Maasallah canim ayni haftalardayiz bende hissediyorum 2. Bebek olduğu için tecrübe de var anliyosun hemen
Çok doğru hissediyordum aynen öyle
günaydın anneler
bana da ne zamandır içten gıdıklanıyor muşum gibi oluyor ama ben bebek büyüdüğü için karnım gerildiğinden dolayı derim kaşınıyor sanıyorum.acaba bebeğin hareketi olabilir mi.her gün oluyor ama sadece sabahtan öğlene kadar akşam olmuyor.
dün bebeğin adı hakkında bayağı koyu muhabbet vardı. bebeğin adını kayın babam koydu EDA olacak bebişimizin adı
mrb arkadaşlar sanırım bende nisan annesiyim ama bdt 2 nisan olduğu için mart annesi de olabilirm:)
Ben cinsiyeti 16+5 de öğrendim ama ultrasonda 18+1 olarak görünüyordu. sizce erken mi? siz kaçıncı haftada öğrendiniz?
benimde kaşıyınca geçiyorbenimde arkadaslar boyle karincalanma gibi ama dediginiz gibi kasiyinca duruyo bi sag bi sol 18.hadtadayiz bakalim ilk olanlarin guclu hissetmesi 22.haftaya kadar suruyormus
Merhaba :) ben hala öğrenemedim doktorum cinsiyetine bakmıyor bile.. Daha erken diyip duruyor.. Sırf cinsiyetini öğrenmek için başka doktora gitmeyi düşünüyorum :) Başka doktora gitsem söylermi acaba ?[/QU
Bebeğiniz kaç haftalık?
Merhaba :) ben hala öğrenemedim doktorum cinsiyetine bakmıyor bile.. Daha erken diyip duruyor.. Sırf cinsiyetini öğrenmek için başka doktora gitmeyi düşünüyorum :) Başka doktora gitsem söylermi acaba ?[/QU
Bebeğiniz kaç haftalık?
ben devlet hastanesine gittiğim için oradada söylemiyorlarmerhaba :) ben hala öğrenemedim doktorum cinsiyetine bakmıyor bile.. Daha erken diyip duruyor.. Sırf cinsiyetini öğrenmek için başka doktora gitmeyi düşünüyorum :) başka doktora gitsem söylermi acaba ?
Cnm ben de gormustum felaket bir kabus
Yastiginin altina cevsen koy basucun musaitse minik bir kuran olabilr duani oku yat Allah'in izniyle birsey olmaz
ben devlet hastanesine gittiğim için oradada söylemiyorlar
sırf cinsiyetini merak ettiğim için özelde 2 doktora gittim
2 side kız dedi
söylüyorlar tabi
benimde rüyalar saçma sapan ve korkunç.gece yatarken de korkuyorum.eşimde çok horluyor başka odaya gitsem yalnız yatamıyorum.uykuya dalana kadar sabah oluyor.küçük bir tv alalım diyorum yatak odasına en azından izlerken uyuya kalırım.yalnız yatınca da ortam sessiz olunca böcek yürüse yerde ayak sesini duyuyorum sanki.ben de son birkaç gündür çok karışık rüyalar görüyorum. Allah hayırlara çıkarsın. Bi gece bi kıza çok kötü davrandığımı gördüm, dün gece jaws ı gördümBaşka yaratıklar da vardı onlardan kaçıyorduk Böyle saçma sapan şeyler
ben randevu alırken söyledim cinsiyet için randevu alıyorum dedim.canım ben özele gittiğim halde söylemiyor yav.. Bakalım bu hafta sonu gene kendı doktoruma gıdıcem söylemezsee baska doktora gıdıc em sırf cınsıyet için :)
İnşallah :18: cikolatayı girmeden yerim İnsallah gösterir
birde sayfada değişenleri okudukça korkuyorum inşallah birşey söyler ve degiştirmez
yinede teşekkür ederim canım en azından nasıl hesaplanbdığını öğrendikbuda yeterli
bu arada canım gözünaydın darısı benim başıma inşallah bizde de bişey çıkmaz hem bebişimi kızımı görücem ayyyy
Gözün aydın canım. Maşallah meleğine
Allah gönlüne göre vermiş o zaman. Gözün aydın
Yuvarlanıp gidiyoruz, sen nasılsın
Maalesef toplumumuzda genel olarak bir erkek bebek takıntısı var. Ben kız istiyordum, etrafımdakilere de kız dediğimde sizinle benzer tepkiler aldım. Eşim de afallamıştı birkaç gün, hoş sonra toparladı daŞimdi cinsiyet değişince, tavırlar da değişti. Bir telefonlar bir tebrikler. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah kızın da erkeğin de hayırlısını nasip etsin. Eşlerinize de bu fikre alışmaları için biraz zaman verin. Kız olsun erkek olsun, kendini bir fikre alıştırdığında yeni bir duruma adapte olması güç oluyor. Maşallah prenseslerinize
Burcu ikinize de çok geçmiş olsun. Daha önce yazmadın sanırım ya da ben kaçırdım. Previa totalis mi marjinalis mi canım?
