2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
vitam,nler için de konuştuk doktora
iyi beslen bol kalsiyum al dedi yuruyuş yap duzenli beslen dedi tüm bunlara rağmen ekstra bir şikayetin bacaklara kramp girmesi ,anemi,demir eksikliği....vb olmadığı sürece takviye ilaç almana gerek yok zaten bu biraz da göreceli bir kavram alışılagelmiş bişey yararı olup olmadığı tartışılır dedi ben başından bu yana ekstra vitamin almıyorum kendimi de gayet iyi hissediyorum yaklaşık 17.haftadayım 2 kg almışım almasaydım ıyıydı ama napalım veririz doğumdan sonra :)

günlük ped çok zararlı dedi bana doktorum

Canım doktorların hamilelikte günlük ped "önermemelerinin" nedeni sürtünme ve sürekli ıslaklık nedeniyle mantar enfeksiyonuna sık rastlanması. Burada kaliteli ürün kullanmak (%100 koton, naylon oranı düşük) ve sık değiştirmek gerekir. Orkid daily ped üzerinde 12 saate kadar korur yazar örneğin. Dolayısıyla normal akıntıda günde 2 ped değiştirmen gerekir. Hamilelikte arttığı için 3-4 değiştirebilirsin. Ben gönül rahatlığı ile kullanıyorum, temizlik ve kullanıma dikkat etmek koşuluyla herkese öneririm

canim elevitte domuz jelatini yok icindeki e vitamini bilesiginde var yani kapsul yada tablet olmasiyla ilgili degil.

Canim rekabet icin degil cunku bayer firmasiyla birebir arayip gorusen benim esimle beraber ve adamla bunu inkar etmiyorlar. Hatta ben domuz jelatini var mi diye sordum jelatin degil e vitamininin bilesiginde var diye kendileri bana geri donus yaptilar.. yani decevitte kullanmiyorum elevitte ikisiylede bagim yok ayrica decevitin firmasindaki yetkiliye de hala ulasabilmis degilim. Belki onda da var bilemeyiz.. bu cok takmak degil hassasiyetleri olan insanlarin endiseleri... Kimisi bu kadar ince dusunmeyi gereksiz bulabilir, kimisi de bogazindan asagi ne gittigini bilmek ister.. her goruse saygi duymak lazim. Herkes bunu bilsin isteyen icsin kim ne karisir. Ama bu bilginin paylasilmasi ve insanlara secme hakkinin verilmesi gerekiyor... Arzu ederseniz bayer firmasini arayip kendilerini arayip aramadigimizi sorabilirsiniz kayit altina aliniyor cunku.. isteyenler ozelden yazsin esimin adini soyadini vereyim sorgulatsinlar.. derdim hic bi firmayi karalamak degil ve bu bilgiyi ilk paylasirken de firmanin durrustce bilgilendirdigini, numaramizi alip detayli bilgiyi ogrendikten sonra bi kac saat icinde bize geri donus yaptiklarini belirtmistim. Ama ayni seyi malesef decevit icin soyleyemiyorum bayeri aradigim gunden beri kocak midir nedir hic umurlarinda degil oyalayip duruyolar...

hamilelikte değil sadece ben hamilelikten önce genel kontrol için gitmiştim vajina ph'ında bozulma çıkmıştı fitil falan vermişti günlük ped kullanıyo musun dedi arada bi dedim, kullanma dedi direk, zaten akıntı dediğim öyle foşur foşur akıntım yok bide öğlen yemekleri için işten eve gelme imkanım var bi sabah bide öğlen eve geldiğimde değiştirsem yetiyo, ki çoğu zaman tek iç çamaşırı yetiyo hamileliğin ilk zamanları günde 2 olmuştu, değiştirme imkanım oluncada ped kullanmak benimde işime gelmedi açıkçası bide ben rahat edemiyorum

Öyle içten yazmışsın ki, bende okuyunca bebeğime büyük özlem duydum
Allah daim etsin hep böyle iyi olsunlar meleklerimiz.
Yarın randevum var, inşallah netleşecek cinsiyetimiz..
Nedense bu sefer daha heyecanlıyım =)
İçim kıpır kıpır...
Bir de kayınpederim kolonoskopi olacak onunda ayrı bir telaşı var üzerimde sabah
8 gibi hastanede olmamız lazım..
Yorucu bir gün beni bekliyor =)

yok be canım dedektiflik mi yapıcam, kendi adıma bu kadar abartılacak bişey olduğunu düşünmüyorum çünkü kapsül halinde olan bi çok ilaçta bu mevcut zaten,tıpta çok kullanılan bişey, neticede etini yemediğim ya da beslemeyi düşünmediğim bi hayvan gerisi önemli değil

