2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın anneler
bana da ne zamandır içten gıdıklanıyor muşum gibi oluyor ama ben bebek büyüdüğü için karnım gerildiğinden dolayı derim kaşınıyor sanıyorum.acaba bebeğin hareketi olabilir mi.her gün oluyor ama sadece sabahtan öğlene kadar akşam olmuyor.
dün bebeğin adı hakkında bayağı koyu muhabbet vardı. bebeğin adını kayın babam koydu EDA olacak bebişimizin adı

Aynı his bendede oluyor derim gıdıklanıyor kaşıyınca geçiyor ama :)

Benimde arkadaslar boyle karincalanma gibi ama dediginiz gibi kasiyinca duruyo bi sag bi sol 18.hadtadayiz bakalim ilk olanlarin guclu hissetmesi 22.haftaya kadar suruyormus

mrb arkadaşlar sanırım bende nisan annesiyim ama bdt 2 nisan olduğu için mart annesi de olabilirm:)
Ben cinsiyeti 16+5 de öğrendim ama ultrasonda 18+1 olarak görünüyordu. sizce erken mi? siz kaçıncı haftada öğrendiniz?

Merhaba :) ben hala öğrenemedim doktorum cinsiyetine bakmıyor bile.. Daha erken diyip duruyor.. Sırf cinsiyetini öğrenmek için başka doktora gitmeyi düşünüyorum :) Başka doktora gitsem söylermi acaba ?

benimde arkadaslar boyle karincalanma gibi ama dediginiz gibi kasiyinca duruyo bi sag bi sol 18.hadtadayiz bakalim ilk olanlarin guclu hissetmesi 22.haftaya kadar suruyormus
benimde kaşıyınca geçiyor
demekki bebek değil benim hissettiğim içten içten çatlıyoruz galiba
az mı yağlanıyorum acaba
bazen üşeniyorum yağlanmaktansa uyumayı tercih ediyorum.
Daha var sanırım benim hissetmeme

merhaba :) ben hala öğrenemedim doktorum cinsiyetine bakmıyor bile.. Daha erken diyip duruyor.. Sırf cinsiyetini öğrenmek için başka doktora gitmeyi düşünüyorum :) başka doktora gitsem söylermi acaba ?
ben devlet hastanesine gittiğim için oradada söylemiyorlar
sırf cinsiyetini merak ettiğim için özelde 2 doktora gittim
2 side kız dedi
söylüyorlar tabi

Cnm ben de gormustum felaket bir kabus
Yastiginin altina cevsen koy basucun musaitse minik bir kuran olabilr duani oku yat Allah'in izniyle birsey olmaz

ben de son birkaç gündür çok karışık rüyalar görüyorum. Allah hayırlara çıkarsın. bi gece bi kıza çok kötü davrandığımı gördüm, dün gece jaws ı gördüm başka yaratıklar da vardı onlardan kaçıyorduk böyle saçma sapan şeyler

2 side kız dedi
söylüyorlar tabi

Canım ben özele gittiğim halde söylemiyor yav.. Bakalım bu hafta sonu gene kendı doktoruma gıdıcem söylemezsee baska doktora gıdıc em sırf cınsıyet için :)

Kızlar merhaba....

C.tesi kontrolum var doktorumla ,ağda yapasım yok ,jilet ıstemiyorum,tüy dökücü krem aldım ama bir zararı olurmu sizce?...epilasyona gidiyordum bıraktım ağda ıle devam edeyim dedim ama ilk aylarda çok kontrole gittiğim için mecbur jilet kullandım .şimdi bu kremı kullanayım dedim ama emin olamadım .bilgisi olan vrmı acaba?

benimde rüyalar saçma sapan ve korkunç.gece yatarken de korkuyorum.eşimde çok horluyor başka odaya gitsem yalnız yatamıyorum.uykuya dalana kadar sabah oluyor.küçük bir tv alalım diyorum yatak odasına en azından izlerken uyuya kalırım.yalnız yatınca da ortam sessiz olunca böcek yürüse yerde ayak sesini duyuyorum sanki.

