- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
günlük ped çok zararlı dedi bana doktorum
selam kızlar bu elevitteki domuz jelatini meselesi benim canımı çok sıktıdoktorda devam etmemi söyledi. :44: ama benimki kapsül değil tablet normalde kapsülde olmazmı jelatin? offff aklım karıştı yaaa doktora sormaak lazım
arkadaşlar bu elevit mevzusunu çok takmadınız mı, bakın ben sağlık sektöründeyim bu olay tamamen rekabet için ortaya atılmış bi dedikodu bile olabilir ha içiniz rahat etmiyosa decavit için birebir aynı, doktor banada elevit yazdı ama batmanda eczanelerde bulamadım decavit verdiler
Canım doktorların hamilelikte günlük ped "önermemelerinin" nedeni sürtünme ve sürekli ıslaklık nedeniyle mantar enfeksiyonuna sık rastlanması. Burada kaliteli ürün kullanmak (%100 koton, naylon oranı düşük) ve sık değiştirmek gerekir. Orkid daily ped üzerinde 12 saate kadar korur yazar örneğin. Dolayısıyla normal akıntıda günde 2 ped değiştirmen gerekir. Hamilelikte arttığı için 3-4 değiştirebilirsin. Ben gönül rahatlığı ile kullanıyorum, temizlik ve kullanıma dikkat etmek koşuluyla herkese öneririm
cumartesi kontrolumuz vardı teyzeleri meleğim kocamannn olmuş öyle buyumuş ki yarım saat uzun uzun her yerini inceledik eller kollar bacaklar maşallah benim minik prensesime 17 cm olmuş boyumuz 185 gr civarı ağırlığımız minik bebişim benim her yeri özene bözene yaratmış yarabbim çok şükür eli yuzu gözüü aşık oldum ben o meleğe:)
şükür sağlığı yerinde rabbim herkeze nasip etsin
canim elevitte domuz jelatini yok icindeki e vitamini bilesiginde var yani kapsul yada tablet olmasiyla ilgili degil.
Canim rekabet icin degil cunku bayer firmasiyla birebir arayip gorusen benim esimle beraber ve adamla bunu inkar etmiyorlar. Hatta ben domuz jelatini var mi diye sordum jelatin degil e vitamininin bilesiginde var diye kendileri bana geri donus yaptilar.. yani decevitte kullanmiyorum elevitte ikisiylede bagim yokayrica decevitin firmasindaki yetkiliye de hala ulasabilmis degilim. Belki onda da var bilemeyiz.. bu cok takmak degil hassasiyetleri olan insanlarin endiseleri... Kimisi bu kadar ince dusunmeyi gereksiz bulabilir, kimisi de bogazindan asagi ne gittigini bilmek ister.. her goruse saygi duymak lazim. Herkes bunu bilsin isteyen icsin kim ne karisir. Ama bu bilginin paylasilmasi ve insanlara secme hakkinin verilmesi gerekiyor... Arzu ederseniz bayer firmasini arayip kendilerini arayip aramadigimizi sorabilirsiniz kayit altina aliniyor cunku.. isteyenler ozelden yazsin esimin adini soyadini vereyim sorgulatsinlar.. derdim hic bi firmayi karalamak degil ve bu bilgiyi ilk paylasirken de firmanin durrustce bilgilendirdigini, numaramizi alip detayli bilgiyi ogrendikten sonra bi kac saat icinde bize geri donus yaptiklarini belirtmistim. Ama ayni seyi malesef decevit icin soyleyemiyorum bayeri aradigim gunden beri kocak midir nedir hic umurlarinda degil oyalayip duruyolar...
yok be canım dedektiflik mi yapıcam, kendi adıma bu kadar abartılacak bişey olduğunu düşünmüyorum çünkü kapsül halinde olan bi çok ilaçta bu mevcut zaten,tıpta çok kullanılan bişey, neticede etini yemediğim ya da beslemeyi düşünmediğim bi hayvan gerisi önemli değil
Öyle içten yazmışsın ki, bende okuyunca bebeğime büyük özlem duydum
Allah daim etsin hep böyle iyi olsunlar meleklerimiz.
