Çok tembel bi gün geçirdim, ona rağmen yorgun hissediyorum kendimi, neyseki yarın yarım gün, gerçi ben okuldan çok yolda yoruluyorum, yol da aynı yol ama olsun..alışveriş yapmam gerek, hamile kıyafeti, iç çamaşırı vb, hiç enerjim yok, her gün aynı kıyafetle gidiyorum neredeyse okula
İç çamaşırı konusunda ve kıyafet konusunda bende sıkıntılıyım...
İç çamaşırlarım sıkıyor artık beni, ee haliyle pantolonum da.. =)
Utanarak söylüyorum ama birazda yüzünüzde tebessüm oluşsun diye yazayım bari
Eşime internetten boxer siparişi vermiştim, eşime çok küçük geldi.
Dün duştan sonra rahat ederim diye ben giydim
Çokta rahat ettim hani =)
Eee napayim nede olsa uyurken giydim bişicik olmaz =)
Ama gece gece fena güldük
baya hoşmuş...
e3sme3r senle satlarımız aynı ekleyebilirmiyim
Çok rahatım ben canım. Benimki komple dantel. Çok esnek ve rahat. Aşağıdaki modeli de öneririm, ben genelde yatarken tercih ediyorum. Kullanabilirsen eğer bel-göbek bölgesinde olmadığından daha rahat, yok gibi sanki
Eki Görüntüle 841259
Arkadasim dantelli olan beyaz kilota bayildim.markasi nedir nerden aldin.bu arada benimde 15 hafta bitti.14+4 de %99 erkek dedi dr.sizce kesin midir acaba.umarim sonra degismez
Bak iste bunu kullanirim daha rahat bnm icin nerden bulabilirim hangi site
kızlar bu gece iş yapacam diye karnımın üstüne düştüm. düşerken de karnımı bulaşık makinesinin köşesine çarptım. hatta şimdi baktım tam bebişin durduğu rahmime denk gelen yer morarmış. kasığımda ağrı olunca da direkt acile gittik. usg de dr baktı bebek daha önce görmediğimiz kadar hareketliydi çok şükür. hatta kafa üstü zıplıyodu sıpa. ama dr crl ölçümüne göre 12+6 dedi. 5 gün önceki muayenemde de kendi dr.um 12+6 demişti. 5 gündür bebeğin hiç büyümemiş olması mümkün mü? içime şüphe düştü. naapsam bilemedim ki sata göre bugün 14+1 olmam lazım. cuma günü ikili sonucu almak için dr.a gidicem. beklemesem mi acaba diyorum da benim dr.la sağolsun görüşmek mümkün değil. ölüyorum desen sokmuyolar randevusuz kapıdan içeri. derdini yanındaki asistana anlatıyosun, o anladığı kadarını dr.a anlatıyo. dr.un anlattığından anladığını da geliyo sana söylüyo. randevu alayım desem 1buçuk aydan önceye de vermiyolar. naapsam bilemedim
MoM multiples of median yani ortalamaların katları demektir canım. Sonuçlarınla birlikte verilir sen hesaplayamazsın. Yok ise sadece NT gir.
kızlar bu gece iş yapacam diye karnımın üstüne düştüm. düşerken de karnımı bulaşık makinesinin köşesine çarptım. hatta şimdi baktım tam bebişin durduğu rahmime denk gelen yer morarmış. kasığımda ağrı olunca da direkt acile gittik. usg de dr baktı bebek daha önce görmediğimiz kadar hareketliydi çok şükür. hatta kafa üstü zıplıyodu sıpa. ama dr crl ölçümüne göre 12+6 dedi. 5 gün önceki muayenemde de kendi dr.um 12+6 demişti. 5 gündür bebeğin hiç büyümemiş olması mümkün mü? içime şüphe düştü. naapsam bilemedim ki sata göre bugün 14+1 olmam lazım. cuma günü ikili sonucu almak için dr.a gidicem. beklemesem mi acaba diyorum da benim dr.la sağolsun görüşmek mümkün değil. ölüyorum desen sokmuyolar randevusuz kapıdan içeri. derdini yanındaki asistana anlatıyosun, o anladığı kadarını dr.a anlatıyo. dr.un anlattığından anladığını da geliyo sana söylüyo. randevu alayım desem 1buçuk aydan önceye de vermiyolar. naapsam bilemedim
e-bebek canım. Bebeğini de Allah gönlüne göre versin inşallah
İç Giyim - ebebek
Canım ben online alışveriş yapmıyorum. İç çamaşırlarını genelde NBB'den alırım. Bu tarz dantelli modelleri çok rahat her yerde bulabilirsin
Günaydiiiiiinnnnnnn kizlar
Hepinize saglikli,mutlu,huzurlu gunler diliyorummm :)
Canım çok geçmiş olsun. Meleğinin iyi olmasına sevindim. Arkadaşlar daha önce yazdılar ama, yine de cevap vermek istedim. Ultrasonda bebeğin içinde bulunduğu hafta CRL ölçümüyle belirleniyor (bu haftalarda). Senin de belirttiğin gibi farklı doktorlara gitmişsin. Dolayısıyla ölçüm farkı olmuştur. Bebeğin aktifse, doktor bir sorun görmediyse endişelenme. Büyür meleğin
Canim gecmis olsun hsyir hic endiselenme farkli dr farkli olcumler yspabiliyo birde melegin cok hsreketli ya buyuk bi ihtimal dogru olcememistit..ama lutfen biraz daha dikkat et kendine agirlik merkezimiz. Degisiyo ve dengemix bozuluyo oyusden yavas ve emin adimlarla hareket et..
Tesekkur ederim tatlimmm :)
cnm farklı ultrason cihazları frklı ölçüm veriyor 12+6 dan 5 gün sonra gidince aynı kalmış olmasında korkulacak birşey yok ama 14+1 olması gerekirken 12+6 riskli olmasa da merak edilebilir. Cumaya çok yok bence bekle ama bekleyemiyorsan farklı birdoktora görünebilirsin. Bir de cnm canını sıkmak istemem ama doktorun heran ulaşılabilir olmalı tatlım ben karnım ağrıyor diye gittim gecenin yarısı doktorumu çağırdılar düşük mü yapıyorum diye apandisit çıktı acil ameliyata alındım bebeğim de bende kurtulduk patlamadan. Dediğim gibi cumayı bekle ama sabredemiyorsan başka doktora git derim. Allah üzmesin hiçbirimizi.
Günaydın güzel hamişler.Tam emin değilim ama galiba bebeğimin hareketlerini hissediyorum. Damar atması gibi günde 4-5 kere oluyor.4 gündür var.İlk 2 gün emin olamadım.Ama hergün olunca artık emin olmaya başladım.Paşam tekmeliyo beni.Annesi kurban olur onun minicik ayaklarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?