kızlar yakınlarda hastaneye gidicek olanınız varsa şu elevit olayını doktora sorabilir misiniz? Gerçeklik payı nedir?onun yerine hangi vitamini içebiliriz diye.
bizlerde geldik teyzeleri kızımla yavrum benim maşallah 17+0 olması gerekirken 17+6 maşallahEki Görüntüle 839199 Eki Görüntüle 839200 bunlarda bizim resimlerimiz
arkadaşlar benimbebeğimkızmış.Bugün öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedim..
Biz geldikkkk...bebegim kipir kipirdi inanirmisiniz amuda kalkmistidoktor da guldu bzde
Hersryi cok ii tosbamin 17 cm olmus 180gr.gelisimini cok begendi dr...4 hafta sonra ayrintili usg var bakalim ama dr bisey cikacagini sanmam gelisimi cok ii dedikalp kapakcigina omurgasina vs vs hep bakti
4 luye gerek vsrmi dedim harmony test % 100 sonuc verir daha uzeri yok gerek yok dedi
Cok sukur teyzeleriiiiiii stres bittiii
merhaba güzel anneler
bugün kızımız olacağını öğrendik nasipse..sizlerle de paylaşmak istedim..
çok şükür gelişimi de iyi kızımızın, 15+5, 10 cm.. ama ağırlığını sormayı unuttum :)
2li testimiz de iyi çıktı çok şükür, 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz ve 4lü testimiz var.hayırlısı...
Kızlar içinizde ankarada oturan varmı?
Hangi hastanee gidiyorsunuz
Çok Mutluyum cinsiyetimiz belli oldu
Bizimde prensesimiz olacak
İlk kıyafetinide babası begendi aldı sapkayı babannesi örmüs sabah kontrole giderken verdi
Dişlik ve sümüklük annaannemizden ilk duydugunda ailmişdi dedim ama pembe
Saglıgı gelişimide çok İyiymişEki Görüntüle 839995
cumartesi kontrolumuz vardı teyzeleri meleğim kocamannn olmuş öyle buyumuş ki yarım saat uzun uzun her yerini inceledik eller kollar bacaklar maşallah benim minik prensesime 17 cm olmuş boyumuz 185 gr civarı ağırlığımız minik bebişim benim her yeri özene bözene yaratmış yarabbim çok şükür eli yuzu gözüü aşık oldum ben o meleğe:)
şükür sağlığı yerinde rabbim herkeze nasip etsin
ben randevu alırken söyledim cinsiyet için randevu alıyorum dedim.
Sonra doktor bana yok ben bilmedim yok ben duymadım demesin diye önceden söyledim ki ne için geldiğimi bilsin
gerçi bakarken biraz mırın kırın etti 2 side
ee bende öyle yapıyım o zamann :) sen ne zaman ögrendin peki
ben devlet hastanesine gittiğim için oradada söylemiyorlar
sırf cinsiyetini merak ettiğim için özelde 2 doktora gittim
2 side kız dedi
söylüyorlar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?