Tabiki bu da senin gorusun.. tamamen icinin rahat etmesiyle ilgili.. bende olumcul bi hastalik vs durumum olsa ve baska ilac kalmasa tek care o olsa mecbur kullanirim.. ama sadece vitamin ve keyfi bi kullanim gibi geliyo.. gerek gormuyorum.. bu da benim gorusum
Ve tabiki dedektiflik yap demiyorum ama bu ticari bisi rekabet falan dedin.. bu konuyu arastiran ve burda paylasan da ben olduguma gore malesef uzerime alindim cunku muhatap benim.. ticari bi kaygim yok ilac firmalariyla bir baglantim da.. haksiz yere ithamda bulundun yani bana... Bu ithamda bulunabilmen icin sana firsat verdim baglantimi arastir ve varsa o zaman bunun rekabet bilmem ne oldugunu soyle.. arastirmadan zannederek ithamda bulunmak cok dogru degil.. ben sadece bogazimdan gecen seylerde hassasim ve bilincli bi sekilde tuketmeyi tercih ediyorum elimden geldigince.. ve edindigim bilgileri de herkesle paylasmayi sosyal sorumluluk statusunde onemli goruyorum..

Son düzenleme:

herşey hayırlısı ile iyi geçer inşallah canım

hayırlı olsun canımmmmm

Sağol CAnım

Merak etme tatlı bendede oluyo, yalnız çok zorlama kendini... doktor bana bebeğin eşi biraz aşağıda bundan olabilir zamanla yukarı çıkacak dedi
ayrıca eşinle yakınlaşmalarada biraz dikkat derim

saol cnm ya ilk defa oldu bende ondan endişelendim. bakalım doktor yarın ne diyecek. inş bi sorun olmaz . rahatlattın beni tekrar saol...

Maşallah canım, sana da meleğine de Verilir kilo dediğin nedir
Eki Görüntüle 841149

Güzel haberlerle gel gülüm

saol cnm ya ilk defa oldu bende ondan endişelendim. bakalım doktor yarın ne diyecek. inş bi sorun olmaz . rahatlattın beni tekrar saol...

Geçmiş olsun, inşallah yarın güzel haberler alırsın ve endişelerin geçer canım. Maşallah meleğine

Selam nisan anneleri iç çamaşırı bana çok iz yapıyor bugün yeni çamaşır almaya çıkıcam nasıl südyen ve kilot almalıyım tecrübeli ve bilgi sahibi olan var mı acaba

ben e-bebekten almıştım alt çamaşır denemek için aldım 2 li paketteydi.o kadar güzel çıktılar ki çok rahat,keşke bi paket daha alsam dedim.bi daha ne zaman giderim bilmem.südyense şimdilik eskileri kullanıyorum.ilk doğumda emzirme südyeni almıştım aziz bebeden onlar da çok rahat cıkmıştı.

Bizde iyiyiz canim m ya o alt camasirla rahat ediyormusun bnde dantelsiz olandan var hic rahat edemedim sikti bni beli

Çok rahatım ben canım. Benimki komple dantel. Çok esnek ve rahat. Aşağıdaki modeli de öneririm, ben genelde yatarken tercih ediyorum. Kullanabilirsen eğer bel-göbek bölgesinde olmadığından daha rahat, yok gibi sanki

Eki Görüntüle 841259

Arkadasim dantelli olan beyaz kilota bayildim.markasi nedir nerden aldin.bu arada benimde 15 hafta bitti.14+4 de %99 erkek dedi dr.sizce kesin midir acaba.umarim sonra degismez

Arkadasim dantelli olan beyaz kilota bayildim.markasi nedir nerden aldin.bu arada benimde 15 hafta bitti.14+4 de %99 erkek dedi dr.sizce kesin midir acaba.umarim sonra degismez

Allah gönlüne göre versin...burda arkadaşlardan çok değişen oldu ama % 99 demiş drun, herhalde değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…