Yarın randevum var, inşallah netleşecek cinsiyetimiz..
Nedense bu sefer daha heyecanlıyım =)
İçim kıpır kıpır...
Bir de kayınpederim kolonoskopi olacak onunda ayrı bir telaşı var üzerimde sabah
8 gibi hastanede olmamız lazım..
Yorucu bir gün beni bekliyor =)
herşey hayırlısı ile iyi geçer inşallah canım
hayırlı olsun canımmmmm
Ankarada oturmuyorum ama ankaraya geliyorum kntrolere cnm.
Balgat koruya gidiyorum canim ümit korucuoğlu na..cokta memnunum doktorumdan.
Masallah canimmmmmm
SAğol Canım
Gecen kontrolumuzde de bunda da ayni ucreti odedik biz sanki zam mi gelmiş yada esim bana soylemedi:44:
Çok şükür. Gözün aydın gülüm. Maşallah kuzuna
Gözünüz aydın. Maşallah meleklerinize
Sağol CAnım
Çok hoş bir his. Artık kelebek hissini geçtik, gerçekten vuruyor
Merak etme tatlı bendede oluyo, yalnız çok zorlama kendini... doktor bana bebeğin eşi biraz aşağıda bundan olabilir zamanla yukarı çıkacak dedi
ayrıca eşinle yakınlaşmalarada biraz dikkat derim
vitam,nler için de konuştuk doktora
iyi beslen bol kalsiyum al dedi yuruyuş yap duzenli beslen dedi tüm bunlara rağmen ekstra bir şikayetin bacaklara kramp girmesi ,anemi,demir eksikliği....vb olmadığı sürece takviye ilaç almana gerek yok zaten bu biraz da göreceli bir kavram alışılagelmiş bişey yararı olup olmadığı tartışılır dedi ben başından bu yana ekstra vitamin almıyorum kendimi de gayet iyi hissediyorum yaklaşık 17.haftadayım 2 kg almışım almasaydım ıyıydı ama napalım veririz doğumdan sonra :)
Öyle içten yazmışsın ki, bende okuyunca bebeğime büyük özlem duydum
Allah daim etsin hep böyle iyi olsunlar meleklerimiz.
Yarın randevum var, inşallah netleşecek cinsiyetimiz..
Nedense bu sefer daha heyecanlıyım =)
İçim kıpır kıpır...
Bir de kayınpederim kolonoskopi olacak onunda ayrı bir telaşı var üzerimde sabah
8 gibi hastanede olmamız lazım..
Yorucu bir gün beni bekliyor =)
saol cnm ya ilk defa oldu bende ondan endişelendim. bakalım doktor yarın ne diyecek. inş bi sorun olmaz . rahatlattın beni tekrar saol...
Selam nisan anneleri iç çamaşırı bana çok iz yapıyor bugün yeni çamaşır almaya çıkıcam nasıl südyen ve kilot almalıyım tecrübeli ve bilgi sahibi olan var mı acaba
senin kac haftalikbazen bendede oluyor seyirme gibi ama ben emin olamıyorum mesela bugun hiç olmadı hissetmedim bebeğin hergün oynaması gerekmezmi? doktorumda bana 20. haftadan önce hissetmen imkansız dedi ama ben ona pek inanmıyorum
Bizde iyiyiz canim m ya o alt camasirla rahat ediyormusun bnde dantelsiz olandan var hic rahat edemedim sikti bni beli
Arkadasim dantelli olan beyaz kilota bayildim.markasi nedir nerden aldin.bu arada benimde 15 hafta bitti.14+4 de %99 erkek dedi dr.sizce kesin midir acaba.umarim sonra degismez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?