Son düzenleme:
canım ben özele gittiğim halde söylemiyor yav.. Bakalım bu hafta sonu gene kendı doktoruma gıdıcem söylemezsee baska doktora gıdıc em sırf cınsıyet için :)
ben randevu alırken söyledim cinsiyet için randevu alıyorum dedim.
Sonra doktor bana yok ben bilmedim yok ben duymadım demesin diye önceden söyledim ki ne için geldiğimi bilsin
gerçi bakarken biraz mırın kırın etti 2 side
1. doktor karnıma tutar tutmaz kız dedi makineyi kapattı bizi postaladı
2 side (bu ikisine aynı gün gittim bu arada) 2 dakkada kızımın kuku sunu buldu.
demek ki kızım da hazır bekliyormuş göstermek için

Son düzenleme:
kızlar günaydın cumartesı kontrolum vardı cok sükür kızımız ıyı 300 gr. olmuş boyunu söyledi kalbıne baktı nasıl atıyor kuzumun kaburgaları omurgası cok bellıydı kıpır kıpır amnıyotık bant suanda bebeğe değmıyor bızım için büyüdüğünde engel olmaması dedi yanı rısk 22 haftadan sonra başlıyor dedi ben bebeğimi daha hiç hıssetmıyorum elımı karnıma koyduğumda hıssedıyorum hayırlı artık

İnşallah :18: cikolatayı girmeden yerim İnsallah gösterir
birde sayfada değişenleri okudukça korkuyorum inşallah birşey söyler ve degiştirmez

canım benım herşeyın hayırlısı olsun hıc bırseyden etkılenme herkes farklı

yinede teşekkür ederim canım en azından nasıl hesaplanbdığını öğrendik buda yeterli

bu arada canım gözünaydın darısı benim başıma inşallah bizde de bişey çıkmaz hem bebişimi kızımı görücem ayyyy

canım benım teşekkür ederim darısı sana

teşekkürler canım

oy oy maşallah kocaman olmuş

kızlar yakınlarda hastaneye gidicek olanınız varsa şu elevit olayını doktora sorabilir misiniz? Gerçeklik payı nedir?onun yerine hangi vitamini içebiliriz diye.

valla ben ıcmıyorum huylandım doktorda ıcmene gerek yok dedi ceviz yogurt ayran meyve yıyorum allaha emanet yavrularımız

bizlerde geldik teyzeleri kızımla yavrum benim maşallah 17+0 olması gerekirken 17+6 maşallah Eki Görüntüle 839199 Eki Görüntüle 839200 bunlarda bizim resimlerimiz

maşallah canım tebrıkler

arkadaşlar benimbebeğimkızmış.Bugün öğrendim.Sizlerle paylaşmak istedim..

tebrık ederim canım benım

oy oy maşallah kuzum benım tebrık ederim herşey gönlunce olsun

gözün aydın canım tebrık ederim

Kızlar içinizde ankarada oturan varmı?
Hangi hastanee gidiyorsunuz

29 mayısa gıdıyorum

güzel güle gıysın canım tebrık ederim

canım benım tebrık ederim sağlıkla gelsin meleğin

ee bende öyle yapıyım o zamann :) sen ne zaman ögrendin peki

ee bende öyle yapıyım o zamann :) sen ne zaman ögrendin peki

16. haftaya girdiğimde gittim.ama özellikle sordum renkli 3 boyutlu ultrason mu diye evet dediler.
ama doktorların baktığı ultrason yine aynı siyah beyaz devlet hastanesinde ki gibiydi.

2 side kız dedi
söylüyorlar tabi

canım zekai tahire gidiyodun galiba bende oraya gidiyorum artık ve 3lü için gittiğimde kendisi söyledi dr kıza benziyor die bayramdan önce gittiğimde ben sormuştum şimdi erken 16da dicem dedi ama ben yorum istedim o zamanda kıza benziyor ama bak 2 hafta sonra değişirse aa böle demiştin deme dedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…