşır almaya çıkıcam nasıl südyen ve kilot almalıyım tecrübeli ve bilgi sahibi olan var mı acaba
hayırlı olsun kız evladı bambaşka bişey.önceden erkek çocukları daha çok severdim.Allah affetsin kızım olacağını duydugumda üzülmedim değil.ama şimdi 2.5 yaşlarında ve her gün rabbime şükrediyorum kızım oldugu için.o kadar başka bişey ki,onun nazı niyazı,şımarıklığı,yaptıgı hareketler oyunlar...kendi çocugumu nazar edicem diye ödüm kopuyo her gün okuyorum çocugu :) Kız evladı anaya rahmettir derlerdi inanmazdım..Allah bahtlarını da güzel eylesin.ikinciye erkeğe benziyo demişti bakalım bende salı günü öğrenicem kesin olarak neyim olacak :)
kızlar bugün gebeliğimin başından beri ilk defa lekelenme şeklinde bişeyler oldu bende. sabah kalktım tuvalette kahverengi lekelenme gördüm. sonra az önce gene geldi. nedir acaba çok merak ettim korktum da. iyiki yarın doktor randevumuz var. karnım da öle ağrı sancı falan da yok. çok az bişeyler batar gibi oldu o kadar. ya inş bişey yoktur valla çok korktum.
Evet canim yanlis hatirlamiyorsam ocak 16-19ocak cnr da ist da
geçen sene vardı ama bu sene cnr takviminde gözükmüyor fuar..inş olur ya...
geçen sene vardı ama bu sene cnr takviminde gözükmüyor fuar..inş olur ya...
Selam nisan anneleri iç çamaşırı bana çok iz yapıyor bugün yeni çamaşır almaya çıkıcam nasıl südyen ve kilot almalıyım tecrübeli ve bilgi sahibi olan var mı acaba
slm kızlar beni üzen o 4 günden sonra aranızdayım yine..
çarşamba günü çıkan down sendromu riskimizden sonra kaç gündür uyuyamıyordum.dün dayanamadım tekrar diğer dr umuza gittim.dr a daha önce üçlü test yaptırdığımızdan bahsetmedim.ultrasona girdik.ogluşuma baktı.omurgasına baktık.ayak kemiğine.o sırada benim ogluşum elini açıp kapattı.resmen bana meraba anne dedi..o an elinin fotosunu çekti dr teyzesi.sonra kalbine baktı.görünüşe göre bebeğin sağlıklı görünüyor ikili testinde iyi çıkmıştı.üçlü yapmayalım dedi.bende peki down olma riski var mı dedi.onu amniyosentez bile yapsak %99 sonuç verir.yüzde 1 ihtimal senin bebeğinde olabilir hasta dedi.içini ferah tutacaksın dedi.o sonuçların hepsi sadece istatikseldir dedi.senin yaşın kilon bunu etkiler dedi...oğluşumun bana el sallayan fotolarını aldım ve azda olsa içim rahatlayarak eve döndüm..Bebeklerimiz Mevlama emanetler inş..sizlerede yazdım ki varsa benim gibi süphe edenler bunlar sadece istatiksel bir veri mevlama emanet edip dua edelim diye..
Nadilsiniz bakalim nisan 2014 nun guzel anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?