2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kendimi tutamadım bebek yatağı yorganı bide uyku seti aldım Ankaraya annemlere yolladım doğuma kısmetse oraya gidicem inşallah bi aksilik çıkmaz uçağa binmem konusunda :18:

selam kızlar bu elevitteki domuz jelatini meselesi benim canımı çok sıktı doktorda devam etmemi söyledi. :44: ama benimki kapsül değil tablet normalde kapsülde olmazmı jelatin? offff aklım karıştı yaaa doktora sormaak lazım

arkadaşlar bu elevit mevzusunu çok takmadınız mı, bakın ben sağlık sektöründeyim bu olay tamamen rekabet için ortaya atılmış bi dedikodu bile olabilir ha içiniz rahat etmiyosa decavit için birebir aynı, doktor banada elevit yazdı ama batmanda eczanelerde bulamadım decavit verdiler

canım şimdiye kadar takmıyordum az önce geçmişe döndüm gazetenin linki atılmış.. zehirlenmeden filan bahsediyorya ne bilim firmada yorumsuz kalmış ya içmesemmi diye düşündüm neyse ben decavit içeyim o zaman

Selam nisan anneleri iç çamaşırı bana çok iz yapıyor bugün yeni çamaşır almaya çıkıcam nasıl südyen ve kilot almalıyım tecrübeli ve bilgi sahibi olan var mı acaba

Selam nisan anneleri iç çamaşırı bana çok iz yapıyor bugün yeni çamaşır almaya çıkıcam nasıl südyen ve kilot almalıyım tecrübeli ve bilgi sahibi olan var mı acaba

daha hamileliğin çoğu duruyor o yüzden iç çamaşırlarını biraz geniş almanı tavsiye ederim en azından kilot ve atlet için yada esnek olanlardan, südyen için bişey diyemiyeceğim çünkü gögüslerde ileride dahada büyüyecek ama şimdiden büyük alırsan pot durur oda kötü bir durum

merhaba kızlarr sizleri sürekli takip ediyorum ama yazmadım bir gebeliğimi öğrendiğim zamanlar yazmıştım bide şimdi
bizde 2 li taramamızı yaptık geçen hafta sonuç almaya gittim ama dr yoktu , netten baktım bu cuma sonuçları risk çok yüksek değil biraz önce randevu almak için aradım ama dr haftayada yokmuş bu arada cinsiyetide çok merak ediyorumm, acaba başka bir dr mı gitsem yada öbür haftayımı beklesem nedersiniz

kızlar bugün gebeliğimin başından beri ilk defa lekelenme şeklinde bişeyler oldu bende. sabah kalktım tuvalette kahverengi lekelenme gördüm. sonra az önce gene geldi. nedir acaba çok merak ettim korktum da. iyiki yarın doktor randevumuz var. karnım da öle ağrı sancı falan da yok. çok az bişeyler batar gibi oldu o kadar. ya inş bişey yoktur valla çok korktum.

Benimde bir kızım var canım bu ikinci olucak 12. haftada erkek 14. haftada kız ve son olarak dün kız dendi
aslında bende bunda erkek istiyodum ama hayırlısı buymuş demekki...

Merak etme tatlı bendede oluyo, yalnız çok zorlama kendini... doktor bana bebeğin eşi biraz aşağıda bundan olabilir zamanla yukarı çıkacak dedi
ayrıca eşinle yakınlaşmalarada biraz dikkat derim

tatlım ben 10 tane falan düz beyaz normalde giydiğimden bir beden büyük (s giyiyodum m aldım) pamuklu iç çamaşırı aldım sütyende bi sıkıntım yok henüz, iç çamaşırlarını her gün değiştir hatta benim gibi akıntı problemin varsa günde 2 defa değiştir, yıkarkende yüksek derecede yıka ve ütüle

oku oku hızınıza yetişemedim maşallah ara ara geçmişi okuyorum ama yazmaya fırsat kalmadan birşeyler çıkıyor yazamıyorum :))

cumartesi kontrolumuz vardı teyzeleri meleğim kocamannn olmuş öyle buyumuş ki yarım saat uzun uzun her yerini inceledik eller kollar bacaklar maşallah benim minik prensesime 17 cm olmuş boyumuz 185 gr civarı ağırlığımız minik bebişim benim her yeri özene bözene yaratmış yarabbim çok şükür eli yuzu gözüü aşık oldum ben o meleğe:)
şükür sağlığı yerinde rabbim herkeze nasip etsin

Hiç üzülme canım. Doktorun çok güzel açıklamış. Sonucun 1/10000000 olması da fark etmez. Bak o "1" hala orada. Hepimiz Allah'a emanetiz. Kısmette ne var ise o olur, herşeyin hayırlısı

Nadilsiniz bakalim nisan 2014 nun guzel anneleri

Süperiz, sen nasılsın

Ben aşağıdaki ürünleri kullanıyorum canım. İkisi de çok rahat, esnek ve bedensiz. Bra özellikle sırtı da destekliyor, omuz ağrısı yapmıyor. Bir de akıntı için iç çamaşırını değiştirmek yerine, daily ped kullanmanı tavsiye ederim. Aksi halde ne kadar uğraşsan da temiz kalamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…